TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
anonim_4396
în 29 Iulie 2019 |

Salut, am plecare spre Romania din Germania in decurs de o luna de zile, iar eu fumez tabac la cutie aici, asa m- am invatat sa- mi fac tigarile manual si am ajuns si mai bine la buzunar, ce as vrea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lorenzo1
în 28 Iulie 2019 | Lorenzo1 întreabă:

Dacă vreau sa imi iau cu gașca bilete pentru studenți trebuie neapărat buletinul fizic și legitimație de student sau merge și cu copii/poze ale acestora?

2
Răspunde Raportează
FaraLegi
în 28 Iulie 2019 | FaraLegi întreabă:

Joi plec spre Canada Calgary cu avionul: Bucuresti- Toronto- Calgary.Intrebarea este ca ce fac in legatura cu bagajul de cala? Il iau si fac vama cu el sau e transferat automat in celalat avion?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aria1234567810111
în 28 Iulie 2019 | Aria1234567810111 întreabă:

Buna prieteni, trebuie sa plec in vacanta peste cateva zile si nu stiu unde sa pun leptopul in bagajul de cala sau de mana? E vreun risc daca il pun la cala? Sau as putea pe langa bajul de mana sa iau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
aaandrei01
în 27 Iulie 2019 | aaandrei01 întreabă:

Salutare oameni! Ma interesează și pe mine sa aflu câteva informații de la un șofer de autocar sau de la cineva care are idee cât de cât. Care ar fi avantajele unei curse (chiar și intracomunitare)...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geomire
în 27 Iulie 2019 | Geomire întreabă:

As dori ca anul viitor prin iunie sa merg în concediu cu soțul meu, undeva gen Maldive, pe o insulita asemănătoare, știe cineva un loc de genul asta? Poate ma ajutați și cu un site sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Loonathicc
în 27 Iulie 2019 | Loonathicc întreabă:

Buna! Cat este pretul unui sezlong pe plaja Diana din Saturn?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2019 |

Ce optiuni sunt de a calatori cu autocarul din Bucuresti catre Spania (Barcelona/Madrid)? Cat dureaza cele mai rapide curse? Se circula non- stop sau se fac opriri de noapte pe parcurs? Imi puteti recomanda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sidau_Denisa_1985
în 26 Iulie 2019 | Sidau_Denisa_1985 întreabă:

Merg pentru prima data cu avionul si am o nelamurire in legatura cu lucrurile pe care pot sa le iau cu mine. Nu stiu sigur ce machiaje si care sunt condițiile in care trebuie puse machiajele astfel...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andreikqp
în 26 Iulie 2019 | andreikqp întreabă:

A mers cineva cu Fundatia Future in Progress in calatorii? Returneaza banii de bilet de avion asa cum zic ca fac? Mai cer si alti bani? Sau e teapa?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2019 |

In curand am sa plec in Grecia si ma gandeam dacă am voie sa am in bagajul de mana bateria externa... Va fi confiscata? Ma refer si de politia de frontiera din România si din Grecia... Daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Unanonimdepetpu
în 25 Iulie 2019 | Unanonimdepetpu întreabă:

Ştie cineva dacă la intrarea înapoi în Romania la Aeroport îți cer actele cu permisiunea unui parinte ca am fost cu celalalt parinte in alta tara? Gen.....Parintii mei sunt divortati...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Winners10
în 25 Iulie 2019 | Winners10 întreabă:

Salutare. Care cunoaste ceva unitati de cazare in Baile Felix mai ieftine?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2019 |

Ce camping-uri/pensiuni/case imi recomandati in Vama Veche cu un pret destul de mic pentru o sedere de o noapte? Suntem 7 persoane

2
Răspunde Raportează
molly240
în 24 Iulie 2019 | molly240 întreabă:

Am folosit vouchere de vacanta pentru a ne caza 3 adulti prin agentie la un hotel la mare. Ar fi posibil sa facem cumva sa vina si un al patrulea adult cu noi daca suntem deja inregistrati doar 3, iar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Windowsxp1
în 24 Iulie 2019 | Windowsxp1 întreabă:

am o intrebare, imi trebuie o viza ca sa ajung din Romania in Nuuk Groenlanda?

5
Răspunde Raportează
valentin2002
în 22 Iulie 2019 | valentin2002 întreabă:

Stie cineva cam cat costa o oră de masaj pe litoral în Bulgaria? Dacă ajuta, hotelul este la Nisipurile de aur!

6
Răspunde Raportează
aceafata01
în 22 Iulie 2019 | aceafata01 întreabă:

Stie cineva restaurante bune in mamaia?

