|

Ce sa fac daca albusurile nu se mai bat spuma? Se amesteca toate la un loc?

intrebarea se refera la reteta Chec rapid de pe gustos.ro
4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca cu un praf de sare si daca nu putina (fffffputina) zeama de lamaie, dar intru cat nu faci bezele poti continua cu amestecatul celorlalte ingrediente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ouale se tin la temperatura camerei si se bat spuma fara zahar, pe parcurs se pune uitete pe brava tv

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Albusurile se bat bine daca sunt reci (atunci scoase din frigider) si pui putina sare sau cativa stropi de zeama de lamaie. Nu pui niciodata zaharul pana cand albusurile nu sunt spuma. Inca un pont: vasul trebuie sa fie bine degresat si uscat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pune sare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează