Un restaurant sa livreze pizza in afara Buzaului(15 km-smeeni)?
Stie cineva in ce magazin pot sa gasesc bomboane energizante cu cofeina? Ofer funda!
Imi puteti spune dacă pot folosi un card BCR pentru plata pe Amazon? Si as vrea sa mai stiu daca coletul este livrat de curier sau trebuia ridicare personală.
Deci am cumparat un ceas la mana a 2 a si am primit si factura sj garantia de la cel.ro de la fostul proprietar si nu stiu absolut nimic. 1. Cum trimit ceasul la reparat? (S- a stricat gen ...? (mai mult)
Pentru cei care au comandat de pe glo, in cat timp v-a ajuns comanda? Mentionez ca mi-a specificat la final ca a fost plasata. Multumesc!
Ceva second handuri în Sighișoara?
Hei! Curand imi voi cumpara o pereche de converse chuck taylor all star negri insa doresc sa ii iau dintr- un magazin din mall deoarece daca ii cumpar online, risc sa ma aleg cu niste fake- uri. Pe langa...? (mai mult)
Am primit de ziua mea un card cadou de la h&m și as vrea sa văd câți bani sunt pe el. Am introdus pe site nr cardului dar îmi cere și Pinul pe care nu pot sa îl găsesc. Dacă ați mai avut...? (mai mult)
Daca am dat comanda pe 12 martie de un tricou de pe ebay si nu a venit nici acum, desi imi arata cand pun awbul pe "speed pack", firma de livrare, ca a sosit in Bucuresti acum 1 luna unde as putea merge...? (mai mult)
mi- a ajuns un aviz postal ca ar trebui sa ridic un produs pe care l- am comandat de pe joom. Problema e ca nu stiu cum sa fac, din cate stiu trebuie sa am la imprimanta ca am cumparat produsul,...? (mai mult)
Care este diferenta între Visa și MasterCard?
Stie cineva niște site-uri ca si Wish, Aliexpress, Joom etc. dar sa se poata plati comanda ramburs la livrare?
Salut, de unde pot achizitiona o pusca airsoft de preferat sa fie toata full metal dar merge si una din metal si ABS sa fie cu arc adica cu incarcare dupa fiecare foc sa aiba o energie de 7, 5 joule,...? (mai mult)
Http://prntscr.com/t982xv unde gasesc tricoul? Scrie pe eticheta "bk elvis"?
am cumparat recent o bicicleta de pe eMAG si am dus- o la un om sa o monteze cum trebuie(un om mai priceput), ii trebuiau montate si pedalele. Am mers vreo 30- 60 min cu ea si a inceput pedala...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat o bicicleta azi si am dus- o la un om care se pricepe sa o monteze cum trebuie, a facut tot ce trebuie, mergea bine, totul bun. M- am plimbat si eu in jur de o ora sau jumatate...? (mai mult)
Păreri https://www.buzzsneakers.com/RON_ro/pantofi- sport/95780- ctas- hi- ocean- mint?gclid=EAIaIQobChMIss7YkrGn6gIVfMS7CB1PqwUOEAEYASABEgLM3_D_BwE Va rog dor cei care au cumpărat? Livrare e ok?...? (mai mult)
Cine știe sa îmi dea mai multe detalii despre firma de curierat internațional TNT. Vreau sa îmi comand niște produse din Grecia să vina în București. Știe cineva cât este taxa de livrare pentru...? (mai mult)
Vreau sa- mi cumpar de pe ebay Uk acest hanorac : https://www.ebay.co.uk/itm/Mr- Olympia- Bodybuilding- Hoodie- Mens- New- Black- Long- Sleeve- Sweatshirt- Gym- Shirt/332964675176?hash=item4d863dbe68:g:U-...? (mai mult)
Vreau sa ii fac un cadou mamei un telefon și nu știu cum să procedez în legătură cu abonamentul și plătirea avansului. Cat ar fi avansul daca ar fi sa ii fac un contract de portare a abonamentului...? (mai mult)
am o intrebare, marimea la pantaloni de barbati S este mai mare ca marimea M sau invers? Multumesc,
Livrările din magazin vor fi livrate din Grecia. Nu- i musai să conțină Grecia într- un nume, căci voi face bannerul cu steagul și descrierea ceea ce se vor înțelege de la sine. Vă...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un joc pe Playstation 4 de la ei de pe store si costa cu 2 lei mai mult decât am pe card si e Sambata si nu pot sa pun bani pe el ca e inchis la banca si as vrea sa il cumpăr...? (mai mult)
Voi, cei din Romania puteti cumpara de pe magazinul online de pe Facebook? Intreb de curiozitate, caci am citit intr- un articol de asa ceva si nu stiu daca este adevarat sau ba, desi doresc...? (mai mult)
Ce siteuri imi recomandați pentru a cumpăra bluze, tricouri, blugi? Mai multe va rog
Am trimis un colet prin Fan Courrier. Cine plătește curierul? Eu sau destinatarul?
