TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
RAY
în 26 Decembrie 2023 | RAY întreabă:

Frați în iudaism au trecut 6024 de ani și încă nu a venit Mesia,tara ne este distrusa și suntem la război, nu ar fi un moment bun sa vina Mesia? Mai jos niste rugăciuni

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Decembrie 2023 |

E bine sa ma pocaiesc și implicit sa renunț la multe din placerile vieții? Parca simt ca trebuie neapărat sa fac și pasul asta în viata. Dar la mine e mai greu nu știu daca o sa reusesc pentry...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Xena20
în 26 Decembrie 2023 | Xena20 întreabă:

Ce credeți că e după moarte?

35
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2023 |

Hristos s- a născut! Vreau să vorbesc despre religie acum, și desigur vine întrebarea, , Ortodox sau Penticostal". Am mers la Ortodoxi la biserică, și eu sunt botezat ca ortodox, și a venit ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2023 |

Conform învățăturii ortodoxe doar martirii care au murit pentru credință nu mai trec prin vămile văzduhului! Cum vine asta? Dacă ai făcut un păcat grav adică dacă ți- ai omorât vreo rudă...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Theo94
în 25 Decembrie 2023 | Theo94 întreabă:

Craciun Fericit la toata lumea! Merry Christmas! Happy Yule! Happy Saturnalia!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2023 |

Salut Si la pocaiti (penticostali) se sarbatoreste tot acum Craciunul? Daca da,la ei se zice,, Craciun fericit"? Mersi

4
Răspunde Raportează
StroeRadu98
în 25 Decembrie 2023 | StroeRadu98 întreabă:

Am și eu o problema de aproximativ jumătate de oră. Mâine este Crăciunul și am vorbit cu preotul să iau Sfânta Împărtășanie. Ideea este că în momentul asta deja este Crăciunul și practic...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2023 |

Merita aprofundata și studiata Religia și Teologia? Intrebare sincera. Spuneti-mi și de ce da, de ce nu.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Decembrie 2023 |

Cum sa ma motivez mult sa duc o viata mai sănătoasă? Îmi trebuie o ambitie/vointa destul de mare în cazul meu.Cum sa incerc sa o obțin? Cum sa ma motivez indeajuns?

2
Răspunde Raportează
alexxukk
în 22 Decembrie 2023 | alexxukk întreabă:

Daca am furat o anumita suma de bani e neapărat sa inapoiez acei bani persoanei păgubașe sau pot da de pomana unui om sarac ca pacatul sa mi se ierte?

9
Răspunde Raportează
AlexLabos
în 22 Decembrie 2023 | AlexLabos întreabă:

Dacă un polițist omoară un infractor.Se va pune ca păcat?

11
Răspunde Raportează
Lightdark
în 22 Decembrie 2023 | Lightdark întreabă:

Daca azi am mâncat o bomboana de ciocolata mâine mă pot împărtăși și mărturisi țin să precizez că nu mai sunt un copil mic e păcat? Pur și simplu îmi era pofta și nici nu prea avea ce manca...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Decembrie 2023 |

Ce contează cel mai mult pentru Dumnezeu, în viata aceasta a noastră?

8
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 21 Decembrie 2023 | Anonimboy111 întreabă:

Pe 23 cu ce colind se merge?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2023 |

Cine era pana la urma șarpele din gradina Edenului din Geneza? Unii spun ca nu era nenumitul, se precizează ca,, șarpele era cel mai viclean"

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Decembrie 2023 |

Merita sa studiez Biblia? Ce pasaje ziditoare de suflet și ce părți merita sa le citești cu adevărat? La voi ce impact a avut studierea Bibliei?

