TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
svenhassel13
în 20 Mai 2021 | svenhassel13 întreabă:

Si totodată, eu sunt in clasa a x a, ceva idei de meserii cu salarii bune care nu necesita f multa scoala(exemplu medicina)? Chiar nu stiu ce sa fac cu viata mea :(

33
Răspunde Raportează
svenhassel13
în 20 Mai 2021 | svenhassel13 întreabă:

Pentru probele de inrolare in armata... cam cat de grele sunt? Cati pica in medie? Chestii de genul.

13
Răspunde Raportează
Deniskovici
în 20 Mai 2021 | Deniskovici întreabă:

Salut, trebuie sa știi o limba străină pentru a te putea înrolat în Legiunea Străină? Dacă nu, cum te înțelegi cu cei de acolo? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
Jonyegg
în 20 Mai 2021 | Jonyegg întreabă:

Va salut! Lucrez ca o agenție imobiliară din București și fac 50- 50 comisionul cu agenția la care lucrez.Tocmai urmează sa semnez un contract de unde ar reveni comisionul de 150 de euro in total(bani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 20 Mai 2021 | Anonimul151 întreabă:

Poate sa imi spuna cineva ce ore o sa fac pe profilul turism si alimentatie? (profesionala)

1
Răspunde Raportează
GRYM2
în 19 Mai 2021 | GRYM2 întreabă:

Ce cunostinte iti trebuie pentru a deveni sau a te inscrie pentru a deveni pilot pentru un avion de lupta in cadrul armatei? Ce materii trebuie sa le aprofundezi foarte mult pentru a fi acceptat? Si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
andreea964
în 19 Mai 2021 | andreea964 întreabă:

Hei, stie cineva daca activitatea de voluntariat se considera experienta profesionala respectiv vechime in munca? (am terminat scoala postliceala asistent farmacie acum 2 ani, iar acum doresc sa imi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 19 Mai 2021 | nyoentox2002 întreabă:

Am și eu o intrebare doar asa de curiozitate : Sunt facultăți sau postliceale gen sa fie asa:Gen inginer de sunet, sa știu sa editez videoclipuri, animații și chestii de astea?

6
Răspunde Raportează
pysymeo
în 19 Mai 2021 | pysymeo întreabă:

Buna! Îmi puteti zice și mie va rog cum este la postliceala AMG Carol Davila București? Ma refer la exigenta in cazul in care lucrezi și dacă sunt multe pretenții....as fi înțeles ca sunt foarte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fabian12334
în 18 Mai 2021 | Fabian12334 întreabă:

Salut. Am o intrebare legata de liceu/admitere la facultate. In momentul de fata sunt la profilul Stiinte Sociale, pe clasa a X- a. Dupa Bac as vrea sa intru la FFUB (Facultatea de Fizica a Universitatii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mistersigroaza
în 18 Mai 2021 | mistersigroaza întreabă:

Am nevoie de un loc de muncă și m- au împiedicat două aspecte: Programul și indisciplina. Am un program de somn dat peste cap și îmi e teamă de cum vor evolua lucrurile odată angajat, cum ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lukasssz
Întrebare recomandată în 18 Mai 2021 | Lukasssz întreabă:

Hey TPU, "ce merita" sa faci mai nou in Romania, liceul sau scoala profesionala? Vreau argumente pro si contra la fiecare.

17
Răspunde Raportează
xSaymand
în 18 Mai 2021 | xSaymand întreabă:

Salut, daca am atestat de mecanic utilaje grele pot conduce si stivuitorul?

1
Răspunde Raportează
yungxrist
în 18 Mai 2021 | yungxrist întreabă:

Contează oare cu cine semnezi ca și firmă parteneră glovo?

1
Răspunde Raportează
BlackRose03
în 17 Mai 2021 | BlackRose03 întreabă:

Imi poate recomanda cineva un curs de arte bun care sa dureze 1-2 ani? Sau si mai putin.

1
Răspunde Raportează
Omulanonim
în 17 Mai 2021 | Omulanonim întreabă:

Salut! Am varsta de 16 ani si am auzit despre programul de voluntariat "Salvatori din pasiune" organizat de ISU. Intrebarea mea este daca am diabet tip 1 insulino dependent ma vor primi ca voluntar sau...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 17 Mai 2021 | anonimbuc21 întreabă:

Salutare Vrem sa izolam casa si omul acela ne a rocomandat polistiren de 5 cm El este foarte profesionist Face orice Lucruri superbe Si a zis ca 5 cm ajunge 5 cm are eficiența ca aia de 10 C3...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 17 Mai 2021 | Alinaaaapp întreabă:

Buna! La ce varsa ies la pensie electricienii?

4
Răspunde Raportează
TpuNewbie
în 17 Mai 2021 | TpuNewbie întreabă:

Un CV builder website safe si eventual gratuit? Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Forza4Milano
în 17 Mai 2021 | Forza4Milano întreabă:

Care sunt regulile de baza pentru a te face respectat intr o societate?

6
Răspunde Raportează
Adrian1945
în 17 Mai 2021 | Adrian1945 întreabă:

Salut. De curand mi- am dat demisia de la o firma si pana sa plec eram intr- un joc fictiv facut de un coleg. La fiecare salariu bagai 100 de lei pana faceai 1000 (5 luni bani in 2 transe) Si acum ca am...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Giulyana_Giuly_1991
în 17 Mai 2021 | Giulyana_Giuly_1991 întreabă:

Cum ati descrie profesia de judecatoare? Ce calitati ar trebui sa ai?

5
Răspunde Raportează
MarcuPopescu
în 16 Mai 2021 | MarcuPopescu întreabă:

Salut,am încă un an și termin liceul, vreau sa ma angajez la kokkai security, BGS sau NEI guard. Întrebarea mea este:Care sunt cerințele pentru a ma angaja?

3
Răspunde Raportează
Sergiubalan32
în 15 Mai 2021 | Sergiubalan32 întreabă:

Salut, vreau sa dau la Academia de politie/ subofiteri si as vrea sa stiu daca este o problema daca am rahitism la piept, am auzit ca se poate pica din asa ceva, e adevarat?

5
Răspunde Raportează
Baiatulsimplu2021
în 15 Mai 2021 | Baiatulsimplu2021 întreabă:

Buna ziua. Recent am obținut certificatul ADR (pentru marfuri periculoase) curs de baza (colete) si cisterna. Curand voi obtine (sper) si categoria E. Am doar C- ul pana acum. Tinand cont de aceste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ItsMeAdna
în 15 Mai 2021 | ItsMeAdna întreabă:

Bună! Ce agenție de modelling mi-ați putea recomanda din Pitești sau București?

3
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 15 Mai 2021 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! Ce salariu are un mașinist(fara experienta) într-o fabrică din Romania? Sunt șanse să aibă mai mult decat minimul pe economie? Ofer funda!

4
Răspunde Raportează
Carmen099
în 15 Mai 2021 | Carmen099 întreabă:

Bună ziua! As dori să fac facultate in Pitești. Nu stiu sigur domeniul, de aceea cer părerile oamenilor informati! M- am gândit la pedagogie, economie, facultatea de asistente...mă interesează...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Polistfever
în 15 Mai 2021 | Polistfever întreabă:

Cati bani poti castiga la food delivery si cam cate ore lucrezi pe zi? Multumesc

4
Răspunde Raportează
maestruk
în 15 Mai 2021 | maestruk întreabă:

Tocmai am inceput un job ca si consultant financiar. Fiind la inceput de drum am nevoie sa incep de undeva. Vrea cineva sa- i fac o analiza si o consultanta? Serviciul este gratis. Nu semneaza nimic si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Mai 2021 |

Câți/Câte dintre voi v-ați găsit jobul viselor voastre pe eJobs, BestJobs sau alte platforme de recrutare?

16
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 15 Mai 2021 | SingleForOne întreabă:

De ce le este greu angajatorilor sau superiorilor să trăiască după marketing- ul pe care îl fac pentru a angaja pe cineva? În anunțuri se poate promite luna și stelele de pe cer, dar după ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Msk2002
în 15 Mai 2021 | Msk2002 întreabă:

Hey TPU! Am nevoie de ajutorul vostru. Un unchi de al meu din alta tara vrea sa lucreze în București în domeniul IT. M- a rugat pe mine sa caut o agenție de recrutare (recruitment agency) sau ceva ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Dishka
în 14 Mai 2021 | Dishka întreabă:

Bună! Exista vreo facultate sub sau pana in 2000 de lei in București? Dacă da, care (m-ar ajuta enorm). Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2021 |

Buna. Daca programul unui magazin incepe de la 6 dumineata si se inchide tocmai la 23 seara, lucrandu-se pe 2 ture, care trebuie sa fie programul personalului de magazin?

4
Răspunde Raportează
Dino_Costel_1996
în 14 Mai 2021 | Dino_Costel_1996 întreabă:

La ce trebuie sa dai bacul sa poți da admiterea la facultatea de drept.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Mai 2021 |

Daca faci facultaltea de medicina in Romania in engleza iar dupa emigrezi in Anglia poti fi medic acolo sau trebuie sa faci rezidentiatul in UK?

