TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Gabi0794
în 16 Iunie 2020 | Gabi0794 întreabă:

Am un mare lapsus. Am terminat de ceva timp liceul si nu imi mai amintesc ...cum se numeste acel tip de comic cand personajele au o discutie dar fiecare se refera la lucruri total diferite. Sper...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AsteriskAsterix
în 15 Iunie 2020 | AsteriskAsterix întreabă:

Ce cărți despre nazism si holocaust îmi puteți recomanda?

7
Răspunde Raportează
Dana1999
în 15 Iunie 2020 | Dana1999 întreabă:

Îmi puteți recomanda o carte pentru controlul emoțiilor?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2020 |

Salut, îmi poate explica cineva ce înseamnă fraza asta sau la ce vrea să bată apropo în acea fraza din Robin Hood: ~Frica e cea mai mare armă din arsenalul lui Dumnezeu, de asta a creat biserica...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zurli2004
Întrebare recomandată în 14 Iunie 2020 | Zurli2004 întreabă:

De ceva vreme scriu poezii pentru copii.În afara de Agonia.net și poezii.md mai știți și alte site-uri gratuite ASEMĂNĂTOARE?

1
Răspunde Raportează
TonnyAM
în 13 Iunie 2020 | TonnyAM întreabă:

In peisajul balcanic, tara noastra are o pondere semnificativa datorita vechimii dansului Felul si modul lui,, vechimii,, explicati-mi de ce e modul si felul.

2
Răspunde Raportează
Zurli2004
în 13 Iunie 2020 | Zurli2004 întreabă:

De ceva vreme scriu poezii pentru copii.În afara de Agonia.net și poezii.md mai știți și alte site-uri gratuite?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2020 |

Bună TPU, imi puteti spune niste "vorbe" înțelepte? Gen "ce ai de spus in apărarea ta ", " tin sa subliniez", chestii de genul. Adică gen sa stiu sa comunic cu cuvinte înțelepte. Ma refer la ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2020 |

Bună TPU, cum să fac să înțeleg algebra, stiu ca suna ciudat pentru ca de- abia am luat vacanta. Dar, cum as putea sa o inteleg? Mie mi se pare grea, vouă? Știu că pun intrebarea prea devreme...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mahsgekl
în 13 Iunie 2020 | Mahsgekl întreabă:

Voiam să citesc o carte despre experiența trăită a unui afro- american in legătură cu rasismul, gen un jurnal al lui sau cineva care ii povestește viata, sunt sigura ca exista cărți despre...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Adrian198514
în 12 Iunie 2020 | Adrian198514 întreabă:

Vreau sa scriu o carte despre o relatie care tocmai s-a incheiat. Nefiind scriitor, m-ar interesa daca as putea gasi pe cineva care sa o scrie pentru mine.

11
Răspunde Raportează
Chhfffhb
în 12 Iunie 2020 | Chhfffhb întreabă:

Am auzit ca la real se da Ion, știți cumva ce se da la uman?

2
Răspunde Raportează
Diana99624
în 11 Iunie 2020 | Diana99624 întreabă:

Buna, TPU! De mult timp incerc sa gasesc o carte buna sau o serie de carti, pe care sa nu o mai pot lasa din mana. Va rog sa imi recomandati carti cu mentiunea ca povestea sa fie una romantica, pasionala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RoseWerthner
în 10 Iunie 2020 | RoseWerthner întreabă:

Imi puteti spune va rog de unde provine acest citat? "Nu există barbat care face dragoste prost ci femei care nu stie sa iubească".

11
Răspunde Raportează
Crisstinayy12
în 9 Iunie 2020 | Crisstinayy12 întreabă:

Ce sa fac daca eu la compuneri la evaluare nationala nu am nicio idee sau da doar ca am nevoie de o ora sa ma gandesc si cum sa o pun in pagina. Faza e ca eu chiar citesc mult si imi place, de toate genurile...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
FanOfPostMalone
în 8 Iunie 2020 | FanOfPostMalone întreabă:

Ce credeti ca pica anul acesta la Evaluarea Nationala?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2020 |

Stie cineva daca imi trec Wattpad pe engleza si postez varianta cartii pe care o scriu in aceasta limba, pot aduna mai multi cititori? Va las aici link- ul cartii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima163333
în 7 Iunie 2020 | Anonima163333 întreabă:

Cineva care a citit cărți din seria Pisicile Războinice.Cum vi s-au părut cărțile? Pentru ce vârstă sunt? Eu am 13 ani si nu prea mai am ce sa citesc.Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iunie 2020 |

Am inceput sa scriu cartea asta, un fel de roman de dragoste istoric, insa ma gandesc sa renunt pentru ca nu stiu daca este catusi de putin reusit. O sa va las linkul si am sa va rog sa imi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2020 |

Bună tuturor! Am început să scriu o carte și vă invit să aruncați și voi un ochi peste primele pagini. Ce părere aveți? Opiniile voastre sunt importante! http://uirebit.com/fragmente- literare/dupa-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
lychee
în 5 Iunie 2020 | lychee întreabă:

Exista carti despre arte martiale/autoaparare? Imi puteti sugera cateva?

1
Răspunde Raportează
scorpion
în 5 Iunie 2020 | scorpion întreabă:

Ce carti pentru copii cu tema calatoriei stiti?

2
Răspunde Raportează
Zosima123
în 4 Iunie 2020 | Zosima123 întreabă:

Bună. Pe site- ul de cărți Libris, am avut în wishlist 250 de cărți. Ieri am mai comandat vreo 5, azi am deschis iar lista și când colo goală. Toate celelalte cărți șterse! Cum este posibil?...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Padure_George_Mihai_1993
în 4 Iunie 2020 | Padure_George_Mihai_1993 întreabă:

Un titlu pentru autorul- C. V Kifor 1998 in domeniul managment?

1
Răspunde Raportează
Fatasimpla24
în 2 Iunie 2020 | Fatasimpla24 întreabă:

Aș vrea niște recomandări de cărți bune, palpitante. Ar fi super dacă mi-ați da câteva

13
Răspunde Raportează
Llloolloooollooo
în 1 Iunie 2020 | Llloolloooollooo întreabă:

Salut, vreau povesti horror, chiar și reale, tot felul de întâmplări și chestii interesante de astea horror.Astept cat mai multe, mulțumesc anticipat și cel mai bun răspuns funditză! XD si ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2020 |

Ceva carti bune la nemira? Vreo recomandare?

4
Răspunde Raportează
Tonobil
în 1 Iunie 2020 | Tonobil întreabă:

Ce înseamnă expresia"Râs cu plâns, balegă de mânz?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2020 |

Ce carte cititi acum? Sau care e ultima carte pe care ati citit-o?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2020 |

Un elefant gigantic un elefant frumos Dar pe cât e de mare pe- atât de mincinos Îi spune mamei sale că nu are azi teme Când el de fapt la școală are numai probleme Îi spune lui Arici că...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Zurli2004
în 31 Mai 2020 | Zurli2004 întreabă:

Cum vi se pare acest text? Umbrela mea cea mai nouă Se teme c- afară plouă Dintr- o dată din verzuie Iată deveni gălbuie Mai devreme de vă scriu Văzu un nor cenușiu Auzi un fel de tunet ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Intrebari373626
în 31 Mai 2020 | Intrebari373626 întreabă:

Cate limbi straine trebuie sa stii ca sa fi considerat un "poliglot"?

5
Răspunde Raportează
DonEduardo
în 30 Mai 2020 | DonEduardo întreabă:

Ati citit seria "Supravietuitorii"de Erin Hunter?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2020 |

Bună TPU. Îmi puteți recomanda niște cărți faine 13+? Mulțumesc anticipat. Ofer funda celui mai bun răspuns.

3
Răspunde Raportează
McHealth
în 29 Mai 2020 | McHealth întreabă:

Credeti ca o carte de self help(auto- ajutor) poate ajuta un om sa se simta mai bine?(la sanatate, alimentatie, moral, psihic etc) Acum vreau sa va fac si eu o serie de recomandari de carti foarte utile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zurli2004
în 28 Mai 2020 | Zurli2004 întreabă:

Pe- un cer plin de curcubee Zboară vesel niște Zmee Dintre toate mai aparte Zmeul meu zboară departe Zmeul meu e jucăuș Parcă e un spiriduș Nu- i trebuie pe cuvânt Două adieri de vânt ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2020 |

De ceva vreme scriu poezii pentru copii cum vi se pare? Pe- un cer plin de curcubee Zboară vesel niște Zmee Dintre toate mai aparte Zmeul meu zboară departe Zmeul meu e jucăuș Parcă e un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nimeni91
în 28 Mai 2020 | Nimeni91 întreabă:

Stie cineva cum se lipesc acele carti care au pagini desprinse? Eu am observat acum ca am cateva carti in aceasta situatie. Si ce sa fac sa nu le mai crape coperta sau cotorul si sa se desprinda?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
bestia69k20
în 28 Mai 2020 | bestia69k20 întreabă:

Salut.Am citit o carte mai de mult dar am uitat cum se cheama:)) La inceput era vorba de o fata oarba ce este batjocorita de colegi si cade de pe o stanca si moare. Dupa aceea trec 10- 20 de ani, vine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
fllu07
în 28 Mai 2020 | fllu07 întreabă:

Cine imi poate recomanda cărți cu autor român, dar cu ceva acțiune, care să te captiveze imediat, ceva in genul romanului Ion de LiviuRebreanu?

10
Răspunde Raportează
AlexammX
în 27 Mai 2020 | AlexammX întreabă:

Sunt clasa a 8 a si am o intrebare..as vrea sa merg pe filo (filologie) dar nu prea sunt prietena cu engleza...ce imi recomandați? Imi place foarte mult istoria si literatura.

2
Răspunde Raportează
Lola200228
în 26 Mai 2020 | Lola200228 întreabă:

Vreau sa îmi cumpăr câteva cărti, as dori niște propuneri de cărți de dragoste sau ceva de dezvoltare personală sau oricare alta care care v-a impresionat. Vreau multe idei

4
Răspunde Raportează
1Q
în 26 Mai 2020 | 1Q întreabă:

Trebuie sa fac un referat de 25 de pagini in loc de examen la faculate despre administratia nationala a penitenciarelor si va rog sa imi dati carti si linkuri despre acest subiect. Am cautat pe net dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DanielLazărPopa2019
în 26 Mai 2020 | DanielLazărPopa2019 întreabă:

Imi poate spune cineva 2-3 texte in care sa apara foarte multe arhaisme si regionalisme? Multumesc.

4
Răspunde Raportează
Jtedhajaj
în 26 Mai 2020 | Jtedhajaj întreabă:

Hei TPU, stie cineva o carte pentru adolescenti care ma poate ajuta pe viitor gen, poate fi de dragoste, ma poate ajuta cu psihicul, prieteni etc!

6
Răspunde Raportează
Gregor_Roger_1996
în 25 Mai 2020 | Gregor_Roger_1996 întreabă:

Imi poate oferi cineva o sursa/definitie pentru "the homosexual literary tradition"? Funda

2
Răspunde Raportează
Crisstinayy12
în 25 Mai 2020 | Crisstinayy12 întreabă:

Stiti voi zeii greci si ce roluri au. Vreau sa imi dati si voi diferite exemple de ce zei ar putea sa fie (de ex ce sa controleze) dar in afara de cele care exista de ex sa controleze intunericul(hades),...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Mai 2020 |

Hey! Care au fost cauzele interne și externe ale războiului rece?

4
Răspunde Raportează
Emiliiia
în 24 Mai 2020 | Emiliiia întreabă:

Bună! Este cineva aici care să fi scris și publicat o carte? Am în minte 3 cărți dar nu prea știu cum să încep să scriu, care este procesul de publicare etc. Mi- ar prinde bine niște sfaturi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
monicaaa17
în 24 Mai 2020 | monicaaa17 întreabă:

La ce vârsta ati invatat sa cititi? Când ati început sa cititi carti/romane? Am cunostinte care au invatat sa citească abia la 8-9 ani si mi se pare ciudat.

12
Răspunde Raportează
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Misteriosul333
    trimisă acum 13 ore

Misteriosul333 întreabă:

De ce Romnia contribuie cu 50 de milioane de euro la ap?rarea Ucrainei, n timp ce unii romni mor de foame?
    56 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 6 ore

Aurel100009 întreabă:

Va cadea vreodata regimul comunist in Coreea de Nord? Acolo au cele mai ciudate legi, ii greu de crezut ca exista o astfel de tara in sec. XXI. Acolo internetul nu exista, au un internet dar facut de...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 18 ore

Aurel100009 întreabă:

Pana la urma ce o sa se intample? Ce se va intampla cu razboiul din Ucraina? Atata tam- tam atatea plimbari cu avionul in America pana la Casa Alba pentru niste discutii de 2 lei atatia bani dati si ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Am momente cnd nu mi g?sesc cuvintele, am deseori lapsus, ?i n ultima vreme ( rareori) uit sa sting lumina! De la anxietate nu e c? n casa nu am anxietate. O fii de la depresie? Singur?tate?...? (mai mult)
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.776
  • Întrebări: 3.954.896
  • Răspunsuri: 17.667.246
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 21 minute
Ce zici de un quiz?
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?

Start quiz
Categorii
  • 652.100 Adolescenţi
  • 55.626 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.890 Auto & Moto
  • 144.265 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.126 Carieră
  • 20.370 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.425 Conversaţii