Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 19 Noiembrie 2025 sunt:
Salut, urmeaza sa fac prima achizitie online, de pe okazii dar as vrea ca produsul sa nu ajunga acasa ci sa-l iau direct de la oficiul postal. Cum procedez pentru ca acest lucru sa se intample?
In cat timp livreaza eMAG? Sau magazinele mai mici de pe siteul eMAG am comandat ceva ieri si sper sa imi ajunga pana vineri seara
Hey! Am facut o comanda la H&M dar nu am observat ca am gresit adresa de e-mail, oare imi cere confirmare prin e-mail stiti daca tot imi va veni comanda sau nu?
Stie cineva un site ieftin online pentru încălțăminte de tip converse sau nike?
Nu sunt mulțumită de produsele primite, cum le returnez?
Cam in cat timp vine o comanda de pe epantofi.ro? Aproximativ
Se poate plati cu revolut pe origin?
Știe cineva unde găsesc așa ceva în București? https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07BN36JZJ/ref=ox_sc_act_image_2? smid=A36AK034Y9TZVF&psc=1
Vreau sa achiziționez un Ps4 dar nu nou, ci folosit. Îmi puteți spune la ce ar trebui sa ma uit pentru a- l putea cumpăra liniștit fără sa ma trezesc ca e stricat sau nu îl pot folosi....? (mai mult)
Stiti restaurante din Iasi care livreaza la domiciliu in zona rurala? Eu stau in afara orasului Iasi la vreo 30-35 KM.
Am comandat ceva de pe site-ul,, Ghotica " aseara la 22:00 si nu am primit nici un mail cu starea comenzii. Sa mai dau inca o data comanda? Mi-e sa nu imi vina de doua ori.
De ceva timp strâng bănuți pe Aliexpress și azi i- am schimbat într- un cupon de 12 USD. Însă acel cupon nu m- a ajutat la reducerea comenzii pe care am dat- o azi. Că în septembrie ...? (mai mult)
In cat timp ajunge o comanda prin curier national dupa ce am dat comanda? Am comandat o carte de legislatie de pe Libraria Delfin. Multumesc!
Ce parere aveti de site-ul de cumparaturi "wish"? A cumparat cineva pana acum? Dati-mi si mie pareri despre el si daca e de incredere. Multumesc!
Acum 2 zile am comandat de pe eMAG 2 produse, un telefon si o pereche de casti primul furnizor fiind eMAG iar celalalt flanco. Am urmarit progresul comenzii telefonului (eMAG ) iar acesta decurge...? (mai mult)
Aveti idee ce model de jordan sunt ăștia? http://imgur.com/gallery/b07yN5Q
In curand vine ziua de nastere a unei prietene! Vreau sa ii iau ceva foarte special. Imi puteti recomanda un magazin de fake-uri ieftine?
In ce magazine din mall ul din Galati pot gasi haine largi si frumoase (poate si ieftine) pentru femei?
Salut, Doresc sa expediez un produs prin Fan Courier, daca introduc produsul in cutie si voi sigila cutia, cei de la Fan Courier vor deschide ambalajul? Are rost sa il sigilez?
Ce rucsac/ghiozdan recomandați pentru clasa a XII-a?
Ce inseamna,, colet in tranzit"?
Îmi puteți spune caci eu nu găsesc pe internet, cât ar costa extinderea garanției la un produs la media galaxy? Pt 1 an, dar pentru 2?
Ce suma credeti ca primesti la amanet daca oferi un Akai Profesional PAD MPD 218 Launchpad?
Știe cineva unde pot gasi cadouri de genul? http://vm.tiktok.com/FVAuwP/
Știți cumva daca găsesc pungi din acelea în care se puneau suruburi in Kaufland sau Profi? Aveau un fermoar roșu, puteai pune in ele lucruri foarte mici (acum depinde și de dimensiunea pungii)....? (mai mult)
De ceva vreme caut online, cât și în magazinele din orașul meu un caiet ca cel din poză: https://imgur.com/a/FAgyliI și nu găsesc. Știe cineva pe ce site românesc pot găsi acest gen ...? (mai mult)
Astazi am vrut sa comand ceva cu cardul de pe CEL. ro, dar nu am putut deoarece imi zicea ca, cardul meu de credit nu este valid. Am incercat de cateva ori, iar dupa am renuntat. Am comandat...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe hv-shop.ro iar cele 7 zile au expirat in care trebuia sa-mi soseasca coletul. La telefon nu raspunde nimeni, nici la mail. Ce e de facut?
