Am si eu o intrebare este cineva pe aici care a dat probele de aptitudini la liceul pedagogic in ultimii ani? As vrea sa stiu cam in ce constau?
Hey, pot da comanda si merge cu taxi/ uber daca am 16 ani?
Am auzit de faza cu sucul de lamaie in par si statul in soare pentru decolorarea parului. Cate grade ar trebui sa fie afara ca aceasta metoda sa functioneze? Deoarece sucul de lamaie nu ajuta la nimic ...? (mai mult)
Se învata de 1 mai?
Ce sa fac? Vreau mult intr-o excursie in Romania(sunt din Moldova) insa parintii ma lasa doar daca sunt fruntasa (daca termin pe 10, 9 si 8) Adevarul e ca am si mai jos, nu stiu ce sa fac
Elevi în Londra? Am nevoie de ajutor
Vreau să trec la Linux (de la Win10) si inainte sa fac o prostie vreau sa ma asigur ca sunt compatibile componentele pc- ului meu. Daca cineva care se pricepe vrea sa ma ajute cu nelamurirea...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu o melodie pusa pe yt pe nunta lui ashe din final fantasy 12 si nu o mai gasesc... nu e din soundtrackul din finalfantasy e alta melodie Aici e linkul de la video...? (mai mult)
Este bun liceul 'Spiru Haret' din Ploiesti? Nu stiu cam nimic despre el, pe net nu am gasit. Vreau multe detalii, in special de la persoanele care studiaza acolo.
Niste sfaturi pentru a-mi mari increderea in mine?
În ce zonă a României sunt cei mai mulți Ascultători de Hip-Hop?
Ce sa fac? Ma gandesc ca vine scoala, teme, teze, teste.ca o sa trebuiasca sa fac nu stiu ce, si ma gandesc la toate "problemele" posibile pe care pot sa le am ca vine scoala...Ce sa fac sa nu mai gandesc...? (mai mult)
Ce pastile sau spray-uri pentru nas eficiente stiti? Ca nu mai suport, trebuie' sa dorm cu fata la tavan si dimineata cand ma scol am nasul varza, respir numai pe gura
Ce sa vorbesc cu o fata? Nu prea am subiecte de discutie cu familia dar cu o fata? Cum ma bag in seama ca sa nu ma considere ciudat sau sa gafez? M- am saturat de un "Buna, ce faci?" din care ma aleg ...? (mai mult)
Ce miza as putea pune la un pariu cu prietenul meu? Dau funda! Menționez ca am 15 ani.
Intrebare pentru chitaristi: ce corzi folositi si care considerati ca sunt cele mai rezistente si bune? Elixir / D'addario / earthwood / soundsation. Ps: chitara e acustica
Este cineva voluntar la SMURD, IGSU sau a fost? Am nevoie de cateva informatii in afara de cele de pe site, adica pareri, cum se poate ajunge pe ambulanta si de la ce varsta, cum se desfasoara...? (mai mult)
Cum pot face slime?
Ajutoor! Dati- mi va rog niste metode prin care pot scapa de transpiratia excesiva. Daca este caldut si stau nemiscata transpir iar in rest nici nu mai spun...la sport pot purta doar tricouri negre sau...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari. Mi- am facut un tatuaj (au trecut 16 zile) si inca e putina uscata zona in care am tinut folia, si tatuajul mai are cateva coji. E normal? Si inca o intrebare. Am...? (mai mult)
Ma- m certat cu prietena cea mai buna din cauza parintilor mei pentru cu la ei nu le prea este draga imi spun cateodata sa stau numai 10 minute cu afara sa vorbest ei tot spun ca ma comanda dar eu cred...? (mai mult)
Cand se deschide Satul de vacanta din Mamaia?
imi place de o fata foarte mult dar ea stie ca o plac de la colega ei care i-am ceru ajutorul, in orice caz ea nu vrea iubit pana 16 ani, ce sa fac sa o cuceresc?
Ajutati- ma sa ies din starea asta... In primul Rand am 13 Ani si in ultima vreme, cam de cand a inceput clasa a 7- a nu am mai avut chef sa invat la Biologie si Geografie iar chestia asta imi da o stare...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau să îmi dați niste sfaturi. Deci.Mă simt urata, și grasa și mă simt atât de complexata. Am 1.60 și 54 kg, știu că nu is obeza, dar multi oameni apropiați mie, prieteni și...? (mai mult)
am 15 ani jumate si prietenul meu e cu aproape 5 ani ani mai mare, as vrea sa ii spun mamei dar nu stiu cum...As vrea sa ii explic ca vreau un baiat de la care sa am ce invata si pe care ma pot...? (mai mult)
Buna! Am primit un tratament de la medicul dermatolog bazat pe anumite produse de ingrijire externe si intern mi- au fost prescrise niste pastile numite :Doxiciclina. Cine a folosit imi poate spune...? (mai mult)
am auzit ca revista Bravo nu mai este în România. Stiti și alte reviste potrivite adolescentilor sau cel putin interesante?
