TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
X3RO
în 20 Aprilie 2019 | X3RO întreabă:

Cum iti dai seama ce marime trebuie sa porti la aparatorile de fotbal? Cum trebuie sa te masori?

1
Răspunde Raportează
DaNyEl4453
în 20 Aprilie 2019 | DaNyEl4453 întreabă:

As dori sa imi iau o capra si nu as sti cat costa si daca e bun laptele la gust, imi puteti da niste detalii?

4
Răspunde Raportează
AlexGoga7
în 20 Aprilie 2019 | AlexGoga7 întreabă:

Va rog ajutați-mă, pisica mea a născut cu 4 zile in urma unul din pui, dar nu-i naște pe ceilalți, ce înseamnă asta?

7
Răspunde Raportează
MaXDani
în 20 Aprilie 2019 | MaXDani întreabă:

Buna, am primit un caine asemanator cu rasa amstaff doar ca ma duce in dubii, are picioarele scurte si groase. Ma puteti ajuta?

2
Răspunde Raportează
Leili
în 19 Aprilie 2019 | Leili întreabă:

Am o mica intrebare in cazul careia nu reusesc sa gasesc singura un raspuns care sa ma convinga. Am o pisicuta de vreo 6 luni crescuta la bloc si acum am venit la tara timp de doua saptamani...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Stroe_Andreea-Nicoleta_2000
în 19 Aprilie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Hei! Pot lua un catel (Bichon) pe la 3-4 săptămâni de langa mama lui?

2
Răspunde Raportează
gardin
în 19 Aprilie 2019 | gardin întreabă:

am mare nevoie de ajutor. Miercuri in jurul ore 11 cateaua mea in varsta de un an si doua luni a fatat primul pui urmat la un interval de o ora al doilea apoi de 8 minute si apoi iar o ora. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2019 |

Se poate dresa cioara?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2019 |

am 2 papagali care nu prea ies din cusca, baiat si fata, baiatul mai iese uneori, foarte rar, dar fata mai niciodata, chiar daca ii tin deschisi jumatate din zi. Cum as putea sa ii conving...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
gabipopescu93
în 18 Aprilie 2019 | gabipopescu93 întreabă:

Bună Ziua TPU. Vin și eu pe acest site, cu o întrebare. Am fost ieri cu cățelul la tuns și vaccinul anual(polivalent). La tunsoare, i s- a tăiat și din mustăți. De 2 zile are un comportament...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denisa445
în 18 Aprilie 2019 | Denisa445 întreabă:

Am un iepure olandez pe care l- am luat dintr- un magazin Animax. Acolo mi s- a spus sa nu ii dai morcovi sau orice altceva in afara de mâncare speciala pentru iepuri deoarece nu le face bine. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Aprilie 2019 |

Este posibil sa ii fac deparazitare interna pisicutei mele acasa? Medicul mi-a zis ca a terminat cu vaccinurile si acum are nevoie doar din 3 in 3 luni. Eventual imi puteti recomanda ceva?

1
Răspunde Raportează
Alexandra552
în 17 Aprilie 2019 | Alexandra552 întreabă:

Am un motan in varsta de 10 luni.L- am castrat in februarie avand simptome ca este in calduri precum mirosul foarte urat al urinei. Au trecut aproape 3 luni si mirosul inca persista. Doctorul mi- a zis...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Arome
în 17 Aprilie 2019 | Arome întreabă:

Imi puteti da niste site- uri de unde pot cumpara etajere pentru cusca hamsteri, adica placutele acelea de plastic pe care le pui la diferite inaltimi in cusca unde sa poata sta. Precizez ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
andiceasu95
în 17 Aprilie 2019 | andiceasu95 întreabă:

Cum pot face ca doua nimfe sa iasa afara din cusca chiar daca au usa deschisa, dar nu vor sa iasa? Dau funda

6
Răspunde Raportează
Turtura24
în 17 Aprilie 2019 | Turtura24 întreabă:

Am un teckel și în ultimele luni cât a stat pe afară nu știu ce a făcut de a reușit să rămână fără par pe urechi și bot. Aveți vreun sfat? Cu ce creme l as putea da pentru a ii creste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gintamauniverse
în 17 Aprilie 2019 | gintamauniverse întreabă:

Motanul meu are niste chestii foarte mici si albe pe ureche! As zice ca sunt capuse dar nu sunt sigura. Ce ar putea fi? Mersi

11
Răspunde Raportează
gardin
în 17 Aprilie 2019 | gardin întreabă:

am o catea care are un an si cam acum o ora a fatat un pui, el inca nu a mancat si nu stiu cum as putea sa il pun sa manance, l- am pus langa mamelon dar degeaba, e vioi. Si mai am o intrebare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Roxanamihaela25
în 17 Aprilie 2019 | Roxanamihaela25 întreabă:

Buna seara,cătelul meu de azi dimineață are capul penisului iesit afara si este foarte agitat, de obicei el nu statea atat intr-o erectie...ce poate fi?

7
Răspunde Raportează
MariusNWM
în 16 Aprilie 2019 | MariusNWM întreabă:

Stiti daca doua porumbite, frati de cuibar, tinute inchise 5 luni pot scoate pui fara sa fie nevoie de un mascul cu ele sa se imperecheze?

3
Răspunde Raportează
tigru18
în 16 Aprilie 2019 | tigru18 întreabă:

Ce se intampla in interiorul corpului la pisici atunci cand torc?

1
Răspunde Raportează
Horiatud
în 16 Aprilie 2019 | Horiatud întreabă:

Bună ziua, de unde pot sa găsesc blackworms vii, pentru a putea face o cultura, cu care apoi sa hrănesc peștii?

1
Răspunde Raportează
în 16 Aprilie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Buna! Imi puteti da niste nume pentru un Husky?

7
Răspunde Raportează
în 16 Aprilie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Buna TpU. Unde gasesc un caine (mic) de rasa chow- chow? As dori sa fie ieftin sau daca se poate sa fie donat. As dori sa detin un caine chow- chow, dar am vazut preturi de la 200 Euro+ si cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CristiZdr
în 16 Aprilie 2019 | CristiZdr întreabă:

Cum pot să-mi invat cainele sa latre la comanda? Nu il pot face sa latre in niciun fel, nici cu sunete de pisici etc.

1
Răspunde Raportează
anonim4565
în 15 Aprilie 2019 | anonim4565 întreabă:

Cine stie arduino si are bunavointa sa ma ajute? Ideea ca am o placa arduino nano Am conectat 2 joystick uri un motor brushless si un esc si am reusit sa le controlez dar nu stiu cum sa fac ca prin hc...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Noone210
în 15 Aprilie 2019 | Noone210 întreabă:

Din greseala am dat cu putin WD-40 pe discurile de frana de la bicicleta. Ce pot face sa le repar? Isi vor reveni la normal intr-un anumit timp? Daca da cam cat dureaza?

4
Răspunde Raportează
CristiZdr
în 15 Aprilie 2019 | CristiZdr întreabă:

Salutare, am un Ciobanesc German si nu latra deloc, vreau sa il invat sa latre ls comanda dar nu latra deloc, este foarte prietenos cu strainii fapt ce nu- mi place deloc, cine stie cum pot să- l ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cristi568
în 15 Aprilie 2019 | cristi568 întreabă:

Un motan de vreo 5 ani cu bube pe burta. E o pisica de la tara a unui vecin, nu are cum sa-l duca la veterinar. Ce poate sa aiba? Spune ca nu se scarpina si nici nu il doare.

2
Răspunde Raportează
CristiZdr
în 14 Aprilie 2019 | CristiZdr întreabă:

Salutare, am un Ciobanesc German si nu latra deloc, vreau sa il invat sa latre la comanda dar nu latra deloc, este foarte prietenos cu strainii fapt ce nu- mi place deloc, cine stie cum pot să- l ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrusk2
în 14 Aprilie 2019 | Andrusk2 întreabă:

Cățelușa mea a fost acum 1 săptămâna la monta. A lasat cățelul sa își facă treaba, apoi nu il mai lasă. Și acum, a venit acasă și tot sta suparata și pe burta. E posibil sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Illuminati2016
în 14 Aprilie 2019 | Illuminati2016 întreabă:

Pot sa leg un tub neon 36w la un balast dintr'un bec economic de 40w?

2
Răspunde Raportează
aimullah123
în 13 Aprilie 2019 | aimullah123 întreabă:

Cainele meu se sperie de tunete. Ce pot face?

4
Răspunde Raportează
aDEeLAa
în 13 Aprilie 2019 | aDEeLAa întreabă:

Imi poate trimite si mie cineva carti pdf sau cursuri despre plantele medicinale? Si partea de laborator, microscopia lor. Sau are cineva de vanzare?

3
Răspunde Raportează
Martina1222
în 13 Aprilie 2019 | Martina1222 întreabă:

Ce boli ar putea sa aiba nimfele?