4
Răspunde Raportează
Iancjsnxskjs
în 21 Decembrie 2023 | Iancjsnxskjs întreabă:

Eu sunt de religie ortodoxă, iar el este catolic. Se poate face căsătorie mixtă fără a renunța unul dintre noi la religiile noastre? Copiii în ce religie trebuie botezați? Este păcat ca un ortodox...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
SkandallKamataru
în 21 Decembrie 2023 | SkandallKamataru întreabă:

Nu- mi vine sa cred ca suntem in 2023 aproape 2024 si lumea inca mai crede in Dumnezeu; )) :)) Cand vor evolua si oamenii astia? S- a demodat de mult treaba cu Dumnezeu, sa crezi in el in 2023 mi se...? (mai mult)

51
Răspunde Raportează
Anonimul1995
în 20 Decembrie 2023 | Anonimul1995 întreabă:

Sunt un suflet ratacit şi ravaşit La 28 de ani nu imi gasesc linistea si o fata care sa ma accepte asa cum sunt. Am avut o relatie de 7 ani care nu a ținut, m- am desparțit oficial chiar in ziua...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
doarointrebare123327
în 20 Decembrie 2023 | doarointrebare123327 întreabă:

Salutare, ceea ce spun acum este la modul fictiv. Va dau cateva detalii despre mine ca sa nu dau impresia ca bat campii sau ceva ????, nu beau alcool nu folosesc substante, nu sufar de anxietati depresii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2023 |

Pentru ce este Recomandat Acatistul Sf.Arhangheli? Vreau raspunsuri de la Ortodocsi nu de la alte culte!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Decembrie 2023 |

Cat credeti ca ajuta religia la sanatate si mai ales la sanatatea mentala? S- au facut studii si Dr.Ciurea spunea ca conteaza foarte mult credinta si religia la moral/creier/sanatate dar mai ales la moral,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2023 |

Cum pot sa ma impac cu Cerul, cu Dumnezeu, cu Domnul Iisus? Din clipa asta m-am hotărât pe deplin sa ma pocăiesc și nu voi mai da înapoi.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2023 |

Dacă citesc Biblia cu traducerea Cornilescu ca doar pe aceasta am gasit- o cu cuvintele lui Iisus Hristos înscrise cu rosu în carte are ceva? Pana la urma Biblia e doar una.Mesajul oricum e același....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2023 |

Domnul Hristos este Medicul Suprem asa se mai zice și chiar cred asta. Medicii trateaza, Dumnezeu este Cel care vindeca știu și cred acest lucru. Credeți că Iisus Hristos este Marele Medic și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2023 |

Ce sa citesc pentru invatarea religiei creștine din următoarele? (Evangheliile le- am citit mai demult deci fara Biblie ca e grea în afara de Evanghelii) 1.Viata lui Iisus de Giovani Papini 2.Hristos,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie 2023 |

Https://youtu.be/CHslbJb1yXM?si=VtEb-RmG0CVUoDpK

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2023 |

Ar fi bine sa ma spovedesc și împărtășesc? Ma ia anxietatea numai când ma gândesc ca trebuie sa ii vorbesc preotului.

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2023 |

Invatarea avansata a religiei crestine constituie o dificultate mare?

2
Răspunde Raportează
Mihaela642
în 17 Decembrie 2023 | Mihaela642 întreabă:

De ce ne pasă dacă există Dumnezeu sau nu? De ce avem atâtea interpretări a naturii improbabile și imposibil de dovedit din punct de vedere existențial a lui Dumnezeu? De ce atâtea argumente pro...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sexsimcronf
în 17 Decembrie 2023 | Sexsimcronf întreabă:

Ce se întâmplă daca faci dulce dragoste în altarul bisericii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Decembrie 2023 |

Ce inseamna expresia Cate fete ai stricat? Vreau raspunsuri Ortodoxe!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2023 |

Buna ziua Am cateva intrebari:de ce exista atâta inegalitate și nedreptate pe lumea asta? De ce unii sunt sănătoși și fericiți iar alții au diverse boli incurabile precum schizofrenia, cancerul,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2023 |

De ce zic conspiraționiștii ca înainte de Potopul lui Noe era tehnologie ca în filmele SF? Ce argumente au ca a fost tehnologie mai avansata în trecut și ca omenirea a pierdut-o?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2023 |

Bună TPU, doresc să întreb, eu în fiecare seară înainte să mă culc spun o rugăciune (Tatăl nostru) și am observat că mereu cînd incep sa zic rugăciunea casc nu stiu cum se zice la, , a căsca"...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Decembrie 2023 |

