TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1243
  • 1244
  • 1245
  • 1246
  • 1247
Vasilache_Maria_1997
în 27 Aprilie 2017 | Vasilache_Maria_1997 întreabă:

Am si eu o intrebare este cineva pe aici care a dat probele de aptitudini la liceul pedagogic in ultimii ani? As vrea sa stiu cam in ce constau?

1
Răspunde Raportează
Emmy567
în 27 Aprilie 2017 | Emmy567 întreabă:

Hey, pot da comanda si merge cu taxi/ uber daca am 16 ani?

5
Răspunde Raportează
Abcdurs12345
în 27 Aprilie 2017 | Abcdurs12345 întreabă:

Am auzit de faza cu sucul de lamaie in par si statul in soare pentru decolorarea parului. Cate grade ar trebui sa fie afara ca aceasta metoda sa functioneze? Deoarece sucul de lamaie nu ajuta la nimic ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
florinaestera
în 27 Aprilie 2017 | florinaestera întreabă:

Se învata de 1 mai?

4
Răspunde Raportează
MeowHau
în 27 Aprilie 2017 | MeowHau întreabă:

Ce sa fac? Vreau mult intr-o excursie in Romania(sunt din Moldova) insa parintii ma lasa doar daca sunt fruntasa (daca termin pe 10, 9 si 8) Adevarul e ca am si mai jos, nu stiu ce sa fac

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Aprilie 2017 |

Elevi în Londra? Am nevoie de ajutor

1
Răspunde Raportează
ZebraGalbena
în 27 Aprilie 2017 | ZebraGalbena întreabă:

Vreau să trec la Linux (de la Win10) si inainte sa fac o prostie vreau sa ma asigur ca sunt compatibile componentele pc- ului meu. Daca cineva care se pricepe vrea sa ma ajute cu nelamurirea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PlayBoySTAR
în 27 Aprilie 2017 | PlayBoySTAR întreabă:

Am o intrebare in legatura cu o melodie pusa pe yt pe nunta lui ashe din final fantasy 12 si nu o mai gasesc... nu e din soundtrackul din finalfantasy e alta melodie Aici e linkul de la video...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
VibeTrix
în 27 Aprilie 2017 | VibeTrix întreabă:

Este bun liceul 'Spiru Haret' din Ploiesti? Nu stiu cam nimic despre el, pe net nu am gasit. Vreau multe detalii, in special de la persoanele care studiaza acolo.

1
Răspunde Raportează
NubleReapper
în 27 Aprilie 2017 | NubleReapper întreabă:

Niste sfaturi pentru a-mi mari increderea in mine?

5
Răspunde Raportează
Brockblack
în 27 Aprilie 2017 | Brockblack întreabă:

În ce zonă a României sunt cei mai mulți Ascultători de Hip-Hop?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Aprilie 2017 |

Ce sa fac? Ma gandesc ca vine scoala, teme, teze, teste.ca o sa trebuiasca sa fac nu stiu ce, si ma gandesc la toate "problemele" posibile pe care pot sa le am ca vine scoala...Ce sa fac sa nu mai gandesc...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Choasmakerangel
în 27 Aprilie 2017 | Choasmakerangel întreabă:

Ce pastile sau spray-uri pentru nas eficiente stiti? Ca nu mai suport, trebuie' sa dorm cu fata la tavan si dimineata cand ma scol am nasul varza, respir numai pe gura

2
Răspunde Raportează
ObiectivulAnonim66
în 27 Aprilie 2017 | ObiectivulAnonim66 întreabă:

Ce sa vorbesc cu o fata? Nu prea am subiecte de discutie cu familia dar cu o fata? Cum ma bag in seama ca sa nu ma considere ciudat sau sa gafez? M- am saturat de un "Buna, ce faci?" din care ma aleg ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ELiziMcG
în 27 Aprilie 2017 | ELiziMcG întreabă:

Ce miza as putea pune la un pariu cu prietenul meu? Dau funda! Menționez ca am 15 ani.

