Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Salut! Cine imi poate povesti cum se face returul la Emag - Easy Box? Am intrat pe site pentru cerere retur (incaltaminte), observ ca pot selecta motive retur, Easy Box- ul la care vreau sa fac retur...? (mai mult)
Salutare! In urma cu aproximativ 10 zile am comandat de pe un site de vanzari o geaca din piele naturala, noua. Nu am desfacut coletul de cum l- am primit. Aseara am zis sa vad ce am luat. Am desfacut-...? (mai mult)
Mi- au blocat contul de Instagram, m- au pus să îl confirm prin email etc și gata am schimbat parola. Faptul că m- am logat într- o aplicație a dus la asta. Dar treaba este că dacă nu dai parola...? (mai mult)
Cât costă un cântar?
Hey salut, am si eu o intrebare. Daca iau un produs in rate de pe eMAG. De exemplu, pretul unui laptop: 2399 lei iar pretul original 2, 799 lei Daca pretul se ridica de la 2399 si nu o sa mai fie...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un magnet de cam 16cm lungime, 8cm lățime și 3cm înălțime?
Unde găsesc busuioc frunze proaspăt in supermarket în București?
Salut.Vreau si eu cateva siteuri de haine pentru sala.
Stie cineva site- ul si pagina de Instagram "vicious punx"? Daca stiti, acum vreau sa va intreb daca aveti idee de alte locuri sau site uri unde pot gasi cam ce vand ei, adica inele, lanturi, breocuri...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe site-ul "cutoc.ro"? Produsele vin ca in poza?
Salut. De pe ce site italian pot face rost de un magnet mai măricel așa? Cât un telefon mă refer?
Am cumpărat și eu zilele trecute ceva de pe prozis, știe careva cam cât durează să ajungă un pachet? Și dacă se percep taxe vamale în plus dacă ai livrarea gratuită?
Salut TPU! Ce se intampla daca nu raspund curierului care vine pentru un retur?
Salut TPU! In ce magazin as putea gasi o pereche de Jordan 1 mid sau high. Poate fi cam orice fel de model, doar ii vreau. Mersi anticipat
Buna, as avea o mica intrebare. Am dat vineri seara o comanda de capsule de la nesspreso si sambata cand am dat urmarire colet mi- a aparut ca livration reussite, asta insemnand ce? Ca eu n- am primit...? (mai mult)
Care este motivul pentru care de exemplu pe eMAG dai comanda azi de un produs si tot azi iti spun ca il poti ridica din showroom? Au produse pe stock in depozitele din spate? Imi este sa nu fie vreun ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe vapormaxsport? vreau sa stiu daca sunt de incredere
Salut, am comandat și eu ieri un mouse pad de la eMAG cu cardul și azi de dimineață a trebuit sa ii dau anulează comanda deoarece era prea mic, acum mi- a luat banii de pe card și am dat anulează...? (mai mult)
Salut, încet sa mă ingras de 1 an și nu reușesc cu absolut nimic tot o scândură sunt și bănuiesc că așa o să rămân. De la un timp am inceput sa plâng doar cand vad persoane care arata normal...? (mai mult)
Am voie să filmez în super-market? Carrefour, Lidle. Te lasă? Dacă știe cineva, sau a filmat. Vreau să fac un video pe Youtube.
Care este diferența dintre eMag și PCGarage? De ce aș alege unul față de altul?
La Lidl pot am primit o reducere de 10 lei dar imi arata un magazin al lor specific care nu stiu exact unde e, dar inca nu stiu daca fix la acela trebuie sa ma duc
E un Lidl pe strada Miresei în Timișoara sau în apropierea mall-ului?
Buna ziua! Stie careva niste site-uri cu haine frumoase pentru copii (in afara de h&m, next si carters)? Ma intereseaza sa aiba rochite frumoase. Multumesc! (Ofer funda)
Am 18 ani și am făcut card de credit la brd, vreau sa cumpăr un telefon în rate de pe eMAG pot face asta? Cică 6 rate sunt cele mai multe
Salut! A comandat cineva vreodată de pe ZAFUL? Ce părere aveți? Cum sunt hainele? E sigură plata cu cardul acolo? Trebuie să plătesc vreo taxă vamală sau altceva? În cât timp vine comanda? Eu...? (mai mult)
Bună ziua! As vrea sa va întreb, ce părere aveți despre acest site? https://www.itmar.ro/catalog/calculatoare- gaming- 51?gclid=Cj0KCQjwo- aCBhC-...? (mai mult)
E mai bine să cumperi produse de pe site-ul original al produselor? De exemplu: produse Samsung de pe site-ul Samsung Romania.
