Cei mai activi useri din categoria Religie pe 16 Decembrie 2025 sunt:
Cum de Adam si Eva aveau buric? Toate pozele ii arata cu buric.
Dacă ar trebui să Îl caracterizați într-un singur cuvânt pe Domnul Isus Hristos, care ar fi acel cuvânt?
De ce nu mi se arata Dumnezeu? M- am rugat si am spus: Arata- te doamne! Arata- te ma fratele meu de ce nu te arati? Ba baiatule, da arata- te dom'le odata ce tot te ascunzi atat ca nu mai spun la nimeni...? (mai mult)
Atunci când o anumită persoană înfățișează o alta pe care o cunoști, iar atitudinea și temperamentul său coincid identic, fiind mai avansat sau scăzut în vârstă; ce reprezintă?
Profetia din Biblie se implineste. 2 Timotei 3:1- 5:"Dar să știi că în zilele din urmă+ vor fi timpuri critice, cărora cu greu li se va face față. 2 Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori...? (mai mult)
In ce limba vorbeau Adam si Eva cu Dumnezeu?
Oare asa arata Apocalipsa biblica? https://youtu.be/ApIbyGtPJqk
„NU ESTE PĂCAT CE BAGI ÎN GURĂ". Atunci de ce a fuma si a consuma droguri sunt considerate un pacat? Nu încurajez aceste vicii, doar ma simt indignat de anumiti crestini, care interpreteaza...? (mai mult)
Ce loc ocupa asceza in crestinism? Prin asceza ma refer la practicile de abstinenta extreme de la poftele trupesti, cu scopul de a "invita" divinul in viata ta si de a- l contempla, a te uni cu el mistic.Crestinismul...? (mai mult)
La ce sfant sa ma rog pentru succes la femei?
Ce părere aveți de tatuajele electronice cât și chipurile RFID injectabile? Tattoo chips https://youtu.be/HPhH1Z62QTY https://youtu.be/K0wyrSU8Y3E RFID Chip. https://youtu.be/43XzI6__abE ...? (mai mult)
De ce Jesus nu voia sa scape poporul evreu de sub jugul roman? Si cum de poporul ales al zeului evreu a ajuns sub jugul roman?
Simt o chemare către Dumnezeu său mai ales către pacea care o dă El.M- am săturat de materialism, consumerism și "goana după vânt"Dar nu vreau să mă călugăresc sau sa mă fac preot, nici n-...? (mai mult)
Există preoți sau pastori cu har, care au darul de a îți alina o suferința mai ales sufletească /psihologica? Adică să te ajute la sănătate. PS:nu contează religia, consider că cine slujește...? (mai mult)
Cum pot sa devin un simplu copil al lui Dumnezeu?
Incep mâine cursul de nutriție și al doilea cel de secretele sănătății biblice de la Institutul creștin Sola Scriptura deci mă va ajuta cu ceva in viața sau diplomele și cunoștințele din ele...? (mai mult)
Se zice in Biblie ca este un dar de la Duhul Sfant:vorbirea in limbi.Cica deodata esti surprins ca stii toate limbile pamantului deodata cand primesti Duhul Sfant.Intrebarea mea este:Ati vazut sau ati ...? (mai mult)
Mesaj de la Dumnezeu pentru tine personal Cum comentați? "Am auzit plansul inimii voastre.Am văzut căutarea sufletului vostru.Stiu cat de mult tânjiți după Adevăr.L- ati căutat în durere...? (mai mult)
Imposibilitatea construrii unui sistem material de tip perpetuum mobile este o dovada ca universul are un inceput asa cum este scris in Biblie la Geneza 1:1:"La inceput Dumnezeu a creat cerul (universul)...? (mai mult)
Excluderea Lui Dumnezeu din ecuatie cufunda lumea in haos si prostie si lipsa perspectivei spre un viitor infloritor in lume pentru ca in lipsa unei fiinte personale atotputernice nimic nu mai poate fi...? (mai mult)
Dumnezeu e pretutindeni și Dumnezeu e in fiecare dintre noi, e înlăuntrul nostru, trebuie doar sa ne dam seama de asta și să Îl descoperim în orice lucru pozitiv. Dumnezeu e și in puterea noastră...? (mai mult)
Cum se face ca Biblia nu a fost distrusa de romani? Ca se stie ca erau in razboi cu evreii.
Cum arata Dumnezeu? De culoare, asiatic, hispanic, etc? Ca doar ne-a "facut" dupa chipul si asemanarea lui.
Pentru cei care va plac slujbele sa va rugați foarte mult... Care este programul săptămânal al Bisericilor (orele de slujbe de pomenit de rugaciune?)
Oare cum pot face să îmi răspundă Dumnezeu când îi vorbesc adică să îmi trimită un mesaj, sa îmi răspundă sau sa am un vis cu Dumnezeu, întreb asta fiindca știu foarte bine că în Biblie...? (mai mult)
azi am fost pana in oras, dar inainte sa plec am pupat icoana de 3 ori pentru ca asa am simtit eu sa fac. Cand am ajuns acasa, mi- am pus niste apa intr- un lighean sa ma spal pe picioare...? (mai mult)
În Luca 22:43- 46 am întâlnit ceva interesant: "Atunci I s- a arătat un înger din cer ca să- L întărească. A ajuns într- un chin ca de moarte și a început să se roage și mai fierbinte...și...? (mai mult)
Cum l-a ajutat Dumnezeu pe Pavel sa ajunga la Roma inaintea imparatului roman Caesar?
Eu de acum voi fi un simplu blogger și atât. Asta vreau sa fiu și asta vreau sa fac in viața după ce m- am gândit foarte bine.Imi place sa scriu, sa îmi aștern gândire pe hârtie, sa scriu ce...? (mai mult)
Cum putem sa vorbim cu Dumnezeu la fel cum a vorbit autorul bestsellerului international Conversații cu Dumnezeu? Dumnezeu i- a răspuns omului ăstuia și el a înregistrat dialogul cu răspunsurile...? (mai mult)
Ce credeti ca, crestinii l- ar omori pe Jesus daca ar aparea, zicand ca face scamatorii in loc de minuni? Stiind ca in ziua de azi nu mai sunt usor de pacalit oamenii cu "Magia". Oare crestinii il ...? (mai mult)
De ce se roaga credinciosii la zei (dumnezei)?
Cum putem afla data aproximativa a sfârșitului lumii?
Merita omenirea Sfârșitul lumii chiar acum?
Cum pot sa Îl visez pe Dumnezeu? De ce nu L- am visat niciodată? As avea nevoie de un mesaj de la El, poate sa îmi răspundă de ce atâta suferința și eșec în viața mea Sincer, chiar as ...? (mai mult)
voi credeti in dumnezeu? Daca da, de ce? Iar daca nu, de ce?
Cum scap de demonul fumatului?
Unde e zeul iudeu aici? Sau alti zei. https://www.youtube.com/watch?v=W4VjN7scvBA&ab_channel=InsideEdition
Se spune ca in antichitate oamenii atribuiau lucrurilor neobisnuite, sau miraculoase sau carora nu le puteau gasi explicatii, cauze supranaturale insa Biblia arata ca in antichitate existau multi oameni...? (mai mult)
Ce rol are spovedania?
Ce părere aveți de cartea Din Tainele vieții și ale Universului de Scarlat Demetrescu? Cine a citit-o? Eu nu până acum. Ce părere v-a făcut cei ce au citit-o?
Ce părere aveți de cartea Urantia? Cine a auzit de ea. E adevărat ce scrie in ea? https://www.urantia.org/ro
Cum pot sa devin un căutător spiritual și un amator medical care găsește până la urmă, vindecarea, pacea, sănătatea și pe Dumnezeu, Divinitatea, Lumina, Creatorul și Dragostea Infinită? ...? (mai mult)
Cine mai e pasionat de paranormal și mister? Cum va practicați hobby- ul/pasiunea? Eu sunt de mic copil pasionat de paranormal, mister, profeții, esoterism, religie, previziuni, extratereștri,...? (mai mult)
Ce se va intampla la sfarsitul lumii cu persoanele care nu au avut posibilitatea de a se mantui(Cei cu dizabilitati, boli cumplite, cronice sau psihice, bebelusii care mor la nastere)? Ce va face Dumnezeu...? (mai mult)
Stiati ca nu mai e mult si Dumnezeu creatorul cerului si pamantului va face ordine? Stiti ce inseamna asta pentru necredinciosi?
Eu: Dumnezeule, cine te-a creat pe Tine? Dumnezeu: Ce intrebare e asta? Nimeni. Eu: Deci nu crezi ca cineva te-creat pe Tine. Dumnezeu: Sunt absolut cert. Eu: Prin urmare esti ateu. Dumnezeu:?
Am si eu o intrebare Tot vad ca unele icoane cand ia foc o biserica nu iau foc si vine toata lumea si zice minune de la dumnezeu etc, nu credeti ca poate icoanele alea sunt facute din ceva...? (mai mult)
De ce Dumnezeu nu le-a facut si plantele cu gandire? La fel si pe fungi, bacterii, virusi, etc. Si de ce nu cere iubire si supunere de la ele?
Dumnezeu l-a creat pe rottweiler? Si din ce l-a creat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Bianka27 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!