TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
anonim_4396
în 12 Martie 2024 |

Bună seară, am nevoie de ajutor sau explicație in legătură cu carduri de credit, dețin de un an de zile un card star forte si odata cu începutul anului mi sa majorat limita la 10, 300 lei. am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
lubujinx
în 11 Martie 2024 | lubujinx întreabă:

Salut, am cont pe MaxBounty si sunt curios daca e cineva pe aici care face bani cu acest site si daca da ce sfaturi poate sa imi dea ca sa incep, cum sa promovez ofertele etc.

0
Răspunde primul Raportează
PykyPyky
în 11 Martie 2024 | PykyPyky întreabă:

Bună seara! Am și eu o întrebare: De ce atunci când găsesc un anunț cu o garsonieră/apartament pe olx/ imobiliare etc care este intermediată de o agenție eu, ca și cumpărător, trebuie să...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
nupunnumeokkk
în 11 Martie 2024 | nupunnumeokkk întreabă:

Am o întrebare, e vorba despre grupurile astea de pe Facebook care oferă tot felul de posibilități de muncă de acasă care zic că au nevoie de niște fete serioase ca să facă cine știe ce (nu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
aliciaadgt
în 11 Martie 2024 | aliciaadgt întreabă:

Buna! Acum o săptămână am deschis un magazin mix în sat, mai sunt două magazine în satul ăsta, ei țin deschis 3 ore dimineața și 5 după amiaza iar noi ținem de la 6am până la 22pm. Problema...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Twister09
în 11 Martie 2024 | Twister09 întreabă:

Salutare, am un credit și am primit acest mesaj :Considerand venitul virat, din martie rata dobanzii aplicata creditului va fi 20.99%.Obtine noul scadentar din OTP Direkt sau in sucursala. A spus cel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Seby9412
în 11 Martie 2024 | Seby9412 întreabă:

Buna ziua,am și eu nevoie de ajutor, am paysafe din Italia și sunt în România, știe cineva cum pot sa îl folosesc În România sau dacă exista vreo varianta in a-l folosi, dau funda!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Martie 2024 |

Buna! Am o întrebare. Se poate face un card bancar la o persoana minora de 17 ani sau trebuie făcut la 18 ani?

5
Răspunde Raportează
mihaeladaria23
în 11 Martie 2024 | mihaeladaria23 întreabă:

Dacă sunt elevă în clasa a 12a, sunt șanse să mă angajeze cineva part time la un magazin (profi, mega image sau ceva de genul)

4
Răspunde Raportează
Ibdieb
în 11 Martie 2024 | Ibdieb întreabă:

Buna, daca am aplicatia pay pal dar inca nu am contul de pay pal verificat, poate sa- mi trimita cineva din alta tara bani de pe paypal- ul lui pe paypalul meu? (Nu am 18 ani) Mi- e frica doar sa nu ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Martie 2024 |

Salut! Stiti site- uri cu ponturi sportive care sa fie 90- 95% castigatoare? Eu am mai pus intrebari de genul asta si nu vreau sa mai primesc raspunsuri de genul "nu exista ponturi sigure" sau "du-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexandru12134
în 10 Martie 2024 | Alexandru12134 întreabă:

În era digitală, când totul se mișcă atât de repede, care credeți că sunt cele mai importante investiții pe care le poate face un antreprenor pentru a asigura succesul și dezvoltarea durabilă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robert22780056
în 10 Martie 2024 | Robert22780056 întreabă:

Salut,oare dacă eu am cont pe winner pe buletinu lui mama pot retrage pe alt card sau e neapărat pe cardul ei?

1
Răspunde Raportează
Mario20001930102390
în 10 Martie 2024 | Mario20001930102390 întreabă:

Salutare, cat este taxa la contul paypal de bussines? Am vreo taxă in legătură daca este sa am venit de 10k+ lire? Din moment ce contul e pe Uk? Si cam cat ar fi taxa? (Dau funda)

1
Răspunde Raportează
salutsalut0444
în 9 Martie 2024 | salutsalut0444 întreabă:

Buna seara, TPU. Aveam un cont de google. Daca l- am sters de pe dispozitiv, si după am realizat ca aveam un abonament lunar pe el, abonamentul va mai fi taxat? Adica mi se mai iau bani de pe card?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dudu150
în 9 Martie 2024 | Dudu150 întreabă:

Știe cineva cat durează să-mi intre bani din Anglia pe cardul de revolut?

3
Răspunde Raportează
Flavius_Andrei_1996
în 9 Martie 2024 | Flavius_Andrei_1996 întreabă:

Salut. Stie cineva un site de unde pot sa iau credit, dar fara sa imi ceara adeverinta de salariu sau cum se zice sau orice altceva legat de banii incasati? Am mai avut rate la provident doar ca era foarte...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Sepet
în 9 Martie 2024 | Sepet întreabă:

Mi a intrat ieri alocația 292 lei pe card, dar când am verificat sold-ul la banca aveam doar 264, nu aveam cardul pe -, ce sa întâmplat?