Buna! Vreau sa comand online cu bani cash dar nu stiu site-uri de genul acesta, imi puteti recomanda? (vreau sa imi cumpar accesorii, tricouri si altele din anime-uri)
Unde sunt asamblate PC-urile Serioux? Cum sunt ambalate? Sunt ambalate într-o cutie de carton gros, etanș sau o cutie ieftină cu găuri în ea? Au sigiliu?
Salut! Stie cineva cum se pot cumpara suprastocurile din magazinele mari gen lidl,kaufland, etc? Cu cine trebuie sa intri in legatura
De unde imi pot lua fond de ten de la catrice din Constanta?
Buna seara, cum as putea sa fac o comanda prin posta, ce site cunoasteti? Vreau prin posta sa vina! De exemplu sa imi dau comanda de aparat pentru flotari sau alte produse
Sunt eu prost sau așa e normal?! Acum trei luni am comandat fiind izolat în casa din cauza coronavirusului, 10 geluri de duș de la eMag. Mi- au venit intr- o cutie strivită și din ele curgea conținutul....? (mai mult)
Buna ziua, nu stie cineva unde as putea gasi hartie de impachetat cadouri neagra in Baia Mare?
Buna ziua. Și- a luat cineva telefon de pe eMag prin plata cu rate? 4 rate fără dobândă. As dori sa știu dacă aș face o achizitie daca trebuie sa plătești ceva la momentul plasării comenzii. ...? (mai mult)
A comandat cineva de la atonlove.Com? Sunt mai multe siteuri de genul. Un fel de mistery box. O sa ajungă coletul în Europa dacă vânzătorul este în America?
Bună TPU! De unde credeți ca e cel mai bine să îți cumperi haine? Direct din magazin sau din online?
Va salut, a cumparat cineva ceva de pe site- ul sau magazinul '' www.magazinieftin.ro'' as vrea sa achizitionez ceva mai scump si nu vreau sa imi iau teapa, sa nu fie original produsul sa nu- mi dea ...? (mai mult)
Când cumperi un apartament la ce te uiți?
Cum se cumpara de pe aliexpress? Se plateste cu cardul inainte sau cash? In cat timp ajunge coletul? Trebuie sa verifici ce cumperi sau ai o garantie sigura? Iti ofera banii inapoi in caz ca nu primesti...? (mai mult)
Vreau sa returnez niste casti wireless in-ear luate din altex, nu se mai conecteaza la laptop. Imi pot primi banii inapoi? Nu sunt interesat sa primesc alta pereche
Salutare. As dori sa cumpar de la un vanzator un mackbook pro 16 inch 16gb ram cu 8 Tb memorie la 6500$, el in magazin valoreaza 9000$, credeti ca as avea posibilitatea sa il vand mai departe cu...? (mai mult)
Unde gasesc in Bucuresti un magazin fizic, Puma Romania?
Salut,am o întrebare, dacă vreau sa dau comanda la ceva de exemplu de pe Joom am 13 ani, pot da eu comanda fără sa vorbească mama la telefon? Gen sa ma sune pe mine?
Salut, de curand am decis sa- mi iau un ceas mecanic pentru ca tot ma uitam pe Youtube si dadeam peste unul la recomandate si mi se par fascinante modelele. Intrebarea este, fiind un ceas "mecanic" necesita...? (mai mult)
Am luat niste căști de pe altex wireless care nu îmi mai plac si as dori sa le schimb cu altele cu fir, am dat 100 lei pe căștile alea si cele pe care vreau sa le iau costa 142 lei. Pot sa ma duc...? (mai mult)
Buna! In ce magazin/supermarket se pot cumpara caracatițele reversibile, specific:nu magazinele online
Salut TPU, Ma puteti ajuta sa gasesc o pereche de pantaloni scurti de trening cu putin mai sus de genunchi, femei, negri, marimea 32? Ms!
Salutare! Daca am cumparat o pereche de pantaloni si am constatat acasa ca sunt rupti... am dreptul sa- i returnez si sa primesc banii complet inapoi? Am cumparat dintr- un magazin fizic si politica lor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
TanaseEvelina întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!