Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 9 Noiembrie 2025 sunt:
Am nevoie de putin ajutor de orientare: Ce haine as putea spala la un program cate mentioneaza ca este pentru: Albe putin murdare si culori delicate culori delicate culori rezistente foarte...? (mai mult)
Ce gust are conopida?
Am pus prea mult detergent(dero cu miros de lavanda) si balsam (lenor cu miros de orhidee) la spalarea hainelor, iar acestea au creat un miros urat si puternic, pe care nu il mai pot scoate. Ce ar trebui...? (mai mult)
Hey TPU, un prieten a vărsat lapte cu cacao pe birou de cateva zile, a curatat dar nu se mai duce mirosul...care ar fi cea mai buna metoda?
Salutari, maine trebuie sa cumpar niste carne de porc /vita si dureaza minim 1 ora pana ajung acasa si nu stiu pe caldurile astea cum sa protejez carnea in plasa.Voi cum faceti pe temperaturile astea ...? (mai mult)
Daca pun un hanorac gri in clor, acesta va deveni alb? Daca nu, ce culoare va fi?
Cât costă să închiriez o garsonieră (singur) în Timișoara?
Hey TPU, deci, de vreo luna am carcalaci in casă si aia efectiv intra si pe sub podea, si sunt foarte scârboși și au si multe boli gen si azi noapte pe la 3 efectiv se auzeau carcalacii aia cum ...? (mai mult)
Buna ziua. De ce exista o gaurica pe orice lacat, langa gaura unde bagi cheia?
Bună! Cred că toată lumea a pățit- o. Am niște adidași albi, iar părea textila s- a îngălbenit, nu vreau sa ii arunc. Ce soluții as putea sa folosesc ca să ii albesc? M- am gândit și la...? (mai mult)
Salut,am primit niște conversi albi iar eu i-am colorat negru cu acuarelă, dar nu prea o iesit din cauza ca se ia cu degetul, cum pot scapa de culoarea neagră sa revin la alb?
Am vazut o tampenie pe Youtube si va intreb pe voi deocamdata ca o gluma- test. La sfarsit va voi spune si ce era acolo. Care este alimentul pe care il poti fierbe cu un kg de sare, dar la consum trebuie...? (mai mult)
Hei TPU! Vreau sa fac un sufleu de ciocolata dar nu am boluri ramekin. Cu ce le pot înlocui?
Salut! Am un tricou alb pe care am varsat cerneala, ulterior am sters cu un pic cerneala, insa au ramas niste pete putin "galbui" cu ce pot scoate aceste pete de pic?
Se pot face prawn crackers în cuptor în loc de ulei încins?
Buna seara, am și eu o problemă legată de brutarie și nu sunt lămurit din ce cauza se lasă painea in cuptor. Mentionez ca se trage usor si se pune și praf de ameliorator, un capacel sa fie de ...? (mai mult)
Bună! La mașina de spalat Whirpool AWE 6516 se aprinde becul de la cheie. Ce înseamna?
Pot pune suc de roșii la ciorbă? Suc de roșii la cutie cumpărat din supermarket. Nu mai am bulion și nici sos de roșii și deja am pus ciorba pe foc.
Salut, recent mi- am cumpărat un hanorac de la Ocult Records si are un semn pe el, dar nu contează asta, acel desen este printat din ce stiu eu si dupa fiecare spălare i se duce cate o parte din ...? (mai mult)
Ce aș putea să gătesc cu, cartofi fierți (în afară de supă, ciorbă, pireu)?
Se poate schimba chiuveta de la bucatarie astfel incat sa nu se strice blatul, acesta fiind din lemn? Asta in cazul in care chiuveta actuala este rotunda si sa se inlocuiasca cu una dubla...? (mai mult)
Prietena mea a spălat foarte mult la mașină cu un detergent lichid(Perwoll) mai precis. Logodnicul ei a adus în schimb fără sa știe detergent automat DERO. Exista vreo problema dacă mașina pana...? (mai mult)
De ce mi se tot spune ca sunt plin de cearcane chiar daca eu dorm toata noaptea(minim 8 ore) si nu stau mult pe telefon ca sa imi obosesc ochii?
Se poate vopsi sticla? Ca sa nu se vada prin ea? Dau funda pentru cine imi explica!
Buna TPU! Vreau sa imi schimb culoarea la o usa, am un pistol de vopsit dar recunosc ca nu stiu exact de ce ingrediente am nevoie, vopsit nu am mai facut pana acum la 21 de ani. Dau funda pentru cine...? (mai mult)
Cu cat cantareste mai mult o bucata de carne congelata decât una necongelata?
Cat timp rezista un pepene rosu tinut la frigider fara sa se acreasca?
Buna TPU. M- am decis sa- mi iau un air fryer. Ideea e care e diferenta intre friteuza cu aer cald vs cuptorul traditional? Ca poti gati si in cuptor fara sa pui ulei. Care e diferenta? Si daca si a luat...? (mai mult)
Ce credeti ca e mai ok: sa stai la facultate la camin, sau sa stai in chirie?
Bună. Am o problemă de aprox 2 saptamani. Apa de la chiuveta din baie se scurge al naibii de greu, daca o las sa se umple toata dureaza chiar si 30 de minute sa se scurga complet. Am incercat toate ...? (mai mult)
Cum scăpați de părul de pisică din casă, din lenjeria de pat și de pe haine. Am avut o pisică timp de 6 luni, am curățat după ea, am făcut curat, dar părul ei e peste tot. Mai ales în ...? (mai mult)
Hey TPU, astazi am facut ordine in congelator si am gasit mai in spate uitat niste piept de pui si niste aripi. Intrebarea mea, le mai pot folosi? Au stat aproximativ doi ani in congelator, fiind in...? (mai mult)
Salut. În ce supermarketuri găsesc smântână vegetală și care varianta e mai puțin calorica și mai gustoasă? Am înțeles ca exista din mei, soia, cocos, ovăz. Ce îmi recomandați?
Helppp. Am dat ceară de epilat pe niște pantaloni(nu sunt blugi), cu ce o pot îndepărta? M-am epilat acum 2 zile și acum observ pata, este cam mare
Cum pot scapa de rugina de pe un inel?
Cu ce aparat se poate lipi plasticul? Mi s-a rupt ceva de plastic si as dori sa il lipesc la loc, daca se poate. Dau funda!
Salut! Imi poate spune cineva daca se duce gelul dezinfectant din haine?
La o friteuza îmi spune, ca sursa de alimentare este de 230 V, iar eu am 220 la bloc, ce fac în cazul ăsta, o pot folosi sau nu? Mulțumesc frumos!
Salutare,la ce magazin/supermarket găsesc gâturi de pui și cât este kg?
Credeți că atunci când adevărata Steaua va reveni în liga 1, fcsb va rămâne fără suporteri?
Salut TPU, stie careva cum repar smântâna de frisca? De juma de ora învârt la ea cu mixerul si nu se bate
In ambalajul deschis de plastic unde erau kiwi am gasit un gandac din acela mare si rapid. Nu stiam cum sa il scot dintre kiwi asa ca am lasat cutia afară peste noapte si m- am gandit ca daca iese, ...? (mai mult)
Mi-am pătat adidașii albi cu un marker permanent. Știe cineva cum se iese pata?
Salut, sunt din pitesti si am un ceas orient automatic suflat cu aur.Din cauza timpului au aparut zgaraieturi pe rama si pe bratara ceasului. In ce locuri specializate pot sa scap de aceste...? (mai mult)
Cu ce as putea înlocui ceapa? Nu prea se împacă cu stomacul meu și majoritatea rețetelor necesita ceapa.
Care e cea mai buna maioneza din comert?
Hei TPU! Este ok drojdia proaspătă de la Lidl? Cresc frumos aluaturile?
Salut, nu stiu daca am ales categoria corecta dar alta mai buna nu am gasit. Este normal ca laptele după ce e fiert sa aiba niste bule micute (care se vad doar cand bate lumina pe el) de culoarea ...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o intrebare pentru gospodine. Am facut o ciorba de boabe albe de fasole, dar acum ca este gata, constat ca are un gust usor acru, desi eu nu am pus bors. Ce am folosit au fost legumele...? (mai mult)
Buna! Care este diferenta dintre frisca naturala si frisca vegetala? Se poate folosi doar una dintre ele? Am o reteta ce specifica ambele. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
nastaseelenacristina întreabă:
Deliaa94 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!