TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
EcceHomo
Întrebare recomandată în 8 Iulie 2021 | EcceHomo întreabă:

Bună tuturor! Am o podea(toată casa de fapt) scârțâietoare. Nu o podea privighetoare, ca la japonezi, ci podea cioară. Are un scârțâit de mă scoate din minți. E o podea nouă, asta înseamnă...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
laeimbrea
în 8 Iulie 2021 | laeimbrea întreabă:

Salut, când mi-am schimbat husa de la telefon mi-au rămas niște pete ca să zic asa, pe telefon ca de lipici, praf. Aveți idee cu ce sa îl spăl ca să se ducă? Arata urat...

5
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 8 Iulie 2021 | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca sa speli pe bumbac trebuie sa fie numai haine din bumbac in masina sau ajunge sa fie o singura haina asa ca sa poti spala pe modul ala?

3
Răspunde Raportează
doini27
în 7 Iulie 2021 | doini27 întreabă:

Bună, am nevoie de ajutor! S- a dat cu Savo antimucegai pe o porțiune pe perete în cameră dar mie încă îmi miroase soluția sau clorul respectiv, deși a trecut o luna de atunci și geamul deschis...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ionut235
în 6 Iulie 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,mi-am vopsit bicicleta recent și nu știu cu ce să dau să să se ducă punctele alea.Imi puteți spune cu ce să dau? Ce să fac să se ducă?

3
Răspunde Raportează
random1620
în 6 Iulie 2021 | random1620 întreabă:

Am niste mansusi albe pe care vreau sa le fac negre (la magazinul de unde le-am luat nu aveau si pe negru). Deci vreau recomnadari de vopsea textila neagra (sau daca stiti de unde as putea sa cumpar)

3
Răspunde Raportează
AlexPatriciu
în 5 Iulie 2021 | AlexPatriciu întreabă:

A venit vara și nu prea mai merg mâncărurile grele. Voi ce mâncați vara toată ziua?

19
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 5 Iulie 2021 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Se poate manca capul de la pestii hamsii?

1
Răspunde Raportează
joghu22
în 5 Iulie 2021 | joghu22 întreabă:

Salut, TPU! Vor fi de maine 3 zile la rând cu vreme cu fulgere si tunete. Asta inseamna ca nu trebuie sa fac dus sau sa spăl vasele in aceste zile? Fiindca am auzit ca nu e bine sa atingi apa cand ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Louisa28
în 4 Iulie 2021 | Louisa28 întreabă:

Buna TPU! Ce cantar de persoane este mai bun? Cel electric sau cel macanic?

20
Răspunde Raportează
Catrice
în 4 Iulie 2021 | Catrice întreabă:

Cum îți dai seama când e gata micul?

38
Răspunde Raportează
GabrielaBtw
în 4 Iulie 2021 | GabrielaBtw întreabă:

Buna, am cautat si pe net dar nu am gasit nimic concret. Am tinut o sticla de CIRESATA in masina vreo 2 saptamani, a batut soarele in ea. Arata cam dubios, nu stiu daca arata asa si inainte sa o uit...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 2 Iulie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU, e perioada Teiului, eu sunt din Salaj, comuna Ileanda si vreau sa culeg flori de tei, cam unde il gasesc mai des? In ce zona ii place sa creasca de deal si cum sa fie zona insorita in afara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2021 |

Idei aperitive pentru grătar cu prietenii? Ce tip de salata s-ar potrivi? Ma gândeam sa cumpărăm pastrama, ceafa de porc și sa fac Frigărui de pui. Aștept păreri.

