Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
Vreau animeuri cu magie si vrajitori. Va rog sa imi descrieti
Îmi place de un băiat care sta super departe de mine si cred ca si el ma place si chiar am chef sa ascult muzica in momentele astea. As vrea niste piese care sa se potrivească cat de cat situației....? (mai mult)
Cand zice ca pot sa o folosesc pe zona inghinala, asta include si zona interfesiera?
Heeey, prieteni... E un pic penibil, pentru ca stiu ca toti adolescentii sunt cu jocurile video si bla bla bla. Dar eu nu sunt asa. Am 2 probleme la Minecraft: 1- la inceput apare un mesaj ca ...? (mai mult)
Salut, ma confrunt mereu la munca cu vesnica problema cu colegii, ideea de a face rau ca ei sa se poata simti bine. Bine inteles ca nu exista zi, ora, minut din viata mea in care trebuie sa aud mereu...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Cum fac sa intru in vorba cu o fata
Ce parere aveti de apa Sassy? a incercat cineva? am vazut pe Youtube un video si ma gandeam sa incerc.
Am 16 ani si voi avea parte de prima vizita la ginecolog.Sunt virgina si fac un simplu control pentru ca, consider ca am o infectie. Faza e ca sunt open- minded si inteleg ca nu- s prima si nici...? (mai mult)
Un băiat mi-a spus sa îmi fac o poza la două degete și să îi trimit, ce vrea sa insemne?
Hei TPU Am o poveste mai lunga de spus si sper sa ma ascultati si sa ma intelegeti Deci, de cateva zile imi curgea mai multa secretie vaginala si azi seara, cand m.am dus la baie, am vazut pe hartia...? (mai mult)
Bună, TPU! Vreau sfaturi repede, va rog. Azi mi- a arătat una dintre prietenele mele ce băiat i- a dat cerere de prietenie și mesaj, un hei cu pupici. Când l am văzut, credeți mă ca m- am...? (mai mult)
.stiu ca multi au mai pus aceasta intrebare dar. Daca am 15 ani si 1.70, cam cate kilograme ar trebui sa am? si, am o viteza destul de buna si voiam sa va intreb, daca ma ingras aceasta...? (mai mult)
Eu am putina burtica. Vreau sa o dau jos, cum pot sa dau burta jos? ( Nu incepeti sa va bateti joc ) Dupa ce am dat burta jos, daca fac abdomene mi se formeaza patratele?
vreau sa organizez o mini petrecere unde vom fi cam 10 persoane, 8 beau mai mult 2 nu. Vreau sa iau bere, vin si tarie. Ca si tarie vreau sa iau urmatoarele : vodka, wiskey, jagger ...? (mai mult)
Imi zice cineva melodia va rog? Shazam nu vrea s-o gaseasca https://www.youtube.com/watch?v=EVJtb-sOsAc Funda
Hei TPU, am si eu o spaima. Eu si iubitul meu am avut un moment, gen, pupat, dezbracat, dar fara penetrare. El mi- a bagat 3 degete in vagin adanc, iar dupa ce a plecat el am vazut o pata de sange....? (mai mult)
Se merita sa ma apuc de mandolina sau sa-mi aleg alt instrument?
Cum să îi zic mamei mele că am un iubit? Ideea e că vrea să îmi facă o surpriză chiar azi trebuia să merg cu el în parc dar a fost frig şi îmi era frică să nu răcesc. A zis că trebuie să...? (mai mult)
Bună! E ceva ce îmi da bătăi de cap cam de 1 an. Mama îl inseala pe tata. Sa va povestesc cum aflat. Eram cam in luna Iulie, mama fiind la munca eu am rămas singura acasa(tata lucrează peste...? (mai mult)
Ambii mei parinti sunt crestini, teoretic asa ar trebui sa fiu si eu. Dar eu nu prea cred deloc ca cineva este acolo sus, pur si simplu nu pot accepta asta. Ma rog, intrebarea mea este daca...? (mai mult)
Anul acesta trec în clasa a 9- a la un liceu la care am făcut și gimnaziul (este locul 2 pe județ). Ce sfaturi îmi dați legate de școală și de colegi? Am o singură prietena în clasă,...? (mai mult)
toata vara asta am stat cel mai mult in casa din cauza lui mama ca are rau de caldura adica nu mai poate se sufoca odata era sa lesine cand iese afara eu cred ca se preface ca eu n- am nimic...? (mai mult)
E adevarat ca daca iti incepi relatiile sexuale scapi de cosuri?
Ce avantaje, dezavantaje credeti ca sunt in Brasov?
Care credeti voi ca e inaltimea ideala pentru o fata de 15 ani? Eu as spune ca de aproximativ 1.80 metri. Eu am 1.74 si ma simt extrem de scunda. Adica pe bune, pana si fratele meu de 13 ani...? (mai mult)
Am o problema, am bagat boxele la pc foarte bine dar nu se aude nimic dar boxele merg, le-am testat pe laptop, ce sa fac?
