TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Bocristi7
în 8 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

E adevărat că pacatul sperjurului (jurământul încălcat) nu se poate ierta? Adică dacă mă spovedesc mă va ierta Dumnezeu?

9
Răspunde Raportează
Bocristi7

Ce păcate nu se iartă la spovedanie?

16
Răspunde Raportează
Bocristi7

Păcatul jurământului strâmb e de neiertat? Dacă mă duc la preot și mă spovedesc voi scăpa de acest păcat?

11
Răspunde Raportează
Bocristi7

La judecătorie, armata, poliție, guvern etc pe ce fel de biblie se jura? Pe cea ortodoxă sau pe cea protestantă?

6
Răspunde Raportează
Bocristi7

E la fel de păcat să zici "jur" fara sa pui mana pe bi lie? De exemplu cei ce zic jur sa chiorăsc daca te mint. E la fel de păcat ca atunci când pui mana pe biblie?

9
Răspunde Raportează
salutadw
în 8 Ianuarie 2022 | salutadw întreabă:

Salut! Daca Adam si Eva au fost primii oameni de pe pamant asta inseaman ca toata populatia din ziua de azi a inceput de la ei, asta inseamna ca cu toti suntem o familie?

7
Răspunde Raportează
Nauvento
în 8 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Dumnezeu e energia vitala a vieții și puterea vitală care susține viața.Forta vitala, puterea vitală, energia vitala asta e Dumnezeu. Voi ce credeți? Dumnezeu e energia, forță și puterea vitală...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nauvento

Credeți că o să vina Era Vărsătorului care după cum spun astrologii va fi o perioada de pace universală și evoluție pe toate planurile dar mai ales spirituala și a conștiinței? As vrea sa vad...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bocristi7

Dacă mă duc la preot să mă spovedesc și ii spun că am jurat stramb mi se va ierta păcatul? Adică nu voi păți nimic din cauza acelui păcat?

5
Răspunde Raportează
Bocristi7

Ce e mai păcat să incalci un jurământ făcut cu mâna pe biblie sau sa mergi la vrăjitoare (să îți de-a în cărți)?

8
Răspunde Raportează
Nauvento

Credeți în karma?

6
Răspunde Raportează
Nauvento

Există un joc pe care l- am descoperit recent, și pe PC și pe Android numit WorldBox in care, in joc, ești Dumnezeu.Vi- l recomand, e destul de fain și distractiv, amuzant. Cum ar fi sa fii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bocristi7

Am făcut sperjur de mai multe ori. Adică Mam jurat cu mana pe Biblia protestantă că nu voi mai face un păcat și tot l- am făcut. Am mustrări de conștiință și nu știu ce să fac. Dacă eu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Nauvento

Credeți în reîncarnare? De ce nu ne amintim viețile anterioare daca am fost tot noi adică sufletul nostru conform reincarnarii?

17
Răspunde Raportează
Florazul15
în 7 Ianuarie 2022 | Florazul15 întreabă:

M- am uitat la filmul The Nun, iar dupa doua seri o prietena foarte buna a visat ca era intr- o manastire si ca nu putea sa iese de acolo. Cand mi- a spus visul am faut legatura cu filmul. Ce sa insemne...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 7 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

Care e diferența dintre a spune "promit" și a spune "jur"? Când zici promit înseamnă jurământ sau cum?

4
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 7 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

Eu am pus mâna pe biblie în trecut și am zis "daca mă voi masturba sa îmi de-a Dumnezeu o boala" Vreau sa vă ntreb asta e un jurământ? Nu am zis jur.

7
Răspunde Raportează
Florazul15

Am o intrebare pentru credinciosi. Daca Iisus era atat de bun si vorbea despre viata vesnica si viata in abundenta, de ce lasa sa existe atata saracie,rautate, nedreptate, boala in lume?

30
Răspunde Raportează
TheStrategist
în 7 Ianuarie 2022 | TheStrategist întreabă:

Dacă sunt aproximativ 4300 de religii în lume de ce sunt unii care cred că religia lor este singura corectă?

10
Răspunde Raportează
GouDidodino
în 7 Ianuarie 2022 | GouDidodino întreabă:

De unde știe IPS Teodosie ce femeie e la neputință, ca să nu-i dea agheasma, după cum a declarat?

2
Răspunde Raportează
Florazul15

Iisus a urat pe cineva?

12
Răspunde Raportează
Nauvento
în 7 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Merita sa faci cursurile online de sănătate de la Sola Scriptura? Mă gândeam să mai colecționez o diplomă total inutilă de participare și poate mai aflu lucruri noi. Până acum am făcut doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nauvento
în 6 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Ați citit cărți cu profetii? Eu am niște cărți de preziceri ale lui Ioan Istrate și ale lui Nostradamus dar profețiile pentru viitor din Biblie nu știu unde să dau sa le găsesc. Sunt un amator...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Intrebari doar pentru user- ul halogen001: 1. tu esti cel din poza de la avatar? 2. la ce varsta ai devenit constient ca religia e un fake? (acum cati ani in urma?) 3. daca ar fi dupa tine, ai fi decord...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 6 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

Dacă am pus mâna pe biblie și am zis : "Jur (promit, nu știu exact cum am zis) cu mana pe biblie că nu voi mai face păcatul malahiei timp de o luna, apoi după 2 săptămâni am repetat pacatul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Ce părere aveți cum va fi învierea morților de la sfârșitul veacurilor?

