Hei TPU, stiti vreun site de unde as putea lua adidasi de firma fake?
Cum pot afla codul poștal de in funcție de strada si numărul la care locuiesc? Am intrat pe google sa caut, însă eu stau la nr. 83, in schimb găsesc doar pana la nr 34 codurile postale....? (mai mult)
Salut TpU! Pot sa pun colete la FanCourier daca am 13 ani? Intentionez sa imi vand calculatorul cu ramburs si verificare. Multumesc anticipat!
Daca am comandat în perioada asta din UK imi ajung produsele in România? ( Sunt deschise sau sunt închise granițele?
Bună dimineața! Vi se pare mult sa dau pe 15 cărți 500 de lei?
Ce părere aveți despre site- ul de îmbrăcăminte Sizeer au haine originale? Am văzut că prețurile sunt asemănătoare cu alte site- uri dar au anumite haine pe care nu le găsesc spre exemplu pe...? (mai mult)
E periculos sa comand niste haine de pe net in perioada asta? As vrea sa fac 3 comenzi - casti; haine si o bratara. E riscant cum umbla curierii aia prin toata tara si pachetul?
Salut, am o intrebare. Am hasit o aplicatie unde am un card virtual si zilnic primesc 1 euro pe el. Pot sa ii donez pe jocuri dar ar fi mai interesant daca as avea un site sa donez si sa imi vina banii...? (mai mult)
Salutare. Am un buget de 2200 lei. Vreau sa-mi achizitionez un laptop pentru CS:GO, TF2 si jocuri in genul asta. Ce laptop imi recomandati pana in suma asta?
Hei. Ce părere aveți de siteul asta https://vgeneration.ro/collections/all/products/mn-vans-classic-crew-ii-vn0a456asp91?variant=31583792791651 E legit?
Din ce motiv poate fi resigilat un produs? Ati comandat un asemenea lucru? Merita?
Salutare, merită sa comand un telefon scump on-line? Sau sa il cumpăr din magazin.
Unde se găsesc măști din acelea medicale? Sa incerc la farmacie? Faza e ca nu vreau sa iau un set si sa dau 200 lei pe el, vreau sa iau doar vreo doua. Rapid.
Îmi recomandați site-uri gen AboutYou, FashionDays, Answear? Cu o gamă largă de produse și prețuri bune.
Am primit de curând cardul revolut dar nu știu cum se plătește la casa fara card, adică cu ăla virtual. Trebuie sa trec codul la aparatul ăla când cumpăr ceva sau cum?
Bună. Știe careva dacă pot avea încredere în comenzile de pe Alibaba? De exemplu as dori sa îmi comand un display de Samsung s8 dar nu știu ce să fac.
Este skatepro.ro de încredere?
Avand in vedere situatia in care e Romania cu virusul si ca ar fi inchisa, pot sa comand ceva de afara?
Vreau sa dau o comanda pe Epantofi iar la adresă imi arata adresa de facturare si adresa de livrare iar ele sunt completate cu aceeasi adresă de acasa. Este ok asa?
Stiti vreun dezinfectant pe baza de alcool sau clor care sa fie eficient?
Salut, dacă vreau să imi iau un telefon in rate care valoreaza aprox 1300 lei de la digi, trebuie să plătesc avans? Precizez că am contract la ei de 2 ani și acum trebuie să il prelungesc.
Imi poate explica cineva ce este "Crewshop"?
Daca îmi comand ceva de pe AliExpress vine prin curier că pe celelalte site-uri sau prin posta?
Daca puteti sa-mi recomandati magazine online care accepta si plata cu SKRIL. Multumesc
Unde pot să cumpăr o comodă bună pentru sufragerie? Cea veche s- a cam deteriorat, așa că trebuie să o înlocuiesc cu un model mai nou. E o cheltuială neașteptată, așa că prețul contează...? (mai mult)
stie cineva daca cumva mai functioneaza magazinul online www.gamestore.ro?