3
Răspunde Raportează
coadadematura
în 2 Iulie 2021 | coadadematura întreabă:

Salut. Ieri dimineata am vomitat pe canapea deoarece cu o seara inainte bausem mult vin si dimineata am vomitat tot. Eu am sters acea parte a canapelei cu o perie, apa si o soluție data de mama, pata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 2 Iulie 2021 | intrebcenustiu întreabă:

Ce fel de vin merge combinat cu suc Sprite?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2021 |

Saltea și lemnul de sub saltea de la pat, pătat. Cu ce îndepărtez pata de pe lemn și mirosul din saltea? Am încercat cu oțet, bicarbonat, lămâie dar totuși încă are un miros neplăcut...și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2021 |

Dacă las o pereche de adidasi sport cu sanuri anti cute în ei mai mult timp gen 2 ani se poate strica materialul sau vârful adidasului din cauza sanurilor? Sunt adidasi destul de scumpi de aceea intrebam,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2021 |

Bună, am câteva perechi de adidasi sport de la nike și le- am cumpărat la fiecare sanuri pentru cute de la ikea, eu folosesc o singura pereche și celelalte le las în cutia lor cu sanurile puse. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 29 Iunie 2021 | DiaDiana9 întreabă:

Cu ce pot lipi colacul de la piscina? Nu e o gaura mare e doar cat un bob de orez.Am incercat cu banda dar se dezlipeste.

2
Răspunde Raportează
Flar3
în 27 Iunie 2021 | Flar3 întreabă:

Imi puteti da si mie va rog un exemplu de metoda de scapare de tantari pe timp de vara?

4
Răspunde Raportează
Anastasiul
în 27 Iunie 2021 | Anastasiul întreabă:

Credeți că pateul conține vreo vitamina din procentajul mic de ficat din care e făcut?

2
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 26 Iunie 2021 | Jessica1235 întreabă:

Cu ce sa îmi spăl prosoapele sau hainele fine ca ele sa nu devina aspre?

6
Răspunde Raportează
Henrypericolpublic
în 26 Iunie 2021 | Henrypericolpublic întreabă:

Am nevoie de putin ajutor de orientare: Ce haine as putea spala la un program cate mentioneaza ca este pentru: Albe putin murdare si culori delicate culori delicate culori rezistente foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sara2
în 26 Iunie 2021 | Sara2 întreabă:

Ce gust are conopida?

6
Răspunde Raportează
Ann000000
în 24 Iunie 2021 | Ann000000 întreabă:

Am pus prea mult detergent(dero cu miros de lavanda) si balsam (lenor cu miros de orhidee) la spalarea hainelor, iar acestea au creat un miros urat si puternic, pe care nu il mai pot scoate. Ce ar trebui...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2021 |

Hey TPU, un prieten a vărsat lapte cu cacao pe birou de cateva zile, a curatat dar nu se mai duce mirosul...care ar fi cea mai buna metoda?

3
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 23 Iunie 2021 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Salutari, maine trebuie sa cumpar niste carne de porc /vita si dureaza minim 1 ora pana ajung acasa si nu stiu pe caldurile astea cum sa protejez carnea in plasa.Voi cum faceti pe temperaturile astea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2021 |

Daca pun un hanorac gri in clor, acesta va deveni alb? Daca nu, ce culoare va fi?

4
Răspunde Raportează
DariusRose17
în 22 Iunie 2021 | DariusRose17 întreabă:

Cât costă să închiriez o garsonieră (singur) în Timișoara?

2
Răspunde Raportează
KimJennie
în 18 Iunie 2021 | KimJennie întreabă:

Hey TPU, deci, de vreo luna am carcalaci in casă si aia efectiv intra si pe sub podea, si sunt foarte scârboși și au si multe boli gen si azi noapte pe la 3 efectiv se auzeau carcalacii aia cum ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lamasanustefan
în 16 Iunie 2021 | lamasanustefan întreabă:

Buna ziua. De ce exista o gaurica pe orice lacat, langa gaura unde bagi cheia?

4
Răspunde Raportează
sweetys
în 15 Iunie 2021 | sweetys întreabă:

Bună! Cred că toată lumea a pățit- o. Am niște adidași albi, iar părea textila s- a îngălbenit, nu vreau sa ii arunc. Ce soluții as putea sa folosesc ca să ii albesc? M- am gândit și la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexandruBM6
în 15 Iunie 2021 | AlexandruBM6 întreabă:

Salut,am primit niște conversi albi iar eu i-am colorat negru cu acuarelă, dar nu prea o iesit din cauza ca se ia cu degetul, cum pot scapa de culoarea neagră sa revin la alb?

