TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
Indira_Zeadin_1970
în 28 Iulie 2018 | Indira_Zeadin_1970 întreabă:

Cine este din Constanta si ma poate ajuta si poate sa imi dea directii? Am nevoie sa ajung pe strada Stefan Mihaileanu. Ce RATC uri pot folosi?

2
Răspunde Raportează
Mihai1ionut
în 28 Iulie 2018 | Mihai1ionut întreabă:

Ai voie sa iei suplimente (proteine etc) în avion (bagaj de cala sau de cabina)?

3
Răspunde Raportează
ArianaLarisa
în 27 Iulie 2018 | ArianaLarisa întreabă:

Vreau sa plec in Suedia, cu avionul din Budapesta si vreau sa știu daca pot prezenta buletinul in locul pașaportului!

6
Răspunde Raportează
Chez0nz
în 27 Iulie 2018 | Chez0nz întreabă:

Zbor cu avionul pentru prima data, mi- am cumparat online bilet, maine plec iar azi mi- am facut checkinul, cam greu ce- i drept, sper ca la data eliberarii si data expirarii se referea la buletin,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Matei4
în 27 Iulie 2018 | Matei4 întreabă:

unde la mare sunt cele mai multe meduze?

6
Răspunde Raportează
Peridava
în 27 Iulie 2018 | Peridava întreabă:

Buna dimineata! Pentru a merge in Ucraina sau Republica Moldova e nevoie de pasaport, sau e suficienta cartea de identitate?

20
Răspunde Raportează
lolla141020
în 26 Iulie 2018 | lolla141020 întreabă:

Pot pleca cu programul work and travel dacă sunt studenta la Academia de politie?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2018 |

Wizz air.Am achiziționat 2 bilete de avion dus- intors pentru mine si partenerul meu. Am primit mail cu 1 bilet de avion unde erau trecute numele noastre, ale amandorura. Intrebarea este: Trebuie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lopotencuemil
în 25 Iulie 2018 | lopotencuemil întreabă:

care oras dintre Craiova si Constanta este mai frumos?

7
Răspunde Raportează
HugeHulk
în 25 Iulie 2018 | HugeHulk întreabă:

Exista vreo diferenta intre locurile din avioanele low- cost si cele de linie? Am zburat cu Ryanair acum cateva zile si cu toate ca de data aia m- au "iertat", mi- au zis ca e nevoie sa imi cumpar 2 locuri...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreibagut01
în 25 Iulie 2018 | andreibagut01 întreabă:

O sa zbor duminica cu Ryanair. Doresc sa ma duc cu un ghiozdan 45x38x9cm. Am voie cu asa ceva?

1
Răspunde Raportează
Anonim9997557
în 25 Iulie 2018 | Anonim9997557 întreabă:

Tocmai ce mi- am rezervat un hotel pentru concediu pe Booking. Anul trecut am facut o rezervare tot pe Booking si m- am prezentat la hotel cu toata confirmare rezervări scoasă la xerox. Dar...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MyLifeIsCool
în 25 Iulie 2018 | MyLifeIsCool întreabă:

Intrebare pentru cei din Targu Neamt. Exista autobuze sau microbuze care sa mearga din Targu Neamt pana in Agapia si invers, din Agapia in Targu Neamt? Daca da, cam la ce intervale de timp circula? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
John_Williams_1969
în 25 Iulie 2018 | John_Williams_1969 întreabă:

Vreau sa plec la mare cu niste prieteni,problema e urmatoarea:daca vreau sa merg cu trenul, trebuie sa cumpar biletele din timp?(pentru a prinde locuri "pe scaun")

7
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
în 24 Iulie 2018 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

Pentru cei din Oradea, Stie cineva de unde se poate lua un autobuz/microbuz din Oradea spre Bors? Si la ce ore circula?

1
Răspunde Raportează
Anadrada
în 24 Iulie 2018 | Anadrada întreabă:

Salut, dacă esti cazat la un hotel și mai chemi pe cineva în cameră trebuie să plătești?

13
Răspunde Raportează
MaryCv
în 23 Iulie 2018 | MaryCv întreabă:

Cat costa o vacanta în Grecia avion+hotel orientativ? Intrebare pentru cei care au fost acolo

4
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 23 Iulie 2018 | Nuzicnume întreabă:

Ați fost in USA? Ati obținut greu viza? Ce v-a întrebat la interviu?