Cum pot sa fac rost de bani la 15 ani? Mi- as dori sa lucrez undeva, nu vreau sa le mai cer parintilor pentru ca au niste datorii si deja se descurca putin cam greu, asa ca mi- as dori sa imi...? (mai mult)
Eu am o catea care a fatat un pui. Tatal meu vrea sa- i dam puiul unui alt om or sa- l duc la bunicii mei.La bunici am deja doi caini mai mari si bunicii mei nu doresc sa le dam puiul pana creste...? (mai mult)
Am și eu nevoie de o părere. Cum as putea sa atrag atenția unui băiat din liceu? El ma plăcut anul trecut dar sentimentul nu a fost reciproc și de atunci el a tot ieșit cu fete iar in momentul...? (mai mult)
M- am împrietenit pe Facebook cu o persoană. Un prieten de al meu a comentat la prietenia noastră dar nu am putut să văd mai exact ce a comentat ( eram pe telefon ). Unde trebuie să intru...? (mai mult)
Știe cineva de ce e așa deosebită apa aia Fiji?
Salut.Am trecut pe clasa a9a pe profilul Mate Info Intensiv.La logică ar trebui să am caiet mic sau caiet studentesc? Dar la TIC?
Cum pot pune imaginea temporara de pe faceBooker pe una normala?
Stiu ca am mai posttat in legatura cu problemele legate de relatia mea cu mama. De curand am avut o mica cearta cu iubitul meu. In momentul in care m- am, , aprins, , mai mult si aproape hotarasem...? (mai mult)
Găsesc la farmacie soluţie din aceea pentru lentile de contact? Dacă da, se poate să găsesc în cantităţi mari?
Este cineva la scoala Octav Bancila si Iasi? Este posibil sa intru toamna asta si as vrea sa aflu cate ceva. Multumesc mult!
Sambata plec la mare si voi fi in a 5 a zi a menstruatiei (nu imi va mai curge mult, cateva picaturi la un interval de cateva ore). Am citit pe net cum ca vitamina k ajuta la oprirea menstruatiei...? (mai mult)
Să mă machiez la liceu? Cum să îmi prind părul (îl am până la umeri)
Eu am 14 ani.Nu sunt chair as a timid. Doar Putin. Anul trecut fata de care imi place in pauze se punea langa mine sa vorbim, imi Zambea. Vroiam sa o sarut.Dar am aflat De la altcineva ca place pe altcineva....? (mai mult)
Bună! Anul ăsta am intrat la liceu și evident că nu mai am aceeasi colegi. Mie din clasa a 6 mi- a plăcut de un coleg și am tot încercat să îl uit (nu l- am întrebat dacă mă place și nici...? (mai mult)
Deci am o problema adresata fetelor: Mie mi- a venit menstruatia prima data luna trecuta. A fost totul normal. Acum in luna august mi- a venot la o luna maro si m- a tinut maro cateva zile. Dupa cateva...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, o fata si un baiat pot fi doar prieteni, sau chiar cei mai buni prieteni? Eu cred ca pot fi deoarece absolut toate prieteniile mele sunt cu fete si nu am nici un prieten baiat, ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor va rog.Am nevoie de niste idei/metode sa raman acasa, nu vreau absolut deloc la mare anul acesta(am motivele mele). Mama mea insista dar eu chiar nu vreau.Ce pot face?...? (mai mult)
De la un timp m- am invatat sa dorm ziua gen de la 8 dimineata pana pe la 19:30- 20:00 seara..Tot incerc sa stau treaza o zi si- o noaptea ca sa mi pot regla somnul.Dar nu reusesc, si nu stiu...? (mai mult)
Imi place o fata si nu stiu cum sa vorbesc cu ea, ceva sfaturi?
Am o problems cu Wifi PE telefonul imi zice conectat dar Fara internet.
Ma poate ajuta cineva cu faimoasa carte Triplu H vol 2? Am si eu o colectie impresionanta pentru a ma revansa! Multumesc mult!
Vreau o idee de "nume de scena",(vreau sa ma apuc de rap in engleza)like sa fie genul care sa il vezi si sa il retii,gen ski mask,xtentacion, blake something like this :)
Am o intrebare pentru cei din Bacau de la colegiul national V. Alecsandri, avem cluburi de zi in scoala? Radio avem? Ma pot inscrie? Ce alte activitati se mai realizeaza?
Buna seara. Eu sunt in Anglia si fosta mea iubita e in Romania ea nu ascunde multe de mine si eu is foarte gelos is constient ca o sasi gaseasca iubit curand eu nu mai pot de gelozie mereu la ea ma gandesc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
___m7PG întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!