TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Andreea072
în 15 Martie 2024 | Andreea072 întreabă:

Bună ziua! Pisica mea a vomitat cu viermișori 5 cm sau nu știu exact! i-am luat niște pasteluțe de la veterinar. Credeți că e grav?

8
Răspunde Raportează
KovacsMihaelaAndreea
în 15 Martie 2024 | KovacsMihaelaAndreea întreabă:

Buna ziua, am cumparat un pui mic, pare a bishon dar bunica e bishon, bunicul e pechinez, mama e bishon, tatăl pui seamănă pe tata pechinez, al meu puiul e alb- negru ca tacsu.Ce credeți ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
YzuD
în 14 Martie 2024 | YzuD întreabă:

Salut TPU, am o curiozitate legata de vape uri. Vreau sa imi cumpar un kit si nu stiu ce sa aleg si cer ajutor prin a alege din: - Vaporesso xros 3 mini - Vaporesso GTX GO 40 sau 80 - Veynom LX Multumesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
589Robert
în 13 Martie 2024 | 589Robert întreabă:

Bunǎ ziua! Are cineva idee cum s-ar putea face un steag mare pentru o echipǎ de fotbal?

2
Răspunde Raportează
Desh
în 13 Martie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ce s-a întâmplat cu Animekage-ul? Dau pe el și îmi apare o altă structură.

2
Răspunde Raportează
AnaHeremciuc
în 13 Martie 2024 | AnaHeremciuc întreabă:

Cateaua mea (bichon) fata în acest moment, primul pui l-a scos mort iar pe următorii 2 vad ca sunt vii, sa iau puii pe care ii scoate morți de lângă ea?

2
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 12 Martie 2024 | VizireanuMihai întreabă:

Bună ziua, am nevoie de niște sfaturi. Am 15 porumbei iar astăzi a venit o ploaie și i-a udat! Nu sunt uzi tare. Sunt uzi doar pe aripi! Este posibilitatea sa moara? Dau funda!

4
Răspunde Raportează
Kiwi382828
în 12 Martie 2024 | Kiwi382828 întreabă:

Bună seara! Am două nimfe, au făcut pui și după ceva timp am observat că mama papagal l-a chelit pe tatăl papagal, iar acum am observat că mama îi bate pe pui. Ce ar trebui să fac?

3
Răspunde Raportează
LucaMarianCalin09879898807
în 12 Martie 2024 | LucaMarianCalin09879898807 întreabă:

Buna ziua! Unde pot cumpara pui de buldog francez in Botosani sau Iasi?

1
Răspunde Raportează
vlllaaddd
în 11 Martie 2024 | vlllaaddd întreabă:

Salut, daca incep de maine sa alerg in 4 labe ca un caine cam in cat timp credeti ca aș reuși sa alerg ca un lup de tare?

11
Răspunde Raportează
Densia03
în 11 Martie 2024 | Densia03 întreabă:

Bună ziua, am un buldog în vârstă de 2 luni. I- am luat pleduri speciale pentru a face acolo, câteodată face dar de cele multe ori face lângă cel puțin treaba mare, face pe unde apuca. Nu știu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Syrten
în 11 Martie 2024 | Syrten întreabă:

Buna TPU! M- am trezit cu o pata umeda destul de mare in pat, pe plapuma si ma gandesc sa nu fi facut pisicul ( are cam 2 luni ). Pata nu miroase, ori nu imi dau eu seama si ma gandesc sa nu fi dat eu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ala4Per
în 10 Martie 2024 | Ala4Per întreabă:

Bună! Am 2 perusi minunați, mai exact 2 fete, tocmai am aflat ca una dintre ele suferă de epilepsie, probabil de atacuri de epilepsie deoarece în unele zile nu are nimic iar în alta are pete gri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CracanelTrasPrintrunInel
în 6 Martie 2024 | CracanelTrasPrintrunInel întreabă:

De ce animalele care nasc pui bolnavi si ii mananca nu se imbolnavesc?

2
Răspunde Raportează
bogdyZ
în 6 Martie 2024 | bogdyZ întreabă:

De prin septembrie mi-a disparut un motan de acasa avea cam un an si 3 luni stau la curte la zona de campie, mai e vreo sansa sa vina? Sau credeti ca l-a furat cineva? Noaptea statea mai mult pe afara

5
Răspunde Raportează
Eli0611
în 6 Martie 2024 | Eli0611 întreabă:

Am un motan în vârstă de 8 luni. Azi de dimineață nu avea nimic, însă după câteva ore am observat ca este foarte agresiv când încerc sa îl mângâi sau sa pun mana pe el(nu ii sta în fire,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 6 Martie 2024 | Utilizatoare123 întreabă:

E posibil sa cresc un pui mic de gaina in casa?

12
Răspunde Raportează
MadaAwwr
în 5 Martie 2024 | MadaAwwr întreabă:

Poate un caine de rasa mare sa facă pui cu unul de rasă mică, de exemplu labrador cu pechinez?

11
Răspunde Raportează
Scotianca
în 4 Martie 2024 | Scotianca întreabă:

Ce pot face cu un motanel care ii place sa doarma pe timpul zilei iar seara ma trezeste din somn la 3-4 noaptea si trebuie sa merg cu el sa-i dau de mancare sau sa faca la litiera?

11
Răspunde Raportează
VoineaGabriel
în 4 Martie 2024 | VoineaGabriel întreabă:

Buna ziua. Câinele meu nu poate să stea în picioarele din spate, ce pot face?

9
Răspunde Raportează
Geani22
în 4 Martie 2024 | Geani22 întreabă:

Bună ziua! A cumparat cineva caine de la onepet. ro, factura este emisă de firma Petfinder SRL, Satu Mare? Ati fost multumiti? Mulțumesc pentru răspunsuri

2
Răspunde Raportează
Denistatu
în 3 Martie 2024 | Denistatu întreabă:

Bună seara! Am o femela corcitura cane corso /rottweiler și de câteva luni îi ies fire albe.Ce pot face?

2
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 3 Martie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

Cum faci rost de cobra sau anaconda de companie? Sa fie ieftin

4
Răspunde Raportează
Miki1m1
în 3 Martie 2024 | Miki1m1 întreabă:

Buna seara. Am un pui de Bishon de 2 luni are primul vaccin făcut, as vrea sa ii fac baie că i s-a făcut blănița urata.

4
Răspunde Raportează
Sia90
în 2 Martie 2024 | Sia90 întreabă:

Bună ziua! Locuiesc la casă și aș vrea să îmi cumpăr pui de bibilici. Trebuie să le dau mâncare specială sau au hrana necesară prin iarbă?

1
Răspunde Raportează
Sia90
în 2 Martie 2024 | Sia90 întreabă:

Bună dimineața! Perușii mei o să facă pui. Îmi poate spune cineva câteva nume drăguțe pentru puii de peruș?

4
Răspunde Raportează
Cosmin12330florin212
în 2 Martie 2024 | Cosmin12330florin212 întreabă:

Pisica mea s-a lins de dermoguard romvac, este toxic?

2
Răspunde Raportează
Minie013
în 1 Martie 2024 | Minie013 întreabă:

Bună ziua! Am o vaca care de câteva zile tremura, are febra 41 și nu mănâncă. Am chemat un medic veterinar care ia făcut injecții în aceste zile și vaca tot nu se simte bine, astăzi medicul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
simonahsn
în 1 Martie 2024 | simonahsn întreabă:

Pot pune cusca cu micul alexander (papagal) pe comoda unde e si modemul de internet? Il afecteaza cu ceva?

3
Răspunde Raportează
Casian14
în 29 Februarie 2024 | Casian14 întreabă:

Am o pisica pe care o iubesc mult, o am de câțiva ani. Stau la casa cu ai mei, și ea stătea mare parte a timpului afara, dar intra și în casa destul de mult. Obișnuia sa fie plecata 2- 3 zile,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Whitesnake99
în 28 Februarie 2024 | Whitesnake99 întreabă:

Salutare. Ma bate gandul sa-mi iau o pisica. As vrea o parere de la cineva care are si stie cu ce se mananca. Argumente pro si contra. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
andreaa123ana
în 28 Februarie 2024 | andreaa123ana întreabă:

Buna Am zebra 2, guppy 2, scalari 2 si un curățător si 2 carași aurii dimineata am găsit un caras si un zebra mâncați Oare care îi mănâncă?

3
Răspunde Raportează
Anonimea
în 27 Februarie 2024 | Anonimea întreabă:

Ieri mi- am luat un Hamster pitic. La început era mai irascibil dar acum suntem cei mai buni prieteni. Doarme la mine în brațe și plange când plec undeva. Deși ne cunoaștem de ieri este foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
OanaChris
în 27 Februarie 2024 | OanaChris întreabă:

Buna TPU! Cum as putea obisnui o pisica noua (care nu mai e pui mic) cu pisica si cainele pe care deja ii am? Pisica noua se irita/sperie rau cand o apropii de cealalta pisica pe care o am si de catel....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
andreimariusa7
în 27 Februarie 2024 | andreimariusa7 întreabă:

De ce porcusorul meu de guineia nu guiță, ma ajuta cineva?

