Am un harciog in gradina.Cum pot scapa de el? Imi mananca legumele! Am incercat sa-l sperii, dar nu fuge.
Hello TPU! Am si eu o problema: brusc, masina de cusut nu mai imi impinge materialul cand cos(materialul sta pe loc) si nu stiu cum sa o setez. pana gasec manualul cu instructiuni, spuneti- mi ce trebuie...? (mai mult)
As dori sa imi spuna cineva ce soiuri de vita de vie imi trebuie pentru a forma o bota.Imi trebuie cam 20 de butasi.mentionez ca locuiesc in sudul tarii la aproximativ 30 km de Bucuresti.multumesc tuturor...? (mai mult)
Salut puteti sa-mi spuneti ceva despre lacul victoria
Voi cum calcati camasile albe? Si de ce se ingalbanesc uneori in timpul calcarii?
Care sunt cele mai fertile soluri?
Salut, puteti sa-mi dati site-uri cu case in interior si pe din afara, si gradini
Stickere de perete... am vazut ca sunt din ce in ce mai la modă, și tare m- ar tenta să- mi achiziționez și eu unul. Problema este că nu vreau să- mi comand online. Știți careva unde aș putea...? (mai mult)
Stau la etajul 4 din 4 si am condens in camere pe tevan si vreau sa-mi pun tavan pvc este indicat?
Buna,cine imi poate raspunde? cam cita roada de maline se stringe de pe un ha de pamint? multumesc
Exista niste intrerupatoare in casa, din care se regleaza chiar si intensitatea luminii. Stie cineva, daca pun un bec de 100W, si las intensitatea la jumatate, becul va consuma tot 100W, sau este ...? (mai mult)
Stie cineva un site sau o persoana care vinde baterii pentru gaini?
Vreau sa stiu si eu cat costa sa faci o casa la tara, cu living, bucatarie, 4 dormitoare, 2 bai pe 2 nivele + mansarda, mobilata, geamuri, acoperis, curent electric, tot in afara de...? (mai mult)
Salut.Am nevoie de o copie pentru cheie. Stau in Piatra Neamt. As dori niste raspunsuri rapide cu:undeas putea sa-mi fac,cand deschide si inchide, pretul pentru o cheie. Dau fundaaaaa
Buna tuturor.Am masina de cusut acasa si as vrea sa invat sa cos la ea, sa invat cat mai multe.Stie cineva cursuri de croitorie care le-as putea downloada de pe net? Dau fundita
am primit o orhidee f frumoasa dar urmatoarea zi a inceput sa i se ingalbeneasca frunzele si sa-i cada bobocii ce sa fac cu ea?:((
Vreau sa folosesc lumina artificiala pentru rasad de rosii. Intrebarea mea este ce fel de becuri sa folosesc? Mustumesc! Ofer funda!
Vreau si eu cateva nume de arbori exotici.
Ce are specific seminta griului si cea a fasolei?
Care este puterea de germinatie la semintele de fasole, porumb si floarea soarelui? Care este procentul de germinatie la aceste trei seminte in timp de 3 zile?