5
Răspunde Raportează
Go4Win
în 22 Iulie 2018 | Go4Win întreabă:

in august plec la Geoagiu-Băi,as vrea sa stiu ce as mai putea vizita in acea zona, in afara de Cascada Clocota, Grota Haiducilor si Castrul roman Germisara.DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
AlinaDavid
în 22 Iulie 2018 | AlinaDavid întreabă:

Bună ziua, TPU! Este cineva în comunitate care a fost cazat în Eforie Nord la hotel Belvedere și îmi poate da informații despre condiții? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
DianusIoana
în 22 Iulie 2018 | DianusIoana întreabă:

Stie cineva din Iasi daca Hotelul International este departe de un coafor ce se afla in Piata Unirii nr 3?

3
Răspunde Raportează
Popa_Andreea_1995_YUJ3
în 21 Iulie 2018 | Popa_Andreea_1995_YUJ3 întreabă:

Buna! Plec la munte si nu stiu ce mâncare sa îmi iau! Imi puteti da niste sfaturi?

5
Răspunde Raportează
UserName250000
în 21 Iulie 2018 | UserName250000 întreabă:

Nu mai suport! De ce ploua asa des in VARA LUI 2018? Nici macar in vara lui 2017 nu a fost asa! DE CE? Vad ca prea des ploua. Nu stiu cum va fi in August. Am sanse sa ma duc la plaja pana in...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
DelphhiN
în 21 Iulie 2018 | DelphhiN întreabă:

Stie cineva daca in Antalya sunt valurile la fel de mari ca si in Alanya? Efectiv nu te poti baga in apa... Si chiar nu vreau sa-mi stric tot concediul... poate il pot salva in Antalya

2
Răspunde Raportează
Începătorul988
în 20 Iulie 2018 | Începătorul988 întreabă:

Cate pachete de tigari/persoana sunt permise in vama?

12
Răspunde Raportează
Moana1737
în 20 Iulie 2018 | Moana1737 întreabă:

O sa ma duc acus in Iasi pentru cateva zile. Problema este ca nu sunt o fire curajoasa iar orasul ala este imens fata de cel in care stau eu. Nu avem aici genul ala de autobuze, orasul este complex,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dalmore
în 20 Iulie 2018 | Dalmore întreabă:

Toate statiile de tren au case de bilete?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2018 |

Fundita! Buna dimineata tuturor! Am nevoie de putin ajutor... As vrea sa plec la mare vara aceasta, cu prietenul meu doar ca nu dispun de multi banuti pentru hotel. As putea sa merg cu cortul... in ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
cealapamarin
în 20 Iulie 2018 | cealapamarin întreabă:

Cum ajung cel mai repede la zakynthos, clar cu avionul, dar cum il iau pana la Atena si dupa cu barca?

1
Răspunde Raportează
firu
în 20 Iulie 2018 | firu întreabă:

As dori sa merg in concediu cu familia (4pers) in Delta Dunarii. 3 nopti +1excurie=vouchere Cum credeti car fi mai convenabil, sejur sau sa platesc separat excursia? Ce locatii imi recomandati?

2
Răspunde Raportează
GaBByzZuuuuuu
în 20 Iulie 2018 | GaBByzZuuuuuu întreabă:

cine cunoaste hoteluri sau pensiuni in Brasov care inchirieaza camere timp de o oră sau două?

3
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 19 Iulie 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

Am si eu o nedumerire. Nu prea frecventez hoteluri… Ma voi caza curand la unul de 3 stele si ma gandeam daca receptia va fi deschisa la ora 23, ca poate vreau sa ma holbez la luna plina cateva ore ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Marocco
în 19 Iulie 2018 | Marocco întreabă:

In perioada urmatoare voi merge la mare in statiunea Mamaia pentru prima data, in partea Sudica. Ati putea va rog sa imi recomandati cateva terase sau restaurante bune cu preturi accesibile? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Peter_Achim_1992
în 19 Iulie 2018 | Peter_Achim_1992 întreabă:

Ati putea sa imi spuneti daca reducerile/gratuitatile pentru studenti se aplica si la cuseta de 6 paturi? Poate stiti si un procent?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2018 |

