Am nevoie de cv ajutor ...De circa 2 săptămâni am intrat într- o depresie sau cv de genu'. Mă simt f rău, am dureri serioase de cap, nu pre am chef de nimic, mănânc doar ca să nu îmi fie...? (mai mult)
Ce e mai bun iPhone 7 Plus sau S8 Plus?
Acum o luna m- am întâlnit cu o fata pe strada care o cunosteam din vedere ( nimic mai mult ) și i- am spus ca un prost ca fratele ei mi- o da pe soră- sa și dacă vrea sa fie iubita mea ( normal ...? (mai mult)
Care sunt episoadele din Naruto Shippuden cand il are naruto un mini kurama care sta pe bratul lui, la fel ca ceilalti jinchuurichi?
Ce face un asistent balneofiziokinetoterapeut? Locuri de munca se gasesc pentru acesta?
Ma cunosc cu o fata de peste 1 an, si ei de atunci ii place de mine. Dar am fost doar prieteni, nu am vrut eu nimic mai mult. Am avut o relatie acum vreo 2 luni, nu am vorbit cu ea in perioada...? (mai mult)
Stie cineva un grup pe Facebook cu intalniri pentru adoloscenti
Heyyy îmi îmi dați și mie niste idei, ce cadouri pot sa ii fac prietenei mele de ziua ei?
Aseară am fost la o nunta și am văzut o fata de la care nu pot sa mi mai iau gândul, etc, am mai povestit de dimineața intr o alta întrebare, nu am avut tupeu sa intru cu ea in...? (mai mult)
voiam sa stiu ce sa fac daca mama sau bunica ta afla ca te tai, cum sa ii spui adevarul?
( întrebare pentru fete). Imi puteti recomanda un ruj mat, nuanta rosu-caramiziu? Am tot cautat pe internet dar nu am gasit:( funda
Salut, am 17 ani jumate si nu a inceput sa imi creasca barba. Inca am putin puf. Ce sa fac? :'(
Am 18 ani si nu am avut niciun iubit pana acum. Ce sa fac?
Se poate ajunge la nemurire?
Buna am cateva intrebari: 1.Cum pot sa ma opresc din plans in momente importante. 2. Cum sa ma opresc cand imi vine sa plang funda.
Dacă vreau sa îmi schimb specializarea (la aceeași facultate )o sa plătesc din nou?
Buna am 23 de an si sunt din alba Iulia cine vrea sa vb sa ne cunostem, nu vreau sa imi fac amici noi. skype : abanica.andra94 numele meu de skype.
Cine joaca gta 5 online pe ps 3?
Cei care asculta rap. Ce parere aveti despre Macanache? Mie imi duce parca catre rap old school 70' 80' Mi se pare tare omul :D
Am o luna la dispozitie sa dau ceva kg jos, minim 6. Alerg dimineata la 8 aprox 5km, la 18 merg la sala, iar la 21 alerg inca 5km. Este posibil sa fie un rezultat bun? Exista vreun risc sa cedez...? (mai mult)
Aseară am fost la o nunta, și acolo am văzut o fata care stătea la masa de lângă, faza e ca prietenii tot ma încurajau și etc dar nu am avut curaj sa vb cu ea, ideea e ca acum am...? (mai mult)
Hey lume, voiam sa va intreb daca cunoasteti localuri in centru in centru vechi din Bucuresti unde pot fuma o narghilea, in afara de cele de pe valea regilor si ramana.De asemenea voiam sa va mai intreb...? (mai mult)
Hei buna, am o mica problema in legatura cu relatia mea...eu am 14 ani si el 23 ...stiu stiu inainte sa sariti cu gura pe mine ca sunt nebuna proasta handicapata etc. vreau sa va spun ca chiar il iubesc...? (mai mult)
Peste cateva zile este aniversarea unui prieten foarte immportant pentru mine si trebuie sa ii i-au un cadou. am nevoie de idei originale si de ce nu iesite din comun?
Ba,imi ziceti niste rekt-uri 2k17, va rog?
Heei unde as putea sa-mi repar Iphone-ul 7?
