TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2023 |

Vreau sa imi iau un produs in rate cu card de cumparaturi de la bt, care costa 3200 lei. La 24 de rate, imi vine rata lunara 140 lei...dar in contractul cu banca scrie ca lunar trebuie sa rambursez ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ianca21
în 14 Noiembrie 2023 | Ianca21 întreabă:

Bună! Am card de Alpha si voiam sa știu dacă pot să retrag banii de la o altă bancă, adică ATM si dacă da, ce comisioane sunt? M- am mutat recent într- un oraș unde nu există bancomat de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ParvanCosmin
în 14 Noiembrie 2023 | ParvanCosmin întreabă:

Salutare, am fost plătit prin cec în Franța însă nu am un card pentru a depune banii pe el, este posibil să depun cecul la o bancă românească?

2
Răspunde Raportează
MZc
în 14 Noiembrie 2023 | MZc întreabă:

Daca la interviu mi se spune ca imi da salariul in mana si nu e nevoie de card, inseamna ca nu mai plateste firma taxele la stat?

18
Răspunde Raportează
AndraMariaaaa
în 14 Noiembrie 2023 | AndraMariaaaa întreabă:

Buna, As dori sa stiu ce banci din Romania accepta cecuri din strainatate.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2023 |

Recent am observat că nu am trimis contabilului 6 facturi din acest an dintr- o greșeală copilărească. Majoritatea erau de la abonamentul Smartbill și 2 facturi de achiziții. Suma totală a facturilor...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 13 Noiembrie 2023 | Utilizatoare123 întreabă:

As vrea sa imi deschid o mica afacere online cu jucarii pentru copii, facute de mana. La inceput ma gandesc ca vor fi 3- 5- 10 comenzi, deci un profit foarte, foarte mic. Care ar fi momentul potrivit...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
benybiro112
în 13 Noiembrie 2023 | benybiro112 întreabă:

Salut TPU! Dau funda promit! Care este cel mai bun credit de luat cand iti iei o masina mai scumpa? Poti sa dai un avans si dupa sa platesti pe luna? Sau cum e?

12
Răspunde Raportează
SOW777
în 13 Noiembrie 2023 | SOW777 întreabă:

Salut, vreau sa vorbesc cu cineva specializat in domeniul crypto pentru a ma ajuta cu o problema

4
Răspunde Raportează
RaduFlorentin34
în 13 Noiembrie 2023 | RaduFlorentin34 întreabă:

Buna ziua. Doresc sa infiintez o firma, dar nu stiu daca sa aleg SRL sau PFA. Voi ce ati recomanda? mentionez ca sunt la inceput, si firma va fi in domeniul marketing-ului. Multumesc!

7
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 13 Noiembrie 2023 | Lightning1997 întreabă:

Daca ai nevoie de niste bani urgent, in 2 3 zile,.cum poti face rost, ce activitati cunoasteti? Exclus imprumuturi.

7
Răspunde Raportează
Anton18
în 13 Noiembrie 2023 | Anton18 întreabă:

Am 18 ani si vreau sa imi deschid un afacere la sat, ce ma sfatuiti?

6
Răspunde Raportează
Anonimakicks
în 13 Noiembrie 2023 | Anonimakicks întreabă:

Buna seara, vreau sa intreb si eu care ar fi pasii sa renovezi o casa batraneasca. Presupun din chirpici ..sa se inceapa cu acoperisul sau cu peretii? Ar trebui daramate toate camerele una cate una sau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Miahi0838
în 13 Noiembrie 2023 | Miahi0838 întreabă:

Am fost sa depun niste banii la brd inauntru unde intri cu cardul si cand am vrut sa ii depun mii dadea inapoi mentionez ca era ora 21

5
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 12 Noiembrie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Cam ce salariu net ai când te angajezi la Kaufland sau Lidl, ca și începător?

2
Răspunde Raportează
Anonima2937
în 12 Noiembrie 2023 | Anonima2937 întreabă:

Buna,daca in orasul meu nu este easybox, insa vreau sa vand haine pe vinted, as putea? Si cum?

3
Răspunde Raportează
Freya1
în 12 Noiembrie 2023 | Freya1 întreabă:

Știe cineva un site unde poți sa vinzi articole vestimentare?(in afara de vinted ca nu am cum din cauza distantei).

2
Răspunde Raportează
iamelissa
în 12 Noiembrie 2023 | iamelissa întreabă:

Buna. Cum pot sa nu plătesc taxe la o facultate din alta țara?

