TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
Wordofthat999999
în 6 Iulie 2017 | Wordofthat999999 întreabă:

Dati-mi o reteta usoara cu paste cu ton, mereu nu-mi ies pastele si o dau in bara. Ce trebuie sa fac sa-mi iasa si mie pastele corect si bune? Ofer funda!

4
Răspunde Raportează
maryano1097
în 4 Iulie 2017 | maryano1097 întreabă:

Am cumparat un tub de crema de vanilie la inceput a mers si acum nu mai vrea sa iasa vanilia ce sa fac.

1
Răspunde Raportează
anonimulmut
în 4 Iulie 2017 | anonimulmut întreabă:

Bună TPU, știu că e o întrebare ridicolă dar mă puteți ajuta? Cum se fierb cartofii?

8
Răspunde Raportează
Rox1997
în 4 Iulie 2017 | Rox1997 întreabă:

As vrea sa ii fac cadou unei verișoare care este plecata în America dar nu îmi vine nici o idee... dați-mi niște idei va rog. Day funda

11
Răspunde Raportează
cristianmarin
în 4 Iulie 2017 | cristianmarin întreabă:

Am pus un capac de oala peste tigaie si s-a blocat prajeam ceva cum o pot debloca?

3
Răspunde Raportează
Mariuszee
în 4 Iulie 2017 | Mariuszee întreabă:

Ce fel de pietricele trebuie pentru plantarea unui bambus. Cele din natură sunt bune? Am auzit ca ei cresc si in nisip, daca il folosesc pe cel decorativ (colorat)oare-i bun?

3
Răspunde Raportează
IolandaL
în 2 Iulie 2017 | IolandaL întreabă:

As vrea sa incerc o reteta de melci cu scortisoara (sau cinammon rolls, dupa cum sunt numiti in State). Se poate face si cu aluat gata cumparat? Daca da, ar trebui sa fie un aluat indulcit?

1
Răspunde Raportează
Iulianailovemuzica
în 2 Iulie 2017 | Iulianailovemuzica întreabă:

Pentru că părinții mei sunt plecați des de acasă as vrea sa mă învăț să gătesc.Nu mi se pare deloc greu.As vrea pentru inceput niste rețete simple.

3
Răspunde Raportează
Dan_Adrian_Tanase_1971
în 1 Iulie 2017 | Dan_Adrian_Tanase_1971 întreabă:

Buna seara. Imi spune si mie cineva daca este bine sa pastrez slanina afumata la congelator? De alt loc racoros nu dispun

3
Răspunde Raportează
Crantea_Claudia_1994
în 1 Iulie 2017 | Crantea_Claudia_1994 întreabă:

Buna am facut azi fursecuri dar mi se farama rau si nu stiu ce am gresit am pus 4 oua 3 cesti de zahar, 3 de ulei, 7 de faina si un varf de lingura de praf de copt si jumatate de fiola esenta de rom.ma...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
wreckfest
în 1 Iulie 2017 | wreckfest întreabă:

Salut, am un labrador de 6 saptamani cumparat aseara, am o problema cu el, nu ii place sa stea singur nici macar un minut, pana si sa mananc e un chin, tot chiuta intr- una daca nu stau langa el, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maddy19991993
în 30 Iunie 2017 | Maddy19991993 întreabă:

Buna am o pereche de pantaloni scurti galbeni, si am vazut ca au niste pete pe ei..nu stiu ce am dat, la masina nu au iesit. Aveti idee cum as putea sa le scot?

4
Răspunde Raportează
Calugaru_Crystyan_1973
în 30 Iunie 2017 | Calugaru_Crystyan_1973 întreabă:

Am un BEKO 2015 și am văzut în spate ca tăvița este uscata și îmi curge apa în interior de sub lada vine apa, am modelul fără șanțul pe care le aveau modelul mai vechi în interior unde se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
darts01
în 28 Iunie 2017 | darts01 întreabă:

Spuneti-mi ce mancaruri mancati voi in viata de zi cu zi si care nu contin carne, ca as vrea sa ma inspir.

10
Răspunde Raportează
Luly512
în 28 Iunie 2017 | Luly512 întreabă:

Mi- am facut parul cu albastru de metil, iar cand am scos parul din albastru de metil, au cazut câteva picături pe chiuveta.Am încercat sa curat petele cu săpun si soluție specială, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 28 Iunie 2017 |

Pot face unt de arahide fără robot, adică să zdrobesc alunele în alt mod?

4
Răspunde Raportează
alex495
în 28 Iunie 2017 | alex495 întreabă:

Am un frigider Artic clasa A din anul 2007- 2008 la tara si pur si simplu numai raceste. l am dat pe viteza 4 si el si vara si iarna ingheata/raceste foarte greu. Un exemplu clar : am pus o inghetata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
WinMarkPublicChampion
în 27 Iunie 2017 | WinMarkPublicChampion întreabă:

Daca fac sala si iau proteine voi creste in masa musculara si voi putea slabi? pentru ca eu asa am auzit de la altcineva Si daca renunt la ele se poate intampla ceva?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2017 |

Imi dati si mie idei de retete de mancaruri si deserturi simple, va rog? Vreau niste retete accesibile pentru orice buzunar.Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Ale_Alex_2002
în 27 Iunie 2017 | Ale_Alex_2002 întreabă:

Salut,deci am o problema,bine nu eu!,mașină de spălat nu funcționează corect,când îi dau drumul nu de învârte ci de zdruncina tare,iar apa nu mai se scurge,va rog ajutati mă, Dau tu fundă

2
Răspunde Raportează
dorotheea12
în 27 Iunie 2017 | dorotheea12 întreabă:

Cum stiu ca s-a taiat musdeiul( de usturoi) repeedeee DAU COROANA!

3
Răspunde Raportează
stekyyyy
în 26 Iunie 2017 | stekyyyy întreabă:

Aveti idee de unde pot cumpara biscuiti din grau integral sau secara/spelt SIMPLII la un pret ok? Gen vreo 15-20 lei pe kg? Caut in mare parte online.

1
Răspunde Raportează
AnaAnaM98
în 24 Iunie 2017 | AnaAnaM98 întreabă:

Buna TPU mama mea e cofetar si mai nou a inventat o prajitura doar cu ciocolata, ne puteti ajuta sa o denumim? Astept idei :* Dau fundita

8
Răspunde Raportează
Salluty
în 22 Iunie 2017 | Salluty întreabă:

Buna ziua Doresc sa imi vopsesc o pereche de teniși din pânză dar nu stiu care ar fi cea mai bună alegere în ceea ce privește vopseaua pentru textile. Majoritatea vopselelor necesita călcare pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Emena
în 21 Iunie 2017 | Emena întreabă:

Știe cineva unde aș putea găsi nachos și sosurile pe care le au la cinema?

5
Răspunde Raportează
Panteraa
în 21 Iunie 2017 | Panteraa întreabă:

De ce imi arde cuptorul de la aragaz? De fiecare data cand fac prajituri abia ajung sa se coaca sau chiar nu si pe fund deja sunt negre taciune. Mentionez ca aragazul nu e ceva de ultima generatie,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dumitru_Marian_1981_vdIa
în 20 Iunie 2017 | Dumitru_Marian_1981_vdIa întreabă:

Ce tip de panouri solare imi recomandati? Am intrat pe mai multe site, dar astept si ceva recomandari de la voi. Am vazut acest site (http://www.termocasa.ro/panouri- solare.html) unde cred ca sunt mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2017 |

Bună seara! Am făcut o dulceață acum doi ani, în toamnă, din gutui. Fiica mea a lăsat- o prea mult la fiert și este foarte vâscoasa. Practic, nu are sirop. Se poate repara, cumva? Ați putea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iunie 2017 |

Salut colegi TPU. Vreau să vă prezint prin ce am trecut eu chiar azi (18.06.2017). Va anunt că am varsta de 17 ani. Săptămâna trecută mai exact marti (13 iunie) am vorbit cu prietena varului ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Queen_Felicika_2003
în 18 Iunie 2017 | Queen_Felicika_2003 întreabă:

De ce lucruri am nevoie la tabara. Mindresti"

2
Răspunde Raportează
DoItForPleasure
în 17 Iunie 2017 | DoItForPleasure întreabă:

Heeelp! Am murdarit lenjeria de pat.Ii plina de sange.Cum sa o curat?

3
Răspunde Raportează
Perce220702
în 15 Iunie 2017 | Perce220702 întreabă:

De ce cocosul sare la om?

