TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
SegiuxxLX
în 2 Iunie 2022 | SegiuxxLX întreabă:

Dau funda! Contravizita Medicala Oftalmologie! M- am inscris pentru sustinerea probelor la ANP Tg. Ocna si am miopie de - 0.25 si - 0.50 Ce sa fac la contravizita, sa ma duc cu lentile? Sau in ce consta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 2 Iunie 2022 | StrongHeart întreabă:

Daca muncesti zi de zi la un job obositor, cum mai gasesti timp sa te dezvolti personal? (Sa citesti, sa faci sport, sa cunosti oameni noi, etc.)

13
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 2 Iunie 2022 | MihaelaDart întreabă:

Salut TPU! Ce joburi pentru a lucra de acasa conectata la internet mai cunoasteti? Am aplicat la Teleperformance acum doua saptamani si un raspuns venit de la ei au prea multe solicitari si inca nu mi-...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2022 |

Bună seara! Cat câștiga un barista la Starbucks (în România)? Dacă știe cineva va rog. Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
Vlad006
în 1 Iunie 2022 | Vlad006 întreabă:

Am un prieten din Algeria ce doreste un loc de munca în Romania, daca sunteti interesati va rog sa ma cautati

18
Răspunde Raportează
LordCristobal
în 1 Iunie 2022 | LordCristobal întreabă:

Salut! Am nevoie o nelămurire în privința CV-lui de tip Europass. Până la urmă trebuie sa atragi un astfel de CV sau poți descărca oricând un model? M-am încurcat puțin.

3
Răspunde Raportează
Alexskvr
în 31 Mai 2022 | Alexskvr întreabă:

Ce curs pentru programator pot face, ca după terminarea cursului sa ma pot angaja in domeniu? Sunt începător. Stiu să lucrez dor in Excel Word Power Point.

2
Răspunde Raportează
RandomJ
în 31 Mai 2022 | RandomJ întreabă:

Chiar se câștigă atât de bine ca tractorist în România? Și dacă da, sunt curios de cum poți deveni (mă refer la studii) și dacă sunt și părți mai puțin neplăcute în această...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreeamaria029
în 31 Mai 2022 | andreeamaria029 întreabă:

Știți cumva dacă la universitatea Ovidius Constanța se dau acele probe eliminatorii (muzica, desen etc) pentru pedagogia învățământului primar si prescolar? Pe site nu am găsit nimic legat de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Suntdanamanumesc
în 31 Mai 2022 | Suntdanamanumesc întreabă:

Am terminat clasa 8 a și nu stiu ce medie de admitere trebuie pentru economic Valcea, ma puteți ajuta?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2022 |

Ce parere aveti despre Facultatea de Drept Constanta?

2
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 31 Mai 2022 | Valisarpe întreabă:

Stie cineva locuri de munca cu cazare in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 31 Mai 2022 | Valisarpe întreabă:

Exista oameni pe aici care stau cu chirie in Bucuresti si au nevoie de un coleg?

1
Răspunde Raportează
HanszmR
în 31 Mai 2022 | HanszmR întreabă:

Cum sa invat mai eficient mecanica de la scoala rutiera?

3
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 31 Mai 2022 | numesiprenume0 întreabă:

Bună ziua! Eu și câțiva prieteni intenționăm să mergem pentru a ne angaja în Germania. Dorim să facem asta printr- o agenție românească de recrutare. Am dori și noi niste păreri despre ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
abcdef2022
în 31 Mai 2022 | abcdef2022 întreabă:

Hei. As dori o parere. FABIZ(administrarea afacerilor in limbi straine, engleza mai exact) din cadrul ASE Bucuresti sau Administrarea afacerilor cu predare in limba engleza din cadrul Facultatii de Business...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdi696
în 31 Mai 2022 | Bogdi696 întreabă:

Salut! Urmează să dau probă ca ospătar într-un loc unde se țin nunti și botezuri și îmi doresc foarte mult acest post. Ce sfaturi îmi puteți da?

2
Răspunde Raportează
danielamaria123
în 30 Mai 2022 | danielamaria123 întreabă:

Bună! 1.Daca sunt la liceu cu profil real pot să intru la facultatea de pedagogie? 2.Ce trebuie sa faci la probele de dicție și de citit?