1
Răspunde Raportează
GicaGigekGica
în 13 Aprilie 2019 | GicaGigekGica întreabă:

Porumbei voltati se intorc acasa daca de exemplu ii duc la o distanta aproximativ de 10 km departare de mine?

2
Răspunde Raportează
GicaGigekGica
în 13 Aprilie 2019 | GicaGigekGica întreabă:

As vrea sa inchiriez porumbei rotati la nunti. Intrebarea mea este daca se vor mai intoarce inapoi daca eu locuiesc cam la 10 km de locul unde ii voi inchiria?

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 13 Aprilie 2019 | Girly97 întreabă:

Cainele nostru este singurul care se "impinge" in oameni? De foarte mult timp a capatat ciudatul obicei de a- si impinge botul in cineva. In special dimineata cand ma trezesc si ma duc sa beau apa ma vede...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Adina4526
în 12 Aprilie 2019 | Adina4526 întreabă:

Am un iepuraș care in seara asta are un comportament diferit. E mult mai agitat, se ridica putin, se învârte de doua ori apoi se întinde iar, nu prea are pofta de mâncare si respira mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mary1398
în 12 Aprilie 2019 | Mary1398 întreabă:

Am un caine de rasa Golden Retriever care are 9 luni. Pana acum 1 luna am mers pe Royal Canin Golden Retriever Breed puppy, care normal se poate da pana la luni. Insa cainele meu s- a plictisit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Kevinn2000
în 12 Aprilie 2019 | Kevinn2000 întreabă:

Am un hamster care are cam 2 ani aproape și i- a apărut o gălmă pe piept, parcă pe partea stângă acum vreo 2 luni, iar între timp i- a mai crescut. Întrebările mele sunt dacă îl doare,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AdrianaElena2007
în 12 Aprilie 2019 | AdrianaElena2007 întreabă:

Am doi papagali amorezi de aproximativ 1 an si nu sunt blanzi deloc, adica cand doresc sa ii ating fug.Ati putea va rog sa imi dati niste sfaturi de cum as putea sa ma imprietensc cu ei sau sa- mi dati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ari2407
în 12 Aprilie 2019 | Ari2407 întreabă:

Am un hamster pitic, care are 1 an jumate si e pe cale sa moara, pentru ca a orbit si nu mai poate manca. Sunt putin trista, dar intrebarea e aceasta: Vreau o noua rozatoare care sa fie pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cairo
în 12 Aprilie 2019 | Cairo întreabă:

Hamsterii au nevoie de partener? Nu neapărat de sex opus. Partener de cușcă..de joaca

3
Răspunde Raportează
pagliaci
în 12 Aprilie 2019 | pagliaci întreabă:

Are cineva Malinois? Cum e ca personalitate, temperament? Inca o intrebare: pisicile sforaie?

2
Răspunde Raportează
Msvjsvsishh
în 11 Aprilie 2019 | Msvjsvsishh întreabă:

Spuneti-mi nume de hamster ( si fete si baieti)

3
Răspunde Raportează
Jjj840
în 11 Aprilie 2019 | Jjj840 întreabă:

Am un porcusor de guineea. Mi l- a cumparat mama mea de Craciun de la un petshop acum un an si cateva luni. A fost intotdeauna ingrijit corespunzator, spalat si pieptanat, a avut parte de atentie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adytamatadrian
în 11 Aprilie 2019 | adytamatadrian întreabă:

Ma intreb daca pot tine un pui de amstaff afara legat cu lantul are 5 luni. Si de la cate luni il pot lega? Adica sa stea legat ziua si noaptea dezlegat? App cainele sta in casa cu mine dar vreau...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Girly97
în 11 Aprilie 2019 | Girly97 întreabă:

Cainele meu este batran la varsta de aproape 7 ani?

9
Răspunde Raportează
Dabija2016
în 11 Aprilie 2019 | Dabija2016 întreabă:

Am alegearea de a lucra oficial și neoficial, puteți să mă ajutați să mă decid? Haide câte 5 avantaje și dezavantaje...

3
Răspunde Raportează
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă pe 24 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    18 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    18 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 23 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    15 răspunsuri
  • DrMihailovici
    trimisă pe 24 Noiembrie

DrMihailovici întreabă:

Bunâ.zîua.Tepeu Sint gravida.an 13 luni și 5 saptamani Nu merg.la.doctor ce re comanda ți? Acum că v- am atras atenția, doresc să vă adresez o întrebare, o curiozitate, mai mult o ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.955
  • Întrebări: 3.953.452
  • Răspunsuri: 17.656.279
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey

Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.

Start quiz
Categorii
  • 652.029 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.178 Conversaţii