1
Răspunde Raportează
NunuNini
în 11 Iunie 2021 | NunuNini întreabă:

Am vazut o tampenie pe Youtube si va intreb pe voi deocamdata ca o gluma- test. La sfarsit va voi spune si ce era acolo. Care este alimentul pe care il poti fierbe cu un kg de sare, dar la consum trebuie...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Alexia1208
în 11 Iunie 2021 | Alexia1208 întreabă:

Hei TPU! Vreau sa fac un sufleu de ciocolata dar nu am boluri ramekin. Cu ce le pot înlocui?

8
Răspunde Raportează
Ionut_Axente_1996
în 9 Iunie 2021 | Ionut_Axente_1996 întreabă:

Salut! Am un tricou alb pe care am varsat cerneala, ulterior am sters cu un pic cerneala, insa au ramas niste pete putin "galbui" cu ce pot scoate aceste pete de pic?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2021 |

Se pot face prawn crackers în cuptor în loc de ulei încins?

3
Răspunde Raportează
ZaJaRRo
în 7 Iunie 2021 | ZaJaRRo întreabă:

Buna seara, am și eu o problemă legată de brutarie și nu sunt lămurit din ce cauza se lasă painea in cuptor. Mentionez ca se trage usor si se pune și praf de ameliorator, un capacel sa fie de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ioana505
în 7 Iunie 2021 | ioana505 întreabă:

Bună! La mașina de spalat Whirpool AWE 6516 se aprinde becul de la cheie. Ce înseamna?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2021 |

Pot pune suc de roșii la ciorbă? Suc de roșii la cutie cumpărat din supermarket. Nu mai am bulion și nici sos de roșii și deja am pus ciorba pe foc.

11
Răspunde Raportează
dllexe
în 5 Iunie 2021 | dllexe întreabă:

Salut, recent mi- am cumpărat un hanorac de la Ocult Records si are un semn pe el, dar nu contează asta, acel desen este printat din ce stiu eu si dupa fiecare spălare i se duce cate o parte din ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Iunie 2021 | SingleForOne întreabă:

Ce aș putea să gătesc cu, cartofi fierți (în afară de supă, ciorbă, pireu)?

9
Răspunde Raportează
sofiaaaa001
în 3 Iunie 2021 | sofiaaaa001 întreabă:

Se poate schimba chiuveta de la bucatarie astfel incat sa nu se strice blatul, acesta fiind din lemn? Asta in cazul in care chiuveta actuala este rotunda si sa se inlocuiasca cu una dubla...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AndreeaDeeaDs
în 3 Iunie 2021 | AndreeaDeeaDs întreabă:

Prietena mea a spălat foarte mult la mașină cu un detergent lichid(Perwoll) mai precis. Logodnicul ei a adus în schimb fără sa știe detergent automat DERO. Exista vreo problema dacă mașina pana...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Forza4Milano
în 1 Iunie 2021 | Forza4Milano întreabă:

De ce mi se tot spune ca sunt plin de cearcane chiar daca eu dorm toata noaptea(minim 8 ore) si nu stau mult pe telefon ca sa imi obosesc ochii?

3
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 31 Mai 2021 | Rienmedire întreabă:

Se poate vopsi sticla? Ca sa nu se vada prin ea? Dau funda pentru cine imi explica!

7
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 31 Mai 2021 | Rienmedire întreabă:

Buna TPU! Vreau sa imi schimb culoarea la o usa, am un pistol de vopsit dar recunosc ca nu stiu exact de ce ingrediente am nevoie, vopsit nu am mai facut pana acum la 21 de ani. Dau funda pentru cine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Sheeuik
în 30 Mai 2021 | Sheeuik întreabă:

Cu cat cantareste mai mult o bucata de carne congelata decât una necongelata?

8
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 30 Mai 2021 | StrongHeart întreabă:

Cat timp rezista un pepene rosu tinut la frigider fara sa se acreasca?

2
Răspunde Raportează
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    22 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 22 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.501
  • Întrebări: 3.954.420
  • Răspunsuri: 17.663.004
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Al doilea razboi mondial

Al doilea razboi mondial

Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.353 Conversaţii