TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
Alex_Panu?_1995
în 23 Ianuarie 2013 | Alex_Panu?_1995 întreabă:

am nevoie de o casa facuta in AUTOCAD, 2D si 3D? Am nevoie Urgent,

7
Răspunde Raportează
AlexandraP98
în 23 Ianuarie 2013 | AlexandraP98 întreabă:

TPU. Cu ce aparat electrocasnic va asemanati si de ce? Cel mai bun raspuns primeste FUNDĂ!

7
Răspunde Raportează
UnFoRgIvEn
în 22 Ianuarie 2013 | UnFoRgIvEn întreabă:

As vrea sa stiu cat pot tine trandafirii fara apa. Multumesc anticipat.

7
Răspunde Raportează
Gabriel2
în 22 Ianuarie 2013 | Gabriel2 întreabă:

Am o mica problema la instalatia de apa. Deci o lom cu inceputul : am incalzirea la apa pe centrala pe lemne si boiler electric. problema este la boiler.Are un vas de expasiune care sa spart.are...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Claudya54
în 22 Ianuarie 2013 | Claudya54 întreabă:

Ce se intampla daca torni cafea in ghivece cu flori? Ce vor pati florile? Si cum se prepara?

13
Răspunde Raportează
Serban_Tatiana_1988
în 22 Ianuarie 2013 | Serban_Tatiana_1988 întreabă:

Ce culoare sa cumpar mobila de bucatarie daca faianta si gresia sunt de culoare verde?

10
Răspunde Raportează
oanaro
în 21 Ianuarie 2013 | oanaro întreabă:

Ce ati alege pentru gradina - iaz sau piscina? http://www.amenajari-gradini-iazuri.ro/LUCRARI-EFECTUATE---GALERIE-FOTO.php

10
Răspunde Raportează
Gotikvella
în 21 Ianuarie 2013 | Gotikvella întreabă:

M-am saturat de aranjamentul camerei mele va rg dati-mi idei funda mare si vot cat mai multe idei .

4
Răspunde Raportează
botezatu19
Întrebare recomandată în 21 Ianuarie 2013 | botezatu19 întreabă:

Cat ma costa sa-mi ridic o casa 2 camere 5 pe 5 cum este mai rentabil sa ridic cu caramida boltari sau din lemn.

8
Răspunde Raportează
Alexandra_Moldovanu_1993
în 20 Ianuarie 2013 | Alexandra_Moldovanu_1993 întreabă:

Buna TpU! Eu ma numesc Alexandra. As vrea niste site- uri cu cantare electronicer ieftine. Dar nu ori ce fel de candare! Parintii mei merg la piata si vand branza. vechiul cantar s- a stricat deci imi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexBalauca
în 20 Ianuarie 2013 | AlexBalauca întreabă:

Unde pot gasi in Romania, de facut comanda sau in magazine, acetona de puritate inalta. Nu pentru unghii care e diluata cu apa, de puritate 80-99%? Multumesc! Funda pentru un raspuns corect!

4
Răspunde Raportează
TomaSorinel1974
în 20 Ianuarie 2013 | TomaSorinel1974 întreabă:

Buna imiputeti da saitu cu blaturi de3 bucatarie din constanta sau cernavoda, blatul sa fie de vreo 3 metri sa aiba pretulo de maxim2 2 milioane iar culoare un alb cu dungi crem ca de obicei funda

3
Răspunde Raportează
Iuliana197
în 20 Ianuarie 2013 | Iuliana197 întreabă:

Buna TPU. Am si eu o intrebare: cum pot sa sterg geamurile bine si sa straluceasca? Tot timpul cand le sterg imi raman urme pe ele. Ma ajuta cineva?

9
Răspunde Raportează
Liliana_Claudia_1990
în 20 Ianuarie 2013 | Liliana_Claudia_1990 întreabă:

Este normal ca la achizitia unui robot de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 sa nu se faca nici un fel de proba de functionare? Cand am ajuns acasa am descoperit ca nu functioneaza. Adica, nici macar ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2013 |

Sper din suflet sa ma puteti ajuta macar oleaca. Ofer si fundita :D. Cerinta suna cam asa: "sunteti organizatorii unui festival international organizat intr- o veche cetate medievala romaneasca....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheScienceElias
în 19 Ianuarie 2013 | TheScienceElias întreabă:

TPU, am o intrebare, cum se numeste un praf care se pune pe pamant si e bun de ingrasamant? E ceva de genul ghelanita sau delanita, am nevoie sa stiu pentru niste copaci, cei ce stiu sa imi scrie.

9
Răspunde Raportează
Alin_Aig_1994
în 19 Ianuarie 2013 | Alin_Aig_1994 întreabă:

Vreau sa stiu din cati metri cubi de lemn se fac un metru cub de scandura?

5
Răspunde Raportează
VeeM
în 19 Ianuarie 2013 | VeeM întreabă:

Heloo, vreau sa ma mut cu chirie incepand de saptamana viitoare cam cat credeti ca ma duce chiria+ utilitati pe luna, vreau sa gasesc o garsoniera de 1 persoana sau ceva in genul. astept pareri

5
Răspunde Raportează
hunea
în 19 Ianuarie 2013 | hunea întreabă:

Am niste orhidee care pana acum o saptamana pareau ca le merge de minune, crengute noi bobocei, si floricele, de un timp am observat ca incep sa se usuce bobocei, parca se stafidesc si evident nu mai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
R3DAOT
în 19 Ianuarie 2013 | R3DAOT întreabă:

Am nevoie de : Manual de utilizare SIEMENS WP13T592 in romana daca s-ar putea... sau engleza... cel care imi face rost are funda si vot

7
Răspunde Raportează
BlondaB?
în 18 Ianuarie 2013 | BlondaB? întreabă:

Buna TPU. Care ar fi curatenia care trebuie facuta zilnic?; ; ) Am doar 14 ani sunt fata, iar mama mereu comenteaza ca nu fac nimic si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac prin casa. Multumesc :- * P.S....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PDI
Întrebare recomandată în 18 Ianuarie 2013 | PDI întreabă:

Voi ce parere aveti de paturile/saltelele gonflabile tin ceva? Sau sunt de unica folosinta:)

8
Răspunde Raportează
sophiea
în 18 Ianuarie 2013 | sophiea întreabă:

Care este utilitatea chiuvetelor cu 2 cuve, multumesc?

2
Răspunde Raportează
layla00
în 18 Ianuarie 2013 | layla00 întreabă:

In cat timp de la punerea la inradacinare le da radacini leandrilor?

2
Răspunde Raportează
layla00

In ce perioada se planteaza bulbi de lalea?

3
Răspunde Raportează
carla2010
în 18 Ianuarie 2013 | carla2010 întreabă:

Am strans ceva bani pentru avans si as vrea sa-mi cumpar un apartament. Ideal ar fi fost sa incerc prin Prima Casa - programul se desfasoara si in 2013? Stie cineva?

6
Răspunde Raportează
lucky2000
în 18 Ianuarie 2013 | lucky2000 întreabă:

Mama mea are un crin asiatic, caruia la apropierea sezonului rece i s-a uscat tulpina, la primavara va mai da ceva din bulbi?

4
Răspunde Raportează
layla00

Am o floare nolie, iar pisoiasul meu ii mananca din frunzite, pana acum nici floarea nici pisica nu au patit nimic, se va usca floarea, sau este toxica?

6
Răspunde Raportează
Traian-Alexandru_Voda-Campeanu_1956
Întrebare recomandată în 18 Ianuarie 2013 | Traian-Alexandru_Voda-Campeanu_1956 întreabă:

Am o dilema.Detin o casa, cu o suprafata(locuibila)de180 mp(cca 600 mc)si as dori sa stiu care sistem de incalzire ar fi mai convenabil, ? Centrala pe gaz+ panouri solare, sau centrala pe lemne...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
layla00

as dori sa stiu si eu daca pe gazon se pune o piscina gonflabila, in locul pe care a fost pusa piscina gazonul va disparea?

7
Răspunde Raportează
secrieru
în 18 Ianuarie 2013 | secrieru întreabă:

Unde pot gasi episodul di actiune drama totala un gwen le arata prietenilor de la drama totala poze cu prietenii ei de acasa

1
Răspunde Raportează
doolby
în 17 Ianuarie 2013 | doolby întreabă:

am si eu o problema cu masina de spalat. aleg sa spele la 60 de grade iar cand scot rufele sunt foarte reci, ceea ce ma duce cu gandul ca ar putea fi arsa sigurnta, sa fie asa oare? daca cineva...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
doolby
în 17 Ianuarie 2013 | doolby întreabă:

am si eu o problema cu masina de spalat. aleg sa spele la 60 de grade iar cand scot rufele sunt foarte reci, ceea ce ma duce cu gandul ca ar putea fi arsa sigurnta, sa fie asa oare? daca cineva...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gherman_Ion_1987
Întrebare recomandată în 17 Ianuarie 2013 | Gherman_Ion_1987 întreabă:

Hello aveti experienta la pomii? as dori si eu sa stiu cum pot sa formez un alun de obicei alunul crede in forma de tufa as dori sa il formez sa creasca ca un arbore inalt si doar un singur arbus ma ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
myiau
în 17 Ianuarie 2013 | myiau întreabă:

Daca la masina de spalat vase. mi.au expirat pastilele(detergentul)le pot folosi in continuare. ' se poate strica masina-?

6
Răspunde Raportează
mirunapa3
Întrebare recomandată în 17 Ianuarie 2013 | mirunapa3 întreabă:

Cand pot sa plantez in sere bulbii de zambile si lalele? ca productia sa fie gata inainte de 1 martie?