Salut, stie cineva daca acest site conține adidasi fake? http://www.bbcboardwalk.com/pantofi-casual-nike-air-force-1-mid-07-barbati-albi-284znyfu-p-381.html
Salutare, a mai comandat cineva de pe acest site? http://www.bbcboardwalk.com/pantofi- casual- nike- air- force- 1- mid- 07- barbati- albi- 284znyfu- p- 381.html Vreau sa nu mi iau țeapă si sa nu ...? (mai mult)
Salut. Doresc sa livrez un colet ramburs prin firma Fan Curier, este cam singura in zona mea. Doresc sa stiu următoarele chestii: 1. Cand vine curierul, coletul trebuie sa fie deja ambalat? 2. ...? (mai mult)
Cum anulezi o comanda de pe hm?
Stie cineva unde pot gasi o plasa din aceea care se pune sub birou pentru a tine firele? Din ce material ar trebui sa fie facuta? Multumesc!
Pot plati pe site-uri gen Aliexpress sau Wish cu Revolut?
Vreau un raspuns de la cineva care a mai facut asta. Am un card de credit facut in Franta, Compte Nickel. Vreau sa comand ceva de pe eMAG! Intrebarea mea e, pot sa comand daca sunt in Romania...? (mai mult)
Salut, daca a comandat cineva orice de pe aplicatia goat (aia cu adidasii), livrarea chiar costa 40 euro sau este mai mult?
Buna ziua TPU, am o intrebare. Mama mea face 43 de ani si de ziua ei stiu ca si-ar dori un inel de aur model simplu si frumos, ma puteti ajuta sa imi aratati, cam ce model sa aleg?
Poate cei care stau in Germania imi vor raspunde :) Am vazut multe persoane care vand pe net sticle de 5- 6 L de detergenti (Ariel, Persil) la preturi de 30- 35 lei bucata in conditiile in care in magazine...? (mai mult)
Cum se numesc ochelarii aia funny care-i poarta Ian si Exploit, că doresc să-mi cumpar unul
Loc in Timișoara unde poți face afișe mari sau banere cum sunt la unele galerie de fotbal că să mă intepegeti
Mi s-a ars cuptorul cu microunde și ma uitam sa iau altul, niște recomandări pana în 400 de lei?
Buna seara TPU. Am si eu o intrebare dar va rog raspundeți doar cei care știți. Vreau sa imi iau ceva produse de pe SportsDirect. Am vazut ca siteul este din Anglia. Livreaza si in Romania? Care ar ...? (mai mult)
O sa merg in excursie la Bicaz, Vatra Dornei pe acolo. Un mall prin zona? Sau cel mai apropiat
Salutare. Am 16 ani dar peste 2 luni împlinesc 17, pot cumpăra in rate de pe Altex, Media Galaxy, PC garage m- ar interesa un laptop in care sa plătesc în rate, in fiecare luna pot plăti 100-...? (mai mult)
Sunt reduceri mari pe newyorker. Asa am vazut pe site. Oare daca ma duc in magazin, la mall, le gasesc? Adica sunt reduceri prea mari
Cum pot da comanda online de pe siteul celor de la NewYorker? Ca nu gasesc sau cum pot face rost de produsele pe care le-am salvat in lista de dorinte?
In ce tari se fabrica Jordanii? Am cumparat o pereche si scrie made in China...
De unde pot sa cumpar o tableta grafica la un pret bun?
Am un portotofel de piele maro si as vrea sa-i iau ceva pentru piele, ceva ca sa-l faca mai lucios. Ceva recomandari?
Astăzi la ora 12 am făcut comanda la eMag pentru telefon! Mă interesează când va ajunge! Mi-au trimis mesaj că pe 26-27
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!