Dati-mi o reteta usoara cu paste cu ton, mereu nu-mi ies pastele si o dau in bara. Ce trebuie sa fac sa-mi iasa si mie pastele corect si bune? Ofer funda!
Am cumparat un tub de crema de vanilie la inceput a mers si acum nu mai vrea sa iasa vanilia ce sa fac.
Bună TPU, știu că e o întrebare ridicolă dar mă puteți ajuta? Cum se fierb cartofii?
As vrea sa ii fac cadou unei verișoare care este plecata în America dar nu îmi vine nici o idee... dați-mi niște idei va rog. Day funda
Am pus un capac de oala peste tigaie si s-a blocat prajeam ceva cum o pot debloca?
Ce fel de pietricele trebuie pentru plantarea unui bambus. Cele din natură sunt bune? Am auzit ca ei cresc si in nisip, daca il folosesc pe cel decorativ (colorat)oare-i bun?
As vrea sa incerc o reteta de melci cu scortisoara (sau cinammon rolls, dupa cum sunt numiti in State). Se poate face si cu aluat gata cumparat? Daca da, ar trebui sa fie un aluat indulcit?
Pentru că părinții mei sunt plecați des de acasă as vrea sa mă învăț să gătesc.Nu mi se pare deloc greu.As vrea pentru inceput niste rețete simple.
Buna seara. Imi spune si mie cineva daca este bine sa pastrez slanina afumata la congelator? De alt loc racoros nu dispun
Buna am facut azi fursecuri dar mi se farama rau si nu stiu ce am gresit am pus 4 oua 3 cesti de zahar, 3 de ulei, 7 de faina si un varf de lingura de praf de copt si jumatate de fiola esenta de rom.ma...? (mai mult)
Salut, am un labrador de 6 saptamani cumparat aseara, am o problema cu el, nu ii place sa stea singur nici macar un minut, pana si sa mananc e un chin, tot chiuta intr- una daca nu stau langa el, ...? (mai mult)
Buna am o pereche de pantaloni scurti galbeni, si am vazut ca au niste pete pe ei..nu stiu ce am dat, la masina nu au iesit. Aveti idee cum as putea sa le scot?
Am un BEKO 2015 și am văzut în spate ca tăvița este uscata și îmi curge apa în interior de sub lada vine apa, am modelul fără șanțul pe care le aveau modelul mai vechi în interior unde se...? (mai mult)
Spuneti-mi ce mancaruri mancati voi in viata de zi cu zi si care nu contin carne, ca as vrea sa ma inspir.
Mi- am facut parul cu albastru de metil, iar cand am scos parul din albastru de metil, au cazut câteva picături pe chiuveta.Am încercat sa curat petele cu săpun si soluție specială, ...? (mai mult)
Pot face unt de arahide fără robot, adică să zdrobesc alunele în alt mod?
Am un frigider Artic clasa A din anul 2007- 2008 la tara si pur si simplu numai raceste. l am dat pe viteza 4 si el si vara si iarna ingheata/raceste foarte greu. Un exemplu clar : am pus o inghetata...? (mai mult)
Daca fac sala si iau proteine voi creste in masa musculara si voi putea slabi? pentru ca eu asa am auzit de la altcineva Si daca renunt la ele se poate intampla ceva?
Imi dati si mie idei de retete de mancaruri si deserturi simple, va rog? Vreau niste retete accesibile pentru orice buzunar.Multumesc!
Salut,deci am o problema,bine nu eu!,mașină de spălat nu funcționează corect,când îi dau drumul nu de învârte ci de zdruncina tare,iar apa nu mai se scurge,va rog ajutati mă, Dau tu fundă
Cum stiu ca s-a taiat musdeiul( de usturoi) repeedeee DAU COROANA!
Aveti idee de unde pot cumpara biscuiti din grau integral sau secara/spelt SIMPLII la un pret ok? Gen vreo 15-20 lei pe kg? Caut in mare parte online.
Buna TPU mama mea e cofetar si mai nou a inventat o prajitura doar cu ciocolata, ne puteti ajuta sa o denumim? Astept idei :* Dau fundita
Buna ziua Doresc sa imi vopsesc o pereche de teniși din pânză dar nu stiu care ar fi cea mai bună alegere în ceea ce privește vopseaua pentru textile. Majoritatea vopselelor necesita călcare pentru...? (mai mult)
Știe cineva unde aș putea găsi nachos și sosurile pe care le au la cinema?
