TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Alessiaaaa00027
în 26 August 2024 | Alessiaaaa00027 întreabă:

știți ce materii o să am pe profilul fabricare lemnului? Din cate am auzit o să am în general aceleași materii pe care le am avut și în clasa a8a.

1
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 23 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

A citit cineva Charles Baudelaire, "Les Fleurs du Mal"? Ce impresie v-au făcut? Eu mai citesc poezii de el din când în când și îmi plac la nebunie.

1
Răspunde Raportează
VLAD6363
în 23 August 2024 | VLAD6363 întreabă:

E possibil sa mai elimin din operele pentru bac la romana? Adica stiu ca mereu te pune sa alegi între doi autorul, spre ex Rebreanu sau Calinesu.Are ceva daca invat doar Rebreanu?

5
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 21 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

A citit cineva de-aici "Zahei Orbul" de Vasile Voiculescu? Cum vi s-a părut?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2024 |

Pentru pasionații de astrologie ca si mine acum găsiți la chioșcurile cu ziare cartea Astrologie pentru toți, autor astrolog Minerva. Lucrarea reprezintă o incursiune captivantă în lumea astrologiei,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Desh
în 20 August 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ar trebui să citesc nuvela Distruge-mă? Nuvela influențează seria Atingerea lui Juliette?

2
Răspunde Raportează
mihaii1212
în 20 August 2024 | mihaii1212 întreabă:

Buna, am luat la bacalaureat notele 5-6-6. A-as putea sa dau la o materie la care am 6 si sa o maresc?, sa nu mai dau la cea care am luat 5.

3
Răspunde Raportează
Andrei1903
în 20 August 2024 | Andrei1903 întreabă:

Salut! Numele Levițchi are origini rusești? Dau funda!

14
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 19 August 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Îmi povestiți va rog seria Regatul Spinilor și al trandafirilor pe scurt? Ma întâlnesc cu o fata în doua zile, ei îi place seria asta și eu abia acum am auzit de ea! Nu știu nimic despre seria...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Nskei
în 19 August 2024 | Nskei întreabă:

Bună! De ceva timp am început să citesc diverse cărți (în special cărți de dezvoltare personală sau diverse cărți de tip fantasy/mister/aventură, cărți mai mult de adolescenți). Singurele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TreiDeCs
în 18 August 2024 | TreiDeCs întreabă:

Bună! Cum pot afla dacă se va mai tipari cartea,, Regatul spinilor si al trandafirilor"?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2024 |

Cautam despre industria alimentara și am dat peste o carte interesanta Deci daca vă interesează despre capcanele, neregulile, greșelile, defectele si pericolele industriei alimentare citiți cartea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
___bAAS
în 16 August 2024 | ___bAAS întreabă:

Daca mi cere caracterizarea unui personaj si eu scriu tema si viziunea despre lume, si am 400 de cuvinte, sunt sanse sa primesc cele 12 puncte?

5
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 12 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

La ce se referea Schiller cu acea "oglindă de foc" din "Odă bucuriei": Aus der Wahrheit Feuerspiegel/lächelt sie den Forscher an."?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

TPU, aveți idee unde pot găsi și eu cartea asta în limba română sau măcar în spaniolă tradusă? https://www.libristo.ro/ro/carte/life- after- darkness_16394227?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_Na1BhAlEiwAM-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 August 2024 |

Hei, TPU, unde pot găsi și eu o carte cu Vrăjitoarele din Salem? Însă aș dori una cu informații mai mult ci nu una de beletristică, deși merge și de beletristică, dar mă gândesc că acolo...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RotaruAngelo
în 9 August 2024 | RotaruAngelo întreabă:

Cum este intr- o bibliotecă nu am fost niciodata si vreau sa merg sa citesc dar ma intreb, pot sa iau o carte depe raft si sa o citesc pana se inchide biblioteca? Sau pot sa citesc pe gratis acolo, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DaniP?un
în 8 August 2024 | DaniP?un întreabă:

Buna ziua, am o intrebare despre gramatica, nu imi dau seama exact cum este corect din punct de vedere gramatical si incerc sa primesc raspuns aici. Care este varianta corecta a propozitiei: Acesta se...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mODIN
în 8 August 2024 | mODIN întreabă:

Ce valoare va aduce arta de orice fel in viata?

2
Răspunde Raportează
mODIN
în 2 August 2024 | mODIN întreabă:

Am citit "Colectionarul" de John Fowles saptamana asta. Oficial o sa- l declar ca fiind romanul meu preferat, e de o profunzime pe care nu am mai vazut- o nicaieri. Pentru ceilalti care l- ati citit, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Redskarlet21
în 2 August 2024 | Redskarlet21 întreabă:

Poate cineva sa ma ajute sa găsesc o carte nu știu autorul dar îmi aduc aminte ceva din eu e vorba de un profesor de educație sexuala care se îndrăgostește de un elev un baiat pe nume kei sau ceva...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
MeisterSchnitzel
în 1 August 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Oare a fost tradus Beowulf în română?

1
Răspunde Raportează
Desh
în 31 Iulie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Pe ce site pot găsi toate super edițiile din Pisicile Războinice în engleză?

0
alexaa3532345646
în 30 Iulie 2024 | alexaa3532345646 întreabă:

Bună, ce cărți/manunale îmi recomandați să-mi cumpăr în anul I la facultatea de asistență socială din Suceava?

0
nnia
în 26 Iulie 2024 | nnia întreabă:

E proasta intrebarea, dar pot pune virgula dupa etc? adica "etc,"?

9
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 26 Iulie 2024 | Cipi1212 întreabă:

Cine a citit cartea Fetele Dispărute de Claire Douglas, și ce părere aveți despre ea?

1
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 24 Iulie 2024 | IonelFlorianUrzica întreabă:

Ce vedeți atât de frumos la Harry Potter? E o carte plictisitoare cu o lume plictisitoare, eu nici nu pot sa ma uit la ea, cum puteți sa citiți asa ceva când Stapanul Inelelor, Cantec de gheata...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
SigridLyngstad
în 22 Iulie 2024 | SigridLyngstad întreabă:

Bună! Ați citit vreun volum din seria Winston de Frauke Scheunemann? Cum vi se par cărțile din serie? Mie mi-au plăcut enorm!

0
SigridLyngstad
în 22 Iulie 2024 | SigridLyngstad întreabă:

Hej! Am si eu o intrebare. De unde pot face rost de urmatoarele doua carti in format pdf? Winston: La vanatoare de fantome Winston: blestemul pisicii faraonului Ambele carti scrise de Frauke Scheunemann. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iulie 2024 |

Ce părere aveți de cartea Trezește Geniul din tine de Ozan Varol? Cine a citit- o? Păreri? Ce efect a avut asupra voastră? V- a motivat? V- a ambiționat? V- a schimbat viața? Merita sa o incerc?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Toceal?
în 16 Iulie 2024 | Toceal? întreabă:

Bună Ziua tuturor, am venit aici să pun o intrebare: De ce toată lumea se plânge că "doamne, n- am luat bacul"? Până la urmă, ne uităm în oglindă și tot oameni suntem, nu ne transformăm...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
JCDenton
în 16 Iulie 2024 | JCDenton întreabă:

Voi cum decideti ce carte sa cititi? Dupa titlu? Dupa ce scrie pe spate? Dupa recomandari de la alte persoane? Dupa ce zic celebritatile?

9
Răspunde Raportează
Tintar_Marius_1998
în 12 Iulie 2024 | Tintar_Marius_1998 întreabă:

Buna ziua, daca am picat bacul la o materie si vreau sa il dau in toamna, trebuie sa dau si competentele sau doar bacul la acea proba?

5
Răspunde Raportează
mODIN
în 11 Iulie 2024 | mODIN întreabă:

Cum vi s-a parut Anna Karenina?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2024 |

Ce părere aveți de cartea The Greatness Mindset a lui Lewis Howes tradusă în română ca Deblocheaza- ti puterea uimitoare a minții tale la editura Bookzone? Te motiveaza cartea cu adevărat să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Celmaibun1234567
în 8 Iulie 2024 | Celmaibun1234567 întreabă:

Buna ziua / seara, la bac am luat 5.40 (Română) și am făcut contestație, oare am șanse să îmi crească până la 5.65 cât îmi trebuie mie sa iau bacu'? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
01Mabel
în 8 Iulie 2024 | 01Mabel întreabă:

Urgent! A pierdut codul de la rezultate bac, trebuie sa ma duc sa l iau de la școală de proveniență sau la școală unde a m dat bacul?

3
Răspunde Raportează
coadadematura
în 8 Iulie 2024 | coadadematura întreabă:

Salut TPU! Ce inseamna in tiganeasca "te hasma lestar", stiu ca este ceva o injuratura, dar nu stiu traducerea exacta. Sa imi traduceti ce inseamna va rog. De asemenea, ce injuraturi in tiganeasca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DamianStefan
în 7 Iulie 2024 | DamianStefan întreabă:

Bună! Mâine am încheierea mediei( nu am avut suficiente note) examenul este doar scris sau și verbal? Mulțumesc anticipat!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2024 |

Merita citita Biblia?

