TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Croponolis1
în 17 Februarie 2022 | Croponolis1 întreabă:

Buna ziua, La un apartament de 40mp care este pe colt cu o centrala motan, apa in calorifere setata pe 60 si termostatul setat dimineata pe 20 grade pe timpul zilei pe 19 si seara iar pe 20, este...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
literallythesamebruh
în 16 Februarie 2022 | literallythesamebruh întreabă:

Dacă aleg să desfund hornul sobei cu naftalină, mirosul acesteia se va extinde în cameră?

8
Răspunde Raportează
nukeyly
în 16 Februarie 2022 | nukeyly întreabă:

Vreau sa torn o sapa de ciment pe jos e pamant care e batatorit, are denivelari de max 3 cm, grosime ~5 cm suprafata 3.7mp cati saci ar trebui? In merlin au sapa de ciment la cheie, 25 kg 9.1 sac...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 15 Februarie 2022 | chicago44angels întreabă:

Hey TPU, care sunt niste cuvinte legate cu ruralul, de la țara, ceva mai vechi, casa bunicilor, acel aesthetic (nu vintage), in engleza?

2
Răspunde Raportează
mtw123
în 15 Februarie 2022 | mtw123 întreabă:

De pe gaura aceea din mijlocul usii se poate vedea din exterior in interior, adica inauntrul camerei?

7
Răspunde Raportează
nukeyly
în 15 Februarie 2022 | nukeyly întreabă:

Pareri despre: Tiglele din plastic, denumite și țigle termoplast sau polimerizate, reprezintă o soluție de învelire a acoperișurilor relativ recentă. Acestea au început să fie produse la începutul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Alexu2222
Întrebare recomandată în 15 Februarie 2022 | Alexu2222 întreabă:

Buna TPU, am cumparat o priza noua, am montat-o dar nu intra stecherul in priza, ce pot sa fac?

13
Răspunde Raportează
Anatimis
în 15 Februarie 2022 | Anatimis întreabă:

Buna ziua! Nu sunt informata dar as vrea sa renovez in casa, am mobila de lemn masiv și nu as vrea sa o arunc. Oare știți ceva firme care cumpara mobila de genul? Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Februarie 2022 |

La acoperișul unei case ce credeți că e mai bine de pus țiglă sau tablă? Adică cum este mai rezistent și de ce? Cu tablă este mai ușor de lucrat, dar nu asta mă interesează. Rezistența în...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
mircea22
în 14 Februarie 2022 | mircea22 întreabă:

Buna seara. Știe cineva la câte zile se face rapelul la purcei cu evomec? Deci al doilea vaccin

2
Răspunde Raportează
Ava1231
în 11 Februarie 2022 | Ava1231 întreabă:

De ce fetele cu sani maricei se simt increzatoare si mandre de ei?

13
Răspunde Raportează
mircea22
în 11 Februarie 2022 | mircea22 întreabă:

Buna ziua. Aș putea sa leg mașina de spălat automata la conducta de apa calda provenita de la un boiler pe lemne?

9
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 11 Februarie 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună ziua. Locuiesc într- un apartament la etajul 4 din 4 într- un bloc cu pod si acoperiș din țiglă. Aș dori sa izolez tavanul. Cum ar fi mai eficient, din interior cu vata minerala si ghips carton...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Intrebari373626
în 10 Februarie 2022 | Intrebari373626 întreabă:

De ce creste presiunea in centrala termica(pe gaz) atunci cand este oprita?

7
Răspunde Raportează
Avr
în 10 Februarie 2022 | Avr întreabă:

Salut TPU, din cunostintele vostre ce marca de cutite pentru macelarie (sa pot taia bine) ar fi mai buna? Sa nu patesc ca toate celelalte cutite care dupa o vreme nu mai taie sau se rup foarte usor pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iancugabor1234567890123456789012345678901234567890
în 9 Februarie 2022 | Iancugabor1234567890123456789012345678901234567890 întreabă:

Salut... In perioada asta a anului (februarie) nu prea gasesc de lucru, sunt montator de tigla metalica, dulgher, jgheaburi, burlane. Stiti unde as putea sa- mi ofer seviciile? Si cine ar avea ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Calinm22
în 9 Februarie 2022 | Calinm22 întreabă:

Buna seara, oare merită să trec de la centrală termică la boiler electric? Eu stau singur și mie cred că mi-ar fi de ajuns, mai vreau să știu care consuma mai mult

7
Răspunde Raportează
PringAloe
în 7 Februarie 2022 | PringAloe întreabă:

Ati observat ce mult s-au scumpit peletii? Care ceredeti ca este motivul? Ca o mica paranteza asa, anul trecut pe timp de iarna erau undeva la 20lei sacul, acum sunt la 30lei.

