TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
Grigore1239
în 11 Februarie 2013 | Grigore1239 întreabă:

Am un harciog in gradina.Cum pot scapa de el? Imi mananca legumele! Am incercat sa-l sperii, dar nu fuge.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 11 Februarie 2013 |

Hello TPU! Am si eu o problema: brusc, masina de cusut nu mai imi impinge materialul cand cos(materialul sta pe loc) si nu stiu cum sa o setez. pana gasec manualul cu instructiuni, spuneti- mi ce trebuie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mara_4466
în 10 Februarie 2013 | mara_4466 întreabă:

As dori sa imi spuna cineva ce soiuri de vita de vie imi trebuie pentru a forma o bota.Imi trebuie cam 20 de butasi.mentionez ca locuiesc in sudul tarii la aproximativ 30 km de Bucuresti.multumesc tuturor...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alina832
în 10 Februarie 2013 | alina832 întreabă:

Salut puteti sa-mi spuneti ceva despre lacul victoria

3
Răspunde Raportează
Mayy
în 10 Februarie 2013 | Mayy întreabă:

Voi cum calcati camasile albe? Si de ce se ingalbanesc uneori in timpul calcarii?

6
Răspunde Raportează
MykyTha
în 10 Februarie 2013 | MykyTha întreabă:

Care sunt cele mai fertile soluri?

2
Răspunde Raportează
crina10star
în 10 Februarie 2013 | crina10star întreabă:

Salut, puteti sa-mi dati site-uri cu case in interior si pe din afara, si gradini

4
Răspunde Raportează
LittleEndian
Întrebare recomandată în 10 Februarie 2013 | LittleEndian întreabă:

Stickere de perete... am vazut ca sunt din ce in ce mai la modă, și tare m- ar tenta să- mi achiziționez și eu unul. Problema este că nu vreau să- mi comand online. Știți careva unde aș putea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
maneco
în 10 Februarie 2013 | maneco întreabă:

Stau la etajul 4 din 4 si am condens in camere pe tevan si vreau sa-mi pun tavan pvc este indicat?

6
Răspunde Raportează
Vicunea
în 10 Februarie 2013 | Vicunea întreabă:

Buna,cine imi poate raspunde? cam cita roada de maline se stringe de pe un ha de pamint? multumesc

1
Răspunde Raportează
eXplosSive
în 9 Februarie 2013 | eXplosSive întreabă:

Exista niste intrerupatoare in casa, din care se regleaza chiar si intensitatea luminii. Stie cineva, daca pun un bec de 100W, si las intensitatea la jumatate, becul va consuma tot 100W, sau este ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sacalup
în 9 Februarie 2013 | sacalup întreabă:

Stie cineva un site sau o persoana care vinde baterii pentru gaini?

7
Răspunde Raportează
HellRider
în 9 Februarie 2013 | HellRider întreabă:

Vreau sa stiu si eu cat costa sa faci o casa la tara, cu living, bucatarie, 4 dormitoare, 2 bai pe 2 nivele + mansarda, mobilata, geamuri, acoperis, curent electric, tot in afara de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Xa_Ale_1997
în 8 Februarie 2013 | Xa_Ale_1997 întreabă:

Salut.Am nevoie de o copie pentru cheie. Stau in Piatra Neamt. As dori niste raspunsuri rapide cu:undeas putea sa-mi fac,cand deschide si inchide, pretul pentru o cheie. Dau fundaaaaa

1
Răspunde Raportează
eleroxx
în 8 Februarie 2013 | eleroxx întreabă:

Buna tuturor.Am masina de cusut acasa si as vrea sa invat sa cos la ea, sa invat cat mai multe.Stie cineva cursuri de croitorie care le-as putea downloada de pe net? Dau fundita

1
Răspunde Raportează
Teodora_Madalina_1992
în 7 Februarie 2013 | Teodora_Madalina_1992 întreabă:

am primit o orhidee f frumoasa dar urmatoarea zi a inceput sa i se ingalbeneasca frunzele si sa-i cada bobocii ce sa fac cu ea?:((

3
Răspunde Raportează
naomi11
Întrebare recomandată în 7 Februarie 2013 | naomi11 întreabă:

Vreau sa folosesc lumina artificiala pentru rasad de rosii. Intrebarea mea este ce fel de becuri sa folosesc? Mustumesc! Ofer funda!

3
Răspunde Raportează
annaangel17
în 7 Februarie 2013 | annaangel17 întreabă:

Vreau si eu cateva nume de arbori exotici.

9
Răspunde Raportează
ghtm
în 6 Februarie 2013 | ghtm întreabă:

Ce are specific seminta griului si cea a fasolei?

2
Răspunde Raportează
ghtm
în 6 Februarie 2013 | ghtm întreabă:

Care este puterea de germinatie la semintele de fasole, porumb si floarea soarelui? Care este procentul de germinatie la aceste trei seminte in timp de 3 zile?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2013 |

Sall! Vreau sa cumpar un teren pentru casa cu loc deschis ..sa nu fiu aproape de alte case (nu vreau sa deranjez cand dau muzica la maxim) dar nu pot decide in ce judet / localitate ..Prefer un loc linistit...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2013 |

Sall! Vreau sa cumpar un teren pentru casa cu loc deschis ..sa nu fiu aproape de alte case (nu vreau sa deranjez cand dau muzica la maxim) dar nu pot decide in ce judet / localitate ..Prefer un loc linistit...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
confuza
în 6 Februarie 2013 | confuza întreabă:

Cand am desigilat masina de spalat, era umeda inauntru chiar si cartea cu instructiuni era deterioarata si putin ruginita, e normal sa fie asa? cand am dat tel. la Domo. mi- au zis ca fiecarei masini...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GabiSiAtat
în 6 Februarie 2013 | GabiSiAtat întreabă:

Hei salut TPU! Cine vinde garsoniera barlad :D? Sau stie un site cu anunturi imobiliare din barlad si vaslui.Preturile vreau sa nu fie exagerate. Funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 6 Februarie 2013 |

Buna am centrala caldariello 24 kis c. presiunea a inceput sa scada este aproape sub 1. sunt singura acasa si am o intrebare cum maresc presiunea? de asemenea curge apa si de la robinet (pic, pic, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
susanumarian
în 6 Februarie 2013 | susanumarian întreabă:

Sal tupu. care se pricepe la reteaua de curent. deci nu stiu ce se intimpla ca din 20 in 20 de minute mi se ea curentu pe priza imi declanseaza batonul ala becurile n- are problema merge dar ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
AureolaMofetica
în 5 Februarie 2013 | AureolaMofetica întreabă:

Am cumparat 3 bulbi de lalele din Olanda vara trecuta si i- am tinut in frigider de atunci pana de Craciun. Atunci le- au dat niste frunze si i- am pus in ghivece, fiecare bulb intr- un ghiveci ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Februarie 2013 |

Urgent! au ros iepurii coaja merilor din grădina părinților mei; merii sunt de 8 ani și fructifică de 3 ani; știți dacă se mai pot reface sau dacă sunt tratamente pentru refacerea lor să nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Vegetto
în 5 Februarie 2013 | Vegetto întreabă:

Hey. Am bagat la masina de spalat o bluza de culoare albastru inchis si cand s- a uscat am observat ca erau niste dungi (pete)albe pe ea. Stie cineva cum sa scot petele acelea? Si de la ce s- au facut? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
radomire
în 5 Februarie 2013 | radomire întreabă:

Daca fac la o casa un zid, sa zicem de caramida, prea gros e posibil sa dau in extrema cealalta, adica nu stiu sa fac mucegai in camere sau sa nu respire peretii indeajuns? Si care- i cea mai buna...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
monutza90
în 5 Februarie 2013 | monutza90 întreabă:

Buna TPU am un autocolant de 3 metri, roz cu niste caini dalmatieni pe el si vreau sa il pun undeva in casa dar nu stiu unde avand in vedere ca am 23 de ani nu 7 ani sa imi mai placa desenele dar nici...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
marian_2737
în 5 Februarie 2013 | marian_2737 întreabă:

Salut,am construit o casa si sunt la stagiul de a tencui tavanele,placa fiind destul de dreapta, ce ma sfatuiti sa trag direct glet sau sa o tencui cu multibat? multumesc

18
Răspunde Raportează
Ace77
în 4 Februarie 2013 | Ace77 întreabă:

Pot construii pe 100 mp cu deschidere 9 m(locuinta sau chiosc)? Primesc si utilitati?

3
Răspunde Raportează
selenabrunetik
în 4 Februarie 2013 | selenabrunetik întreabă:

Buna TPU stie cineva cati paleti de bca iti trebuie la o casa cu 6 dormitoare 6/6, un dresing 3/3, o baie si o bucatarie 4/4 si un living 10/6?

5
Răspunde Raportează
Ace77
în 4 Februarie 2013 | Ace77 întreabă:

Ce suprafata de teren trebuie sa am pentru a construii in oras si ce deschidere minima?