5
Răspunde Raportează
Desh
în 6 Iulie 2024 | Desh întreabă:

Salut TPU! Îmi poate spune cineva ce fel de carte este Aventurile unui tânăr naturalist de David Attenborough? Este genul de carte fără dialog?

2
Răspunde Raportează
manumescAlexandra111
în 5 Iulie 2024 | manumescAlexandra111 întreabă:

Ce carti bune și ajutătoare pentru a învață engleză stiti? Încât sa dea un rezultat.

5
Răspunde Raportează
RaresBocdan
în 4 Iulie 2024 | RaresBocdan întreabă:

Salutare, se poate consideră semn distinctiv faptul ca am subliniat unde am scris "Subiectul "1" Subiectul "2" și Subiectul "3" la bac?

4
Răspunde Raportează
CristiTudor707
în 4 Iulie 2024 | CristiTudor707 întreabă:

Salutare, la bac am subliniat unde am scris "Subiectul 1" "Subiectul 2" și "Subiectul 3". Se poate considera semn faptul ca am subliniat?

3
Răspunde Raportează
CristiTudor707
în 4 Iulie 2024 | CristiTudor707 întreabă:

Salutare, la BAC am subliniat unde am scris "Subiectul 1" "Subiectul 2" și "Subiectul 3". Se poate consideră semn faptul ca am subliniat?

2
Răspunde Raportează
manumescAlexandra111
în 3 Iulie 2024 | manumescAlexandra111 întreabă:

Cum sa invat engleza? Ce recomadanti toate costa insa nu toti isi permit... Am incercat doulingo dar fara niciun rezultat, incat sa reusesc sa fac conversatie sa leg cuvintele intre ele.

12
Răspunde Raportează
Marius560078
în 3 Iulie 2024 | Marius560078 întreabă:

Aş dori și eu o listă de cărți de citit (cărți de aventură și, sau S.F)

4
Răspunde Raportează
Utilizatorimportant
în 3 Iulie 2024 | Utilizatorimportant întreabă:

Salut! Am o întrebare urgentă referitoare la cărți pentru cunoscători. Exista vreo legătură între seria "Inelul Vrajitorului" de Morgan Rice și, "Stăpânul Inelelor"? Cum ar veni, ca Stăpânul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AndaAlexandra
în 3 Iulie 2024 | AndaAlexandra întreabă:

Buna. Cui ii plac poeziile... Este o poezie, mai lunga, despre o mama care își crește singură copilul. Casa lor cred că e pe un deal. La un moment dat parcă se întoarce tatăl lui, dar nu îmi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2024 |

Eu nu am reușit niciodată sa citesc o carte întreaga! Am încercat dar de fiecare data ma plictiseam, in plus eu față de alți autiști nu am hiperlexie și nu pot citi repede! Citesc destul de încet!...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 14 ore

anonim_4396 întreabă:

Este urgent VA ROG sa mi spune?i cei care ?ti?i sigur, nu din auzite doar. Este obligatorie purtarea c??tii de protec?ie pentru trotinesti indiferent de vrsta?
    16 răspunsuri
  • Ferii
    trimisă pe 19 Iulie

Ferii întreabă:

Buna ziua as avea nevoie de 20000 ron de unde ar fi indicat sa fac un imprumut pentru nevoi personale in afara de banca transilvania?
    8 răspunsuri
  • NicVal74
    trimisă acum 16 ore

NicVal74 întreabă:

Va salut! intampin o problema la Facebook de ceva vreme in legatura cu conectarea, sunt conectat pe contul meu de Facebook de pe telefon, dar cand vreau sa stau la pc si sa- mi accesez contul imi da ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • CiorogariuTiberiu
    trimisă acum 11 ore

CiorogariuTiberiu întreabă:

Buna ziua, ce p?rere ave?i de Renault Megan III 2.0 dci 160cp, an 2013?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.580.230
  • Întrebări: 3.948.271
  • Răspunsuri: 17.619.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 34 minute
Ce zici de un quiz?
The Americans

The Americans

Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!

Start quiz
Categorii
  • 651.650 Adolescenţi
  • 55.411 Afaceri & Financiar
  • 22.850 Artă şi Cultură
  • 72.490 Auto & Moto
  • 144.147 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.855 Carieră
  • 20.268 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.425 Conversaţii