9
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 7 Februarie 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună. De curând m- am mutat într- un apartament la etajul 4 din 4 dintr- un bloc neizolat termic care are doar 2 apartamente pe etaj, practic pe 3 laturi ale apartamentului am contact direct cu exteriorul,...? (mai mult)

25
Răspunde Raportează
plasmaticus
în 6 Februarie 2022 | plasmaticus întreabă:

Buna, Am o chiuveta din inox, o masca de chiuveta, dar nu am un blat pentru ea. In marile magazine de profil am gasit ditamai placa de blat, groasa, mare, nu incape in masina mica. Stie careva...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
adriangabor92
în 6 Februarie 2022 | adriangabor92 întreabă:

Buna seara. Cunoaste cineva un sobar (care sa repare sobe de teracote, sa construiasca sobe de teracote) din Brad, Criscior, zone apropiate? Intreb pentru matusa mea. Va rog sa imi lasati numele si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mirris
în 5 Februarie 2022 | Mirris întreabă:

Buna seara! Am 4 zebre australiene.Una din ele scoate un sunet de parcă ar fi răgușită. Stie cineva sau are idee ce ar putea avea? Probabil racita?! Scuze...nu am găsit alta categorie mai...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
BfcCrystyFloryn
în 5 Februarie 2022 | BfcCrystyFloryn întreabă:

Se percepe vreo taxa daca aduc o centrala termica din Serbia?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 5 Februarie 2022 | Sonia822 întreabă:

Gasesc in ro celery stock, un soi de telina ca aici? https://www.youtube.com/watch?v=LqsQtq4rANQ

5
Răspunde Raportează
Sonia822
în 4 Februarie 2022 | Sonia822 întreabă:

O recomandare brand de vopsea haine decolorate, care sa reziste la spalare? Vreau sa vopsesc un prosop frumos de plaja care s-a decolorat

4
Răspunde Raportează
johnny1sibianul
în 3 Februarie 2022 | johnny1sibianul întreabă:

Am un lămâi de vreo 8 ani (ghiveci mare ), dar care nu face flori (fructe )! Ce să-i mai fac?

6
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 3 Februarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU, am un pui de mandarin! Știe cineva cum il pot altoi? Nu am nici măcar un copac prin curte vreau ceva pe care sa-l plantez azi și sa crească mâine la care pot altoi

4
Răspunde Raportează
TheFrunza
în 2 Februarie 2022 | TheFrunza întreabă:

Salut! Cum pot scapa de gandacii de bucatarie? Am reparat pe langa tevi (m-am gandit ca poate vin pe acolo), am cumparat si injectie maxforce, dar degeaba ca tot apar. Ce as putea face? Help plsss

11
Răspunde Raportează
Superior
în 2 Februarie 2022 | Superior întreabă:

Cat de prost se construiesc noile blocuri? Tot aud de : - ploua in casa; - fisuri in constructie; - izolatie termica/fonica inexistenta; - senzatia ca blocul pica pe jos cand bate tare vantul; ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
6Anonim9
în 1 Februarie 2022 | 6Anonim9 întreabă:

Salutare! Vreau sa cumpar o casa veche (de prin '80), are in jur de 200mp, e neizolata ca majoritatea caselor vechi, construita din boltari si beton. E dispusa pe 2 nivele (P+ E) si are incalzire centrala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jouliete
în 30 Ianuarie 2022 | Jouliete întreabă:

Bună, cat ar costa aproximativ construcția pentru o casă cu etaj 150 mp?

5
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 30 Ianuarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU, vreau sa-mi iau un umidificator de cameră dar vreau sa știu dacă poate sa facă probleme adică sa,, tragă" pereți sa se facă igrasie?!

6
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 30 Ianuarie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU, din ouăle de la magazin pot ieși pui?

17
Răspunde Raportează
plasmaticus
în 29 Ianuarie 2022 | plasmaticus întreabă:

Buna, Am un dulap mare, zdravan, placi groase, vechi de 50 de ani probabil. Vreau sa scap de el, ori sa il ia o firma de debarasare, cat mai gratis, ori sa il tai eu bucati si sa il duc in masina...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Ianuarie 2022 |

Buna! As vrea sa- mi pun niște tablouri pe perete însă nu știu cum sa dau găurile sau cum sa le pun pentru ca stau in chirie și nu as vrea da le las găuri in pereți. Treb sa existe o metoda. aveți...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 28 Ianuarie 2022 | alexandrubt13 întreabă:

Buna exista aparate de spalat cu presiune reglabila automobile sau covoare care sa aiba 2 motoare unul de preluare a apei dintr-un bazin si altul de spalat si de marit presiunea?

9
Răspunde Raportează
Dragosm19
în 27 Ianuarie 2022 | Dragosm19 întreabă:

Care blocuri sunt mai rezistente la cutremur si argumente? Cele de caramida Monolit Turnate direct la fata locului Placi prefabricate

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Ianuarie 2022 |

Ce zona din București este mai liniștită pentru a-ți închiria un apartament? In afara de Miltari.

5
Răspunde Raportează
Gigel99887
în 27 Ianuarie 2022 | Gigel99887 întreabă:

Buna ziua, Pe o suprafata de 400 mp se poate construi un bloc cu 3 etaje? Si ce preturi pe mpc sunt in anul acesta pentru un bloc cu 3 etaje?

5
Răspunde Raportează
Atsyxyvb4b4
în 26 Ianuarie 2022 | Atsyxyvb4b4 întreabă:

Salut. Vreau sa știu dacă în compoziția de beton b150 pot pune ca compozit de agrement balastru (pietriș)? Este neapărat nevoie sa pun și nisip?

4
Răspunde Raportează
Grigoriu_Robert_Marian_1993
în 26 Ianuarie 2022 | Grigoriu_Robert_Marian_1993 întreabă:

In apartament am peretii facuti cu praf de piatra, cu ce as putea sa ii trag la drept? (ma gandesc sa trag o mana de goldband, o mana de CT 126 si la urma CT 127. ) e ok asa?

4
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 26 Ianuarie 2022 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut. Locuiesc intr- un bloc cu 2 etaje si am pod. Problema este ca iarna este frig in pod si vara este extraordinar de cald si in pod si in apartament. Ce recomandati sa izolez cu spuma poliuretanica?...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Andreeaa1998
în 25 Ianuarie 2022 | Andreeaa1998 întreabă:

Buna seara! Cat m-ar costa autorizație de construcție pentru o casa de 86 mp parter?

3
Răspunde Raportează
xerolm13
în 25 Ianuarie 2022 | xerolm13 întreabă:

Bună ziua! Până la ce termeratură rezistă vata minerală?

2
Răspunde Raportează
Andrei997777
în 24 Ianuarie 2022 | Andrei997777 întreabă:

Salutare, am o problema cu care ma confrunt in mijlocul iernii :))) m- am mutat pentru o scurta perioada la casa batraneasca si am o soba de teracota, si nu stiu de ce, nu da caldura, se incalzeste...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 24 Ianuarie 2022 | newaccountbye întreabă:

Șemineul electric produce caldura încât sa încălzească o camera foarte bine pe timp de iarna fără ajutorul centralei sau altceva (adică sa fie doar șemineul care încălzește), dacă da, as...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sonia822
în 24 Ianuarie 2022 | Sonia822 întreabă:

Am niste mobila veche sculptata frumos, pe care am vopsit- o cand nu exista pe piata vopsea pe baza de apa, si nu- mi place cum a iesit. Exista vreun instrument cu care sa o slefuiesc, sa- i scot vopseaua,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Sonia822
în 23 Ianuarie 2022 | Sonia822 întreabă:

Vreau sa prind in perete o galerie pentru perdele, care a venit fara sistem de prindere. Ce lungime trebuie sa aiba cuiele? Sau cu ce se prinde? Mentionez ca galeria e simpla (nu e dubla) adica are doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Ianuarie 2022 |

Vreau sa-mi schimb usa de la apartament, la ce trebuie sa ma uit pentru sa iau o usa decenta (fara fite) macar sa nu mor iarna de frigul de pe hol.

6
Răspunde Raportează
Bot99
în 23 Ianuarie 2022 | Bot99 întreabă:

Hei TPU! Recent am achizitionat un laptop de gaming, si mi- am vandut vechiul calculator. Acum vreau sa imi modernizez camera si sa schimb toata mobila. Am gasit un birou care mi s- a parut foarte interesant....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 21 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 21 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i- am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa- i returnez sa- mi dea o marime mai mare cu...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • TanaseEvelina
    trimisă acum 11 ore

TanaseEvelina întreabă:

Am si eu o nelămurire pe 3 noiembrie am facut un test de sarcina a fost negativ pe 12 am facut altul neavand menstruatie de 4 zile si este negativ azi am fost la eco dar sarcina nu este vizibilă sa nu...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 22 ore

tonyc7 întreabă:

Cei care ati fost la munca in afara si vi s- a oferit cazare gratuita cu cate persoane ati stat in camera? Erati multumiti de conditii? Daca pici in camera cu o persoana care deranjeaza, ce se poate ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.690
  • Întrebări: 3.953.092
  • Răspunsuri: 17.653.542
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
INNA

INNA

Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!

Start quiz
Categorii
  • 652.014 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.129 Conversaţii