2
Răspunde Raportează
Diana_Andreea_2000_WCt1
în 15 Iunie 2017 | Diana_Andreea_2000_WCt1 întreabă:

Am o diploma primita de la scoala pe care mi s- a scris numele gresit si imi trebuie urgent diploma pentru a pleca intr- o tabara si trebuie sa am numele scris corect si nu stiu cum as putea sterge...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 15 Iunie 2017 | pumpkinky întreabă:

A facut careva zacusca de fasole cu gogosari, fasole, ceapa, sare, bulion, si conservant alimentar. Fasolea, ceapa, gogosari vor veni toate tocate. Avetii idee pasii? A mai facut careva? Dau funda...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2017 |

Buna, De un timp am mereu gandaci in casa in bucatarie ei vin de la beciu blocului ce-am putea face. :?

1
Răspunde Raportează
?u?u7373
în 14 Iunie 2017 | ?u?u7373 întreabă:

Sall, imi fac bucataria singur, vreau sa imi dati niste link-uri de chestii din astea de ponturi. Adica gen hota se pune la x cm de blat (asta stiu 65-85 cm), plita... etc. Funda

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2017 |

De ceva timp tot gasesc pe chiuveta din baie niste gandacei foarte foarte micuti si negri. Am dat cu solutie de gandaci, dar inca apar. Aveti idee din ce cauza au aparut si cum ii pot combate?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2017 |

Salutare tuturor Am di eu un transformator "rusesc", pe es scrie doar "tb11- 1mh- 220- 50", si vreau să fac un aparat de sudură din el. Dar nu stiu ce trebuie să calculez spirele. De fapt vreau să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariuszee
Întrebare recomandată în 12 Iunie 2017 | Mariuszee întreabă:

Cine știe o rețeta de inghetata cremoasa, adică la servire sa nu aibă cristale de gheață? E vreun ingredient minune, stie cineva?

6
Răspunde Raportează
JessJessus
în 11 Iunie 2017 | JessJessus întreabă:

Imi poate spune cineva cum sa scot o pata de slime din pantaloni? Mama i-a spalat dar tot nu iese.

2
Răspunde Raportează
maradona10
în 11 Iunie 2017 | maradona10 întreabă:

Am lada frigorifica si am pus 20 de pui in ea si de 3 zile merge in continu. cand se opreste?

4
Răspunde Raportează
d33a15
în 10 Iunie 2017 | d33a15 întreabă:

stiti daca tenisii vans din panza rezista la temperatuti de 90 grade?

4
Răspunde Raportează
Bra?oveanu_Marya_2002
în 8 Iunie 2017 | Bra?oveanu_Marya_2002 întreabă:

Eu am gasit un pui de arici care nici macar nu are ochi si mi.e mila sa il arunc asa ca m.am decis sa il cresc... Stiti cu ce se hraneste un pui de arici care nici macar nu vede?

3
Răspunde Raportează
buftea1297
în 7 Iunie 2017 | buftea1297 întreabă:

Am o intrebare! Polipii nazali afecteaza corzile vocale? dau funda.

1
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 7 Iunie 2017 | pumpkinky întreabă:

Buna Aveti idee cu ce as putea scoate mirosul de urina din textile? Multumesc

2
Răspunde Raportează
Medeea_Elena_1978
în 7 Iunie 2017 | Medeea_Elena_1978 întreabă:

Acum vreo ora am desfacut un borcanel de gel pentru unghii uv cu dintii si mi- a ramas putin pe dinti. M- am sters dat tot a mai ramas. As vrea sa stiu ce se poate intampla? Inca mai simt gustul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexiavis
în 7 Iunie 2017 | alexiavis întreabă:

Salut, am o pereche albi de tenesi cu modele negre, cu ce as putea sa ii curat? Ps nu știu dacă am ales bine categoria

1
Răspunde Raportează
maria344556
în 6 Iunie 2017 | maria344556 întreabă:

mi-am bagat doua tricouri albe la venish si acum au devenit galbene, cum pot sa le fac la loc albe? URGENNTTT

3
Răspunde Raportează
thegodfather12
în 5 Iunie 2017 | thegodfather12 întreabă:

Se gaseste ceara de pus pe aparatul dentar, cand de zgarie, la farmacie?

3
Răspunde Raportează
painkilleeer
în 4 Iunie 2017 | painkilleeer întreabă:

E pacat sa cosi duminica? M-am apucat sa cos pe etamina si mama a venit la mine urland ca vai de mine sa o las jos ca e pacat, nu cumva sa fac asta. Deci?

19
Răspunde Raportează
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 13 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 21 Noiembrie

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 18 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 22 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.888
  • Întrebări: 3.953.349
  • Răspunsuri: 17.655.410
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Fotbal

Fotbal

Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii