Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 26 Noiembrie 2025 sunt:
Salutare, Am o problema cu scurgerea din vasul wc. De fiecare data cand trag apa, picura apa de la imbinarea vasului cu scurgerea de plastic. Am rearanjat-o dar tot curge. Ceva sugestii, va rog?
Aspiratorul, masina de tocat carne, sandwich maker-ul, ventilatorul sunt electrocasnice?
Am si eu o problema cu o teava de canalizare. In urma unor lucrari prin gradina, mai exact sapat un sant pentru o noua conducta de apa rece, norocul a facut sa dau si de conducta de canalizare, pe care...? (mai mult)
recent am schimbat tigla de pe casa si au inceput porumbeii sa apara, odata cu ei si mizeria.cum pot scapa de ei fara sa intind ațe pe varful acoperisului, plase sau dispozitive?
Ce componente imi trebuie pentru o baie? Am deja camera facuta adica cada, chiuveta si boiler.Am si sursa de apa infinita(fantana care este chiar lana ea :))Nu intrebati cum).Am si tevi.De ce mai am...? (mai mult)
Retete de mancare simple? Dau funda pentru cea mai gustoasa si simpla reteta.
de unde pot lua Clash Royale cu hack, dau funda!
Mă numesc Ilie şi sunt un tânăr de 20 de ani care aspiră la ceva idealuri şi vreau să mă ajutați cu ceva informații dacă se poate. În primul rând vreau sa îmi achiziționez...? (mai mult)
Buna Ziua. De cati saci de nisip si ciment as avea nevoie pentru a turna 40 m2? Precizez ca as vrea sa torn placa in curte! Multumesc!
Buna am o piscina intex cu colac care se ridica odata cu umplerea din cauza presiunii apei la o inbinare de material deci in perete s- a taiat si sa lergit taietura de vreo 7- 8 cm se vede si niste fire...? (mai mult)
Bună ziua și bun găsit TPU! Am nevoie să mă informez cât m- ar costa săparea unui puț la mine în curte, într- o zonă de deal din județul ARGEȘ, unde nu există canalizare și cam la ce adâncime...? (mai mult)
Am pus termopane de curand. In cat timp de la montarea lor ar trebui facute reparatiile?
Buna, am o urgenta uriasa. Am descoperit astazi ca am invazie de plosnite in casa. Nu mai pot sa dorm, simt ca ma mananca tot corpul, am intrat oarecum in disperare. Ceea ce vreau sa va intreb e cat...? (mai mult)
Am dat cu amorsa in bucatarie acum cateva zile (vineri mai exact). Maine as dori sa dau cu var pasta..este necesar sa reaplic amorsa? mentionez ca am pus 1 l de apa in 3 l de amorsa(solutia a fost destul...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc un un pat suspendat (sau supraetajat dar e mai bine suspendat) care sa tina o persoana de peste 80 kg? Link-uri va rog! Funda linkului ce m-a ajutat.
Am si eu o problema...caut un pat suspendat (e ok si supraetajat, dar mai mult vreau suspendat) care sa tina in patul de sus o persoana peste 80 kg...linkuri va rog! Linkul care imi va fi de ...? (mai mult)
Am 4 plante de Dovleac Ornamental (tip Halloween), dar problema este ca toate florile care le are se usuca fara a produce dovleci. Ce pot face? Ce se intampla?
Retete de torturi simple
Acoperisul va fi in 4 ape lungimea de 18m latimea 11m iar inaltimea de 2.5m as dori sa aflu cati metri patrati are acoperisul meu. Va multumesc anticipat
Tocmai ce mi- am pus termopanele. Insa acum urmeaza asa numita reparatie de dupa. Stie cineva un site unde se explica cum se face? Eventual si o firma sau cineva care se ocupa de asa ceva,...? (mai mult)
Cine lucreaza in apicultura? am o curiozitate voi ce capcane folositi impotriva viespilor? astea functioneaza? https://www.youtube.com/watch?v=D5CFFyHtEko
Ce sa fac impotriva viespilor? parca sunt atrase de mine, m-am gandit sa cumpar asta https://www.emag.ro/capcana-universala-pentru-viespi-ree-6601/pd/DK0QXBBBM/ oare va functiona?
Gasesc camine private la maxim 400-500 de lei pe luna in Bucuresti in afara de cele din militari?
Cu ce să șterg ecranul la tv și la monitor?
As vrea sa imi achizitionez o motocositoare chinezeasca dar vreau una care sa nu consume foarte multa benzina cum sunt unele cositori chinezesti, Astept parerile voaste si marcile chinezesti...? (mai mult)
De unde as putea cumpara niste panze pentru fierastrau pendular cu care sa pot taia pana la 14 cm in lemn?
Am si eu nevoie de lama de drujba California! Cine ma poate ajuta!
Am o casa cu parter si pot iar podul vreau sa il tranform in masarda dar nu stiu ce acte imi trebuie. Ma puteti ajuta? Dau funda
Acel lipici pentru sobolani rezista si la temperaturi de 50 de grade oare? Toata ziua sunt viespi langa casa ce sa fac cu ele
Dacă am lungimea 2, 80 si Lățimea 2, 27, cati mp am? Cum se calculează?
L-am văzut pe Slenderman în grădină, asta înseamnă că mă vânează? Rog seriozitate!
am o intrebare destul de ciudatica deci cum pot sa imi fac o piscina doar eu singura si cum fac daca in curte am beton? va rog mult sa ma ajutati :< dau fundita;)
Acum cateva zile am lustruit un brici mai vechi care era ruginit si devenise destul de lucios si curat iar acum am vazut ca incepe deja sa se depuna iar rugina pe el. Ce ar trebui sa ii fac ca sa nu mai...? (mai mult)
vreau sa imi decorez camera dar nu stiu cum si ce. Pereti mei sunt albi si i- am decorat cu poze si cu desene facute de mine insa acum parca m- am plictisit as vrea sa fac altceva asa ca m- am...? (mai mult)
Ce este iarba matei?
Buna ziua TPU, Am o casa la sat, o casa putin mai veche. Deoarece vreau sa incep sa o renovez am decis ca prima daca sa schimb instalatia electrica. Dar contorul electric este vechi si este in interior. ...? (mai mult)
Cat o sa am 21 de ani as vrea sa ma mut Japonia. Cat costa o casa sau un apartament in Japonia?
La cate zile dupa fatere pot pune mana pe pui de iepuras? Dupa cate zile fac ochii?
Vreau sa zugrăvesc cu lavabil Savana cu Teflon si nu stii ce trafalete sa folosesc(materialul)? Iar la prima utilizare cum trebuie sa fie trafaletele umed? Iar o găleată de 15L cat de mult trebuie ...? (mai mult)
Salut, ce ati folosi: var normal sau var lavabil? Care sunt avantajele si dezavantajele? Ms.
Am mancat odata piure de cartofi cu parjoale moldovenesti si aveau un sos foarte bun dar nu stiu cum se numeste sau cum se prepara. Avea culoarea portocalie, omogena si nu era lichid, ci...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare va rog ajutati_ma, din culoarea roz la lavabila ce culori se mai pot obtine?
Astazi am stropit rostiile as vrea sa stiu in cat timp as putea sa le mananc.Din nefericire am stropit rostiile fara sa le culeg pe cele coapte
Vreau sa fac o mobila pe comanda, sa vin eu cu modelul. Stie cineva o firma, un om etc (ikea etc)?
Daca iti apare un roi de fluturi apoi dispar ce inseamna acest lucru
Buna TPU as putea sa cresc somon intr-un lac facut de mine va trai? Tinand cont ca este apa tulbure si adancimea este de vreo 3 metri.
Curând îmi voi cumpara un pat..si nu stiu cum sa ma scap de cel vechi... stau la etajul 2 si nu stiu cum sa îl duc la gunoi. M- am gândit sa îl dau la cineva care are nevoie dar la cum arată...? (mai mult)
Va suna ciudat dar..sa spunem ca nu conteaza modul in care am reusit sa o fac doar ca. am cam. varsat o cutie/doza/canistra cum vreti sa- i ziceti de vopsea in mijlocul casei, pur si simplu ...? (mai mult)
In seara asta a fost furtuna mare cu descarcari electrice. Eu eram afara iar dintr- o data s- a auzit un trasnet in partea casei. Cand am mers in camera mea am observat ca pe soba si pe parchet era funingine,...? (mai mult)
Bună ziua.Am o mare problemă şi aş dori sfaturi cât mai utile or a remedia cât mai repede problema. Săptămâna asta electricianul mi- a înlocuit instalația electrică veche.A schimbat tabloul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!