2
Răspunde Raportează
Clau11RTZXShp
în 17 Ianuarie 2013 | Clau11RTZXShp întreabă:

Dc le cad frunzele salcamilor de 2 ori vara?

4
Răspunde Raportează
OPREARADU
în 16 Ianuarie 2013 | OPREARADU întreabă:

Stiti ma bate cineva la cap sa ma informez daca del- ca- mag (este un ingrasamant) daca asta se foloseste si la cartofi. Vreau u n raspuns complet sau daca se poate linkul la pagina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Twilightthevampires
în 16 Ianuarie 2013 | Twilightthevampires întreabă:

Am pus- o de oaie si am nevoie urgenta de niste informatii : am dat jos robinetu de la calorifer ca nu puteam sa dau mai incet sau mai tare caldura si acum sa incalzit tare (ca si cand e maxim ) si nu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Simo1355
în 16 Ianuarie 2013 | Simo1355 întreabă:

Mi'am facut un abajur din sfoara cu aracet pe un balon si cand am spart balonul.mi s- a pastrat forma dar a ramas aracet intarit intre sfori..cum asa putea scapa mai usor de el? Mersii anticipat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihai_Cristea_1989
în 16 Ianuarie 2013 | Mihai_Cristea_1989 întreabă:

Cum pot sa fac laser dragon? plzz

1
Răspunde Raportează
corymmm
în 16 Ianuarie 2013 | corymmm întreabă:

,as putea cere ajutorul cuiva din tv si cum? pentru o locuinta

3
Răspunde Raportează
flo_2367
Întrebare recomandată în 15 Ianuarie 2013 | flo_2367 întreabă:

Cum as putea sa redau luciul unor baterii de chiuveta, afectate de calcar, dar si de o solutie chiar cu acest scop, de redare a luciului? Va Multumesc, Florentina.

9
Răspunde Raportează
flo1914
în 15 Ianuarie 2013 | flo1914 întreabă:

Am acasa calorifere/radiatoare normale(orizontale) si doua radiatoare verticale. Instalatia a fost facuta noua de la inceput, caloriferele au fost si ele noi. Problema mea e cu cele doua calorifere verticale...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
OneDream
în 15 Ianuarie 2013 | OneDream întreabă:

.Am si eu o intrebare cine ma poate ajuta? Lipiciul de la etichete(cum se pot da etichetle de preturi jos)de pe haine?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Ianuarie 2013 |

Doresc sa intreb cum as putea imparti un teren in doua parti egale avand in vedere ca nici una din laturi nu sant la fel precizez ca frontul la strada vrem sa- l impartim in doua. front=46m ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cinderellaindreams
în 15 Ianuarie 2013 | cinderellaindreams întreabă:

Pentru afanarea solului primavara se foloseste boroana.Cum se procedeaza pentru a mari adancimea de afanare a solului?

2
Răspunde Raportează
Cat
Întrebare recomandată în 15 Ianuarie 2013 | Cat întreabă:

Ati avut pana acum bambusi? Vi se pare ca le e mai bine doar in apa sau le prieste si pamantul?

5
Răspunde Raportează
Mihaela_Ghiurcusor_1970
în 15 Ianuarie 2013 | Mihaela_Ghiurcusor_1970 întreabă:

Am un fier de calcat cu perie si aburi, dar nu stiu unde sa pun apa.modelul este si-15 steam brush. unde pun apa?

1
Răspunde Raportează
justdance
în 15 Ianuarie 2013 | justdance întreabă:

pe timpul verii am lipit pe geamuri folie de aluminiu din cauza soarelui.au ramas urme albe.cum pot sa le sterg? dau funda daca merge

5
Răspunde Raportează
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 22 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce aici in Romania toate sunt asa de scumpe? Curentul este scump, benzina este scumpa, motorina scumpa, produsele din magazin sunt scumpe, impozitele sunt scumpe, mancarea este scumpa, uleiul,...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 25 Decembrie

9PM întreabă:

Mă fac de râs dacă pun o postare pe Tiktok in care sa menționez că: sufăr de anxietate și caut o iubita tot cu anxietate de la mine din oraș? Oricum nu mă pot ascunde, din zona știu multi că...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Mocanu1234
    trimisă pe 25 Decembrie

Mocanu1234 întreabă:

Salutare, a cumparat cineva de aici vre un ceas de pe DHgate? Daca sa spuneti mi care a fost experienta si daca e ce trebuie.
    15 răspunsuri
  • homosapiens
    trimisă acum 4 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.526
  • Întrebări: 3.954.476
  • Răspunsuri: 17.663.430
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Naruto

Naruto

Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!

Start quiz
Categorii
  • 652.081 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.874 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.368 Conversaţii