Am o mare nelamurire. Cum e posibil ca HowToBasic acela care face prostii ca in loc de caca sa faca oua sau sa ii iasa din fund bebelusi, spaghete, sosuri si alte chestii? Tot timpul m-am intrebat.
Iata cum prezinta teoria evolutionista modul de formare al organismelor: "ADN- ul embrionar si organismele s- au dezvoltat prin moartea organismelor incompatibile cu viata biologica inca din etapele de...? (mai mult)
Imaginaţi- vă un om care militează activ si neobosit pentru drepturile populaţiei de culoare. Se pune în fruntea unei miscări de mase, organizează marsuri de protest, ţine discursuri înflăcărate...este...? (mai mult)
A auzit cineva de emisiunea Oameni si Perspective dirijata de Marius Stanescu? La unele discutii participa si Edmond Constantinescu. Intrebarea mea principala e daca il cunoasteti pe acest om si cum ...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca intreaga lume ar refuza, renunta la progres (stiintific, industrial, tehnologic, corporatist) si ar ramane in stadiul din prezent?
Daca as lua un text x si in loc sa il citesc,il ascult la casti timp de o perioada,in loc sa ascult muzica pe strada, il voi retine mai repede?
Am observat că au dispărut foarte multe chioscuri de ziare! Oare lumea nu mai obzisnueste să savureze plăcerea citirii unei prese din hârtie, s- a dat totul pe partea digitală? Eu unul încă ...? (mai mult)
Ce fel de caracter (litera) este P din titlu filmului Polar-viforul mortii?
Peste tot se spune ca nu exixta aparatura, masinarii de orice fel care sa aiba randament de 100%, totusi cum puteti explica asta? , , Cel mai mare experiment de fuziune a fost realizat de instalația...? (mai mult)
vreau si eu sa aleg unul dintre servo motoarele: MG996R sau SG90 9G. Intrebarea mea este cum pot afla care este masa pe care pot acestea sa o ridice si cum as putea calcula asa ceva. Mai exact...? (mai mult)
Oare de ce daca impingi un lucru pe gheata este mai usor ca daca il impingi pe asflat?
Îmi puteți spune cum se cheamă acel telescop cu care putem privi soarele. Cred ca are un nume specific. Mulțumesc.
Cum a ajuns omul sa fie net superior celorlalte animale? P.S. nu sunt vreun religios sau ceva, e o intrebare pusa din curiozitate
Aș putea să aflu de undeva gena mea, sau din ce rasă din trecut mă trag? Să întreb undeva pe la spitale, sau? Știu că sună foarte ciudat, dar e ceva ce vreau de mic copil. Și ma gândeam că...? (mai mult)
1. De ce cam toata lumea e acaparata de tari? Adica de ce tocmai tari, si nu alte forme de guvernamant? 2. Daca la inceput erau triburi, apoi voievodate, acum sunt tari, ce urmeaza sa existe? Comunismul...? (mai mult)
La un scripete fix poate fi forta activa mai mare decat forta rezistenta?
Citisem undeva ca, pentru o masina ce nu derapeaza, viteza unei roti in punctul de contact cu solul este zero. Ceea ce are sens intuitiv. O roata se deplaseaza prin rotire, nu prin alunecare. Daca ...? (mai mult)
Este adevarat ca uneori in mod involuntar putem incetini timpul chiar si pe o perioada destul de lunga? Vreau raspunsuri concrete, nu teorii.
De ce apa nu are culoare?
Rusia nu merita respect pentru faptul ca a luptat pentru patria lor si a eliberat Europa? Ce trebuia sa faca sa se lase omorati de catre nazisti? De unde ura fata de slavi?
Am doua intrebari. Prima poate e stupida si infantila, dar imi asum. Am citit intr- un articol ca un om a fost in coma pentru 15 ani, dar si- a recapatat constiinta in final. Deci... timp de 15 ani ...? (mai mult)
Creierul este mintea (psihicul)? Daca functiile creierului sunt vitregite, mintea e bolnava? Un creier sanatos = minte echilibrata, sanatoasa? (care nu experimenteaza anxietate, atac de panica, depresie,...? (mai mult)
De ce are lumea atat de multa incredere in ceea ce se spune, refuzand total sa cerceteze in prealabil?
Care-i sensul vietii tale? Dar a vietii noastre, a oamenilor in general?
Dar, de ce exista tari bogate si sarace daca nu exista diferente intre popoare?
Cunoaștere, fericire sau iubire? Ce preferați? Argumentați cat mai detaliat de ce. Eu personal, prefer cunoașterea!
Aplicatii de editat poze pentru make-up artisti? Dau funda
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Ce înseamnă aparat fix segmentar metalic? O sa imi pun peste maxim o luna aparat dentar si as vrea sa stiu. Niste link- uri ar fi de mare folos:)))...? (mai mult)
Am un coleg care are multe fete in jur, el fiind grec. Insa nu imi dau seama ce motiv ar avea sa fie apreciat pentru ca e grec?
Am vrut să- mi testez capacitatea de vizualizare în spaţiu. Am imaginat un corp în formă de piramidă având baza un patrulater oarecare. Şi mi- am pus problema dacă se poate găsi un plan care ...? (mai mult)
Daca oamenii nu ar avea gust ar fi slabi si ar fi aproape mereu la limita foamei. Mancare fara simtul gustului. Asta ar conduce la subnutrire si imunitate mai scazuta si rata imbolnavirilor si a mortalitatii...? (mai mult)
Cum vedeti voi lumea asta peste 10 ani? Eu personal cred ca va fi din ce in ce mai degradata. Noile generatii sunt din ce in ce mai proaste, standardele au scazut, se pune accent pe lucrurile materiale,...? (mai mult)
Daca ascult mesaje subliminale in alta limba sunt aceleasi sanse sa aiba efect sau mai mici decat daca ar fi fost in limba romana, chiar daca inteleg acele cuvinte? A incercat cineva de aici? Daca da,...? (mai mult)
China in lipsa multinaționalelor care fac economia Chinei, ar putea domina piata cu produsele lor? Pana la urma rasa galbena domina planeta?
Ce parere aveti de "race science"? Suprematia albilor e o ideologie rationala, bazata pe studii stiintifice adevarate, practice sau e instigare la dezinformare, ura si violenta?
Nu-i aşa că roşia este fruct?
Ce rezulta din prostie + adrenalina?
Am o intrebare despre lume! De ce se bucura mereu de raul altuia?
Buna seara, miscarea absoluta si repausul absolut exista doar la nivel conceptual?
Am o intrebare, de ce cand esti la polul sud nu stai cu capul in jos? Am inteles, forta gravitationala de atrage in jos, dar sa zicem ca sunt la polul nord, sunt in picioare, si ma indrept spre polul...? (mai mult)
Oamenii au nevoie sa creada in cineva mai puternic decat ei, intr-o forță absolută la care e posibil orice? Argumente pro si contra, dau voturi tuturor celor care iti folosesc mintea
Cine poate raspunde la intrebarea " Cum se misca un vapor pe apa " adica cum inoata pe apa? Am de facut un proiect despre vapoare si nu gasesc nimic pe internet. Multumesc
Nu inteleg cum anume spatiul este relativ... Poate sa- mi explice cineva? Incerc sa inteleg teoria relativitatii si am citit cum ca Einstein credea ca spatiul este relativ, la ce se refera si...? (mai mult)
Cum îmi rotesc axa ochiului (pupilele) fara să îmi mișc capul. https://youtu.be/384qEozy2Rk Ca și în videoclip. Astfel încat sa rotesc obiectul din vertical în orizontal.
Stie cineva un fragment filosofic interesant, care sa aiba o tematica interesanta?
Cum pot extrage aur din piese de calculator cu ce gasesc prin Romania pentru ca nu pot gasi cianuri sau acizi si e greu sa le fac sau poate stiti cum? Dau funda?
Omul e o ființă diurnă, dar poate deveni o ființă nocturnă?
Animalele nu sunt persoane pentru ca nu plang. Ce credeti?
Despre felul in care se face comunicarea in interiorul corpului nostru: creierul primește semnal ca avem glicemia mica, atunci el ne da noua senzația de pofta de ceva dulce și ne repezim la prajitura...? (mai mult)
Hey TpU, cineva întreabă dacă el e propriul lui corp sau e creierul, eu vin cu altă întrebare mai interesantă: Avand în vedere că personalitatea e dată de relația mediu- genetică și că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Esther100 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!