2
Răspunde Raportează
redtape
în 9 Martie 2024 | redtape întreabă:

Salut, partenerul cu care lucrez la Glovo, eu fiind la el cu PFA nu mi- a mai trimis banii de o luna, tot spune ca verifica si rezolva dar nu s- a rezolvat nimic, am ce sa fac in privinta asta?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2024 |

Bună! Mama mea are un magazin alimentar și am semnat contractul pentru Returo SGR în noiembrie. Cum se procedează cu garanția și returul ei? Nu a fost contactat de nimeni în acest sens și la contabilitate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Max195
în 8 Martie 2024 | Max195 întreabă:

Salut, am primit o notificare de la ITM, Aceasta notificare vine în baza unei notificări din țară unde au fost detașați unii angajați dar 4 au A1. Ei doresc sa le prezint unele documente, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2024 |

Dacă pierd cardul, îl anulez și fac alt card rămâne același iban?

4
Răspunde Raportează
vlllaaddd
în 8 Martie 2024 | vlllaaddd întreabă:

Salut TPU, pe net scrie ca plata salariului este in ziua de 10 si 25 a fiecarei luni. la firma unde am lucrat eu plata este in ziua de 10 dar luna asta ziua de 10 pica duminică, deci azi trebuia ...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
marincristinaandreea
în 8 Martie 2024 | marincristinaandreea întreabă:

Buna ziua, știți cum a o agenție care oferă credit chiar dacă ești în biroul de credite?

2
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 8 Martie 2024 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, la ce banca in Romania pot sa imi deschid cont in lei in care sa am si vaults/pockets ca pe revolut? Vreau doar sa pun economiile/bani de concediu acolo.

1
Răspunde Raportează
Aaronzockt1
în 8 Martie 2024 | Aaronzockt1 întreabă:

Exista un scoala unde pot sa ma duc exemplu 1 saptamana 2 zile la scoala ca vreau sa incep sa muncesc

4
Răspunde Raportează
Sebygoon2007
în 8 Martie 2024 | Sebygoon2007 întreabă:

Cum poți învăța să scrii versuri trap dacă ești la început? Presupun ca nu ai cum sa scrii versuri l bombă dacă ești al început?

3
Răspunde Raportează
Danut90
în 7 Martie 2024 | Danut90 întreabă:

Salut, exista cineva care cunoaste bine legea? As vrea sa inteleg si eu ceva. Am pe tiktok lasat contul bancar si cine doreste, poate dona in contul bancar diverse sume. Daca eu sa spunem intr- un an...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vlllaaddd
în 7 Martie 2024 | vlllaaddd întreabă:

Salut, cu ce e mai ieftin sa călătoresti? Bolt sau uber? Mersi

6
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 7 Martie 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Aveți revolut? Îmi puteți spune care sunt avantajele și dezavantajele și o concluzie a deținerii unui cont revolut? Ce fel de card aveți? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
Jpcooperfan
în 7 Martie 2024 | Jpcooperfan întreabă:

Am un cont de utilizator pe Scribd si se pare ca in fiecare luna imi sunt extrasi bani din cont pentru abonament. As vrea sa inchid abonamentul, dar nu imi aduc aminte pe ce adresa de email era facut ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anna300
în 7 Martie 2024 | Anna300 întreabă:

Bună, vreau și eu o idee pentru a strânge banii pentru ca am mai făcut o pusculita din lemn și miau dispărut bani din ea asa ca prefer alta varianta doar ca nu știu ce sa fac

6
Răspunde Raportează
Celdrept
în 7 Martie 2024 | Celdrept întreabă:

Sunt din Timișoara! Este cineva interesat sa cumpere monezi vechi? Am multe și le dau la un preț bun!

8
Răspunde Raportează
cretzu25
în 7 Martie 2024 | cretzu25 întreabă:

Bună ziua tuturor oameni dragi! Am și eu o întrebare dacă poate sa îmi spuna cineva? Sa poți retrage bani de pe tiktok, trebuie sa ai doar PayPal? Sau mai este și alt card ce este permis? Va mulțumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tadeee
în 7 Martie 2024 | tadeee întreabă:

Salut! A vrea sa lucrez de acasa(nu contz cati bani castig), unde as putea gasi un loc de munca ca acesta? Ma intereseaza mai mult sa trimit emailuri sau ceva de genu, dar sa nu sun oameni

8
Răspunde Raportează
Negru22
în 6 Martie 2024 | Negru22 întreabă:

Salut, dacă eu am abonamentul pe free fire și nu mai pot sa îl anulez ca nu mai am contul de email care îl aveam la contul de google player, dacă șterg contul de free se anulează și abonamentul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
virus2020
în 6 Martie 2024 | virus2020 întreabă:

Salut! Trebuie cineva sa- mi trimită din Belgia o suma de bani din ING în Revolut iar din greșeală i- am dat Ibanul pentru lei în loc de cel pentru euro.Intrebarea este dacă se va anula tranzacția...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Camy31
în 6 Martie 2024 | Camy31 întreabă:

Bună ziua, am și eu o întrebare dacă știe cineva, am ajutor de șomaj de Spania iar luna viitoare ar trebui sa mi se termine și am înțeles ca se poate prelungi dar nu știu cum.Și încă ceva,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tmariaaa18
în 6 Martie 2024 | Tmariaaa18 întreabă:

Am un cod de scoaterea banilor. Este de 11 cifre, de unde se pot scoate? Banii sunt trimiși din Suedia iar persoana respectivă i- a trimis de la poștă. Nu merg scoși de la poștă și nici de la ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2024 |

Buna ziua, am o intrebare pentru persoanele care au primit sau stiu despre fondurile nerambursabile pentru domeniul agricultura sau pomicultura.Am nevoie de o suma de 40. 000de euro pentru achizitia pomilor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2024 |

Am văzut niște știri, din surse online de încredere, despre situația actuală a economiei chineze, care se confruntă cu deflație, scăderea producției industriale în anumite sectoare și datorii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2024 |

Bună TPU, mi- am făcut un alt card la BRD și fără să știu prea multe am ales și opțiunea de card de credit de zi cu zi pe lângă cel de debit pe care îl am. Oare pot să mă duc să cer să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlezaAlle22
în 5 Martie 2024 | AlezaAlle22 întreabă:

Bună. Ma ajutați va rog cu o problema? Are cineva idee cum pot scoate bani, respectiv dolari$ din aplicația Binance? Dau funda

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 5 Martie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Păreri închiriere apartament în regim hotelier in zone turistice: Litoral sau munte etc? Pro sau contra și de ce? Având în vedere că dacă aș cumpăra un apartament, și l aș amenaja ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2024 |

Va salut, am și eu următoare nelămurire. In 2021/2022 mi- am deschis cont la revolut, am comandat cardul premium. Am primit cardul acasă, dar eu tot nu puteam sa fac verificarea contului cu buletinul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Martie 2024 | SingleForOne întreabă:

Dacă vreau să fac o mică afacere prin vânzarea de produse Oriflame, eu fac profit doar din discount-ul oferit de compania respectiva. Cum și când ar trebui să raportez profitul impozabil?

6
Răspunde Raportează
User0987654321
în 5 Martie 2024 | User0987654321 întreabă:

Salut, ce parere aveti despre tractorasele de gradina Progarden ( https://utilaje- pesticide.ro/product/progarden- campo- t18609- minitractor- 4x4- benzina- fata- spate- hidraulic- acc7/?srsltid=AfmBOopvm6zBVzyIP6o87dkZpvLQp92Z0zwpfZc0up13Mzbr2HGboCupCl0...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andrei15261
în 4 Martie 2024 | andrei15261 întreabă:

Buna ziua. Am o intrebare legata de vanzarile online. Am un magazin online unde vand diferite produse luate de pe eMag. Firma nu am si am inteles ca sunt destul de urate sanctiunile daca nu vinzi pe persoana...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PowerKoko
în 4 Martie 2024 | PowerKoko întreabă:

Buna seara, imi las mereu telefonul la amanet cand n-am bani, stiti ce sa fac ca sa fac bani sau o solutie ca sa nu mai las telefonul amanet?

7
Răspunde Raportează
LarisaDelia
în 4 Martie 2024 | LarisaDelia întreabă:

Buna! Ce pareri aveți despre jobul opetatot flexibil,a lucrat cineva ca operator flexibil? Ce trebuie sa faci, nu e fake?

6
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 7 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul n care explica mai multe ritualuri printre care ?i un ritual de desp?r?ire! Crede?i c? se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt a?a de traumatizate ?i speriate de bombe? ?i complet resemnate? ?i aici am cunoscut cteva ?i nu au tupeu nici la telefon sa r?spund? ?i nu au anxietate de aia grav?...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 11 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bun?, sunt student n anul 1 la licen??. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, ns? am aflat c? nu- s trecut n baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis s? merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 14 ore

anonim_4396 întreabă:

Pe bancnota de 50 este un demon, drac. Demonii sunt fiinte spirituale negative invizibile, sinonim cu ngeri c?zu?i care pot lua multiple forme spirituale. Bancnota de...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.803
  • Întrebări: 3.953.256
  • Răspunsuri: 17.654.678
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.574 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.153 Conversaţii