1
Răspunde Raportează
Andreeaalexandra9124395498
în 30 Mai 2022 | Andreeaalexandra9124395498 întreabă:

Ce probe trebuie sa dai la academia de ofițeri (întreb pentru cineva) ca aceasta persoana vrea sa intre cu taxă și nu știe dacă are examenul garantat.

3
Răspunde Raportează
Faranume97
în 30 Mai 2022 | Faranume97 întreabă:

Buna! Ce acte trebuie sa am ca sa devin taximetrist? dau funda

4
Răspunde Raportează
Radu059
în 30 Mai 2022 | Radu059 întreabă:

Buna ziua, am si eu cateva intrebari referitoare la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul ASE Bucuresti. 1. Daca vin de pe profil uman de la liceu am sanse...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tufanu
în 29 Mai 2022 | Tufanu întreabă:

Salut TPU, sunt clasa a 11- a, am media 9 la biologie pe semstrul 1, iar 3 pe semestrul 2.In viitor as vrea sa incerc la academia de politie si sunt ingrijorat din cauza acestei medii, ma va afecta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eveibu
în 29 Mai 2022 | eveibu întreabă:

Hei TPU! As vrea sa merg ai departe la Iasi la Ioan Cuza, pe chineza- japoneza. M- am uitat pe site ul facultatii se pare ca nu au limbile astea..Asta e singura mea optiune, nu stiu ce ma fac daca nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Valisarpe
în 29 Mai 2022 | Valisarpe întreabă:

Poate sa-mi dea cineva detalii despre ce trebuie sa fac pentru a intra la facultatea de actorie din Bucuresti?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Mai 2022 |

Imi ziceti si mie un job in Romania bine platit? De preferat sa fie in Tg.Neamt

4
Răspunde Raportează
Radu059
în 29 Mai 2022 | Radu059 întreabă:

Buna ziua! Imi doresc o cariera in IT, dar vreau sa stiu daca trebuie neaparat o facultate si daca da trebuie una specializata sau imi trebuie doar o diploma de orice facultate? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Alecsa1190
în 29 Mai 2022 | Alecsa1190 întreabă:

Hey TPU, (scuzați categoria) aș vrea să-mi spuneți la ce facultăți în București pe profil de chimie anorganica pot intra fără admitere. Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 28 Mai 2022 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Cat de grea e armata pana la urma? Am un unchi care mi- a zis ''M- a ferit Dumnezeu de armata''si e ''bombardier'' ca sa zic asa, e de treaba omu', dar nu l- am vazut sa fie speriat si nu emana nici sentimentu...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Matilda05
în 28 Mai 2022 | Matilda05 întreabă:

Bună, știți de site-uri unde pot vedea când sunt concerte si cine vine.

3
Răspunde Raportează
Suntdanamanumesc
în 28 Mai 2022 | Suntdanamanumesc întreabă:

Ce nota trebuie sa iau la examen sa pot intra la liceul dorit?

6
Răspunde Raportează
kameliae
în 28 Mai 2022 | kameliae întreabă:

Salut! Pareri in legatura cu Facultatea de nutritie si dietetica din cadrul Universitatii de Medicina din Targu Mures? Cum este practica? Job-uri dupa terminarea facultatii?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2022 |

Buna ziua! O sa sustin probele pentru jandarmerie in toamna si nu stiu unde sa merg. Adica la Falticeni sau Dragasani Distanta este relativ aceeasi si as vrea sa stiu diferentele Cati stau in camera...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosmin89321
în 28 Mai 2022 | Cosmin89321 întreabă:

Un student poate deveni rezervist voluntar in timpul facultatii? Nu stiu cum e perioada de instruire, am auzit ca e de 3-6 luni, ma intereseaza sa stiu daca se poate face intr-o vara?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2022 |

Buna! Exista pe aici si persoane care au studiat la Facultatea de Drept si nu si- au dorit sa profeseze neaparat pe joburile de baza. gen avocat, procuror etc? E o facultate inutila? Nu te ajuta si in...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
dontmindme
în 27 Mai 2022 | dontmindme întreabă:

Bună! Sunt în clasa a 8- a și sunt îmi sta pe gânduri întrebarea dacă ar trebui sa dau pe mate- info intensiv sau ba. Eu la informatica nu ma prea pricep ce- i drept, dar la mate sa zicem ca ma...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Matilda05
în 27 Mai 2022 | Matilda05 întreabă:

Hey, TPU pentru a avea bodyguardul tău cine îl plătește sau cum e viața lui? Nu aș vrea eu să am, doar întreb am văzut multor vedete.

