TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
Mariushgv
în 17 Mai 2020 | Mariushgv întreabă:

Sa iau iepuri sau pui de haine și niste rate sau niste pesti? Am mai avut iepuri si au murit sau au mâncat puii.

2
Răspunde Raportează
cataliangeorge
în 17 Mai 2020 | cataliangeorge întreabă:

Salut, am un apartament si pe aerul conditionat de afara si- a facut cuib un gugustiuc, sunt doar lemnele adunate de el nu si puiul sau alte oua. E ok sa il stric? E deja terminat, era in el... Dar ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Mai 2020 |

Acasa la țară, eu am un câine, o corcitura de ciobanesc german. Faza e ca nu i- a prea fost acordata atenție cand a fost pui si acum e agresiv, musca, latra, rupe lantul. E un câine...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Tataru_Ionut_2001
în 17 Mai 2020 | Tataru_Ionut_2001 întreabă:

Ce rasa de pisica e asta? https://www.youtube.com/watch?v=anXKEDy1mpY

3
Răspunde Raportează
IStarGame
în 17 Mai 2020 | IStarGame întreabă:

Am un cucos care e ok in cea mai multa parte, mananca bine merge dar recent cateodata se dezechilibreaza, as putea face si un videoclip daca e nevoie, vreau sa stiu ce are si cum il pot trata

3
Răspunde Raportează
Costin2020
în 17 Mai 2020 | Costin2020 întreabă:

Care este cea mai buna carte, suport de curs, ebook pentru cresterea iepurilor? Am gasit pe internet dar din pacate multe se bat cap in cap si poate cineva care creste sau a crescut sau un student sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Deni4trs
în 17 Mai 2020 | Deni4trs întreabă:

Ce se intampla cu un caine daca nu il vaccinezi?(este trecut de 6 saptamani)

7
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 16 Mai 2020 | Sasukesmecherul întreabă:

Catelul meu a inghit o bucatica dintr-un ambalaj de la o inghetata, se poate intampla ceva?

7
Răspunde Raportează
DoroteeaH
în 16 Mai 2020 | DoroteeaH întreabă:

Dau fundița: Ce NU trebuie sa-i dai unui cățel sa mănânce? Câteva răspunsuri ar fi utile

8
Răspunde Raportează
Katyk3229
în 16 Mai 2020 | Katyk3229 întreabă:

am nevoie de ajutor, traiesc la curte si imi tin motanul afara, noaptea in casa (uneori) lui nu- i place să stea în casă și veterinarul mi- a recomandat să- l țin afara. Cu o săptămînă...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Mai 2020 |

Buna, am si eu o intrebare, pot pune la monta un akita inu american cu o femela ciobanesc german? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Ianis232
în 15 Mai 2020 | Ianis232 întreabă:

Buna, TPU! Am 2 pisici, amandoua au fatat in aceeasi zi. In total au adus pe lume 7 pisicuti. Insa, din pacate, una dintre ele a disparut si nu prea cred ca se intoarce pentru ca e plecata deja de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Grecu_Andrei_1995
în 15 Mai 2020 | Grecu_Andrei_1995 întreabă:

Salut TPU, eu stau la tara unde am animale, azi dimineata vaca mea cand a trebuit sa plece la pășune s- a taiat intr- o tabla unde se afla o cusca de pui, rana este cam adâncă si are lungimea unei ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
hariclea
în 15 Mai 2020 | hariclea întreabă:

Imi puteti spune cum as putea face un paianjen cat mai realistic? Ce materiale am nevoie pentru a-l realiza?

1
Răspunde Raportează
SabinaCheptine27
în 15 Mai 2020 | SabinaCheptine27 întreabă:

Vreau sa ma duc la adapostul de animale sa adopt un caine iar intrebarea este daca pot sa adopt la 16, 5 ani?

3
Răspunde Raportează
Mihalcea_Sebi_2000
în 15 Mai 2020 | Mihalcea_Sebi_2000 întreabă:

.astăzi perusul meu(Afin)s-a stins din viata.Iar femela lui, Mango cred ca il cauta..Si ma macina sentimentul ca nu stie ce s-a întâmplat.Se iubeau foarte mult.Ce e de facut? Cumpăr altul?

4
Răspunde Raportează
Stargoz
în 15 Mai 2020 | Stargoz întreabă:

As dori sa adresez o intrebare doar magicienilor si pasionatilor de magie. Voi de unde va luati carti de joc? Adică pentru antrenament (bicycle si tally ho cel mai probabil). Adica ma uit pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogdanz04
în 14 Mai 2020 | bogdanz04 întreabă:

Am un câine în vârstă de aproximativ 7 ani si de curând, când îl dezleg (la țară, ziua stă legat și noaptea e liber), o rupe la fugă, ca de obicei, cu diferența ca se oprește și se ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
username2468
în 14 Mai 2020 | username2468 întreabă:

Hello! Vreau și eu un nume de câine pentru rasa dog argentinian. Dar să nu fie din astea pe care le-am mai auzit, poate aveți voi niște nume mai frumoase

8
Răspunde Raportează
dana_oacoac
în 14 Mai 2020 | dana_oacoac întreabă:

Se pot cumpara pesti piranha in Romania? Exista vreun petshop care comercializeaza asa ceva?

