TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
Erikkkkkkk
în 9 Iunie 2023 | Erikkkkkkk întreabă:

Buna! Hamsterul meu este foarte agitat si se bate cu fratele lui incontinuu. Aveti idei de ce este atat de agitat? Se bat de foarte multe ori pe zi

4
Răspunde Raportează
scosmynnnn
în 9 Iunie 2023 | scosmynnnn întreabă:

Salutare. Am un catel de aproximativ 8 ani luat de pe drum si am probleme cu el de cateva zile. Sta retras, sub coteț, nu mai mănâncă de azi, deci problema a apărut de duminica trecuta cu simptome...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Kristina092
în 8 Iunie 2023 | Kristina092 întreabă:

Hey TPU! Am o pisicuța de 2 luni, iar cand am lut o avea o luna. La inceput era tare cuminte, ba chiar a facut la litiera din prima zi de cand am adus- o. Acum in schimb isi face nevoile pe covor, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2023 |

Am o corcitura de caine lup de aproape 4 luni, vreau sa il fac agresiv si sa nu lase pe nimeni sa intre in curte decat membrii familiei, cand vine cineva la poarta el sare pe card si da din coada iar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GaftonBeatriceAlice
în 8 Iunie 2023 | GaftonBeatriceAlice întreabă:

Bună, catelul meu a fost castrat anul trecut, ea inca nu e sterilizata, urmeaza ...chestia ca a dat in gol cateva zile...si ca naiba :)) a ramas cu dansu- intrasa :)) incarligati cam 5 min.e vreo sansa...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AndreeaRoata09
în 7 Iunie 2023 | AndreeaRoata09 întreabă:

Cu ce sa dau pe gatul pisicii unde am scos o capusa și i-a rămas capul și clestii? Remedii naturale?

3
Răspunde Raportează
Sofiabejan123
în 7 Iunie 2023 | Sofiabejan123 întreabă:

Deci mi- am luat acum 10 zile un hamster pitic rusesc de la zoo center.În primele lui zile a fost mai activ, dar a început să devină mai liniștit și să sape din ce în ce mai mult în rumeguș....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AndreeaRoata09
în 7 Iunie 2023 | AndreeaRoata09 întreabă:

Dacă la o capusa ii este scos corpul. Capul și clestii mai pot face ceva?

4
Răspunde Raportează
Sebi0503
în 7 Iunie 2023 | Sebi0503 întreabă:

Salut, am un Malinois, mascul de 3 ani foarte energic și jucăuș, câinele nu a fost niciodată legat, a stat in curte la țara ieșind mereu aproape pe strada, iar cum sunt la lucru trebuie sa ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andreea81818
în 7 Iunie 2023 | Andreea81818 întreabă:

Pentru cunoscători de pesti va rog ajutati- ma! Mi- am luat acum cateva zile 6 pesti tetra glofish si 2 sanitari iar astazi tatal meu a mai adus 1 Tetra glofish si 2 tetra neoni. Toti sunt inca pui iar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreea81818
în 7 Iunie 2023 | Andreea81818 întreabă:

Am o intrebare, am 7 pesti tetra glofish si 2 tetra neon toti sunt pui. De ce cei glofish ii ataca sau ii fugăresc pe cei neon?

1
Răspunde Raportează
Andrei6w7w
în 7 Iunie 2023 | Andrei6w7w întreabă:

Buna! Am si eu o intrebare despre caini. Am un caine labrador cu lup care cand il scot la plimbare latra, sare la alte animale, etc.( el este dresat, deci nu sare sa muste doar daca vine la mine la ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ana4745
în 6 Iunie 2023 | ana4745 întreabă:

Lucruri superbe de făcut vara?

7
Răspunde Raportează
Citara
în 6 Iunie 2023 | Citara întreabă:

Salut! Cat costa permisul de pescuit la ajvps Arad, pe site nu scrie nicaieri.

1
Răspunde Raportează
CosminDDB1948
în 6 Iunie 2023 | CosminDDB1948 întreabă:

O întrebare legată de pescuit. La ce momeală naturală se "dă" cleanul si mreana si de unde aș putea face rost? Când e perioada când se pescuiește cleanul și mreana?

4
Răspunde Raportează
Feri5
în 6 Iunie 2023 | Feri5 întreabă:

Daca i-am scos căpușa motanului.Si ea era mica.I-a ramas capul acolo si picioarele ce se poate întâmplă de la ea?

6
Răspunde Raportează
ALY222211
în 6 Iunie 2023 | ALY222211 întreabă:

Buna, am un motan si de cam o săptămână am mai adus un motan in casă. Ideea e ca ei doi s- au vazut si primul motan il tot sâsâie si ii e frica de motanul nou. Cum aș putea sa ii apropii? App ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dsy99
în 6 Iunie 2023 | Dsy99 întreabă:

Bună! Dacă mi- a murit animalul de companie (pisica ) la bloc, București mai exact, ce este de făcut? Incinerare la un centru sau există altă soluție. Să răspundă doar persoanele care au trecut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Wawaa7281
în 6 Iunie 2023 | Wawaa7281 întreabă:

Salut! Am și eu un motan și uneori are burta dura și uneori nu. Asta se întâmplă când se așează jos... Ce sa-i fac?

4
Răspunde Raportează
Andreea19998
Întrebare recomandată în 5 Iunie 2023 | Andreea19998 întreabă:

Urgent! Prietena mea are un catel de 8 ani, ea este plecata din Bucuresti mama ei a utilizat pe acest catel o fiola de Neostomosan nediluata direct pe piele si a mai pus- o si pe toata! I- a turnat pe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
zagancm
în 5 Iunie 2023 | zagancm întreabă:

Am o femela Ciobănesc de Asia centrala și am montat-o cu un Ciobănesc Caucazian. Știți cumva cum o sa arate cățeii din combinația asta?

2
Răspunde Raportează
Samtoj
în 4 Iunie 2023 | Samtoj întreabă:

Am o curiozitate, mă uit des pe Olx urmărind deal- uri bune pentru păsări companion și vad multe anunțuri cu "cântători". Nu pare a fi numele vreunei specii anume, nimeni nu oferă o denumire...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Skarr
în 4 Iunie 2023 | Skarr întreabă:

Cum poti sa devii antrenor de caini? E vreo scoala unde poti invata sa Ii dresezi sau ceva? Sau te informezi, inveti singur si gasesti metodele tale de dresaj?

1
Răspunde Raportează
Llowlight2023
în 4 Iunie 2023 | Llowlight2023 întreabă:

BN TPU hey pe cât august este ziua pisicii pe 6 sau pe 8?

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 3 Iunie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Cine mai face lucru de mână și cusut in timpul liber? Ce va place?

8
Răspunde Raportează
rmntvrfo
în 2 Iunie 2023 | rmntvrfo întreabă:

Buna TPU! Am un pui de pisica de c am vreo luna si acum 10 minute am observat ca piciorusele lui din spate par a fi paralizate.I am dat lapte intr- un bol si acesta se ridicase in piciorusele din fata ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Florinrobert
în 1 Iunie 2023 | Florinrobert întreabă:

Salut. Am și eu o întrebare. Am găsit niște oua de fazan cred ca sunt, unul spart cu pui în el, țin sa menționez ca încă trăia. Dacă nu am cloș a și clocitoare ce pot face cu restul de oua....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2023 |

Măine plec in Romănia pentru două săptămăni. Ce restaurante deosebite recomandați?

11
Răspunde Raportează
alexsexx4444
în 1 Iunie 2023 | alexsexx4444 întreabă:

Bună seara, am o femela de molly balon neagra si mi se pare gravidă, dar nu sunt sigur, sta la fundul apei si este retrasa și nu prea mai sta la mascu, l dar cred ca a reușit ceva, s- a chinuit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lexis22Mmm
în 31 Mai 2023 | Lexis22Mmm întreabă:

Buna, unul dintre cățelușii mei ( de aprox. 2 săptămâni si cateva zile) are unul dintre ochi lipit si nu stiu cum sa procedez, restul cățeilor ii au deschiși pe ambii si pana acum nu am mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2023 |

Intrebare pentru detinatorii de patrupezi canini: caini dupa castrare devin mai linistiti sau, din contra ati observat o anumita agresivitate nespecifica la ei? Am 2 catei / caini masculi si o femela...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
greierele
în 31 Mai 2023 | greierele întreabă:

Buna ziua, Solicit ceva informatii privind zebrele australiene, ale mele au reusit sa creasca doi pui din patru oua, acum deja vad ca zboara prin colivie dar sunt inca hraniti de parinti. Intrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Aleee171000
în 31 Mai 2023 | Aleee171000 întreabă:

Bună! De ce unele pasari zboară pe loc? Adică sunt în aer, dau din aripi dar nu merg spre o direcție, stau în acelasi loc.

2
Răspunde Raportează
JustinaElenaCocolici
în 31 Mai 2023 | JustinaElenaCocolici întreabă:

Buna ziua! Am un Bichon de 11 săptămâni (2 luni și o săptămâna), Dumincă i- am terminat schema de vaccin (cele 3 vaccinuri) și la o ora a început sa facă diaree cu puțin sânge si să vomite,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CorugaMihaiIustin
în 30 Mai 2023 | CorugaMihaiIustin întreabă:

Bună, am un bishon care s- a speriat de un alt catel și brusc nu a mai putut sa meargă, iar picioarele din spate a început sa nu le mai miște. Am fost la veterinar și facem de 5 zile injecții...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sachiroo
în 29 Mai 2023 | Sachiroo întreabă:

Salut, TPU! Îmi poate recomanda cineva vreun concurs de șah, din Iași sau dintr- un județ vecin care se va desfășura perioada asta? E bun și dacă e vara asta, întrucât până la sfârșitul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ItsKareeeen
în 29 Mai 2023 | ItsKareeeen întreabă:

Motanul meu are blana albă și de fiecare dată când merge afară aceasta se întoarce murdar chiar și uneori bătut. Ce ar trebui să fac ca să arate cum trebuie, are vreo 2- 3 ani și este destul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Lunadream
în 29 Mai 2023 | Lunadream întreabă:

Salut, motanul meu a avut nisip la rinichi, a fost operat, însă problema a revenit și nu putea să urineze, l- am dus astăzi la veterinar, i s- a făcut anestezie și pusă sonda, mi- au spus...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Natty12345Natalia12345El3na12345Popescu
în 28 Mai 2023 | Natty12345Natalia12345El3na12345Popescu întreabă:

Dacă am doi papagali pot sa-i despart?

3
Răspunde Raportează
Maya123456
în 27 Mai 2023 | Maya123456 întreabă:

Buna TPU! Am o problema cu papagalul și anume pare ca în jurul ciocului si a ochilor are penele zburlite, aranjate dubios. Pare ca le are murdare sau ceva. Este mascul iar ceea ce am observat de curând...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Otto1958
în 27 Mai 2023 | Otto1958 întreabă:

Mă interesează cum se incarca acele de tatuaj cu cerneală...

1
Răspunde Raportează
wxcosmina
în 27 Mai 2023 | wxcosmina întreabă:

Salut, am si eu un pestisor betta de vreo 5 luni. Am obs acum 1- 2 luni ca incep sa i se sfasie aripioarele si i- am luat baktopur. Am continuat tratamentul pana acum cand observ ca s- a decolorat, ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
zigtone
în 26 Mai 2023 | zigtone întreabă:

Muzica și tonurile de apel sunt legate între ele?

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 25 Mai 2023 | Anonimul151 întreabă:

Bună, sper ca aceasta sa fie categoria potrivita pentru întrebarea mea. Cum se procedează cu contractul de adopție atunci când vrei sa dai niște pui de pisica spre adopție? Este ok sa îl fac?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Desh
în 25 Mai 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Am comandat o carte de pe All.ro.Dar nu a arătat în cât timp vine. Știe cineva?

1
Răspunde Raportează
Andrei48c00
în 24 Mai 2023 | Andrei48c00 întreabă:

Buna dragii mei! Am si eu un canal de Youtube pe nume Andrei si Dana si voiam sa va intreb unde as putea sa imi promovez canalul de Youtube in afara de Facebook si instagram.Noi facem vlog de calatorie,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
S_Daniela_Si_Mateo_
în 24 Mai 2023 | S_Daniela_Si_Mateo_ întreabă:

Ma gandesc de ceva vreme sa iau creatina. In loc de creatina praf, as vrea sa- mi iau creatina eferfescenta. Cea efervescenta este mai slaba in proteina si la rezultat? Care e diferenta dintre cea efervescenta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bquna
în 24 Mai 2023 | Bquna întreabă:

Ajutor! Mama mea i- a dat toată pipeta de antideparazitare la pisică și acum tremură, are spume la gură, nu poate să meargă, are convulsii extrem de agresive, tremură continuu și zgomotos...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2023 |

Salut,de la ce varsta poti sa zbori cu paramotorul si de acte ai nevoie, doar diploma de la cursurile de zbor?

5
Răspunde Raportează
Anduandu123hgh
în 21 Mai 2023 | Anduandu123hgh întreabă:

Am un Bichon malteze de 1 luna și 2 sapt i-am dat lapte și a făcut viermi azi a vomitat 2 îmi este frica sa nu moara puteți sa ma ajutați?

5
Răspunde Raportează
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Cipi1212
    trimisă acum 16 ore

Cipi1212 întreabă:

Bună, Rusia a atacat Polonia. Poate fi oprit nenea Putin?
    21 răspunsuri
  • ElenaD05
    trimisă acum 21 ore

ElenaD05 întreabă:

Daca cineva (barbat) cu care am vorbit in scris pe internet dar nu ne- am intalnit in viata reala si m- a sunat video skpe cu sunet, si l- am vazut pe cel din poza si am vorbit live, poate fi adevarat...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Exista vreun clip in care tipa ce fugise din războiul din Ucraina în USA sa arate tot actul în care a fost înjunghiată de mai mai multe ori in gat de tipul acela homeless African? Acțiunea s- a petrecut...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Anonimu7384
    trimisă pe 10 Septembrie

Anonimu7384 întreabă:

Puteți să-mi răspundeți și mie la o întrebare Din cate am auzit după vârsta de 16 ani nu ești obligat să mai mergi la școală e adevărat?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.981
  • Întrebări: 3.950.786
  • Răspunsuri: 17.637.775
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 651.862 Adolescenţi
  • 55.496 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.658 Auto & Moto
  • 144.197 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.948 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.785 Conversaţii