Sall! Vreau sa cumpar un teren pentru casa cu loc deschis ..sa nu fiu aproape de alte case (nu vreau sa deranjez cand dau muzica la maxim) dar nu pot decide in ce judet / localitate ..Prefer un loc linistit...? (mai mult)
Cand am desigilat masina de spalat, era umeda inauntru chiar si cartea cu instructiuni era deterioarata si putin ruginita, e normal sa fie asa? cand am dat tel. la Domo. mi- au zis ca fiecarei masini...? (mai mult)
Hei salut TPU! Cine vinde garsoniera barlad :D? Sau stie un site cu anunturi imobiliare din barlad si vaslui.Preturile vreau sa nu fie exagerate. Funda
Buna am centrala caldariello 24 kis c. presiunea a inceput sa scada este aproape sub 1. sunt singura acasa si am o intrebare cum maresc presiunea? de asemenea curge apa si de la robinet (pic, pic, ...? (mai mult)
Sal tupu. care se pricepe la reteaua de curent. deci nu stiu ce se intimpla ca din 20 in 20 de minute mi se ea curentu pe priza imi declanseaza batonul ala becurile n- are problema merge dar ...? (mai mult)
Am cumparat 3 bulbi de lalele din Olanda vara trecuta si i- am tinut in frigider de atunci pana de Craciun. Atunci le- au dat niste frunze si i- am pus in ghivece, fiecare bulb intr- un ghiveci ...? (mai mult)
Urgent! au ros iepurii coaja merilor din grădina părinților mei; merii sunt de 8 ani și fructifică de 3 ani; știți dacă se mai pot reface sau dacă sunt tratamente pentru refacerea lor să nu...? (mai mult)
Hey. Am bagat la masina de spalat o bluza de culoare albastru inchis si cand s- a uscat am observat ca erau niste dungi (pete)albe pe ea. Stie cineva cum sa scot petele acelea? Si de la ce s- au facut? ...? (mai mult)
Daca fac la o casa un zid, sa zicem de caramida, prea gros e posibil sa dau in extrema cealalta, adica nu stiu sa fac mucegai in camere sau sa nu respire peretii indeajuns? Si care- i cea mai buna...? (mai mult)
Buna TPU am un autocolant de 3 metri, roz cu niste caini dalmatieni pe el si vreau sa il pun undeva in casa dar nu stiu unde avand in vedere ca am 23 de ani nu 7 ani sa imi mai placa desenele dar nici...? (mai mult)
Salut,am construit o casa si sunt la stagiul de a tencui tavanele,placa fiind destul de dreapta, ce ma sfatuiti sa trag direct glet sau sa o tencui cu multibat? multumesc
Pot construii pe 100 mp cu deschidere 9 m(locuinta sau chiosc)? Primesc si utilitati?
Buna TPU stie cineva cati paleti de bca iti trebuie la o casa cu 6 dormitoare 6/6, un dresing 3/3, o baie si o bucatarie 4/4 si un living 10/6?
Ce suprafata de teren trebuie sa am pentru a construii in oras si ce deschidere minima?
Bucurativa de copilarie... http://www.youtube.com/watch?v=5wWZ7DM8lF8 :):):):)
Nu prea stiu care-i treaba cu casele pasive dar se poate construi o casa in asa fel incat doar din zidarie si izolatie sa nu mai ai nevoie de nicio sursa de incalzire iarna?
Ce produc albinele? FUNDA
Dragii mei, m- au napadit furnicile..si nu stiu ce sa mai fac am presarat cu sare ...nimic! Stie cineva vreo metoda naturista prin care pot scapa de ele? Mi- ar fi de mare ajutor.Cea mai...? (mai mult)
Scuzatii categoria dar stiu ca e cea mai vizitata Cat conuma (in lei) o centrala pe gaz intr-o garsoniera daca merge 10 ore incontinuu, aproximativ va rog am nevoie urgenta
Am mai multe orhidee dar numai la o planta cad bobocii se ingalbenesc coditele si cad nu stiu cu ce sa tratez
Buna vreau sa imi redecorez camera. si nu am nici o idee cum sa o fac! cateva sfaturi va rog. cel mai interesant are funda :*
Ce imi recomandati sa beau dimineata: suc, cafea, ceai? Dar ce sa vmaninc?
Salut:Aş dori sa-mi cumpar un copacel de lămîe altoit din moldova.Va rog frumos puteţi sami spuneţi cît costă şi in a cîtelea an el va da roadă?
Am incercat si eu cateva "capcane" pentru cartite dar nimic imi puteti spune voi cum pot scapa de cartitele de pamant? ofer funda
Sunt confuz rau, vreau sa- mi iau ceva boxe pentru o camera 3 pe 2, 5 m ceva bune de lemn intre1- 1, 8 mil marca buna (genius microlab atech s.a.) va rog ca eu ma gandeam la Boxe Genius SW- G2.1 1250...? (mai mult)
Stie careva cu ce se curata gudronul din centrale, seminee? in afara de prafurile din magazin care nu sunt bune de nimic.dau funda pentru cel mai bun raspuns
De unde pot cumpara rame pentru poze din Bucuresti?
Buna am o intrebare 2 in 1! 1: Am platat mai demult niste seminte de ardei iute si de- o vreme multe flori si multi ardei se usuca de ce? O ud destul de bine dar? 2:Vreau sa plantez niste seminte de...? (mai mult)
As dori niste recomandari, eventual si de unde pot cumpara si la ce pret, pentru plante decorative, de interior, cat si pentru arbori/arbusti pitici ce pot fi tinuti in apartament. Ma intereseaza ceva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!