De ce imi arde cuptorul de la aragaz? De fiecare data cand fac prajituri abia ajung sa se coaca sau chiar nu si pe fund deja sunt negre taciune. Mentionez ca aragazul nu e ceva de ultima generatie,...? (mai mult)
Ce tip de panouri solare imi recomandati? Am intrat pe mai multe site, dar astept si ceva recomandari de la voi. Am vazut acest site (http://www.termocasa.ro/panouri- solare.html) unde cred ca sunt mai...? (mai mult)
Bună seara! Am făcut o dulceață acum doi ani, în toamnă, din gutui. Fiica mea a lăsat- o prea mult la fiert și este foarte vâscoasa. Practic, nu are sirop. Se poate repara, cumva? Ați putea...? (mai mult)
Salut colegi TPU. Vreau să vă prezint prin ce am trecut eu chiar azi (18.06.2017). Va anunt că am varsta de 17 ani. Săptămâna trecută mai exact marti (13 iunie) am vorbit cu prietena varului ...? (mai mult)
De ce lucruri am nevoie la tabara. Mindresti"
Heeelp! Am murdarit lenjeria de pat.Ii plina de sange.Cum sa o curat?
De ce cocosul sare la om?
Am o diploma primita de la scoala pe care mi s- a scris numele gresit si imi trebuie urgent diploma pentru a pleca intr- o tabara si trebuie sa am numele scris corect si nu stiu cum as putea sterge...? (mai mult)
A facut careva zacusca de fasole cu gogosari, fasole, ceapa, sare, bulion, si conservant alimentar. Fasolea, ceapa, gogosari vor veni toate tocate. Avetii idee pasii? A mai facut careva? Dau funda...? (mai mult)
Buna, De un timp am mereu gandaci in casa in bucatarie ei vin de la beciu blocului ce-am putea face. :?
Sall, imi fac bucataria singur, vreau sa imi dati niste link-uri de chestii din astea de ponturi. Adica gen hota se pune la x cm de blat (asta stiu 65-85 cm), plita... etc. Funda
De ceva timp tot gasesc pe chiuveta din baie niste gandacei foarte foarte micuti si negri. Am dat cu solutie de gandaci, dar inca apar. Aveti idee din ce cauza au aparut si cum ii pot combate?
Salutare tuturor Am di eu un transformator "rusesc", pe es scrie doar "tb11- 1mh- 220- 50", si vreau să fac un aparat de sudură din el. Dar nu stiu ce trebuie să calculez spirele. De fapt vreau să...? (mai mult)
Cine știe o rețeta de inghetata cremoasa, adică la servire sa nu aibă cristale de gheață? E vreun ingredient minune, stie cineva?
Imi poate spune cineva cum sa scot o pata de slime din pantaloni? Mama i-a spalat dar tot nu iese.
Am lada frigorifica si am pus 20 de pui in ea si de 3 zile merge in continu. cand se opreste?
stiti daca tenisii vans din panza rezista la temperatuti de 90 grade?
Eu am gasit un pui de arici care nici macar nu are ochi si mi.e mila sa il arunc asa ca m.am decis sa il cresc... Stiti cu ce se hraneste un pui de arici care nici macar nu vede?
Am o intrebare! Polipii nazali afecteaza corzile vocale? dau funda.
Buna Aveti idee cu ce as putea scoate mirosul de urina din textile? Multumesc
Acum vreo ora am desfacut un borcanel de gel pentru unghii uv cu dintii si mi- a ramas putin pe dinti. M- am sters dat tot a mai ramas. As vrea sa stiu ce se poate intampla? Inca mai simt gustul...? (mai mult)
Salut, am o pereche albi de tenesi cu modele negre, cu ce as putea sa ii curat? Ps nu știu dacă am ales bine categoria
mi-am bagat doua tricouri albe la venish si acum au devenit galbene, cum pot sa le fac la loc albe? URGENNTTT
Se gaseste ceara de pus pe aparatul dentar, cand de zgarie, la farmacie?
E pacat sa cosi duminica? M-am apucat sa cos pe etamina si mama a venit la mine urland ca vai de mine sa o las jos ca e pacat, nu cumva sa fac asta. Deci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LpFlori întreabă:
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
IlyesAlina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?