7
Răspunde Raportează
MSM12
în 27 Aprilie 2017 | MSM12 întreabă:

Intrebare pentru chitaristi: ce corzi folositi si care considerati ca sunt cele mai rezistente si bune? Elixir / D'addario / earthwood / soundsation. Ps: chitara e acustica

1
Răspunde Raportează
Patrick49
în 27 Aprilie 2017 | Patrick49 întreabă:

Este cineva voluntar la SMURD, IGSU sau a fost? Am nevoie de cateva informatii in afara de cele de pe site, adica pareri, cum se poate ajunge pe ambulanta si de la ce varsta, cum se desfasoara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
djddjdjsjsjjdjsjsjsjs
în 27 Aprilie 2017 | djddjdjsjsjjdjsjsjsjs întreabă:

Cum pot face slime?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Aprilie 2017 |

Ajutoor! Dati- mi va rog niste metode prin care pot scapa de transpiratia excesiva. Daca este caldut si stau nemiscata transpir iar in rest nici nu mai spun...la sport pot purta doar tricouri negre sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
YungChrist
în 27 Aprilie 2017 | YungChrist întreabă:

Am si eu cateva intrebari. Mi- am facut un tatuaj (au trecut 16 zile) si inca e putina uscata zona in care am tinut folia, si tatuajul mai are cateva coji. E normal? Si inca o intrebare. Am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
paulagirl36
în 27 Aprilie 2017 | paulagirl36 întreabă:

Ma- m certat cu prietena cea mai buna din cauza parintilor mei pentru cu la ei nu le prea este draga imi spun cateodata sa stau numai 10 minute cu afara sa vorbest ei tot spun ca ma comanda dar eu cred...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mirela123yz
în 27 Aprilie 2017 | Mirela123yz întreabă:

Cand se deschide Satul de vacanta din Mamaia?

1
Răspunde Raportează
Vlad00011?44
în 27 Aprilie 2017 | Vlad00011?44 întreabă:

imi place de o fata foarte mult dar ea stie ca o plac de la colega ei care i-am ceru ajutorul, in orice caz ea nu vrea iubit pana 16 ani, ce sa fac sa o cuceresc?

9
Răspunde Raportează
Bpss
în 26 Aprilie 2017 | Bpss întreabă:

Ajutati- ma sa ies din starea asta... In primul Rand am 13 Ani si in ultima vreme, cam de cand a inceput clasa a 7- a nu am mai avut chef sa invat la Biologie si Geografie iar chestia asta imi da o stare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bellutza02
în 26 Aprilie 2017 | Bellutza02 întreabă:

Buna TPU. Vreau să îmi dați niste sfaturi. Deci.Mă simt urata, și grasa și mă simt atât de complexata. Am 1.60 și 54 kg, știu că nu is obeza, dar multi oameni apropiați mie, prieteni și...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
AndreeaCC
în 26 Aprilie 2017 | AndreeaCC întreabă:

am 15 ani jumate si prietenul meu e cu aproape 5 ani ani mai mare, as vrea sa ii spun mamei dar nu stiu cum...As vrea sa ii explic ca vreau un baiat de la care sa am ce invata si pe care ma pot...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Eu1544u
în 26 Aprilie 2017 | Eu1544u întreabă:

Buna! Am primit un tratament de la medicul dermatolog bazat pe anumite produse de ingrijire externe si intern mi- au fost prescrise niste pastile numite :Doxiciclina. Cine a folosit imi poate spune...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
polkmn
în 26 Aprilie 2017 | polkmn întreabă:

am auzit ca revista Bravo nu mai este în România. Stiti și alte reviste potrivite adolescentilor sau cel putin interesante?