1
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 14 Mai 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Câinele meu a inceput sa se simtă rău și cel mai rău nu mănâncă, i-am dat niste mâncare de câine și o tine in gura, ce as putea face de acasa? Că veterinarul e departe.

8
Răspunde Raportează
Whateverrr
în 14 Mai 2020 | Whateverrr întreabă:

Unde se poate juca biliard in Bucuresti? :D (nu baruri)

2
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 14 Mai 2020 | Anonim124635 întreabă:

Am un Cane Corso în vârstă de un an, nu știu ce să fac deoarece când intră un străin în curte încep să îi fie frică. Latră la ei dar sec, nu știți ce să fac ca să fiu un pic mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexCristi97
în 14 Mai 2020 | AlexCristi97 întreabă:

A incercat cineva sa faca serigrafie pe materiale textile? As vrea cateva informatii legate de materialele pentru ecrane si cerneala potrivita. Pana acum pe internet am gasit doar emulsie fotosensibila...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
HwsKi
în 13 Mai 2020 | HwsKi întreabă:

Ce caine e asta? Cane Corso sau Presa Canario? Ambii caini arata identic dar nu vad o diferenta in asta. https://imgur.com/a/iDiB0k5

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 13 Mai 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Am un câine de vreo 7- 8 luni și... Nu prea se simte bine sta întins, înainte alerga etc. Ce pot face? Și ce mâncare îmi recomandați și de cate ori sa- i dau? Ma gândesc ca poate are ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LaraClarice
în 13 Mai 2020 | LaraClarice întreabă:

Bună tuturor! Am nevoie de ajutor. Trebuie sa merg cu pisica la veterinar. Ce punct trebuie sa bifez pe declarație? V-ati lovit de situația asta?

4
Răspunde Raportează
Mariana1978
în 13 Mai 2020 | Mariana1978 întreabă:

Am doua broscute testoase, au iesit din hibernare acum doua săptămâni, mananca destul de bine dar nu deschid ochii, par a fi lipiti! Ar trebui să ma ingrijorez?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Mai 2020 |

Am o întrebare urgentă! Am un pisic de 2 ani ce nu este microcipat, necastrat iar acum nu a mai venit. A mai plecat de câteva ori după pisici, dar a venit a doua zi. Acuma însă este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Diananitu456
în 12 Mai 2020 | Diananitu456 întreabă:

Buna, am o problema cu porcusorul de guineea.Azi cand m- am trezit, porcusorul era moleșit, nu se mișca deloc, nu mânca, i- am dat putina apa si si- a mai revenit, are burtica umflata și nu prea ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Saddest
în 12 Mai 2020 | Saddest întreabă:

Salut, cainele meu are o dislocare de rotula. Imi puteti spune va rog cat de grav este? Daca dupa interventia chirurgicala se poate intampla ceva mai rau? As vrea cat mai multe detalii va rog mult. Este...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ElenaMari
în 12 Mai 2020 | ElenaMari întreabă:

Stie cineva ce apa e recomandata pentru perusi? nu sunt pui) sau dacă pot da apa de la robinet sau apa plata si temperatura?

5
Răspunde Raportează
Nume6
în 12 Mai 2020 | Nume6 întreabă:

Dacă tu ai un câine și are și o surioară căţea, ar putea să o lase gestantă câinele pe surioară? :)) Sau nu se atinge de ea?

7
Răspunde Raportează
AndreiRORo
în 12 Mai 2020 | AndreiRORo întreabă:

1. Cum înoată peștii? 2. Ei înoată contra curentului sau merg la vale odată cu apa? Și spre exemplu: Șomuzul se varsă în Siret. Este afluentul Siretului. 3. Peștii urcă și pe Șomuz?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Katyk3229
Întrebare recomandată în 11 Mai 2020 | Katyk3229 întreabă:

Sunt foarte dezamăgită, părinții mei refuză sa- mi ia un caine. Mentionez ca traiesc la curte si am loc special pentru caine, de asemenea, am strans deja bani pentru el am vorbit cu ei...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
youlia
în 11 Mai 2020 | youlia întreabă:

Vreau sa cumpar niste prepelite, insa nu am mai avut niciodata si nu stiu cum trebuie ingrijite. Ce fel de custi au nevoie, mancare, etc. Ma ajutati putin? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
AndreeaBianca123456
în 11 Mai 2020 | AndreeaBianca123456 întreabă:

Cred ca cățelușa mea are o problema..am decis sa o dau la monta, am selectat destul de corect data, am dat- o in zilele 10- 14 la 3 căței însă cu niciunul nu reușește sa se "lipească"...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
Esme2000
în 11 Mai 2020 | Esme2000 întreabă:

Bună TPU, Am o mică problemă cu cățelușul meu de 11 luni. De câteva zile a început să nu mai mânânce mâncarea lui.In casă stă așa plictisit ca și când ar fi bolnav iar, afară este...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 10 Mai 2020 | MaraMadalina1888 întreabă:

Buna, am un bichon si astazi i- am facut baie, i- am facut afara si l- am uscat cu prosopul in casa (am incercat cu tronul dar nu i- a placut si am zis sa nu- l oblig) chestia e că s- a uscat complet...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
chibivapire
în 10 Mai 2020 | chibivapire întreabă:

De ce nu poti participa la atelaje de caini cu alte rase in afara de husky sau samoyed?

3
Răspunde Raportează
Alevreacatel
în 10 Mai 2020 | Alevreacatel întreabă:

Aș vrea și eu un pui de câine. Aș vrea să știu cum pot să îl țin afară în cușcă noaptea sau la centrală (e o încapere foarte bine amenajată la doar o cameră distanță de camera...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alevreacatel
în 10 Mai 2020 | Alevreacatel întreabă:

Aș vrea să îmi iau și eu un pui de câine. Si aș vrea sa știu cum să îl învaț sa doarma afară în cușcă sau în garaj, dar nu vreau sa plângă. Deoarece stau la curte comuna si am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexcelmic
în 10 Mai 2020 | alexcelmic întreabă:

Salut, am un motan, pe care îl țin în curte și recent mi- am adus un pui de cățel în curte, nu atacă pisica, nici pisica nu se ferește de el, ba chiar când stau în curte vin amândoi la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Mai 2020 |

Vreau sa cumpar un papagal micul Alexandru in jurul la 300-400 lei, gasesc?

6
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 10 Mai 2020 | Sasukesmecherul întreabă:

Am un catel de rasa Pitbull si mereu cand ma joc cu el ma musca. Are 1 luna si 2 saptamani. Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai muste?

5
Răspunde Raportează
alexandraallee3867
în 10 Mai 2020 | alexandraallee3867 întreabă:

Ieri am gasit un pui de vrabie si l- am luat in casa sa- l ingrijesc. L- am hranit, de baut apa nu trebuie sa bea. In rest este foarte tacut, nu ciripeste decat cand ii este foame. Este posibil sa fie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mădălina_Iulia_1999_ZJZg
în 10 Mai 2020 | Mădălina_Iulia_1999_ZJZg întreabă:

Bună ziua. Am o întrebare. Eu locuiesc la tara. Pisicii mele i- a fost rupt vârful cozii(anul trecut) și de atunci are scurgeri permanente, cu sânge, urat mirositoare, urinează foarte des și ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
puki05
în 9 Mai 2020 | puki05 întreabă:

Vreau sa îmi achiziționez un porcușor de guinea, mai exact un cobai și va fi fetita. Am câteva întrebări pentru cei care au un porcușor de guinea : 1. Dupa ce le fac baita trebuie sa ii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alexa61
în 9 Mai 2020 | Alexa61 întreabă:

Am o problema cu hamsterul meu. Mi- am luat un hamster acum o săptămână și de atunci stranuta mereu din 5 în 5 minute. La început m- am speriat ca e bolnav însă nu pare deloc sa aibă ceva. Mănâncă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AuricaMircica155
în 9 Mai 2020 | AuricaMircica155 întreabă:

Pot merge cu pisica in tren? In cusca bineinteles. A mers cineva cu pisicile in tren? A întâmpinat probleme?

2
Răspunde Raportează
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 22 Septembrie

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    18 răspunsuri
  • biancaebamat
    trimisă acum 20 ore

biancaebamat întreabă:

Care este cartea pe care credeți că trebuie să o citească orice om măcar o dată în viață?
    17 răspunsuri
  • adriana1991
    trimisă acum 19 ore

adriana1991 întreabă:

Ce pare aveti de un tata, om de afaceri care interzice fiicei sale in varsta de 30 de ani sa se casatoreasca pana cand nu este pregatita ca sa poate preia conducerea afacerii?
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.320
  • Întrebări: 3.951.239
  • Răspunsuri: 17.641.018
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Teen Wolf

Teen Wolf

Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!

Start quiz
Categorii
  • 651.892 Adolescenţi
  • 55.508 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.685 Auto & Moto
  • 144.206 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.974 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.842 Conversaţii