Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Pot să mă transfer la un liceu și dacă are cele 28 de locuri ocupate + cele 2 de romi. Știu anumite licee unde poți. Am medie pentru acel liceu. Și mai am o întrebare, mă pot muta înainte...? (mai mult)
Ce pot deveni daca sunt la profilul filologie?
Vreau sa imi deschid un server de metin si sa cumpar host de la firma Clever.host, as vrea sa stiu de ce am nevoie, programe, de ce trebuie sa ma interesez? cat mai multe(cine stie sa imi explice)!...? (mai mult)
Care este diferenta dintre facultatea de kinetoterapie din cadrul facultatii de educatie fizica si sport si cea de balneo- fiziokinetoterapie din cadrul facultatii de medicina avand in vedere ca...? (mai mult)
Help! Soacra vrea sa imi arunce pisica pe motiv ca sunt insarcinata si ca daca ma atinge o sa iasa copilul cu par mult pe corp.Ce tampenie! Cum sa fac asa ceva? Am crescut-o de mica! Ce sa fac?
Ma poate ajuta cineva. Incerc sa intru pe metin2 ro cu mod pl. Si imi tot da o eroare de la game guardian! Ma poate ajuta cineva?
Cum vă dezmierdați iubiții ( iubi, soare)? ceva frumos ))
Cum pot să descarc o carte de pe scribd fara sa platesc?
Salut.Am 16 ani si as dori sa imi fac un card de credit bancar.Ce banca imi recomandati sa aleg? De ce acte am nevoie? Si e absolut obligatorie sa vina unul dintre parinti? Adica nu il pot face...? (mai mult)
Hey TPU! Am si eu o intrebare. Ce inseamna in limba Facebook-ului, THX?
Am deja 15 ani si inca nu mi- am format personalitatea. Ma frustreaza ca nu sunt destul de comunicativa cu ceilalti si nu inteleg de ce. Cand sunt cu o persoana ma simt inconfortabil pentru ca...? (mai mult)
Heei lume Eu sunt crisu ai azi vreau sa va zic ceva In oras e o fata super dtaguta si populara, iese cu toti popularii orasului si are un squad super mare Eu sunt prietena cu ea dar nu foarte buna...? (mai mult)
Hei! Daca ati putea sa- mi dati un sfat pentru urmatoarea problema, v- as fi foarte racunoscatoare. Am dat un examen important pentru care m- am pregatit destul de mult, dar din pacate, nu m- am descurcat...? (mai mult)
Salut, de ceva vreme am observat ca am un comportament mult, mult prea imatur... daca ati putea sa imi spuneti cum as putea sa ma schimb sau ceva de genul...
Era un joc pentru pc cu un ursule tcare avea tarnacop in mana si erau niste gorile care fugeau dupa ea, iar ursuletul trebuia sa sape niste gropi cu tarnacopul si gorilele sa cada in groapa,...? (mai mult)
Imi puteti sugera ceva metode pentru o crestere in inaltime rapida? am 17 ani si 1.73 inaltime
Ce credeți despre suprestația cu cucuveaua? De ceva timp cândva prin zona pe la mine, nu știu exact unde, dar îmi este foarte frica.
am si eu o intrebare legata de facultate.Eu am terminat un liceu tehnologic cu profilul telecomunicatii.M- ar interesa o facultate la care sa pot merge, doar cu conditia sa nu fac multa matematica,...? (mai mult)
Elooo, cum ma pot baga cu un baiat in seama? Adica il cam plac si dea...e englez btw..si nu stiu cum sa ma bag cu el in seama ca sa nu rada de mine sa zica ca gen " aa m- a bagat in seama, ce ciudat" ...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema cam jenanta, duminica ma duc cu sora mea la piscina si e cam jenant faptul m- i se, , scoala, , cand vad atatea fete), si intrebarea mea este ce as putea face sa nu se observe...? (mai mult)
Nu vi se pare ca sunt prea multe cazuri de cancer sau tumori in ultimii ani? Mai ales de copii.De curand am aflat de o fetita(mama ei este din oras cu mine si o cunosc)care avea tumoare la cap si a murit.A...? (mai mult)
Ce inseamna vorba asta el: 'ti-a mai zis cineva ca esti frumoasa Ea: au, nu El:lasa ca mai e si maine o zi ce însemnând?
De fiecare data cand vreau sa ma duc la sala ma descurajez si imi zic ca sunt urat la fata. imi zic ca nu are nici un rost sa ma chinui de 3 ori pe saptamana degeaba. Nici cu un corp care arata ...? (mai mult)
Stie cine daca densitatea de probabilitate si densitatea de repartitie sunt una si aceeasi sau sunt diferite? (din teoria probabilitatilor ) Fundita!