3
Răspunde Raportează
SandraPparalelipipedop
în 26 Aprilie 2017 | SandraPparalelipipedop întreabă:

Cine imi poate da niste link-uri, a celor mai frumoase imagini de fundal. Funda

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2017 |

am 17 ani si momentan stau in Italia dar vreau sa plec in Anglia am nevoie de procura de la parinti sau pot sa plec cu sora mea mai mare?

5
Răspunde Raportează
Kazimira
în 26 Aprilie 2017 | Kazimira întreabă:

Are idee cineva daca shop- urile lui kazi ploae ( http://www.hiphoplive.ro/news/kazi- ploae- shop/, http://www.hiphopdinromania.org/2014/02/merchandise- kazi- ploae.html ) mai sunt valabile? Si- a mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Annddrreei
în 26 Aprilie 2017 | Annddrreei întreabă:

Am stat singur in chirie pana acum (student an 1), dar innebunesc daca mai stau asa... caminul nu ma atrage, iar la facultate nu sunt baieti cu care sa ma pot muta. Ce sa fac? nu mai suport singuratatea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CosminIonut77
în 26 Aprilie 2017 | CosminIonut77 întreabă:

Salut, cei de la Facebook îi închid conturile prietenei mele de Facebook fără ca ea să facă nimic. Postează doar poze cu ea, nimic indecent și e al 3- lea cont pe care il închide. Știți ce...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mberleal354
în 26 Aprilie 2017 | mberleal354 întreabă:

DECI nu mai pot matusa mea nu ma lasa sa ies cu prieteni are 23 de ani si eu am 15 ani sunt o fata foarte cuminte nu fac nimic rău si nu ma lasa si la fel si bunica mea.mama mea este dusă...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Eucumamajunsaici
în 26 Aprilie 2017 | Eucumamajunsaici întreabă:

M-am patat cu vopsea pe mana si m-am sters cu acetona e ceva periculos?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Aprilie 2017 |

Lu frate- meu i- a cazut acum vreo 6 luni dintele de langa canin. (Nu stiu cum se cheama). I- a crescut greu o bucatica si nu s- a mai dezvoltat deloc. I- a facut o radiografie si s- a observat ca neavand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andradacheta
în 26 Aprilie 2017 | Andradacheta întreabă:

Tot cele 2 prietene. Au mers putin in oras si m-au vazut afara si au spus nu vi si tu dar au vazut ca nu am penyu. Eu le-am spus ca pot fugi dupa el dar au zis lasa. Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
Jow
în 26 Aprilie 2017 | Jow întreabă:

Salut.Sunt pe clasa a 11 și am niște probleme cu matematica.Am o profesoara de vreo 25- 28 de ani frumoasa foc care cred eu ca are ceva cu mine.Mereu ma scoate pe mine la tabla chiar dacă nu ma descurc,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
NubleReapper
în 26 Aprilie 2017 | NubleReapper întreabă:

Salut, sunt intr- un fel de depresie, de exemplu vad ca prietenii mei(adica cei care ii credeam prieteni)merg pe afara, la filme, etc fara ca macar sa ma invite si pe mine! Mereu sunt dragut cu ei si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreeaioan115
în 26 Aprilie 2017 | Andreeaioan115 întreabă:

Salut tpu.Cine stie limba turca? as vrea sa stiu ce vorbesc la minutul 59:06? am nevoie urgent de ajutor, dau funda, va multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=boaWx4Vh6-c&t=2959s

0
Răspunde primul Raportează
Rei
în 26 Aprilie 2017 | Rei întreabă:

Cum pot sa ii spun mamei ca am prieteni pe internet.Da stiu multe despre ele stiu de unde sunt (nu suntem din aceeași țară) stiu ce vârstă au, cum arată. Mama mea e genul de persoana care crede ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cristiiiish
în 26 Aprilie 2017 | Cristiiiish întreabă:

Am creat un canal de Youtube cu aproape 2 luni in urma, atat canalul cat si contul. Chiar daca postez videoclipuri frecvent, acesta nu apare in rezultate. Daca scriu numele canalului nu il...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IulianMMI
în 26 Aprilie 2017 | IulianMMI întreabă:

Nu sunt genul care se plange si, in general, sunt pozitiv, dar acum simt nevoia sa ma descarc. Nu stiu ce sa fac cu viata mea, am intrat la unul din cele mai bune licee din Galati pe intensiv...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bugativeyRO
în 26 Aprilie 2017 | bugativeyRO întreabă:

Salutare, sunt elev in clasa a 10- a la mate- info si planificam sa schimb profilul la sfarsitul anului. Vreau sa ma mut la clasa de stiinte ale naturii si am unele nelamuriri : Ambele fiind profil ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LolaMona
în 26 Aprilie 2017 | LolaMona întreabă:

Am o prietena care s- a suparat pe mine fara vreun sens. I- am aratat o poza o data cu profa noastra, aunt fana ei sa zic asa. Si era trasnet poza, ca era foarte slaba acolo in jeans si fara ceva sus,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Avasrin
în 26 Aprilie 2017 | Avasrin întreabă:

Vreau si eu un film CU adolescenti, actiune si daca e si putine dragoste.Nu vreau ca filmul sa fie doar despre dragoste gen A Walk To Remember unde filmul este doar cum cei doi se indragostesc....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Egoooo
în 26 Aprilie 2017 | Egoooo întreabă:

La sfarsitul lunii mai am banchetul (clasa a8-a) si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Sunt baiat. Ce sfaturi aveti? Voi cu ce v-ati imbracat la banchetul vostru?

1
Răspunde Raportează
andreisergiu123456789
în 26 Aprilie 2017 | andreisergiu123456789 întreabă:

știți câteva firme din Timișoara unde te poți angaja ca php developer? funda:)))

1
Răspunde Raportează
veraa1234
în 26 Aprilie 2017 | veraa1234 întreabă:

Buna tuturor.din nou! Voiam sa va intreb daca stie cineva cum e la Facultatea de Jurnalism. As vrea sa urmez facultatea asta apoi ma gandeam la o cariera in televiziune, mai precis reporterita. Care sunt...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adi2209
în 26 Aprilie 2017 | Adi2209 întreabă:

Vi se pare normal ca la varsta de 16 ani si 1.83 sa am 70 de kilograme?

6
Răspunde Raportează
  • 1243
  • 1244
  • 1245
  • 1246
  • 1247
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • andrei124673683136
    trimisă acum 11 ore

andrei124673683136 întreabă:

Buna, azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la mine la usa, nu era nimeni acasa, am vazut acest lucru pe camera de luat vederi. Nu a lasat nimic nici in posta nici pe usa. oare ce sa fi fost?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 15 ore

Miruna0 întreabă:

Am o problem? de familie, mama s- a rec?s?torit cu un om ?i a plecat in Spania cu el s? lucreze dar nu- mi trimite niciun ban. Am 15 ani ?i nu pot s? lucrez pentru c? sunt la scoal? ?i stau...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • David2024
    trimisă acum 13 ore

David2024 întreabă:

Mai face cineva downgrade la telefoane Samsung vechi n 2025? Eu ma gandesc ca nu chiar toata lumea fiindca nu toata lumea mai are prin casa un S3 de exemplu si ?i daca ar fi avut nu s- ar fi obosit...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 7 ore

tonyc7 întreabă:

E posibil ca atunci cnd depui ni?te bancnote n contul unei persoane, persoana respectiv? s? scoat? de la bancomat/de la banc? fix acelea?i bancnote pe care tu i le- ai depus? De exemplu, dac?...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.357
  • Întrebări: 3.952.594
  • Răspunsuri: 17.650.603
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Andreea Balan

Andreea Balan

Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.985 Adolescenţi
  • 55.562 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.771 Auto & Moto
  • 144.229 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.032 Carieră
  • 20.338 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.056 Conversaţii