4
Răspunde Raportează
Octavian17
în 14 Mai 2021 | Octavian17 întreabă:

Dacă termin liceul de mecanica și iau bacul, pot intra la politia locala? Dacă nu la ce as putea întra?

2
Răspunde Raportează
Pendek
în 13 Mai 2021 | Pendek întreabă:

Ca oportunități pentru tineri (juniori/începători) în web development sunt posibilități în Bihor și Brașov? Am ales aceste orașe, ambele având o creștere de oportunități din ceea ce pare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
r0099k
în 13 Mai 2021 | r0099k întreabă:

Salut TPU, cine poate să ma ajute cu câteva informații despre colegii și licee din Iași. Sunt din Moldova și sunt clasa a 9 peste 2 săptămâni am examene și după vreau sa plec mai departe în...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adreeann
Întrebare recomandată în 13 Mai 2021 | Adreeann întreabă:

Salut. In momentul de fata sunt pe clasa a 10- a la profilul de Stiinte Sociale. Recent m- am tot gandit la ce facultate o sa vreau sa merg, dar totusi sunt nedumerit din cateva motive. Chiar daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alx15
în 13 Mai 2021 | alx15 întreabă:

Buna seara. Ca sa lucrezi ca brancardier la stat trebuie sa ai curs de calificare? Astept raspunsuri.

1
Răspunde Raportează
Feri5
în 13 Mai 2021 | Feri5 întreabă:

Medicii UPU-SMURD pot avea cabinete private? Dacă da, în ce ramură a medicinei?

1
Răspunde Raportează
Luci1332
în 13 Mai 2021 | Luci1332 întreabă:

Salut! As vrea sa devin it- ist, insa nu imi prea place matematica, nu m- as duce la mate- info sa tocesc si sa nu mai am timp de mine, insa, daca ma duc la stiinte ale naturii, ma pot face it- ist?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Aazra
în 13 Mai 2021 | Aazra întreabă:

Bună tuturor! Am o prietena ce isi doreste sa dea la facultatea de psihologie (pentru ca e singura ce pare ca o atrage). Ea a muncit dupa ce a luat bacul si nu a mai aplicat nicaieri, dar se pare ca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BursucDinCluj
în 12 Mai 2021 | BursucDinCluj întreabă:

Salut, am 16 si as vrea sa ma angajez pentru prima data. Tinind sa mentionez ca nu am mai lucrat pana acum si as vrea ceva part time de aprox 4 ore multi recomanda mc, stiti altele si ce salariu? Sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Failip
în 12 Mai 2021 | Failip întreabă:

Salut! Pe ce profil ar trebui sa merg la liceu daca vreau sa devin astrofizician? Mate info sau stiinte ale naturii?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2021 |

Care e diferenta dintre un manager si un director?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2021 |

Salut! Ce salariu are un șofer pe ambulantă, cu tot cu sporuri incluse?

7
Răspunde Raportează
Radandam
în 12 Mai 2021 | Radandam întreabă:

Este greu pentru un tânăr care nu a lucrat niciodată sa lucreze într un call center? Programul este de luni pana vineri ora 10- 19.Ideea este ca nu am mai avut job, oare pot sa ma descurc? Ați lucrat?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Sawarekh
    trimisă acum 17 ore

Sawarekh întreabă:

Salut, am o curiozitate. De ce se spune ca acum 3000 de ani, varsta medie era 35 de ani, din moment ce Biblia ne spune ca oamenii traiau cu mult mai sanatos pe atunci? Sunt unele versete care ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

Se mai regenerează neuronii, , morți"? Dar celulele nervoase? Un medic susținea că ciuperca creierului ar ajuta la acest lucru! Voi ce părere aveți? Nu știu dacă se referă la lion mushroom ( ciuperca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 9 ore

1onurReal1 întreabă:

Dece, uni oamenii, sânt atăt de disperați! să aibă o relație de ori și ce fel, da numai să aibă! de urgență!, de unde apare disperarea!, asta de ce atâta grabă? Nu înțeleg! Cine?...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Am vazut in foarte multe locuri si prin case ca oamenii inca mai folosesc televizoare din alea vechi cu tub CRT din anii 1990- 2000, de produs nu cred ca se mai produc si nici nu cred va vor disparea ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.792
  • Întrebări: 3.951.796
  • Răspunsuri: 17.645.099
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Stiri ciudate, dar adevarate

Stiri ciudate, dar adevarate

Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.536 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.724 Auto & Moto
  • 144.215 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.996 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.916 Conversaţii