Salut.As vrea sa folosesc un nootropic sa dau un boost la creier.Am citit ca ar fi buna sulbutiamina cam fara efecte secundare si am gasit intr- un produs la farmacie numit enerion care se elibereaza fara...? (mai mult)
Daca am terminat clasa a 12-a, carnetul de elev mai este valabil vara asta pentru calatoriile cu trenul?
La liceul Ion Neculce care este a doua limbă făcută în liceu? Germana sau franceza? Sau dacă am făcut germană Până acum tot germană o sa fac? Aș prefera să nu totuși
Salut.Am intrat la liceu pe profilul Mate Info Intensiv.La liceu clasele se formeaza in functie de medie sau numele de familie. Spre exemplu prima clasa este formată din elevii ale căror nume de familie...? (mai mult)
La cămin stau doar fete sau și băietii?
Salut, voi ce sentiment aveti daca va ganditi ca persoana cea mai iubita/indragita de voi ar alege pe altcineva, , mai chipes" oarecum, care va este motivatia sa va continuati drumul pe care ati inceput...? (mai mult)
Mi se potrivește mărimea 8 la 14 ani cu lungimea mâini de 19 cm? Dar mărimea 9?
care sunt cele mai eficiente diete pentru slabit? Daca stiti si unele pe termen relativ scurt...1 luna maxim ar fi super, nultumesc, ofer funda celui mai complex raspuns! Si sa- mi ziceti...? (mai mult)
Daca sunt la liceu pot sa ma transfer de la un profil la altul? Daca da, cum si dupa cat timp?
Am un Nokia Luma 520( da stiu e depasit) dar de curand mi s- a blocat touch- ul la el si a inceput sa- si bage singur parole, sa sune singur sa intre in aplicatii, etc. pana ce s- a blocat pentru 1 milion...? (mai mult)
URGENT! Dacă am fost admisă la facultate azi, pot să mă duc mâine să inchei contractul de studii? Și care e procedura pentru înscrierea la un cămin studențesc? Ce acte mi-ar trebui?
Pot manca crochete de peste in faza de atac a dietei Dukan?
Cum e corect. Bogdan ma atrage mai mult decat Cosmin. Bogdan ma atrage mai mult ca Cosmin
Salut, Dacă m- am prezentat la bacalaureat la două probe și la una nu, anul viitor pot să dau bacul iar și la celelalte chiar dacă am luat notă de trecere la cele două? Nu vreau presupuneri,...? (mai mult)
Ce este un principiu? Am o tema de vacanta in care sa spun 10 strategii si principii in care sa stam mai putin pe PC in vacanta.
Hey caut bff băiat care sa nu depășească 14 ani. Aștept mesaj in privat
Salut.La liceu clasele se formeaza după medii sau numele de familie? Spre exemplu prima clasa la mate info este formată din elevi cu numele de familie cu A (Anghel)până la spre exemplu litera P (Petrescu)sau...? (mai mult)
acum 1 luna am bagat actele de somaj si pe 25 mi s- a spus sa revin cu adeverinta medicala si cu o hartie care mi s- a dat de acolo, problema este ca nu gasesc acea hartie, am pierdut-...? (mai mult)
Hai salut TPU am si eu o intrebare, Am 13 ani si pe langa mine sunt 2 copii de 14 ani, unu din ei mi- a rupt picioru...Si ma ameninta pe Facebook insta YT prin mesaje private, chiar daca le dau block...? (mai mult)
Parintii mei au o gandire mai veche, iar cand le- am spus ca vreau sa ma duca in Turcia la o facultate in care sa pot sa ma specializez in actorie m- au batut. Ei nu inteleg ca Avesta este visul meu. ...? (mai mult)
Salut.Am intrat pe profilul Mate Info Intensiv.La ce materii dau teza?
Sunt la mate info, si as vrea sa stiu, daca pic bacul, pot sa imi aleg anul viitor sa dau bacul la un alt profil?
Am nevoie de un joc de cunoastere in grup, fara materiale necesare.
Un joc de cunoastere simplu si fara materiale necesare. Sa fie mai unice, dau funda!
Salut, am Samsung galaxy s7 edge si am husa S VIEW flip COVER care arată pe capacul husei ora etc si ma întrebam dacă în timp poate sa dăuneze telefonului?
Dintre facultatea de resurse umane si drept care ar fi mai buna de urmat? Unde as avea mai multe sanse pe viitor in gasirea unui loc de munca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
AnonimQuestion71 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!