De ce majoritatea baietilor isi lucreaza mai mult corpul decat creierul? =))) Ce parere aveti despre acet gen? Adica ok, vrei sa agati o, , piti ", dar dupa daca nu ai cap cum tii acea, , piti"...? (mai mult)
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.Am inteles de la niste persoane ca in prima clasa sunt cele mai mari medii ordonate descrescator (de la media 10 până la o medie mai mica astfel...? (mai mult)
Un site unde imi pot exprima frustrarile de genul in oglinda arat asa, in poze arat asa? Pe TPU mai mult va stresez.
Salut, vreau sa combin o fata și nu ma consider un băiat care arată bine fizic(fata) și sunt putin timid si mi- e frica sa ii trimit un mesaj sau sa vorbesc cu ea că după cum am spus nu cred că...? (mai mult)
Ceva excerciti pe care le pot face acasa? Avand in vedere ca nu am mai facut sport de nu stiu cand si stau toata ziua in pat cred ca o sa ma ajute. :) MERSIII, dau si funda daca vreti. xD
Seara buna! Am si eu o intrebare, de ce fetele adica mai exact unii sunt asa de increzute si se cred vedete dar de fapt iei numai zic. Spuneti va rog
Salut, am aproape 19 ani si mie de abia mi- a crescut parul pe fata, am mustata destul de mica (nu asa deasa) si putin cioc (cateva fire). Am observat ca incepe sa- mi creasca pe lateral ( sub perciuni)...? (mai mult)
Salutare lume! Ce parere aveti despre scoala nr 97 (Bucuresti)?
Dati.mi va rog niste idei pentru adevar si provocare, dar pe messenger. Dau funda
Eu, de cand m- am nascut, am locuit intr- un cartier destul de dragut dar pentru ca scoala de langa mine nu e destul de buna, mama m- a dus la o scoala din mijlocul orașului. Acum vara e foarte nasol...? (mai mult)
Hey buna TPU! Ce atitudine trebuie sa aiba de fapt fetele fitoase si increzute? Cum trebuie sa fie ELE? (intreb doar, in niciun caz nu vreau sa fiu asa!) Funda!
Sportul este viata mea m- ai ales fotbalul. Fotbal de performanta nu am jucat niciodata, numa de hobby, dar foarte mult. As vrea sa imi gasesc un job in domeniul fotbalului, sau sportului, ce parere...? (mai mult)
Ce trasaturi are o persoana emo?
Am un iubit pe care il iubesc foarte mult, destui prieteni si totusi, mereu imi doresc sa primesc afectiune de la alte persoane de care nu sunt atat de apropiata. Mai ales de la baieti. Si nu inteleg...? (mai mult)
Am 16 ani si vreau sa ma angajez doar ca prea stiu unde. Imi puteti da cateva sugestii de firme unde as putea aplica, in Bucuresti?
Stie careva povestea intreaga "Cimitirul" de Adrian green?
Salut am si eu o intrebare, Iubesc o fata cu un an mai mare decat mine, i- am scris acum ceva timp ceva de genul Eu:- Te iubesc Ea:- Eu nu? Acel nu l- am inteles prea bine, dar Credetima o IUBESC mult...? (mai mult)
Cati bani primesti de la Youtube in functie de numarul vizualizarilor? Si cum ii primesti?(printr un cont sau curier etc)
Am fost repartizata la un liceu tehnic, eu avand o medie mai mare. Am inteles ca matematica nu este aceeasi. As vrea sa stiu daca as avea sanse ca in clasa a 10 - a sa ma transfer la stiintele...? (mai mult)
am si eu o imprimanta Lexmark model impact S305 mi sau terminat cartusele si le- am incarcat si acum nu mai merge imi zice sa instalez cartusele. ce pot sa ii fac in afara sa cumpar alte cartuse....? (mai mult)
Mi- a venit menstruația luna asta pe 18 și a fost a treia oară Ieri și astăzi in decursul dimineții și a prânzului am avut scurgeri mici și maronii- bej iar acum am fff puțin mai...? (mai mult)
Buna am o problema Am avut un cos begru pe nas si l- am stors si cam la a treia zi dupa ce l- am stors mi- a aparut un cos gigantic+ l- am dat cu tinctra de propolis si mi- a trecut cosul dar in urma...? (mai mult)
Voi de la ce fast-food preferați să mâncați? Eu de la 3F, Hercules, KFC sau McDonald's.
Cand apare Nanatsu no Taizai( cele 7 pacate mortale) sezonul 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
DrMihailovici întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!