am nevoie de o casa facuta in AUTOCAD, 2D si 3D? Am nevoie Urgent,
TPU. Cu ce aparat electrocasnic va asemanati si de ce? Cel mai bun raspuns primeste FUNDĂ!
As vrea sa stiu cat pot tine trandafirii fara apa. Multumesc anticipat.
Am o mica problema la instalatia de apa. Deci o lom cu inceputul : am incalzirea la apa pe centrala pe lemne si boiler electric. problema este la boiler.Are un vas de expasiune care sa spart.are...? (mai mult)
Ce se intampla daca torni cafea in ghivece cu flori? Ce vor pati florile? Si cum se prepara?
Ce culoare sa cumpar mobila de bucatarie daca faianta si gresia sunt de culoare verde?
Ce ati alege pentru gradina - iaz sau piscina? http://www.amenajari-gradini-iazuri.ro/LUCRARI-EFECTUATE---GALERIE-FOTO.php
M-am saturat de aranjamentul camerei mele va rg dati-mi idei funda mare si vot cat mai multe idei .
Cat ma costa sa-mi ridic o casa 2 camere 5 pe 5 cum este mai rentabil sa ridic cu caramida boltari sau din lemn.
Buna TpU! Eu ma numesc Alexandra. As vrea niste site- uri cu cantare electronicer ieftine. Dar nu ori ce fel de candare! Parintii mei merg la piata si vand branza. vechiul cantar s- a stricat deci imi...? (mai mult)
Unde pot gasi in Romania, de facut comanda sau in magazine, acetona de puritate inalta. Nu pentru unghii care e diluata cu apa, de puritate 80-99%? Multumesc! Funda pentru un raspuns corect!
Buna imiputeti da saitu cu blaturi de3 bucatarie din constanta sau cernavoda, blatul sa fie de vreo 3 metri sa aiba pretulo de maxim2 2 milioane iar culoare un alb cu dungi crem ca de obicei funda
Buna TPU. Am si eu o intrebare: cum pot sa sterg geamurile bine si sa straluceasca? Tot timpul cand le sterg imi raman urme pe ele. Ma ajuta cineva?
Este normal ca la achizitia unui robot de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 sa nu se faca nici un fel de proba de functionare? Cand am ajuns acasa am descoperit ca nu functioneaza. Adica, nici macar ...? (mai mult)
Sper din suflet sa ma puteti ajuta macar oleaca. Ofer si fundita :D. Cerinta suna cam asa: "sunteti organizatorii unui festival international organizat intr- o veche cetate medievala romaneasca....? (mai mult)
TPU, am o intrebare, cum se numeste un praf care se pune pe pamant si e bun de ingrasamant? E ceva de genul ghelanita sau delanita, am nevoie sa stiu pentru niste copaci, cei ce stiu sa imi scrie.
Vreau sa stiu din cati metri cubi de lemn se fac un metru cub de scandura?
Heloo, vreau sa ma mut cu chirie incepand de saptamana viitoare cam cat credeti ca ma duce chiria+ utilitati pe luna, vreau sa gasesc o garsoniera de 1 persoana sau ceva in genul. astept pareri
Am niste orhidee care pana acum o saptamana pareau ca le merge de minune, crengute noi bobocei, si floricele, de un timp am observat ca incep sa se usuce bobocei, parca se stafidesc si evident nu mai ...? (mai mult)
Am nevoie de : Manual de utilizare SIEMENS WP13T592 in romana daca s-ar putea... sau engleza... cel care imi face rost are funda si vot
Buna TPU. Care ar fi curatenia care trebuie facuta zilnic?; ; ) Am doar 14 ani sunt fata, iar mama mereu comenteaza ca nu fac nimic si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac prin casa. Multumesc :- * P.S....? (mai mult)
Voi ce parere aveti de paturile/saltelele gonflabile tin ceva? Sau sunt de unica folosinta:)
Care este utilitatea chiuvetelor cu 2 cuve, multumesc?
In cat timp de la punerea la inradacinare le da radacini leandrilor?
In ce perioada se planteaza bulbi de lalea?
Am strans ceva bani pentru avans si as vrea sa-mi cumpar un apartament. Ideal ar fi fost sa incerc prin Prima Casa - programul se desfasoara si in 2013? Stie cineva?
Mama mea are un crin asiatic, caruia la apropierea sezonului rece i s-a uscat tulpina, la primavara va mai da ceva din bulbi?
Am o floare nolie, iar pisoiasul meu ii mananca din frunzite, pana acum nici floarea nici pisica nu au patit nimic, se va usca floarea, sau este toxica?
Am o dilema.Detin o casa, cu o suprafata(locuibila)de180 mp(cca 600 mc)si as dori sa stiu care sistem de incalzire ar fi mai convenabil, ? Centrala pe gaz+ panouri solare, sau centrala pe lemne...? (mai mult)
as dori sa stiu si eu daca pe gazon se pune o piscina gonflabila, in locul pe care a fost pusa piscina gazonul va disparea?
Unde pot gasi episodul di actiune drama totala un gwen le arata prietenilor de la drama totala poze cu prietenii ei de acasa
am si eu o problema cu masina de spalat. aleg sa spele la 60 de grade iar cand scot rufele sunt foarte reci, ceea ce ma duce cu gandul ca ar putea fi arsa sigurnta, sa fie asa oare? daca cineva...? (mai mult)
Hello aveti experienta la pomii? as dori si eu sa stiu cum pot sa formez un alun de obicei alunul crede in forma de tufa as dori sa il formez sa creasca ca un arbore inalt si doar un singur arbus ma ...? (mai mult)
Daca la masina de spalat vase. mi.au expirat pastilele(detergentul)le pot folosi in continuare. ' se poate strica masina-?
Cand pot sa plantez in sere bulbii de zambile si lalele? ca productia sa fie gata inainte de 1 martie?
Dc le cad frunzele salcamilor de 2 ori vara?
Stiti ma bate cineva la cap sa ma informez daca del- ca- mag (este un ingrasamant) daca asta se foloseste si la cartofi. Vreau u n raspuns complet sau daca se poate linkul la pagina...? (mai mult)
Am pus- o de oaie si am nevoie urgenta de niste informatii : am dat jos robinetu de la calorifer ca nu puteam sa dau mai incet sau mai tare caldura si acum sa incalzit tare (ca si cand e maxim ) si nu...? (mai mult)
Mi'am facut un abajur din sfoara cu aracet pe un balon si cand am spart balonul.mi s- a pastrat forma dar a ramas aracet intarit intre sfori..cum asa putea scapa mai usor de el? Mersii anticipat...? (mai mult)
Cum pot sa fac laser dragon? plzz
,as putea cere ajutorul cuiva din tv si cum? pentru o locuinta
Cum as putea sa redau luciul unor baterii de chiuveta, afectate de calcar, dar si de o solutie chiar cu acest scop, de redare a luciului? Va Multumesc, Florentina.
Am acasa calorifere/radiatoare normale(orizontale) si doua radiatoare verticale. Instalatia a fost facuta noua de la inceput, caloriferele au fost si ele noi. Problema mea e cu cele doua calorifere verticale...? (mai mult)
.Am si eu o intrebare cine ma poate ajuta? Lipiciul de la etichete(cum se pot da etichetle de preturi jos)de pe haine?
Doresc sa intreb cum as putea imparti un teren in doua parti egale avand in vedere ca nici una din laturi nu sant la fel precizez ca frontul la strada vrem sa- l impartim in doua. front=46m ...? (mai mult)
Pentru afanarea solului primavara se foloseste boroana.Cum se procedeaza pentru a mari adancimea de afanare a solului?
Ati avut pana acum bambusi? Vi se pare ca le e mai bine doar in apa sau le prieste si pamantul?
Am un fier de calcat cu perie si aburi, dar nu stiu unde sa pun apa.modelul este si-15 steam brush. unde pun apa?
pe timpul verii am lipit pe geamuri folie de aluminiu din cauza soarelui.au ramas urme albe.cum pot sa le sterg? dau funda daca merge
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!