4
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 12 Noiembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut. Am vrut sa imi iau ieri un tel in rate si nu merge nicicum... Bultinul tatalui meu expira in mai 2024 si trebuia macar pe 6 luni sa fie si doar anul viitor poate... Iar la mama nu cred ca merge...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SMariaMagdalena
în 12 Noiembrie 2023 | SMariaMagdalena întreabă:

Buna ziua. Ma ocup cu personalizari ( tricouri, tavite, cani), invitatii botez, magneti si gravez produse. As dori sa imi fac o pagina. Ma puteti ajuta cu exemple de nume? Multumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
hotdog444
în 12 Noiembrie 2023 | hotdog444 întreabă:

Poți lucra la tazz by eMAG de la 16 ani?

3
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 12 Noiembrie 2023 | x2gk9r întreabă:

Salut...as vrea un sfat. Daca am scos 2 carduri de la Raiffeisen Bank, primul card era de anul trecut si trebuia sa bag banii inapoi si i- am bagat toti inapoi...iar acesta l- am scos sa renovez in casa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lalalala3322
în 12 Noiembrie 2023 | Lalalala3322 întreabă:

Daca am avut retrageri din jocuri de noroc online, apare pe adeverinta de venit?

2
Răspunde Raportează
AlexIoan99
în 12 Noiembrie 2023 | AlexIoan99 întreabă:

Buna! In seara aceasta am facut o depunere de 2700 de lei, la un bancomat din incinta sucursalei Unicredit. Totul bine si frumos, bancomatul a numarat banii, 2700, am finalizat procesul, cand sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Geluelu
în 11 Noiembrie 2023 | Geluelu întreabă:

De ce atunci când deschid telefonul îmi apar pentru o mili secundă un ecran negru cu dungi orizontale verzi

7
Răspunde Raportează
CristiV96
în 11 Noiembrie 2023 | CristiV96 întreabă:

Buna ziua / seara oameni buni care îmi ziceți și mie care e treabă cu cardurile de cumpărături fiindcă ieri am trăit o. mică mică ' rușine, ' sa- i zic așa, m- am dus eu fain frumos la Media...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Holtz
în 11 Noiembrie 2023 | Holtz întreabă:

Salut Cei care au depus dosar pentru alocatie la inceputul anului stiti pe ce data intra?

1
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 11 Noiembrie 2023 | Anonim12t întreabă:

Ce sa aleg dintre uber si bolt? Daca vreau sa inchiriez o masina?

2
Răspunde Raportează
Anonim12t
în 11 Noiembrie 2023 | Anonim12t întreabă:

Parere? Glovo,uber,bolt? Ma interesează sa livrez mancare cu scuterul, argumente va rog!

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Noiembrie 2023 |

Buna ziua. Aveti vreo idee cum sa fac bani de pe telefon? Am un job de 12 ore pe zi si 10 din ele le pierd pe tiktok si Youtube ca ma plictisesc si ma uit pe pereti, si mai bine sa le pierd pe telefon...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
VeronicaVeriDumi
în 10 Noiembrie 2023 | VeronicaVeriDumi întreabă:

De ce nu pot întra în contul de la avon ca eeprezentant

3
Răspunde Raportează
Anonimulantisocial17
în 10 Noiembrie 2023 | Anonimulantisocial17 întreabă:

Am o problema cheltuiesc foarte mulți bani fara sa fac nimic de ex la lucru la cantina de vreo 2 ori pe saptamana imi iau meniu si in rest doar suc si cafea cam 15 lei sau 30 daca imi iau acasa imi mai...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 9 Noiembrie 2023 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

În 20 octombrie trebuia sa plătesc rata la bt, am avut niște probleme și nu am reușit. Pot face o amânare?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2023 |

Idei de afaceri in 2024/2025?

10
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Noiembrie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Ce aveți în plan să achiziționați de Black Friday?

12
Răspunde Raportează
Amxze
în 9 Noiembrie 2023 | Amxze întreabă:

Salut,aseara in jurul de ora 22 mi s-a furat un cal din curte, locuiesc in Urziceanca Dambovita si as vrea sa stiu ce sa zic la politie

5
Răspunde Raportează
George266
în 9 Noiembrie 2023 | George266 întreabă:

Salutare, revin, un prieten mi- a trimis din California pe Revolut 1400 euro. Eu i- am dat IBAN- ul Swift al surorii mele caci nu am Revolut, iar el la nume destinatar a trecut numele meu. Au trecut...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2023 |

Ce job e mai part time decat joburile part time? Mentionez ca am nevoie de bani dar nu am voie sa lucrez.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Noiembrie 2023 |

V- ar plăcea sa aveți/detineti o echipa de fotbal? Eu am una dar virtuala bineînțeles în jocul ManagerZone echipa care se numește FC Alinborger. Bine, mi- ar plăcea mult și în realitate sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UnAltAnonimCelebru
în 8 Noiembrie 2023 | UnAltAnonimCelebru întreabă:

Salut. Dacă am credit la bancă (BT) și nu îl pot plăti luna aceasta, ce se intampla?