Hei,stiti unde as putea gasi in Timisoara un magazin ceva cu produse coreene? Am cautat pe net dar nu gasesc.
Buna,îmi poate spune cineva care e faza cu running de la adidas? Despre ce e vorba?
A folosit cineva Iwhite? Tot pachetul acela pentru albirea dintilor din farmacii. E bun? Are efect?
Credeti ca o sa fie reduceri mari la componente de Paste? Ca mi- am facut o lista de componente pentru un nou PC care ajunge in total la 3200- 3250 lei cu tot cu garantie si ma gandeam daca o sa ajunga...? (mai mult)
Se mai gasește dezinfectant pentru mâini undeva?
Este normal sa nu vina o comanda de pe zaful nici pana acum, eu dând o pe 3 martie? Am dat un email și a zis ca o sa vina între 7- 21 martie și niciun semn. Pe 6 a fost la București dar de atunci...? (mai mult)
Salutare. A comandat cineva de pe site-ul DD TUNING? A primit cineva comanda?
A cumpărat cineva online de pe siteul Flacara3.ro? E de accesorii pentru telefoane. As vrea sa-mi iau o husa si daca platesc cu cardul scrie ca transportul este gratuit
Stiti magazine din București care sunt doar pentru cadouri?
Dacă comand online de pe Amazon sau alte site-uri ce se poate comanda online, o sa fie livrat în următoarea săptămâna sau o sa fie delay mai mare decât specifica la fiecare produs în parte?
Pareri neer.ro? 1) pretul produselor este acela ce trebuie eu sa- l platesc sau exista taxe suplimentare (tva, taxe vamale); 2) produsele sunt in tara sau site- ul este un intermediar intre mine si...? (mai mult)
Cum imi deschid o cutie postala gen cand comand ceva online sa nu vina acasa sa se duca acolo, doar la posta romana? Merge online sau trebuie sa merg acolo si cat costa? Si cand cumpar pun locatia cutiei...? (mai mult)
De ce imi cere date de facturare cand vreau sa cumpar un lucru online? Mai trebuie platita o factura pe langa pretul produsului?
Vreau si eu un site de unde pot sa-mi cumpar ukulele. Sunt incepator si nu vreau sa dau foarte multi bani, in jur de 250 de lei.
Salut, a mai comandat cineva online de pe altex? Si daca da, cate zile a durat sa va ajunga?
Ce site recomandati pentru achizitionarea de componente pc, gen placa video, rami?
Știți cumva daca vin comenzi din China? Adică pe AliExpress nu scrie nimic în legătură cu asta și mi-e sa nu dau banii degeaba pe produs.
A comandat cineva de pe AliExpress? Dacă răspunsul este "da", puteți sa-mi spuneți cât a durat pana a venit comanda și dacă este exact ca in poze?
Salut TpU! Acuma ceva zile mi- am pus un anunt de vanzare pe olx cu un setup de gaming.Bun si frumos, gasesc un cumparator imi da adresa tot si acum problema e cum pot sa ii trimit lui coletele cu verificare,...? (mai mult)
este sigur sa comand de pe joom in perioada asta? Va intra coletul in țara in perioada asta cu coronavirusul? Multumesc
Mi- am comandat ceva de pe fashion nova pe data de 25.02. 2020, iar comanda inca nu a sosit. Am primit ceva email de la firma de curierat GFS ADMIN ca o sa imi aduca coletul doar daca platesc o taxa ...? (mai mult)
Am luat niste încălțări si imi sunt mari cu un numar. Eu stau in Anglia și le- am cumpărat din Schuh, am bonul fiscal si încălțările le- am purtat o dată prin casă. Deci pot sa mi le înlocuiască...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi cel mai scump burger din Constanța și care este prețul? Mulțumesc.
Se vor opri serviciile de curierat din cauza corona virusului? Trebuie sa primesc un colet de la Emag, !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
politistfaraimaginatie întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!