TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
alexTheRock
în 22 Mai 2021 | alexTheRock întreabă:

De ce am nevoie sa-mi fac permis de port arma in Romania? Un site cu detalii?

2
Răspunde Raportează
Claudia45
în 21 Mai 2021 | Claudia45 întreabă:

Buna TPU. De câteva zile da târcoale pe acasa un motănel. I- am pus sa mănânce și sa bea aba dar nu prea are pofta. Mănâncă foarte puțin comparativ cu pisica mea. Când am luat- o in brațe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 20 Mai 2021 | c0pil1n întreabă:

Am un caine de vreo 10 ani. Este de marime medie. Azi am vazut ca nu prea vrea sa se ridice de jos. Bea apa dar cand mananca boabe ia doar cate una pe rand in gura si o mesteca. Cateodata ii mai cade...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DarioB
în 20 Mai 2021 | DarioB întreabă:

Salut prieteni, am găsit un pui de vrabie pe jos, am încercat sa localizez cuibul dar nu l- am găsit, asa ca am decis să- l duc acasă, i- am pregătit un loc cald. Din câte știu îl pot hrani...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Yurim
în 20 Mai 2021 | Yurim întreabă:

Bună TPU! Am un bichon maltese, pe 1 octombrie face 2 ani. Intrebarea mea este, de când este recomandat sa aiba sarcini? Mulțumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Namii
în 20 Mai 2021 | Namii întreabă:

Ai voie sa iei un pui de catel mic de 2-3 săptămâni in brate? Unii mi-au spus ca "NU" alți ca n-are nimic…

4
Răspunde Raportează
DarioB
în 19 Mai 2021 | DarioB întreabă:

Salut prieteni, am găsit un pui de vrabie pe jos, am încercat sa localizez cuibul dar nu l- am găsit, asa ca am decis să- l duc acasă, i- am pregătit un loc cald. Din câte știu îl pot hrani...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut235
în 19 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,la ce magazin pot găsi resturi de carne pentru câini la 1 leu, 2 lei kg?

3
Răspunde Raportează
ionut235
în 19 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,ce părere aveți despre hrana uscata MOZAIC pentru câini?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Mai 2021 |

Bună! De curând, mama mea a găsit un căţeluş abandonat pe stradă şi l- a luat acasă din milă, deoarece era singur printre maşini şi în ploaie. Totuşi, ea vrea să ştie ce rasă ar putea...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
c0pil1n
în 18 Mai 2021 | c0pil1n întreabă:

Stie cineva cat ma costa toate vaccinurile necesare pentru un pui de catelus talie mica? Am un pui de caine care are aproximativ o luna jumate si are o problema la piciorusul stang. Cred ca este o malformatie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
blossomuwuwut
în 18 Mai 2021 | blossomuwuwut întreabă:

Heiiiii. Deci, am cumparat o catelusa bichon maltez acum o luna. Eu locuiesc in Londra si planuiesc sa o iau cu mine in 2 luni. Cand am cumparat- o am sunat veterinarul satului sa ii faca primul vaccin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexcuamare123
în 17 Mai 2021 | alexcuamare123 întreabă:

Hey TPU, mi-am luat un porcusor de guinea si vreau sa stiu ce are voie sa manance, ce nu are voie sa manance si chestii ca "sufera de singuratate si trebuie sa ii iei o femela"

3
Răspunde Raportează
Alinaaaapp
în 17 Mai 2021 | Alinaaaapp întreabă:

Buna, TPU! Catelusul meu are tendinta de a isi ridica un picior din spate (calca pe picior si il ridica imediat fara sa planga sau ceva). Uneori se ridica cu jumatate de corp. Habar n- am cum sa explic....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Namii
în 17 Mai 2021 | Namii întreabă:

Dacă ai un cățel de o luna și vrei sa pleci cu el in vacanța fara a fi făcut nici un vaccin este in regula? De ce? Ce se poate întâmpla dacă nu este permis?

1
Răspunde Raportează
Maria294387582
în 16 Mai 2021 | Maria294387582 întreabă:

Sa reformulez..motanul poate manca cu totul puii de pisica de 2 saptamani? Am avut 4 pui, dintre care doar 3 am mai gasit.

3
Răspunde Raportează
Maria294387582
în 16 Mai 2021 | Maria294387582 întreabă:

Motanul poate manca si pui de 2 saptamani?

6
Răspunde Raportează
VladuT1337
în 16 Mai 2021 | VladuT1337 întreabă:

Salut TPU! Am un catel ciobanesc, este inca pui, acum are in jur de 2 luni. Ieri a vomitat cam de 2- 3 ori dar nu la aceeași oră, a avut si diaree si nici nu prea dorea să mănânce mai nimic, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreeapsdh7o9
în 15 Mai 2021 | Andreeapsdh7o9 întreabă:

Buna! Am nevoie urgent de ajutor! Am gasit niste pui de veverite si nu stiu mai exact varsta dar sunt micuți și nu le- au dat încă ochii! Nu stiu ce sa le dau sa mănânce și cu ce sa mănânce, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ionut235
în 15 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,ce părere aveți despre hrana uscată MORZSI,pentru câini, este bună sau nu? VĂ ROG FRUMOS SĂ ÎMI RĂSPUNDEȚI!

2
Răspunde Raportează
Isabella223
în 15 Mai 2021 | Isabella223 întreabă:

Buna! Știți cumva daca cățeii din rasa Akita Inu pot fi ținuți in apartament?

3
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 15 Mai 2021 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! La rottweiler se pot taia urechile?

10
Răspunde Raportează
cxxyy
în 14 Mai 2021 | cxxyy întreabă:

Daca ii dau câinelui meu un os de porc crud poate păți ceva?

4
Răspunde Raportează
Den1597
în 14 Mai 2021 | Den1597 întreabă:

Salut! Ce mănâncă melcul? Dau fundiță

3
Răspunde Raportează
kenpsi
în 13 Mai 2021 | kenpsi întreabă:

Salut TPU! De aproximativ un an si cateva luni am o pisica in curte care a fost adusa de mama ei cand era pui cu fratii, iar acum am ramas doar cu ea si doi motani, care nu sunt frati cu ea. Desi este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Winners10
în 13 Mai 2021 | Winners10 întreabă:

Salutare. Ce rasa de caine ati alege pentru paza la casa? Eu optez intre Amstaff, Pitbull, Cane Corso sau Rottweiller... Niste pareri m-ar ajuta daca pueti si daca aveti cunoatinte.

13
Răspunde Raportează
HelpingHands
în 13 Mai 2021 | HelpingHands întreabă:

Vreau să găsesc colaboratori pentru a face muzică. Eu știu să scriu versuri. Tu ce știi, crezi că putem face o echipă? Iată o poezie scrisă de mine: Uita de noi Te iubesc si- acum Dar...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 13 Mai 2021 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! Am un puiut rottweiler de 6 saptamani. Vreau sa il invat sa isi faca nevoile afara

4
Răspunde Raportează
ionut235
în 12 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,am o întrebare, ce hrană este bună pentru câini? Hrana uscată sau hrana umedă?

1
Răspunde Raportează
Domino2018
în 12 Mai 2021 | Domino2018 întreabă:

Salutare TPU, Am doi perusi de 2 ani, cand i- am cumparat mi- au zis de acolo ca sunt fetita si baiat. Intrebarea mea este nu trebuia sa faca ouă pana acum femela? Cum pot afla daca sunt pereche ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
theo2345
în 12 Mai 2021 | theo2345 întreabă:

Bună TPU! Vreau să vă adresez o întrebare. Știu că o să pară fara noimă/logică, dar totuși o să- mi fac curaj. Eu am o cățelușă care are varsta de 8 ani. Și nu mi- o mai doresc de 2 ani....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Namii
în 12 Mai 2021 | Namii întreabă:

După ce puii de catel își deschid ochii, in cât timp incep sa vadă?

6
Răspunde Raportează
Jijocatota
în 11 Mai 2021 | Jijocatota întreabă:

Hey TPU, vreau sa imi cumpar o broscuta cu acvariu.Stau la bloc, singura intrebare e ce boli transmite si cum pot sa le previn?

1
Răspunde Raportează
denisbucuresti
în 11 Mai 2021 | denisbucuresti întreabă:

Cuparea urechi si codița Cane Corso unde ma puteti îndruma la un veterinar care poate face asta? Ca rog urgent puiutul are 2 luni

2
Răspunde Raportează
RobertMoon
în 11 Mai 2021 | RobertMoon întreabă:

Bună. Știe cineva ce rasă este câinele de pe coperta acestei cărți? În descrierea cărții apare ca pudel, dar din ce am căutat pe internet nu seamănă. https://www.libhumanitas.ro/calatorii-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robert1002
în 10 Mai 2021 | Robert1002 întreabă:

Am un peste betta si mi se pare ca sta cam prost, nu prea innoata si de multe ori sta langa planta si nu se misca deloc.De mancat mananca, dar aripioara de sus pe care o are ii sta in jos nu mai sta ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Annonim1567
în 10 Mai 2021 | Annonim1567 întreabă:

Buna ziua! Am un peste betta de 6 zile. Ieri i- am schimbat apa cam 50% iar apoi am observat ca pestele nu mai este activ. Sta la suprafața, ia aer și cam atât, mai are momente in care înoată pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ofataoarecare120
Întrebare recomandată în 9 Mai 2021 | ofataoarecare120 întreabă:

Pisica mea a înghițit un elastic de par și nu știu ce sa fac. Nu-i niciun cabinet veterinar deschis acum. Un sfat?

8
Răspunde Raportează
xbox360
în 9 Mai 2021 | xbox360 întreabă:

Salutare, Am avut grija de câinele unor prieteni de familie (un labrador) timp de o săptămână și m- am atașat foarte mult de el la modul ca aproape am plâns când a plecat. Vreau sa imi iau...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
AndrewRo2
în 9 Mai 2021 | AndrewRo2 întreabă:

Buna! Am si eu o problema, ieri am achizitionat 2 papagali, totul bine pana azi cand baiatul sta într- un loc si are o stare de somnolenta! Fata sta lipita de el si este putin speriata! Ce pot face?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KKZKZJSIAIOS
în 9 Mai 2021 | KKZKZJSIAIOS întreabă:

Bună ziua! Cățeaua mea (Bichon havanez), a fătat ieri (8 Mai 2021) 7 pui. Totul a decurs cât de cât bine pentru prima ei naștere, au fost doar câteva complicații la câțiva pui unde a trebuit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Yourfavgirl
în 9 Mai 2021 | Yourfavgirl întreabă:

Buna TPU, astazi cat am fost plecat afara cu amicii m- a sunat mama sa imi spuna ca are pisica capusa si cand am venit acasa era deja scoasa, dar cand ma uit mai atent am mai vazut ca a ramas niste picioruse,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Quazar
în 9 Mai 2021 | Quazar întreabă:

Salut. Am o problema. Am prea multi caini. Mi- a fost mila sa- i arunc de mici si nici nu a vrut nimeni. Sunt chiar frumosi. Una are rude pe la vulpi si arata ca o vulpe :)). Intrebarea mea e daca stiti...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Detari
în 8 Mai 2021 | Detari întreabă:

Dacă reptila mea un gecko leopard nu își mai deschide ochii ce pot sa ii fac? Nu mai mănâncă, nu mai bea apa, începe sa ma îngrijoreze.

2
Răspunde Raportează
Etro
în 8 Mai 2021 | Etro întreabă:

Bună. Am un pui de pisica de vreo 3 zile. E pe moarte, e tot rece și acum l- am dus la căldură, am observat ca pe o labuta are un mic punct. Zic asta deoarece are la a umflata și mov. Are plin de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Mai 2021 |

Saluut! Cum îți poți dresa câinele? De exemplu dacă cineva ma ataca pe mine, cățelul sa sara sa muște agresorul. Aștept sfaturi clare. Fără răspunsuri la mișto.

9
Răspunde Raportează
Lory37
în 8 Mai 2021 | Lory37 întreabă:

A născut iepurita mea, cum ar trebui sa o îngrijesc și pe ea și pe puiuți?

3
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 8 Mai 2021 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! Am un catelus de ciobanesc corb in varsta de 3 luni, azi mi- am propus sa incep predresajul cu el. Am mai avut o catelusa inainte si cand ii spuneam sezi sau sa faca orice nu ma asculta decat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionut235
în 8 Mai 2021 | ionut235 întreabă:

Salutare,de la ce vârstă se poate da la câini Dentastix, până la ce vârstă?

1
Răspunde Raportează
Malik_Mihaela_2000
în 7 Mai 2021 | Malik_Mihaela_2000 întreabă:

Buna! Mi-a dispărut motanul de vreo câteva zile, care ar fi șansele să se întoarcă? (Îl am de aproximativ 3 ani și e prima oară când mi se întâmplă asta)

5
Răspunde Raportează
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 22 ore

farcry444 întreabă:

Cutie manuală sau automată? Care vi se pare mai plăcută la condus?
    16 răspunsuri
  • alondrakiss
    trimisă acum 22 ore

alondrakiss întreabă:

Bună ziua! Ce pot face in cazul acesta, dacă nu mi se declară veniturile la ANAF?
    12 răspunsuri
  • Asgian
    trimisă acum 19 ore

Asgian întreabă:

Salut! Cum imi pot proteja cardurile fizice (din portofer/buzunar) de hackerii care au aplicatii pe telefoane si le folosesc pe post de POS? Acum, toate cardurile au functia contactless. Nu la toate...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • raluumbbnn
    trimisă pe 16 Septembrie

raluumbbnn întreabă:

VA ROG DIN SUFLET NU MA JUDECATI, ma numesc Raluca, am 15 ani sunt de etnie roma, familia mea nu ma lasa cu iubit de la varsta asta, iar eu am un iubit de 3 ani de zile. El sta in acelasi cartier ca...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.154
  • Întrebări: 3.951.005
  • Răspunsuri: 17.639.460
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Artisti celebri si opere de arta

Artisti celebri si opere de arta

Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.

Start quiz
Categorii
  • 651.876 Adolescenţi
  • 55.503 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.674 Auto & Moto
  • 144.201 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.961 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.811 Conversaţii