12
Răspunde Raportează
kikikikikikikikilovs
în 22 Iulie 2019 | kikikikikikikikilovs întreabă:

Ieri am fost la mare și m-am ars la soare și mâine as vrea sa merg din nou la mare. Pot sa merg la mare? Menționez că o să fie soare.

6
Răspunde Raportează
cristiansonix
în 22 Iulie 2019 | cristiansonix întreabă:

Salut, voi avea in august primul zbor, ce este checkinul? Care e treaba cu checkin online sau la aeroport? Am bagajul de mana (cel inclus) la dimensiune de 118lcm(55+ 40+ 23), m- am gandit la un ghiozdan....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Windowsxp1
în 22 Iulie 2019 | Windowsxp1 întreabă:

am o intrebare, am fost acum 2 saptamani in Creta si am mancat la o taverna, m- a intrebat ce doresc de baut si am cerut o fanta dar nu mi- a adus fanta, ci mi- a adus un suc care nu era ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iulie 2019 |

vreau un mic ajutor! Poate sa ma ajute cineva sa imi spuna daca cunoaste acest pub/restaurant/bar? https://imgur.com/5I7hwJM

3
Răspunde Raportează
Windowsxp1
în 21 Iulie 2019 | Windowsxp1 întreabă:

Stie cineva daca exista kfcin Nuuk Groenlanda?

4
Răspunde Raportează
fabian12345326
în 21 Iulie 2019 | fabian12345326 întreabă:

Pentru a ajunge la liceul Ucecom,, Spirul Haret" din Colentina (de la MC) stiu ca pot lua tramvaiul 21 pana la Obor si de acolo metroul. Stiti ce metrou? Si pana unde trebuie sa-l iau?

2
Răspunde Raportează
fabian12345326
în 21 Iulie 2019 | fabian12345326 întreabă:

La metrou M1 are si anumite numere( ex. Autobuzul 682) fiecarui matrou i se cuvine un nr?

5
Răspunde Raportează
Windowsxp1
în 20 Iulie 2019 | Windowsxp1 întreabă:

am o intrebare cat ar tine un zbor din Bucuresti pana in Nuuk (capitala Groenlandei) as vrea sa stiu deoarece peste o saptamana ma duc in Nuuk.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2019 |

Pe ruta Iași - Sinaia cu mașina, ce îmi recomandați sa vizitez sau ce as putea sa vizitez fara sa mă abat prea mult de la traseu?

3
Răspunde Raportează
Mariusalex236
în 19 Iulie 2019 | Mariusalex236 întreabă:

Am facut comanda online la cfr pentru un bile dus intors. Cum ma pot identifica in tren si dovedi ca am platit online (e prima data cand fac asta)

4
Răspunde Raportează
valentin2002
în 19 Iulie 2019 | valentin2002 întreabă:

Cam cât este tariful pentru masaj în Bulgaria la Nisipurile de aur?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 19 Iulie 2019 |

Am în plan să fac o drumeție cu bicicletă pe traseul Cristian - Râșnov - Poiana Mărului, apoi pe DJ106 prin Holbav - Vulcan - Codlea - Ghimbav - Brașov, însă am văzut pe Google Maps ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2019 |

Salut, în cam cât timp o să parcurg 25 de km pe bicicletă? Am 16 ani, am energie, deci merg destul de rapid, aștept răspunsuri de la cunoscători, cu estimare, bineînțeles, salut.

3
Răspunde Raportează
changegirl
în 18 Iulie 2019 | changegirl întreabă:

Buna TPU :* Va rog sa îmi dati și mie cel mai ieftin site de cumpărat bilete de avion. Dau funda, multumesccc.

4
Răspunde Raportează
GrigoreEdyAlex
în 18 Iulie 2019 | GrigoreEdyAlex întreabă:

Buna, eu am 13 ani si as vrea sa stiu daca pot sa merg singur cu trenul?

3
Răspunde Raportează
George12356456
în 18 Iulie 2019 | George12356456 întreabă:

Obiective turistice in apropiere de Rm Vâlcea ( maxim 100 km)? Ofer funda!

