Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 20 Noiembrie 2025 sunt:
Orezul, daca miroase putin mai ciudat dupa ce il preparam, poate fi stricat(avand in vedere ca de abia a fost preparat?) sau poate fi din cauza modului de preparare? Cert este ca avea un gust ciudat si...? (mai mult)
Hei TPU, a-și vrea să vă întreb dacă știți câteva tratamente pentru creșterea parului, chiar vreau să am parul mai lung, voi ce tratamente ați încercat?
Am vazut pe internet pe cineva care facea un infinity mirror. De unde pot sa iau acea folie care o pun pe sticla? Cea care pe o parte e oglinda. Un link? Dau FINDAA!
Caut și eu niște mâncăruri sănătoase care nu îngrașă, mi-ați putea recomanda ceva? înafara de piept de pui cu legume, orez.
În ultimul timp îmi tot fac ceai in căni de tip transparente din sticla parca, și le torn apa fierbinte și 3 au crăpat fix in 2 iar 1 la fund, poate fi că apa e fierbinte sau înseamnă ceva insa...? (mai mult)
Am vazut la LIDL "Sushi Kit". Cum il fac? Ce gust are?
În ultimul timp îmi tot fac ceai in căni de tip transparente din sticla parca, și le torn apa fierbinte și 3 au crăpat fix in 2 iar 1 la fund, poate fi că apa e fierbinte sau înseamnă ceva?
Cum sa imi spal husa de la telefon incat sa arate ca noua? Am incercat cu detoate: spirt, acetona, pasta de dinti, bicarbonat de sodiu...nimic nu a mers.Husa cand am cumparat.o era alba, acum este un...? (mai mult)
Cum se gatesc corect midiile congelate?(acelea mici).
Acum cateva zile,mi-am luat de la Mado meniul Mado Mix+sos de maioneza cu usturoi, care a fost super bun. Imi da cineva o reteta de acel sos? Multumesc! !
Am un aspirator care pierde din presiune. Ce credeți ca are si cum pot sa-l fac. Mersi!
Salut, am un labrador de 3 luni si o saptamana, si de cam o saptamana, se tot scarpina, mult, i- am facut tratament de purici, l- am verificat, nu are, se scarpina in unele locuri pana la rana,...? (mai mult)
TPU am si eu o problema am facut un tarc la caine ii un apa mancare si vine sobolani si bea apa de la el cum pot scapa de ei mi-e frica sa nu fie otraviti etc sa ia cainele fro boala cv
Acum ceva timp, bunica mea a simtit ca va muri in curand, ceea ce s- a si intamplat acum cateva luni. Cu cateva luni inainte sa moara, ea si- a cumparat cosciug dar cand am inmormantat- ...? (mai mult)
Hello. Cu ce as putea sa scot petele de mâncare mai vechi din tricourile albe? Menționez ca fratele meu este bucătar și nu am posibilitatea sa pun la spălat imediat tricourile lui deoarece lucrează...? (mai mult)
Care e cea mai bună rețetă de fursecuri?
Cum procedez sa fur pantoful miresei! Urgent in 4 ore merg la nunta! Funda celui care imi raspunde
1.8 mcub cate tone de lemn de fag e
Buna, TPU. Am o problema, eram cu prietena mea si am zis sa intram pe omegle.Si cand am incercat sa apas pe, , Chat" nu se intampla nimic, era ca si cum nu as fi apasat, tin sa mentionez ca am un ...? (mai mult)
Vreau si eu o lista de camine din Bucuresti care sa aiba baia in camera la un pret de pana in 500 lei
Mi-am bagat o rochie la spalat, era jumatate neagru si jumatate crem, iar partea crem s-a transformat in mov, posibil din cauza partii negre. Oare mai pot sa o fac la culoarea la care era?
Bună TPU, o intrebare pentru iubitorii de animale in special. Cine e mai prietenos intre un perus si o nimfa? Mascul sau femela? Intreb pentru ca am avut un mascul nimfa de aproximativ un an... din...? (mai mult)
Buna, am 2 fotolii mai vechi la casa stra bunicilor o data ce ei au murit bunici au dat casa parintilor si tot asa.Fotolile le- am dus de la bloc la casa cat timp renovam casa erau fotolile in camera ...? (mai mult)
Pot face legume mexicane cu ulei de măsline? Din câte știu uleiul de măsline e puțin mai sănătos decat cel de floarea soarelui.
Exista vreo modalitate prin care poti scapa de tartru acasa? Bicarbonatul ajuta?
Tarata de psyllium ajuta la slabit, sau e doar un mit? A incercat cineva? Vreau sa stiu daca poate fi consumata seara in loc sa fie consumata dimineata. Multumesc anticipat!
Cu ce sa curat covorul, am scapat pe el din neatentie acum 1 saptamana ciocolata calda, sunt multe pete ce sa fac
Buna, cum as putea sa curat o pata de funingine de pe incaltaminte? Din greseala am frecat cu piciorul un vas innegrit care a stat sub foc. p.s asa arata pantoful ( http://www.los- granados- apartment.co.uk/508-...? (mai mult)
Pot coace o pizza inghetata la cuptorul de la aragaz?
Am nevoie de o rețetă simplă de ketchup picant. Ce aveți pentru mine? :)
A facut cineva crema din pudra de roscove? As dori si eu o reteta cat mai simpla.Multumesc
Salut, daca cineva iti spune ca din pricina ta este cearta in familia lor, daca iti spune ca i- ai destrabalat nepotul, daca te blastama si iti spune ca cheama politia si multe alte vorbe. Cum ati...? (mai mult)
Salutare prieteni, acum 3 saptamani mi-am luat si eu un caine. Vreau sa ma ajutati si pe mine ce rasa e? Ochii:Albastri Culoarea: Negru si un mov pe la burtica. http://imgur.com/G9kJohG
Dacă m-am spălat cu Clear pentru par normal și eu am parul creț poate sa afecteze cu ceva? După ce m-am spălat tot parul mi l a făcut uscat, ca sarma :)) ar trebui sa încerc alt șampon?
Intr- o zi cand mi- am calcat camasa de serviciu cu sigla rosie s- a intins sigla.Nu stiam cum sa scot pata.Cineva mi- a zis ca daca dau cu oja alba pe deasupra nu o sa se mai vada.Am dat, si se vedea.Apoi...? (mai mult)
SALUT! Stie cineva cum pot face diferenta dintre "partea de vara" si "partea de iarna " a saltelei de dormit. Unde scrie care parte e care. Multumesc!
Ce fel de sos pune in taieteii de la restaurantul chinezesc?
Cum pot afla cat imi consuma ac-ul din casa?
Ce s-ar intampla daca as pune un prelungitor jos,bagat in priza, iar prizele acelui prelungitor ar sta jos la picioarele mele si din greseala ar pica apa in acele prize ale sale?
E adevarat ca se produce zarzavaturi false la scara larga cu arata si in video-ul asta? https://www.youtube.com/watch?v=-TVxOAIgFh4&t=74s&list=PLP1RcSJBI8fo2HZGbcVNxYCLy841139gr&index=5
Am si eu o nelamurire, stiti ca se face periodic acel control la gaze. S- a intamplat si se intampla sa nu fiu acasa cand s- a facut acel control. Acum este iarasi afisat numai ca voi fi plecata...? (mai mult)
Repede TPU! Nu am nimic dulce acasa si nu am bani! Ce pot sa fac dulce acasa? Si fara galbenus cu zahar
Niste "retete" de facut sandwitch-uri simple?(ex:delma cu sare) Multumesc!
as vrea sa cumpar o masina de spalat rufe semiautomata, am gasit undeva pe la 400 de lei. As vrea sa stiu daca rufele le spala bine, adica daca sunt murdare de pete, le va scoate? Eu locuiesc...? (mai mult)
Care e faza cu apometrele? Recent m- am mutat in chirie si trebuie sa ofer lunar consumul de apa rece si calda. Asociatia are incredere in cantitatea de apa scrisa de locatari? Daca nu, se ...? (mai mult)
Hey, cine ma poate ajuta cu retete de prajituri specifice din ungurime? Pentru a impresiona niste musafiri din Targu Mures... Am facut supa de visine, prajitura vacuta, galuste cu prune, dar vreau ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti o reteta de musaca?
Salutare. Am o problema. am fost plecat de acasa cateva zile si am uitat sa duc gunoiul, am lasat sacul de gunoi la use unde am o bucata de linoleu pe care las incaltamintea. Sacul a fost intepat iar ...? (mai mult)
Salut, siti sosul ala foarte bun de maionez cu usturoi Olympia?(Aveti poza mai jos) Vreau si eu reteta! Deci iubesc sosul asta, dar nu gasesc inrecipient mai mare si un sos de genu' e un leu si ceva. ...? (mai mult)
Sunt o persoana careia ii place sa se ocupe cu hand-made-ul si culinaritul. Dati-mi niste idei, pe cel mai bun raspung il fac cistigator.))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Qazws întreabă:
paletedestele23 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?