A fost cineva cu mașina din România in Rusia, mai exact ruta București- Moscova? Mai mulți prieteni ne- am gândit sa mergem cu mașinile pe acesta ruta, sa stam 7 nopți in Moscova iar după sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TsuyuAsui
în 18 Iulie 2018 | TsuyuAsui întreabă:

Lucrez la o carte a cărei acțiuni de desfășoară parțial în Manchester, Maria Britanie. M- am informat în mare parte despre oraș, dar as fi foarte recunoscătoare dacă m- ați putea...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Matei4
în 17 Iulie 2018 | Matei4 întreabă:

Am o intrebare. Sunt meduze in Grecia in Zakynthos la Marea Ionica?

3
Răspunde Raportează
Jigokunokishi
în 17 Iulie 2018 | Jigokunokishi întreabă:

anul acesta am terminat clasa a 12-a si vreau sa calatoresc du trenul mai departe. Banuiesc ca numai pot folosi reducerea de elev, daca am terminat a 12-a, nu?

3
Răspunde Raportează
sonya
în 17 Iulie 2018 | sonya întreabă:

Mai exista curse interne catre aeroportul din Tg Mures din Bucuresti? Am cautat, dar nu am gasit nimic. Acum cativa ani stiu ca erau.

5
Răspunde Raportează
oana1
în 17 Iulie 2018 | oana1 întreabă:

Dati niște idei concediu in Romania unde as putea merge

14
Răspunde Raportează
DemonMv
în 16 Iulie 2018 | DemonMv întreabă:

Salut,voi pleca in Bulgaria, dar nu stiu exact cum sa fac rost de leva. Voi ce propuneti: scoaterea de la bancomat de leva sau schimbul din lei(sau euro) in leva la casele de schimb valutar sau banci?

10
Răspunde Raportează
Volkswagen123
în 16 Iulie 2018 | Volkswagen123 întreabă:

Stau in Craiova și vreau sa ma duc la un prieten la Slatina mâine, am găsit tren de dimineața dar pentru seara nu găsesc, aveți idee de autobuz /tren ceva care pleacă mâine seara de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MILaurentiu999
în 16 Iulie 2018 | MILaurentiu999 întreabă:

Imi puteti sugera un loc unde ma pot caza in Boldesti? Am admiterea la scoala de subofiteri pompieri si nu gasesc cazare.

1
Răspunde Raportează
Alpha27
în 15 Iulie 2018 | Alpha27 întreabă:

Este Scotia o tara separata de UK? Dau funda

4
Răspunde Raportează
costyn997
în 15 Iulie 2018 | costyn997 întreabă:

Vreau si eu sa stiu daca mi se va da voie in avion cu un troler de marime 55x40x20 la compania ryanair, tin sa mentionez ca nu am prioritate de imbarcare, nimic! Pe biletul electronic mi se spune...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 15 Iulie 2018 | alexandrubt13 întreabă:

O intrebare pe tichetele astea de vacanta de 1450 ronise poate cumpara si benzina pentru deplasarea in vacanta sau cum se mai pot schimba pe meniuri la restaurant sau pe mai ce?

4
Răspunde Raportează
AlexMrn
în 14 Iulie 2018 | AlexMrn întreabă:

1.Daca plec cu avionul si mi-am cumparat bagaj de 20 kg, pot pune acele 20 de kg intr-o geanta de 50 kg? 2. Daca am 17 ani si in februarie(2019) fac 18, imi pot schimba buletinul acum?

1
Răspunde Raportează
Andrea39
în 13 Iulie 2018 | Andrea39 întreabă:

Cate ore faci din Sighetul Marmatiei pana în Bistrita?

3
Răspunde Raportează
Ihave100lei
în 13 Iulie 2018 | Ihave100lei întreabă:

Aproximativ,cat ia din Bucuresti pana in Paraul Rece cu trenul?

1
Răspunde Raportează
DelphhiN
în 13 Iulie 2018 | DelphhiN întreabă:

Stie cineva un site unde pot gasi zboruri spre Antalya cu specificatia fiacarui pret pe zile? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 15 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 23 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.737
  • Întrebări: 3.953.163
  • Răspunsuri: 17.654.015
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Rihanna

Rihanna

Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii