TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
12Hsgsvu12
în 29 Octombrie 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Cine are un pitbull, am câteva nelamuriri: -cum se integrează în familie? -sunt agresivi? -de ce se taie coada și urechile?

3
Răspunde Raportează
Anonim20000000
în 29 Octombrie 2023 | Anonim20000000 întreabă:

Care este diferenta dintre mancarea pentru pisici si mancare pentru caini? Am 2 caini si o pisica si as vrea sa nu le mai iau mancare separata.

5
Răspunde Raportează
elefantiiaucoada34
în 29 Octombrie 2023 | elefantiiaucoada34 întreabă:

Voua ce animale va plac cel mai mult? Mie imi plac pisicile ca ma joc cu coada lor.

6
Răspunde Raportează
alexandra7199271
în 29 Octombrie 2023 | alexandra7199271 întreabă:

Salut, am o pisica care are purici, daca ii iau o zgarda speciala pentru purici o sa fie buna? eu stau la țara si pisica nu o tin in casa dar vreau sa nu mai aibe purici

2
Răspunde Raportează
elefantiiaucoada34
în 29 Octombrie 2023 | elefantiiaucoada34 întreabă:

Voi v-ati intrebat vreodata de ce pisica are coada asa lunga pentru dimensiunea ei iar elefantii o au mica pentru dimensiunea lor?

8
Răspunde Raportează
Alex4322
în 28 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

De ce pisicile scottish fold cârâie? British Shorthair/longhair nu cârâie doar miauna dar scottish fold atât miauna cat și cârâie. DE CE PISICILE SCOTTISH FOLD CARAIE? RASPUNS URGENT.

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 28 Octombrie 2023 | Girly97 întreabă:

De vreo trei saptamani o pisica a unui vecin de la locul de munca care locuieste pe strada de aproximativ 3 luni ne "invadeaza" aproape zilnic dar aceasta pisica are un comportament putin iesit din comun...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Davyd2001
în 28 Octombrie 2023 | Davyd2001 întreabă:

Băi deci am fost la un chef în seara asta și când am plecat de acolo mi- a ieșit în față un pisoiaș mic, nu știu de unde a venit sau al cui este si afară ploua și mi s- a făcut milă de el,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 27 Octombrie 2023 | Cmpean_Roxana_Mona_1988 întreabă:

Buna seara. Am avut doi perusi femela si mascul. Ieri dimineata masculul a murit, nu stiu cauza, dar de doua saptamani respira foarte repede si cu gura deschisa, dar asa era activ si se mai juca cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex4322
în 27 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Ce tribute sa fac daca pisoiul meu are 40 de zile si nu si-a deschis ochii? In schimb merge bine.

1
Răspunde Raportează
Alex4322
în 26 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Buna. La cate zile cade cordonul ombilical la câine și la pisica? Eu am avut atât pui de câine cat și de pisica, dar puii de câine sunt urâți. La vârsta de 3 zile majoritatea câinilor (cred ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OliverG
în 25 Octombrie 2023 | OliverG întreabă:

Salutare! Sa iau lectii de Judo sau de Acordeon? Nu am timp pentru ambele (31 de ani)

10
Răspunde Raportează
Popadenisamaria20000704
în 25 Octombrie 2023 | Popadenisamaria20000704 întreabă:

Buna, azi noapte mi- a iesit hamsterul din cusca si nu- l mai gasesc nicicum. Oare ce trebuie sa fac? Stau la apartament cu 3 camere si il tineam in sufrageria si usa la sufragerie nu era inchisa de tot,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lulupana1234
în 23 Octombrie 2023 | Lulupana1234 întreabă:

Buna TPU, Am o întrebare sau mai mult un lucru de lămurit, dacă perușul meu mascul a rămas fără pereche și îi fac rost de o alta femela mult mai mica de cat el, există lucruri de care ar trebui...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lulupana1234
în 23 Octombrie 2023 | Lulupana1234 întreabă:

Buna TPU, am o mare problema, am avut doi peruși pe care îi aveam de când eram mică ( 10 ani ) și atunci cred că erau adulți.Din păcate și îmi pare foarte rău, femela a murit din cauza motanului...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mariaadamescu7
în 23 Octombrie 2023 | mariaadamescu7 întreabă:

Cățelul meu isi tot face nevoile pe covor, din 3 am spalat 2 care miros groaznic a urina si trebuie aruncate. Si nu inteleg de ce ca e scos afara tot timpul, dimineata la amiaza si seara si ma plimb...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
iasminaaa199
în 22 Octombrie 2023 | iasminaaa199 întreabă:

Bună! Caninele meu dormea și brusc s- a trezit și a început să schiaune, sa fuga prin curte și să planga. la ora asta și duminica nu e nici un veterinar liber. Poate l- a muscat ceva. chiar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex4322
în 22 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Buna! Cine are pisica și pisica lui/ei a născut pui sa spune la cate zile își pierde cordonul ombilical și își deschide ochii.

2
Răspunde Raportează
AndreiManole
în 22 Octombrie 2023 | AndreiManole întreabă:

Salut! Motanul meu a plecat de o luna de acasa dupa pisici in calduri. Am facut tot ce am putut sa il gasesc dar nimic. Se mai poate intoarce singur chiar daca a trecut atat de mult timp? Voua cat de mult...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
User0987654321
în 21 Octombrie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salut, câinele meu nu poate să meargă cu picioarele din spate. Când da sa se ridice, cade iar jos, nu poate să se ridice. Când l- am făcut într- un fel sa se ridice, m- am implimbat cu el pe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
HottyZet
în 21 Octombrie 2023 | HottyZet întreabă:

Buna, ce ar trebui sa fac dacă cățeii mei nu si au făcut nevoile de aproximativ 2 zile? Le am dat astăzi lapte sperând ca o sa își revină. a mai pățit vreun proprietar de animaluțe așa ceva?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiAlex332
în 19 Octombrie 2023 | AndreiAlex332 întreabă:

Salut! Am un catel ciobanesc belgian de 10 saptamani si vreau sa stiu daca oase dintra-lea mici (porc, mai rar pui) ii provoaca ceva la stomac?

7
Răspunde Raportează
Vlad162
în 18 Octombrie 2023 | Vlad162 întreabă:

Buna, TPU! Vin si eu cu o intrebare scurta. Am un motan de aproape doi ani, si va trebui sa il las singur in casa pentru 2 nopti cat eu sunt plecat din oras. E in regula sa il las atâta timp singur,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
nicoletamarin86
în 18 Octombrie 2023 | nicoletamarin86 întreabă:

Pisica mea a lins pipeta de deparazitare de pe gatul motanului și a vomitat este grav?

1
Răspunde Raportează
mamaieetare
în 16 Octombrie 2023 | mamaieetare întreabă:

Daca ca om intri in apa si te ineci, pestii cand ies la suprafata ce li se intampla? se aerisesc?

6
Răspunde Raportează
Lucastef2009
în 14 Octombrie 2023 | Lucastef2009 întreabă:

Salut TPU! Am un perus cu varsta de aprox 1 si 8 luni.Am o problema cu el.Intr-o dimineata a spuipat semintele din guşa, iar de atunci sta umflat in pene si cu gatul la spate.

3
Răspunde Raportează
Mara6392
în 13 Octombrie 2023 | Mara6392 întreabă:

Dacă am catel mediu, îl pot aduce pe autobuz?

4
Răspunde Raportează
69hri
în 13 Octombrie 2023 | 69hri întreabă:

Salut TPU, pisica mea a făcut purici și i-am pus niște picături. Dacă pisica mea nu va scapa de ei ce va păți? Mulțumesc frumos

2
Răspunde Raportează
AndreiManole
în 13 Octombrie 2023 | AndreiManole întreabă:

Salut! Motanelul meu a plecat de 2 saptamani de acasa ducandu- se dupa pisici in călduri. Tin sa mentionez ca sunt la tara. L- am cautat peste tot si nu l- am gasit. Care mai sunt sansele sa se mai intoarca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
___Enzo
în 9 Octombrie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! De ce pisicuța mea nu stă cu mine și stă mai mult cu părinții mei? Îi dau mereu sa mănânce!

6
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 9 Octombrie 2023 | LaviniuA întreabă:

Mai sunt pe aici oameni care au ca pasiune somnul? Poate vi se pare amuzant, dar chiar exista astfel de persoane, de exemplu eu :D Am o gramada de vise interesante bineinteles. Cred ca de asta imi...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
mirela2022
în 9 Octombrie 2023 | mirela2022 întreabă:

Buna ziua! Am dus un pui de pisicuță la veterinar pentru un test si deparazitare. Acolo i- am facut si carnet de sănătate, dar sunt nevoita sa ma mut din oraș. Trebuie să anunț medicul veterinar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dragos1265
în 7 Octombrie 2023 | Dragos1265 întreabă:

Toate zilele in care se merg cu colindul in Decembrie?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Octombrie 2023 |

Salut, am o mica intrebare, in seara asta cand m- am pus la marginea patului sa ma rog, motanul meu de pe fotoliu a venit si s- a pus la capul meu si se uita ce fac si a stat acolo uitându- se pana ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Octombrie 2023 |

Buna TPU! am o catea bichon in varsta de 3 ani iar de cateva zile tot plange prin curte si cauta ceva anume plus sapa in pamant ca sa stea in acel loc ce credeti ca ar putea fi? va rog seriozitate!

3
Răspunde Raportează
king5151
în 5 Octombrie 2023 | king5151 întreabă:

E posibil sa se mai intoarca acasa dupa 2 saptamani un motan in varsta de un an? Mai pleca de acasa dar venea dupa o zi maxim. Sa- l calce masina nu prea ar fi avut cum ca el nu iesea deloc pe drum si ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ijeviper
în 3 Octombrie 2023 | ijeviper întreabă:

Dacă sunt la o școală postliceala și fac balneofiziokinetoterapie pot lucra?*

3
Răspunde Raportează
Christianenache
în 3 Octombrie 2023 | Christianenache întreabă:

Salutare, am un cane corso de cam 4 luni si a venit vremea sa- l tin afara caci in casa facea dezastru din cauza nevoii de miscare. Intrebarea mea este urmatoarea: Cam la ce temperaturi este recomandat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anazz
în 3 Octombrie 2023 | anazz întreabă:

Hello. Am și eu un Amstaff in vârsta de un an jumate. Nu îl pot învața deloc sa facă doar afara, face o grămada când ieșim și când intram face iar. E băiat, a mai avut cineva problema asta?...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Rexofere
în 3 Octombrie 2023 | Rexofere întreabă:

La ce se foloseste fiecare zar din jocul,, Dungeons & Dragons starter set"?

2
Răspunde Raportează
Alexa0608
în 1 Octombrie 2023 | Alexa0608 întreabă:

Am de 5 luni o pereche de papagali Kakariki...s-au obișnuit cu casa, zboară dar nu stau la noi. Sunt încă destul de speriați. Vreun sfat?!

2
Răspunde Raportează
Raul2k
în 1 Octombrie 2023 | Raul2k întreabă:

Salut, aș avea nevoie și de ajutorul vostru! Mi- am găsit pisica prinsă la geamul rabatat, cred ca a stat ceva ore (eu nu eram acasă, să se înțeleagă). Am luat- o de acolo și cand am pus- ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Alex4322
în 1 Octombrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Pisica mea a nascut 6 pui acum 3 zile si numai unul si-a pierdut cordonul ombilical azi-noapte (pe la 4). Cand o sa le cada celorlalti cordonul ombilical?

14
Răspunde Raportează
Bogdan2246
în 1 Octombrie 2023 | Bogdan2246 întreabă:

Salut TPU! Nu stiu daca am ales categoria corecta dar acum 3- 4 luni o pisica a venit la mine in curte si a nascut 5 pisoi(3 au fost donati la rude) si azi unul dintre cei 2 ramasi a disparut. In aceasta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 30 Septembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Salut. Am doi perusi si as vrea sa ii dresez sa vorbeasca. Cum as putea sa ii fac sa vorbeasca? Vreau o metoda mai scurta, sa nu dureze mult

1
Răspunde Raportează
Girly97
în 30 Septembrie 2023 | Girly97 întreabă:

Avem un câine care a învățat singur să deschisă uși acum 11 ani însă obiceiul lui a devenit problematic după ce în dimineața aceasta ne- a speriat pe toți când a fost afară cu mama, nu ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
kijkinkijkin
în 28 Septembrie 2023 | kijkinkijkin întreabă:

Buna ziua TPU! As dori si eu un mic sfat in legatura cu 2, 3 firme clasificate cam cele mai bune in achizitionarea unor bete de lanseta pentru crap si mulinete. Va multumesc!

3
Răspunde Raportează
cjkysiro
în 27 Septembrie 2023 | cjkysiro întreabă:

De ce ar trebui să joci la un cazinou online în loc să vizitezi un cazinou tradițional?

16
Răspunde Raportează
Alex4322
în 26 Septembrie 2023 | Alex4322 întreabă:

Are cineva un pui de pisica să zică la cate zile și- a pierdut cordonul ombilical și și- a deschis ochii puiul său? Eu am un pui de pisica de 12 zile care încă mai are cordonul ombilical și și-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei20011234
în 25 Septembrie 2023 | Andrei20011234 întreabă:

Daca am 2 perusi in aceeasi colivie ii pot imblanzi?

3
Răspunde Raportează
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Anonimms128
    trimisă pe 6 Septembrie

Anonimms128 întreabă:

Bună …E cam târziu știu asta vă rog să nu râdeți de mine dar am o problemă care mă macină de ceva ani de zile, și vreau să mă eliberez să spun cuiva (ofer funda )Acum am relație 2 ani...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • ALEXICAmarketing
    trimisă acum 13 ore

ALEXICAmarketing întreabă:

Câți bani ați reușit să scoateți din TikTok și prin ce metode?
    15 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 18 ore

LisaJulie întreabă:

Ce vârstă minima ati da pentru a viziona filmul Kpop Demon Hunters? Este in regula dacă îl vad copii sub 7 ani?
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 11 ore

Ion1989 întreabă:

Laptop-urile sunt bune? Merita sa cumperi un laptop?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.870
  • Întrebări: 3.950.618
  • Răspunsuri: 17.636.567
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Demi Lovato

Demi Lovato

Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!

Start quiz
Categorii
  • 651.842 Adolescenţi
  • 55.493 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.644 Auto & Moto
  • 144.192 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.945 Carieră
  • 20.312 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.766 Conversaţii