Cine imi poate da niste link-uri, a celor mai frumoase imagini de fundal. Funda
am 17 ani si momentan stau in Italia dar vreau sa plec in Anglia am nevoie de procura de la parinti sau pot sa plec cu sora mea mai mare?
Are idee cineva daca shop- urile lui kazi ploae ( http://www.hiphoplive.ro/news/kazi- ploae- shop/, http://www.hiphopdinromania.org/2014/02/merchandise- kazi- ploae.html ) mai sunt valabile? Si- a mai...? (mai mult)
Am stat singur in chirie pana acum (student an 1), dar innebunesc daca mai stau asa... caminul nu ma atrage, iar la facultate nu sunt baieti cu care sa ma pot muta. Ce sa fac? nu mai suport singuratatea...? (mai mult)
Salut, cei de la Facebook îi închid conturile prietenei mele de Facebook fără ca ea să facă nimic. Postează doar poze cu ea, nimic indecent și e al 3- lea cont pe care il închide. Știți ce...? (mai mult)
DECI nu mai pot matusa mea nu ma lasa sa ies cu prieteni are 23 de ani si eu am 15 ani sunt o fata foarte cuminte nu fac nimic rău si nu ma lasa si la fel si bunica mea.mama mea este dusă...? (mai mult)
M-am patat cu vopsea pe mana si m-am sters cu acetona e ceva periculos?
Lu frate- meu i- a cazut acum vreo 6 luni dintele de langa canin. (Nu stiu cum se cheama). I- a crescut greu o bucatica si nu s- a mai dezvoltat deloc. I- a facut o radiografie si s- a observat ca neavand...? (mai mult)
Tot cele 2 prietene. Au mers putin in oras si m-au vazut afara si au spus nu vi si tu dar au vazut ca nu am penyu. Eu le-am spus ca pot fugi dupa el dar au zis lasa. Ce sa fac?
Salut.Sunt pe clasa a 11 și am niște probleme cu matematica.Am o profesoara de vreo 25- 28 de ani frumoasa foc care cred eu ca are ceva cu mine.Mereu ma scoate pe mine la tabla chiar dacă nu ma descurc,...? (mai mult)
Salut, sunt intr- un fel de depresie, de exemplu vad ca prietenii mei(adica cei care ii credeam prieteni)merg pe afara, la filme, etc fara ca macar sa ma invite si pe mine! Mereu sunt dragut cu ei si...? (mai mult)
Salut tpu.Cine stie limba turca? as vrea sa stiu ce vorbesc la minutul 59:06? am nevoie urgent de ajutor, dau funda, va multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=boaWx4Vh6-c&t=2959s
Cum pot sa ii spun mamei ca am prieteni pe internet.Da stiu multe despre ele stiu de unde sunt (nu suntem din aceeași țară) stiu ce vârstă au, cum arată. Mama mea e genul de persoana care crede ...? (mai mult)
Am creat un canal de Youtube cu aproape 2 luni in urma, atat canalul cat si contul. Chiar daca postez videoclipuri frecvent, acesta nu apare in rezultate. Daca scriu numele canalului nu il...? (mai mult)
Nu sunt genul care se plange si, in general, sunt pozitiv, dar acum simt nevoia sa ma descarc. Nu stiu ce sa fac cu viata mea, am intrat la unul din cele mai bune licee din Galati pe intensiv...? (mai mult)
Salutare, sunt elev in clasa a 10- a la mate- info si planificam sa schimb profilul la sfarsitul anului. Vreau sa ma mut la clasa de stiinte ale naturii si am unele nelamuriri : Ambele fiind profil ...? (mai mult)
Am o prietena care s- a suparat pe mine fara vreun sens. I- am aratat o poza o data cu profa noastra, aunt fana ei sa zic asa. Si era trasnet poza, ca era foarte slaba acolo in jeans si fara ceva sus,...? (mai mult)
Vreau si eu un film CU adolescenti, actiune si daca e si putine dragoste.Nu vreau ca filmul sa fie doar despre dragoste gen A Walk To Remember unde filmul este doar cum cei doi se indragostesc....? (mai mult)
La sfarsitul lunii mai am banchetul (clasa a8-a) si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Sunt baiat. Ce sfaturi aveti? Voi cu ce v-ati imbracat la banchetul vostru?
știți câteva firme din Timișoara unde te poți angaja ca php developer? funda:)))
Buna tuturor.din nou! Voiam sa va intreb daca stie cineva cum e la Facultatea de Jurnalism. As vrea sa urmez facultatea asta apoi ma gandeam la o cariera in televiziune, mai precis reporterita. Care sunt...? (mai mult)
Vi se pare normal ca la varsta de 16 ani si 1.83 sa am 70 de kilograme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
andrei124673683136 întreabă:
Miruna0 întreabă:
David2024 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!