In ultimii ani, simt o chemare sa ma apropii mult mai mult de Dumnezeu, sa ma pocăiesc și sa îmi schimb viata dar nu știu dacă este cu putinta asa ceva adică dacă voi reuși eu având depresie,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2023 |

O femeie care nu și- a început viața se*uală cu un bărbat, dar și- a început viața se*uală cu altceva, cum credeți că va fi judecată în fața Domnului? O astfel de femeie are tot statut...? (mai mult)

44
Răspunde Raportează
Cup?_Daniel_1992
în 15 Decembrie 2023 | Cup?_Daniel_1992 întreabă:

Salutare, grup! Pe 21 octombrie am avut cunună religioasă și, după slujbă, cum e obiceiul, a trebuit să ne alegem "praznicul de cununie". Ne- am ales Nașterea Domnului (Crăciunul). Nu ne- ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Decembrie 2023 |

Stie cineva cate manastiri sunt in Romania? De ce sunt atat de multe?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2023 |

Cum putem sa ne facem acea "asigurare" la Dumnezeu de care se vorbește în melodie? https://youtu.be/M-G2df0cOrc?si=YR6rL088u2FUQGx_ Chiar ma interesează.

1
Răspunde Raportează
EliLeli
în 14 Decembrie 2023 | EliLeli întreabă:

Daca Isus a reinviat unde e? Unde pot sa il gasesc?

24
Răspunde Raportează
NinjaLegendMan
în 12 Decembrie 2023 | NinjaLegendMan întreabă:

Buna ziua/seara, as avea o intrebare la dumneavoastra. Stim cu totii ca a spune minciuni este pacat. Dar daca trebuie sa spun o minciuna ca sa scap pe cineva de la moarte sau ca sa evit o cearta, sau...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Dragobeta
în 12 Decembrie 2023 | Dragobeta întreabă:

De ce toti cei care frecventeaza Biserica, se tem de cifra 13? Cand, Isus impreuna cu apostolii sai erau fix 13. De cine se tem de fapt bisericosii? Nu- mi spuneti ca sun unii care nu se tem sau altele....? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2023 |

De unde si cum sa învăț religie crestina explicata singur acasă? Vreau mult asta.

6
Răspunde Raportează
___Enzo
în 11 Decembrie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Biblia spune să ascultăm de copiii lui Israel? Ce vrea să însemne?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Https://youtu.be/RRj6OXfIRr8?si=tFqXgTbUf0uCmXeo https://youtu.be/L60- v9vOjbs?si=qX8uOmS07PqyRY1J Deci dacă copilul ăsta, sfânt în Rusia, o zis în final că el a văzut Raiul și Iadul și...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
EmilutsTeo
în 11 Decembrie 2023 | EmilutsTeo întreabă:

Salutare vouă. Poate e cam greu sa îmi exprim întrebarea, sper sa fiu înțeles de cineva și să primesc un răspuns.Am un prieten bun, suntem cei mai buni din clasa a 6- a. Am copilărit împreună,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Isorin24
în 10 Decembrie 2023 | Isorin24 întreabă:

Se împacă democrația cu creștinismul? La cununie Robul lui Dumnezeu, la botez, nici nu știi să vorbești, EȘTI CREȘTIN vrei nu vrei, probabil la musulmani, tot așa, ești fără să poți...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Dacă ma împărtășesc primesc viata veșnică după moarte? Ajung în Rai atunci când va fi sa fie?

7
Răspunde Raportează
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 13 ore

Ion1989 întreabă:

Cum erau scolile acum 40, 50,60 de ani? Tot asa erau copii rai?
    17 răspunsuri
  • rld0
    trimisă acum 13 ore

rld0 întreabă:

Oamenii chiar se trag din primate? Din ce stiu, cel mai apropiat organism fata de om este porcul, fiind posibile chiar si transplanturile unor organe de la porc la om. Tind sa cred ca oamenii se trag...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 18 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 16 ore

lkmhjk întreabă:

Cum pot sa fac ca unele contacte din agenda telefonica sa NU apara si in agenda Whatsapp?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.516
  • Întrebări: 3.951.488
  • Răspunsuri: 17.642.640
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Minionii

Minionii

Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.518 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.704 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.986 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.872 Conversaţii