Imi poate explica cineva cum trimit un pachet prin curier la o persoană? Urgent va rog Pas cu pas daca se poate
Stiti daca vor mai fi cupoane de reducere pe notino? Abia a fost unul de 20% si ma gandeam daca sa mai astept altul...
De unde as putea sa cumpar un smartphone la mana a doua (chiar si defect) cu garantia ca nu ca nu a fost furat?
as dori sa comand de pe Amazon Spania un processor pentru PC.As vrea sa stiu daca platesc la vama.Stiu ca daca comand din afara UE platesc vama.
Voi ce ați alege dintre airsoft sau smartwatch?
Am comandat din China mai multe produse de volare mica. Acestea nu se pot urmari on- line, iar singura posibilitatea da a sti cand au ajus, este acel aviz trimis de posta. Doar ca am primit acel...? (mai mult)
Buna! Ce epilator imi recomandati? Eu ma gandeam sa aleg dintre Braun silk epil 1, 3 si Philips satinelle BRE255/00
Buna, am comandat de pe wish niste produse de cateva zile... oare cand sosesc mai am de platit ceva? Stiu ca dureaza mult livrarea, dar cand sosesc, mai am de platit ceva? Mi s- au tras de pe card banii.....si...? (mai mult)
Salut, pentru a cumpara ceva in rate cu cardul de la magazinul eMAG este necesar sa fii neaparat proprietarul cardului? Intreb deoarece mama ar vrea sa ma trimita pe mine sa cumpar o bicicleta dar cu ...? (mai mult)
Salut, mama mi-a spus sa merg sa cumpar ceva cu cardul in rate online si nu sunt sigur daca pot cumpara cu cardul eu, daca cardul este pe numele ei. Pot sa cumpar?
Produsul a fost solutionat prin reparatie. Ce inseamna mai exact? Adica a fost reparat sau nu?
am trimis o placa de baza la servis, deoarece aveam probleme cu ea, azi mi s- a actualizat statusul reparatiei si arata cam asa: Nr. Produs Serial Defect reclamat Defect constatat Stare Data...? (mai mult)
Acest produs are transport gratis? Si cat e pretul? https://www.aliexpress.com/item/4000053207043.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5b744a8bAaMmxt&algo_pvid=36d18a1d- 2e85- 4d6b- 8251- 5c691a1f0161&algo_expid=36d18a1d-...? (mai mult)
Vreau doar un raspuns concret, nu sa imi tina predica nimeni. In ciuda faptului ca sunt la o varsta la care ar trebui sa ma descurc singura, inca imi este rusine sa sun la anumite chestii (pizza, taxi,...? (mai mult)
Am vazut recent reduceri ft mari pe elefant.ro. Stiu ca aniverseaza 10 ani si ma gandeam sa imi iau o bratara. Imi poate da cineva o parere sau imi poate spune cineva de ce diferenta de pret...? (mai mult)
Salutare, vreau sa achizitionez o husa de pe site-ul Catmobile, ma puteti ajuta sa gasesc un Promo code? Ar trebuie sa se gaseasca ceva, orice leu economisit este bine venit :D
Am dat azi comanda de pe site- ul PensuleMachiaj.ro, iar ei spuneau ca ma vor suna pentru a mi se comunica detaliile pentru finalizarea comenzii. Eu nu observasem ca m- au sunat si nu m- am gandit sa ...? (mai mult)
Salut, daca am un card (mastercard) si vreau sa fac o plata online, insa nu mai am numarul pe care trebuia sa primesc SMS, cum pot proceda?
Am o nelamurire. Vreau sa cumpar un produs de pe olx, daca imi da factura si garantia, pot folosi garantia daca am nevoie de ea?
Hei TPU, ceva huse 360 pentru Samsung galaxy A10 aveti? P.s.Dau funda
A cumpărat cumva de pe: http://www.miloroshop.top/ Păreri? E legit? Livrare ok?
Hei buna, stie cineva daca in Mega Mall Bucuresti au magazinul DM?
Am un joc de masa, acel foosball care a fost acum ceva timp de vanzare in lidl. Problema e ca am pierdut mingea si nu stiu de as putea lua alta. Puteti sa ma ajutati? Jocul are o dimensiune mai mica, ...? (mai mult)
Salut,Trebuie sa imi vina trei colete de la eMAG cu sameday courier, oare dacă au fost puse in aceeași zi le voi primi pe toate odată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Sandu3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!