4
Răspunde Raportează
AdmC
în 18 Iulie 2019 | AdmC întreabă:

Imi poate recomanda cineva zone de camping in zona orașului Brasov? Vreau sa zic inclusiv localitățile de langa. Predeal, Bran, Zarnesti etc. Ma intereseaza o zonă de camping undeva mai aproape de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
kolokolo13
Întrebare recomandată în 17 Iulie 2019 | kolokolo13 întreabă:

Ce propuneri aveti pentru dezvoltarea ecoturismului in ariile protejate din Romania?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iulie 2019 |

Imi poate recomanda careva o cazare ieftina in Cluj-Napoca? (sau mai multe)

1
Răspunde Raportează
Alexandrovsky
în 17 Iulie 2019 | Alexandrovsky întreabă:

Cu ce pot ajunge la strada Stirbei Voda, plecare Dalajan? Mersi!

5
Răspunde Raportează
LupuMia
în 16 Iulie 2019 | LupuMia întreabă:

Buna seara TPU, am nevoie de putin ajutor, cunoasteti vreo firma de taxi in Bulgaria? Va rog, si va multumesc enorm.

5
Răspunde Raportează
George20123
în 16 Iulie 2019 | George20123 întreabă:

vreau sa merg in Maramures si voiam sa stiu niste cazari frumoase. Vreau un loc unde pot sa gasesc si mancare buna, un loc linistit.

1
Răspunde Raportează
Eastwood
în 15 Iulie 2019 | Eastwood întreabă:

As vrea sa merg sa vizitez Sfinxul si Babele. De unde este mai rentabil sa iau telecabina, Busteni sau Sinaia? Din cate am citit, despre telecabina, la reviewuri, oamenii spun ca se asteapta...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
petrecere1723
în 15 Iulie 2019 | petrecere1723 întreabă:

Salut, vreau si eu urgent sa imi spuneti care este cea mai ieftina parcare din Otopeni. Eu am gasit una la 35 ron 1 zi si dupa aia 5 lei pe zi si mi s- a parut ok dar voiam sa intreb ca sa nu dau banii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Feyenooord666666
în 15 Iulie 2019 | Feyenooord666666 întreabă:

Care agentie de turism e cea mai oke pentru a merge in Grecia, Spania etc?

8
Răspunde Raportează
Alexandrastefaniaualy
în 15 Iulie 2019 | Alexandrastefaniaualy întreabă:

Inainte sa spuna cineva de ce nu intreb asta la informatii, am sunat de nenumarate ori la aeroport si nu mi- a raspuns nimeni. Eu am 17 ani, dar prietenul meu e major de curand. Vrem sa calatorim...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2019 |

Cum sa zbor cu avionul folosind doar aplicatia companiei de zbor? ¬Ce pasi trebuie sa urmez?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2019 |

Ce parere ai despre mersul in strainatate cu autocarul? Este o alternativa inteligenta fata de avion? Eu am mers de doua ori in viata dar Cluj- Sibiu, nu si sute de km. N- a fost o experienta prea urata...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AnaQ
în 14 Iulie 2019 | AnaQ întreabă:

Mă puteți sfătui ce obiective turistice am putea vizita pe traseul Piatra Neamț - Sibiu? Mulțumesc frumos! Dau funda celui mai bun răspuns

6
Răspunde Raportează
GaryOfLivia
în 14 Iulie 2019 | GaryOfLivia întreabă:

Când se închide Transfaragasanul?

6
Răspunde Raportează
cineva666
în 14 Iulie 2019 | cineva666 întreabă:

Am nevoie de o vacanta! Va rog frumos sa-mi recomandați un site unde sa caut. Am tot cautat si am dat de niste preturi.uff, multumesc frumos.

12
Răspunde Raportează
DejaVuDoc
în 14 Iulie 2019 | DejaVuDoc întreabă:

cei care stati in Mangalia sau cunoasteti foarte bine statiunea. In zona in care se afla strada George Murnu nr. 9, este ok de iesit seara pe afara sau imi trebuie pistol? Intelegeti la ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă pe 12 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Romania este o tara esuata pentru ca: peste tot sunt numai corupti, escroci, sarlatani, mincinosi, hoti, in parlament nici nu mai zic, legi, reguli nici nu mai sunt, politia nu face absolut nimic,...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 7 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Neagracaceara
    trimisă pe 12 Noiembrie

Neagracaceara întreabă:

Ce tatuj imi recomandati? Ceva care sa imi permita sa am si jobul.Va rog mult.
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 12 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Daca semnezi un contract de munca in strainatate cu o firma care iti asigura transport din tara si cazare la destinatia respectiva, contract semnat pe minim 3 luni de munca sa zicem, iar tu, odata ajuns...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.681
  • Întrebări: 3.953.081
  • Răspunsuri: 17.653.462
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Matematica distractiva

Matematica distractiva

Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.127 Conversaţii