8
Răspunde Raportează
Cris83
în 26 Februarie 2024 | Cris83 întreabă:

Salutare tuturor. Am și eu o problemă la o bicicletă electrică. Am înlocuit indicatorul care era cu afișaj led cu unul cu display și nu îmi arată kilometrajul, oare care ar fi problema sau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
R0rry
în 26 Februarie 2024 | R0rry întreabă:

Salut, Ce se intampla daca pun o baterie mai mare la o masinuta cu telecomanda? Masina a venit cu o baterie lipo 2S 1600mAh si 7.4V iar cea pe care vreau sa o pun este de la o drona care are 2700mAh...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Blueeyy
în 26 Februarie 2024 | Blueeyy întreabă:

Salut, acum o luna mi- am luat 2 porcusori de guineea. Am luat o cusca C&C de 143x73 (4x2) si momentan folosesc talas ca si asternut insa dureaza foarte mult sa il schimb in fiecare saptamana deoarece...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Februarie 2024 |

Ma aflu in Italia dar am un cățel in România, a fost muscat de 2 căpușe...are șanse să mai trăiască? cât de periculos e o căpușe pentru un cățel?

7
Răspunde Raportează
TimberWolf
în 25 Februarie 2024 | TimberWolf întreabă:

Am observat aseara ca al meu caine are o mica umflatura in zona pieptului si azi dimineata a avut scaun cu sange. Cainele are varsta de 15 ani, mai are rost sa umblu cu el prin doctori sau sa ma pregatesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 25 Februarie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Vi s-a întâmplat vreodată să ieșiți la plimbare cu câinele și să nu va asculte, să fugă pur și simplu și să nu se întoarcă?

5
Răspunde Raportează
Danielapisi
în 25 Februarie 2024 | Danielapisi întreabă:

Este ceva dacă cățeaua mea bichon a fătat 9 pui?

5
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 25 Februarie 2024 | Adinutzzaa întreabă:

Bună seara! Am un hamster, azi am observat ca la ochiul stâng are ca o pată albă pe el, e pui. L- am găsit în scara blocului, 2 seri a stat la mine pe preș și mi s- a făcut milă, l- am dus...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 24 Februarie 2024 | VizireanuMihai întreabă:

Bună seara! Am o mare problemă. Am niște porumbei voiajori iar vecinul meu continuă să îmi ia din iei. Porumbei mei zburau cu al lui dar niciodata nu s- au dus la crescătoria vecinului. Am văzut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
razvan2000pop
în 21 Februarie 2024 | razvan2000pop întreabă:

Ce cabinete veterinare bune cunoasteti in Bucuresti? Sa imi lasati adresa, va rog!

3
Răspunde Raportează
mapetrei35
în 21 Februarie 2024 | mapetrei35 întreabă:

Buna, in urma cu 1 an mi- am luat un Bichon maltez, dar anul aceasta am văzut ca ii cade excesiv parul, la momentul actual are codița cheală la propriu. Nu știu exact ce a cauzat asta, dar știu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Desh
în 20 Februarie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Aș avea o întrebare pentru cei care au citit arcul A Starless Clan din Pisicile Războinice:Ideea arcului este demnă de finalul seriei? Fără spoilere vă rog!

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2024 |

Am niste monede vechi si nu stiu unde as putea sa aflu ce valorea are, un pret ceva... stiti un site cumva?

5
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 19 Februarie 2024 | VizireanuMihai întreabă:

Bună ziua! Porumbeii meu mi- au scos primul ou acum 18 zile și astăzi a început să se crape oul dar foarte puțin iar după nu s- a mai întâmplat nimic. Este posibil ca porumbelul să numai iasă? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VizireanuMihai
în 18 Februarie 2024 | VizireanuMihai întreabă:

Salut sunt disperat! Sunt un columbofil începător și am observat că porumbeii au fecalele destul de apoase cu verde și Alb. Este de menționat faptul că porumbei beau și mănâncă fără probleme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 2 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

De ce cei bogati nu vor sa ii ajute pe cei saraci? Ii folosesc dar nu ii platesc! Mai ales patronii si conducatorii care au prea mult!
    24 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 14 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.664.951
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.392 Conversaţii