6
Răspunde Raportează
armorse
în 8 Noiembrie 2023 | armorse întreabă:

Am nevoie de ajutor urgent.Am fost fraudata pe olx si mi-am introdus cvv si ultimele 6 cifre de la cnp. Spuneti-mi va rog ce se poate intampla ca sunt foarte speriata!

13
Răspunde Raportează
Khyleri
în 8 Noiembrie 2023 | Khyleri întreabă:

Nu stiu cum sa explic corect, deci voi da cuvintele cheie: - Cineva care are taxe de platit. - Acea persoana foloseste cardul ca sa primeasca salariul(cardul este de la cineva care nu are taxe). In...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
capoi
în 8 Noiembrie 2023 | capoi întreabă:

Salut, cum as iesi cel mai bine anul viitor? Cu un venit lunar de 6630 lei, as trece de plafonul de 24 minime pe economie cu in jur de 300 lei, ceea ce ar insemna ca voi plati pentru pensie 25% din ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
capoi
în 8 Noiembrie 2023 | capoi întreabă:

Salut, daca primesc bani prin prestare de servicii online, banii vin de la o firma americana (call center nu onlyfans, stati cuminti), iar banii ii primesc pe paypal in dolari. Cand imi trimit banii...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
danigaming41
în 8 Noiembrie 2023 | danigaming41 întreabă:

Salut, a intrat astazi alocatia pentru cei de peste 18 ani care mai sunt la scoala inca, la finalul lunii martie am depus actele necesare si abia acum am primit alocatia, fiind 7 luni eu am primit doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Noiembrie 2023 |

Ma gandesc sa imi fac un card de cumparaturi. Daca iau un produs de 1000 lei in rate..sa zicem 5 rate(200 lei fiecare), in fiecare luna trebuie sa platesc 200 de lei pana se termina cele 5 rate? Sau in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LacatusAnaMaria
în 8 Noiembrie 2023 | LacatusAnaMaria întreabă:

Am și eu un card la Raiffeisen Bank și tot la fel este rupt dar banda neagra de pe spate nu este afectata și l- am lipit cu scoci și nici pe fata nu este afectat este rupt un pic mai jos de unde scrie...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
narceez
în 8 Noiembrie 2023 | narceez întreabă:

Salut TPU, stie cineva ce documente sunt necesare pentru inregistrarea unui ONG la Registrul Entitatilor de Cult? Dau funda

1
Răspunde Raportează
cammiriam
în 8 Noiembrie 2023 | cammiriam întreabă:

Salutare, tuturor! Ieri am făcut un card Raiffeisen e- mag. Azi doresc să cumpăr cu el, iar când adaug datele îmi cere ultimele 6 cifre ale CNP, dar îmi cere și să setez parola statică. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UpSideDownSix
în 8 Noiembrie 2023 | UpSideDownSix întreabă:

Bună. Încerc să link- uisc cardul meu de credit cu contul mau de paypal și am ajuns la o parte în care îmi zicea că trebuie să confirm banca mea (cec bank) și am nevoie de un cod. De unde să ...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • emilianaliminita1234567
    trimisă pe 18 Ianuarie

emilianaliminita1234567 întreabă:

Ce imi trebuie sa devin school counsellor in UK dar peste cativa ani sa am si cabinet propriu. Vreau sa fac facultatea si sa raman acolo. Nu ma voi duce intr- un oras giganitc precum Londra dar nici in...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Bogd?nel119
    trimisă pe 18 Ianuarie

Bogd?nel119 întreabă:

Salut! Acum o săptămână și ceva, pe trotinetă, am fost oprit de politie că vezi domne' am făcut stânga pe linia continuă(mai erau 2 metri până se întrerupea) și că n- am acordat prioritate...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • stiflers41
    trimisă acum 21 ore

stiflers41 întreabă:

Am probleme de performanta in pubg pe steam Stuttering, bottleneck ( se mai blocheaza imaginea din cand in cand pentru fractiune de secunda) Detin: Intel i5 14400 F Nvidia rtx 5060 Motherboard:...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă pe 18 Ianuarie

DnIon întreabă:

Cind o sa intre moldova in europa ce parere aveti?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.034
  • Întrebări: 3.955.335
  • Răspunsuri: 17.671.542
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
The Walking Dead

The Walking Dead

Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.125 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.142 Carieră
  • 20.376 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.475 Conversaţii