3
Răspunde Raportează
JustMe10
în 26 Mai 2022 | JustMe10 întreabă:

Buna ziua! Sunt elev de clasa 12 - a (PROFIL UMAN) si vreau sa ma reorientez catre o facultate de informatica. Partea urata este ca foarte multe facultati de acest tip (daca nu toate) cer nota din bac ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndreeaAmalia177
în 26 Mai 2022 | AndreeaAmalia177 întreabă:

Bună ziua, anul viitor vreau să mă înscriu pentru SGP doar ca am un inceput de dermatita seboreica si am inteles ca la medical se merge si la dermatologie, credeti ca o sa fiu apată? Cine s- a mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandracmp
în 26 Mai 2022 | alexandracmp întreabă:

Buna TPU, Am și eu nevoie de o informație, când se termina practica la Scoala Postliceala Fundeni, când se încheie semestrul mai exact?! Va mulțumesc, o zi frumoasa!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Mai 2022 |

De ce unii angajați cer unor colegi să îi ponteze când aceștia nu vor să se prezinte în ziua aceea la serviciu? Ceilalți colegi sau superiorii nu vor remarca lipsa acelui angajat/coleg? Cum de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
77antonia77
în 25 Mai 2022 | 77antonia77 întreabă:

Buna! Inainte de a va prezenta situatia mea, va rog sa nu "aruncati cu pietre" in mine. Sunt si eu un om, cu sentimente, prea putin experimentat si trecut prin viata la varsta pe care o am acum, de...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 25 Mai 2022 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, este normal să te angajeze un director fără să te vadă și doar dacă i-a dus cineva de la mine un CV către el?

12
Răspunde Raportează
Ionvasile990
în 25 Mai 2022 | Ionvasile990 întreabă:

Salut, sunt la medicina anul 3 si am nevoie de un sfat pentru cei ce au trecut deja prin experienta asta:). La semiologie medicala nu reusesc deloc sa retin particularitatile tuturor afectiunilor, simptome,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Angelooooo
în 24 Mai 2022 | Angelooooo întreabă:

Ce ați alege dintre Şcoala de Subofițeri de Pompieri şi Şcoala de Agenţi de Poliție? Reportat la job, salariu, program de munca, condiții de lucru.Mersi

5
Răspunde Raportează
ionika17
în 24 Mai 2022 | ionika17 întreabă:

Salut.Am o problema.Lucrez la un magazin si un client mi- a facut reclamatie ca i- as fi inchis casa in nas (cand doar eu i- am spus ca e casa inchisa, produsele nici macar nu le avea pe banda). Problema...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
selenem97
în 24 Mai 2022 | selenem97 întreabă:

Hei! Vreau sa studiez la Facultatea de Inginerie chimica si Biotehnologii, dar din cate am auzit s- ar putea sa nu imi gasesc loc de munca dupa terminarea facultatii. Imi place foarte mult chimia, deci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lolkkk
în 24 Mai 2022 | Lolkkk întreabă:

Ce meserie iese mai bună la banii din profilele științe sociale,economic,turism și alimentație, mecanica, electrică automatizari, sportiv, sau protecția mediului?

1
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 23 Mai 2022 | Anonim20000000 întreabă:

Ce oportunități de muncă sunt după terminarea Facultății de Litere?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2022 |

Ce părere aveți despre meseria de grefier? Ai nevoie de Facultatea de Drept? Este o meserie bună?

3
Răspunde Raportează
Andrei90yo
în 23 Mai 2022 | Andrei90yo întreabă:

Salutare. A facut careva dintre voi cursuri la A.j.o.f.m.? Cam dupa cat timp primesti banii promisi?

4
Răspunde Raportează
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 21 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 17 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.430
  • Întrebări: 3.954.267
  • Răspunsuri: 17.661.702
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici

Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici

Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.870 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.310 Conversaţii