7
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 6 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

Ce înseamnă Biblia Cornilescu cu trimiteri?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Aveți speranța vieții de apoi?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Credeți că o să fiți înviat din morți de Iisus la Judecata finală? Ați vrea lucrul acesta? Spre viața veșnică.Ca nimeni nu vrea spre moarte veșnică logic. Unii se zice că vor învia spre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Aveți speranță la Înviere? Adică că Dumnezeu va va învia atunci când va fi judecata finală și vremurile din urma?

1
Răspunde Raportează
Florazul15
în 6 Ianuarie 2022 | Florazul15 întreabă:

Credeti ca Iisus punea accent pe aspectul fizic?

13
Răspunde Raportează
Nauvento

Și cum poti sa Îl cunoști și să Îl găsești pe Dumnezeu? Voi L-ați găsit? Eu inca Îl caut.

8
Răspunde Raportează
Nauvento

Daca se vor găsi și dovedi existența extratereștrilor atunci religiile vor avea de suferit? De ce?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2022 |

Cum va reacționa lumea și ce se va întâmpla atunci când se vor găsi și dovedi existența extratereștrilor probabil mai evoluați?

2
Răspunde Raportează
Sjjsiai
în 5 Ianuarie 2022 | Sjjsiai întreabă:

Daca de ajunul bobotezei nu am ținut post pot de boboteaza sa beau aghiazma mare?

1
Răspunde Raportează
Nauvento
în 5 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Cum înveți teologie daca nu ești student la Teologie? Citind din cărțile lui Ellen G. White?

4
Răspunde Raportează
Nauvento
în 5 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Ce părere aveți despre aghiasmă?

4
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 4 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

La mărturie mincinoasă se încadrează jurământul strâmb? Sau sunt lucruri diferite?

16
Răspunde Raportează
Bocristi7

Dacă mă duc să mă spovedesc și ii zic preotului că m- am jurat cu mana pe biblie și că am încălcat jurământul oare ce îmi zice preotul? Rog să răspundă cineva care a zis la preot că a ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 4 Ianuarie 2022 | OctavianDanielMaria întreabă:

Voi il iubiti pe zeul iudeu?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2022 |

Am si eu o intrebare care ma macina pe Cerebel: Cine sau care a fost tatal biologic al lui Iisus Hristos? Fara raspunsuri ca Tatal Sfantul Duh, Sfantul Spirit, Sfanta Fantoma, Sfanta Stafie, etc. ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Bocristi7

Care e diferența dintre jurământul cu mana pe biblie fata de cel zis asa din gura fara a atinge Biblia?

12
Răspunde Raportează
Nauvento
în 4 Ianuarie 2022 | Nauvento întreabă:

Vreau sa citesc cartea Viața lui Iisus(sau Hristos Lumina Lumii) de Ellen G. White? E o idee buna? E frumoasa cartea? Vreau sa Îl cunosc pe Iisus și de asta întreb.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Ianuarie 2022 |

Credeți că viața e un rahat pentru că e prea vulnerabila și plină de riscuri de boala, nefericire și moarte? Cam asta e adevărul.Nu prea a fost creata bine viața asta de către Dumnezeu.Chiar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bocristi7
în 3 Ianuarie 2022 | Bocristi7 întreabă:

Este adevărat că dacă te juri cu mana pe biblie și nu te tii de promisiune nu vei mai putea să îți fie iertat acest păcat? Și dacă se poate cum? Am doar 16 ani și de handicapat ce sunt Mam jurat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florazul15
în 3 Ianuarie 2022 | Florazul15 întreabă:

Iisus era o persoana timida?

2
Răspunde Raportează
Bocristi7

Unde pot întreba un preot online adică să dau mesaj unui preot sa îmi răspundă?

4
Răspunde Raportează
OctavianDanielMaria
în 3 Ianuarie 2022 | OctavianDanielMaria întreabă:

Cum explicați versetele 8 si 9 din Geneza 45

13
Răspunde Raportează
Bocristi7

Ce păcat este mai greu dacă juri din gura așa adică verbal cum ai zice "sa chiorăsc daca mai fac un păcat" sau daca te juri cu mana pe biblie zicând aceleași cuvinte (daca incalci acel jurământ)?...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Bocristi7

Am făcut sperjur adică m-am jurat cu mana pe biblie zicând că nu voi mai face in viitor un păcat și am incalcat acel jurământ. Cum sa mi se ierte acest păcat? Va rog ajutati-ma.

1
Răspunde Raportează
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 8 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 20 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 4 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.091
  • Întrebări: 3.955.387
  • Răspunsuri: 17.671.452
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Filme clasice

Filme clasice

Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.477 Conversaţii