4
Răspunde Raportează
MadiLincik
în 4 Februarie 2013 | MadiLincik întreabă:

Bucurativa de copilarie... http://www.youtube.com/watch?v=5wWZ7DM8lF8 :):):):)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Februarie 2013 |

Nu prea stiu care-i treaba cu casele pasive dar se poate construi o casa in asa fel incat doar din zidarie si izolatie sa nu mai ai nevoie de nicio sursa de incalzire iarna?

10
Răspunde Raportează
NoEat
în 4 Februarie 2013 | NoEat întreabă:

Ce produc albinele? FUNDA

18
Răspunde Raportează
brunetta24
în 3 Februarie 2013 | brunetta24 întreabă:

Dragii mei, m- au napadit furnicile..si nu stiu ce sa mai fac am presarat cu sare ...nimic! Stie cineva vreo metoda naturista prin care pot scapa de ele? Mi- ar fi de mare ajutor.Cea mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
maus12
în 3 Februarie 2013 | maus12 întreabă:

Scuzatii categoria dar stiu ca e cea mai vizitata Cat conuma (in lei) o centrala pe gaz intr-o garsoniera daca merge 10 ore incontinuu, aproximativ va rog am nevoie urgenta

1
Răspunde Raportează
Burla_Didina_1952
în 3 Februarie 2013 | Burla_Didina_1952 întreabă:

Am mai multe orhidee dar numai la o planta cad bobocii se ingalbenesc coditele si cad nu stiu cu ce sa tratez

2
Răspunde Raportează
Ilinka10
în 3 Februarie 2013 | Ilinka10 întreabă:

Buna vreau sa imi redecorez camera. si nu am nici o idee cum sa o fac! cateva sfaturi va rog. cel mai interesant are funda :*

9
Răspunde Raportează
ninarus
în 3 Februarie 2013 | ninarus întreabă:

Ce imi recomandati sa beau dimineata: suc, cafea, ceai? Dar ce sa vmaninc?

15
Răspunde Raportează
Kenix
în 3 Februarie 2013 | Kenix întreabă:

Salut:Aş dori sa-mi cumpar un copacel de lămîe altoit din moldova.Va rog frumos puteţi sami spuneţi cît costă şi in a cîtelea an el va da roadă?

3
Răspunde Raportează
ManTheMan8
în 2 Februarie 2013 | ManTheMan8 întreabă:

Am incercat si eu cateva "capcane" pentru cartite dar nimic imi puteti spune voi cum pot scapa de cartitele de pamant? ofer funda

6
Răspunde Raportează
ahaahaahaaha
în 2 Februarie 2013 | ahaahaahaaha întreabă:

Sunt confuz rau, vreau sa- mi iau ceva boxe pentru o camera 3 pe 2, 5 m ceva bune de lemn intre1- 1, 8 mil marca buna (genius microlab atech s.a.) va rog ca eu ma gandeam la Boxe Genius SW- G2.1 1250...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BelehuzCorneliaAlexandra
în 2 Februarie 2013 | BelehuzCorneliaAlexandra întreabă:

Stie careva cu ce se curata gudronul din centrale, seminee? in afara de prafurile din magazin care nu sunt bune de nimic.dau funda pentru cel mai bun raspuns

3
Răspunde Raportează
PouBlueGirl12
în 2 Februarie 2013 | PouBlueGirl12 întreabă:

De unde pot cumpara rame pentru poze din Bucuresti?

8
Răspunde Raportează
Daniel1619
în 1 Februarie 2013 | Daniel1619 întreabă:

Buna am o intrebare 2 in 1! 1: Am platat mai demult niste seminte de ardei iute si de- o vreme multe flori si multi ardei se usuca de ce? O ud destul de bine dar? 2:Vreau sa plantez niste seminte de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristianfsdfd
în 1 Februarie 2013 | Cristianfsdfd întreabă:

As dori niste recomandari, eventual si de unde pot cumpara si la ce pret, pentru plante decorative, de interior, cat si pentru arbori/arbusti pitici ce pot fi tinuti in apartament. Ma intereseaza ceva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 21 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 25 Decembrie

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă pe 25 Decembrie

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    15 răspunsuri
  • giuliaaaV
    trimisă acum 19 ore

giuliaaaV întreabă:

Craciun fericit! Exista sanse ca baremul la un examen sa fie gresit? Iar daca este gresit,si ti se scade din punctaj,merita sa depui contestatie, sau nu vor aproba?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.526
  • Întrebări: 3.954.476
  • Răspunsuri: 17.663.430
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 652.080 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.365 Conversaţii