Cum se numesc chestiile acelea de se lipesc pe o parte interiaoa a sifonierului si miros frumos?
Buna am un aparat sudura edon 250 amp si vreau sa schimb cablurile la masa si la sudura care ar fi grosimea necesara si clestii trebuie sa fie chiar pentru 250 a sau se poate pentru putere mai mare ca ...? (mai mult)
Am casa infestata cu paianjeni si fluturi am vreo 3 paianjeni in baie si 6 fluturi prin colturi si printre dulapuri panza de paianjeni ce as putea sa fac?
Bună seara, am turnat cu câteva ore în urmă șapa autonivelantă de 5cm în bucătărie și baie, și aș vrea să știu după cât timp le pot placa cu gresie. Mulțumesc anticipat!
In Germania se pot primi case gratis penteu persoanele cu handicap
In Germania se ofera case pentru persoanele cu handicap din uniunea europeana?
De unde aş putea să cumpăr copaci Tuia de pe un site la un pret cât de cât convenabil?
Am si eu o intrebare poate mai multe. Am o catelusa bichon de nici un an si este gestanta de vreo luna si ceva, a facut puii "asa cred" "nu stiu sigur dacă e, dar sansele sunt mari" cu un...? (mai mult)
Am o intrebare, am dat drumul la masina de spalat, dar din pacate, a intrat o sarmulita in masina si mi- am dat seama cand s- a terminat programul, problema este ca acum toata apa curge...? (mai mult)
Cum prind bursucil/viezurele?
Hei lume! Am o problema. Am găsit pete de albastru de metil pe un colțar din piele ecologica? Cum pot curata? Sau macar, cum pot ascunde pata? Multumesc anticipat!
Ce inseamna dichazii? ex. : grupate in dichazii.
Care papagali din specia Macaw sun protejati si daca sunt cum pot sa achizitoionez acesti papagali?
Am un rezervor mare cu apa de ploaie in pamant care are o gaurica mica pe unde pierde apa f. incet. Cum as putea astupa gaura din interior avand in vedere ca nu pot s-o depistez. Multumesc
Salutare, daca inchiriezi o garsoniera in Bucuresti, care nu are centrala proprie, ci este conectata la reteaua de termofocare a orasului (radet) ai apa calda cand vrei?
Ce rasa este acest fluture ...Cred ca esre fluture.: https://m.imgur.com/rp7vFmW https://m.imgur.com/u4IHFuq https://m.imgur.com/1Iu2hAS
Heii! :) puteți să îmi descrieți şi mie casa perfectă? :) adică cum arată pentru voi casa perfectă.
Hei TPU, am primit de la iubitul meu un urs enorm de pluș, alb...m- am vopsit recent si nu mi- am dat seama ca o sa se ia vopseaua daca dorm pe el..nu e chiar pătat foarte tare. E putin șters de vopsea...? (mai mult)
In luna Iunie am primit de la un prieten un brad cu radacina. L- am pus in oamant si dupa aprox. o saptamana am observat ca s- a prins si a inceput sa creasca. Acum la inceput de august am vazut...? (mai mult)
Asi dori renovez o camera cam cat m-ar costa gletuita si faruita camera 5/5
Dacă ați avea posibilitatea să vă mutați, unde în România v-ați stabili? La casă sau la bloc? De ce ați ales zona sau orașul respectiv?
Bună ziua, am și eu un ghiveci cu busuioc la geam. Îi merge foarte bine doar ca tot timpul apar pe tulpina niște firicele subțiri care îi se încâlcesc. Știți voi? Este normal așa ceva? Aștept...? (mai mult)
Dacă pun ace clor in piscina e ok?
Salut TpU! De ceva vreme caut un procesor de alimente bun pentru a face un te arahide si pentru procesarea alimentelor mai tari. Am un blender Philips cu care imi fac smoothie- uri, am vazut ca unii ...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa scap de viespii?
Salutare, Am o problema cu scurgerea din vasul wc. De fiecare data cand trag apa, picura apa de la imbinarea vasului cu scurgerea de plastic. Am rearanjat-o dar tot curge. Ceva sugestii, va rog?
Aspiratorul, masina de tocat carne, sandwich maker-ul, ventilatorul sunt electrocasnice?
Am si eu o problema cu o teava de canalizare. In urma unor lucrari prin gradina, mai exact sapat un sant pentru o noua conducta de apa rece, norocul a facut sa dau si de conducta de canalizare, pe care...? (mai mult)
recent am schimbat tigla de pe casa si au inceput porumbeii sa apara, odata cu ei si mizeria.cum pot scapa de ei fara sa intind ațe pe varful acoperisului, plase sau dispozitive?
Ce componente imi trebuie pentru o baie? Am deja camera facuta adica cada, chiuveta si boiler.Am si sursa de apa infinita(fantana care este chiar lana ea :))Nu intrebati cum).Am si tevi.De ce mai am...? (mai mult)
Retete de mancare simple? Dau funda pentru cea mai gustoasa si simpla reteta.
de unde pot lua Clash Royale cu hack, dau funda!
Mă numesc Ilie şi sunt un tânăr de 20 de ani care aspiră la ceva idealuri şi vreau să mă ajutați cu ceva informații dacă se poate. În primul rând vreau sa îmi achiziționez...? (mai mult)
Buna Ziua. De cati saci de nisip si ciment as avea nevoie pentru a turna 40 m2? Precizez ca as vrea sa torn placa in curte! Multumesc!
Buna am o piscina intex cu colac care se ridica odata cu umplerea din cauza presiunii apei la o inbinare de material deci in perete s- a taiat si sa lergit taietura de vreo 7- 8 cm se vede si niste fire...? (mai mult)
Bună ziua și bun găsit TPU! Am nevoie să mă informez cât m- ar costa săparea unui puț la mine în curte, într- o zonă de deal din județul ARGEȘ, unde nu există canalizare și cam la ce adâncime...? (mai mult)
Am pus termopane de curand. In cat timp de la montarea lor ar trebui facute reparatiile?
Buna, am o urgenta uriasa. Am descoperit astazi ca am invazie de plosnite in casa. Nu mai pot sa dorm, simt ca ma mananca tot corpul, am intrat oarecum in disperare. Ceea ce vreau sa va intreb e cat...? (mai mult)
Am dat cu amorsa in bucatarie acum cateva zile (vineri mai exact). Maine as dori sa dau cu var pasta..este necesar sa reaplic amorsa? mentionez ca am pus 1 l de apa in 3 l de amorsa(solutia a fost destul...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc un un pat suspendat (sau supraetajat dar e mai bine suspendat) care sa tina o persoana de peste 80 kg? Link-uri va rog! Funda linkului ce m-a ajutat.
Am si eu o problema...caut un pat suspendat (e ok si supraetajat, dar mai mult vreau suspendat) care sa tina in patul de sus o persoana peste 80 kg...linkuri va rog! Linkul care imi va fi de ...? (mai mult)
Am 4 plante de Dovleac Ornamental (tip Halloween), dar problema este ca toate florile care le are se usuca fara a produce dovleci. Ce pot face? Ce se intampla?
Retete de torturi simple
Acoperisul va fi in 4 ape lungimea de 18m latimea 11m iar inaltimea de 2.5m as dori sa aflu cati metri patrati are acoperisul meu. Va multumesc anticipat
Tocmai ce mi- am pus termopanele. Insa acum urmeaza asa numita reparatie de dupa. Stie cineva un site unde se explica cum se face? Eventual si o firma sau cineva care se ocupa de asa ceva,...? (mai mult)
Cine lucreaza in apicultura? am o curiozitate voi ce capcane folositi impotriva viespilor? astea functioneaza? https://www.youtube.com/watch?v=D5CFFyHtEko
Ce sa fac impotriva viespilor? parca sunt atrase de mine, m-am gandit sa cumpar asta https://www.emag.ro/capcana-universala-pentru-viespi-ree-6601/pd/DK0QXBBBM/ oare va functiona?
Gasesc camine private la maxim 400-500 de lei pe luna in Bucuresti in afara de cele din militari?
Cu ce să șterg ecranul la tv și la monitor?
As vrea sa imi achizitionez o motocositoare chinezeasca dar vreau una care sa nu consume foarte multa benzina cum sunt unele cositori chinezesti, Astept parerile voaste si marcile chinezesti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!