Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 15 Noiembrie 2025 sunt:
Am auzit ca dacă mănânci mai mult de 5 oua pe săptămâna nu e bine pentru sănătate/colesterol. Eu de fiecare dacă când mănânc (de 3- 4 ori pe sapt) folosesc doar un galbenus și 3 albușuri....? (mai mult)
Biscuitii ulpio cu crema de frisca au mult zahar?
Hei.Ce gust are gorgonzola? Este bună in sandwich?
Acum câteva zile mi-am cumpărat niște teniși, la început păreau ok dar acum ma cam bat. Aveți vreo idee cum as putea sa ii lărgesc putin sau ceva asemănător? Precizez ca sunt din panza
Cum sa fac sa nu mai apara linii albe pe blugii negri dupa ce îi spal? Ii spalam pana acum cu dero. Oare ar trebui sa folosesc alt detergent? E mai bine sa îi spal manual?
Am nevoie de o reteta de prajituri care poate fi preparata intr-o sala de clasa. Am nevoie de o reteta pentru scoala altfel. Sunt prajituri care nu necesita coacere sau sa fie tinute la rece?
A facut cineva kurtos acasa? Iese la fel de bun?
Hey, as vrea sa stiu cand e sezonul de cules zmeura, afine si mure. Mersi!
Buna,daca nu am mixer,pot sa fac frisca acasa? Stiu ca se face cu mixerul, cu lingura nu pot?
Cum as putea sa desfund olivele de la aparate auditive? Is infundate cu ceara.
Mi-am patat uniforma cu albastru de metil din greseala, cum fac sa o scot, va rog spuneti-mi?
Ce tipuri de mâncare instant cunoașteți? Cum ar fi supa instant sau instant noodles, dați-mi exemple vă rog.
Cus cus este bun pentru ziua de amidon? Dieta rina
Am o masina Whirpool cu seria AWO/D41105 si nu inteleg ce se intampla de nu intra in centrifuga (stoarcere).In rest le face pe toate.
Buna,TPU! As dori sa stiu cand se pune colorantul alimentar in frisca? Inainte sa o bat, cand este ea lichida sau dupa ce am batut-o?
De ce nu au toate hainele eticheta aia in care zice cum sa le speli? Si cum ar trebui sa le speli atunci?
Am si eu un hanorac cu un imprimeu ca un fel de cauciuc si mi s-a dezlipit. Cum il pot lipi la loc? Multumesc
Salut, am o bucata de mușchi file în frigider de vreo 5, 6 zile, a stat în folia în care se împachetează(proaspata) și întro punga. Am desfacut- o și avea ceva albicios pe unele zone, nu ...? (mai mult)
Cu ce pot scoate vasilina de pe niște blugi? Va rog ajutor!
Mierea de mana (padure) este mai putin dulce decat mierea florala sau este la fel de dulce? Am citit ca ar trebui sa fie mai putin dulce dar am cumparat un borcan si mi se pare foarte dulce.
As vrea un un meniu saptamanal. Dau fundita
Hello! Am o întrebare :"Cum pot sa curat radiera de la pixurile roller (ex. pilot)"? Am încercat diverse metode printre care și produse de dezinfectare, sa șterg cu radiera o foaie curata dar...? (mai mult)
Heii TPU! Stiu ca o sa sune ciudat :-)) dar vreau sa va intreb voi ce mancati seara? Scuzati categoria nu stiu daca e buna;)
Am o chitara pe care am desenat cu markerul cand eram mai mica. Acum, insa, vreau sa il sterg si stiu ca se duce cu acetona insa nu vreau sa se duca si lacul de lemn cu care este dat. Credeti...? (mai mult)
Salut prieteni, imi puteti spune de unde as putea cumpăra alge pentru sushi?
Am găsit o gantera prin pod de 10kg si gen gantera e ok numai ca e putin ruginită, cu ce as putea scoate rugina si cu ce sa vopsesc sa fie de durata si ceva frumos? Multumesc frumos. Dau...? (mai mult)
Urma de detergent de vase de pe perete, se poate da jos cu ceva? (si de ce lasa urma?)
Sunt pensionat temporar pe caz de boala pe fond psihologic.Am foarte mult timp liber și nu știu ce să fac cu el, am o simpla întrebare pentru voi, dacă ați fi in locul meu și ați avea mult timp...? (mai mult)
Am taiat in doua o doza de aluminiu (330 ml) si am lipit de o parte si de alta un fermoar. Fermoarul s- a blocat si nu mai poate fi inchis deoarece am pus din neatentie adeziv pe el. Exista o substanta...? (mai mult)
Nu ma pot concentra la curs, zici ca am ADHD, frate e nasoala treaba. Am baut 5 cafele de dimineata, e groasa treaba.
Din greseala un coleg a scapat o vesta rosie din bumbac in apa cu vopsea de oua. Cum as putea sa rezolv? Va rog repede
Stie cineva daca se mai schimba ora?
Mă poate ajuta cineva cu o rețetă simplă de paste? Cu paste tagliatelle. Repet! Să fie simpla. :) Mulțumesc!
Aveti idee de unde pot lua chipsuri (acele triunghiuri tip nachios) picante? Am inteles pe internet ca se gasesc la mega image dar locuiesc in Iasi si nu avem decat lidl, kaufland,...? (mai mult)
Cine imi poate spune o reteta pentru tortul trio de ciocolata cu un diametru de 24 cm?
Pe langa mancarea principala pe care o mananc, normal, zilnic, ce altceva mi- as mai putea cumpara ca sa mananc? Conserve sau ce imi recomandati? Stau la camin, deoarece scoala e departe de casa...? (mai mult)
Care e diferenta intre grill si rotisor?
Imi poate spune cineva cum pot scoate inscriptia de pe un tricou de poliester?
In ultimul timp transpir foarte mult ..nu stiti un deodorant pentru asta? Eu folosesc rexona cobalt sau invizibile ice, nu stiu cum sunt decente dar dupa ce ma plimb putin cu prietenii si incep sa transpir...? (mai mult)
As vrea sa pregatesc ceva de post dar sa fie simplu. As vrea sa gatesc cu o fetita ma mai mica. Ce imi recomandati sa pregatesc? Va rog am nevoie repede
O idee pentru o reteta pentru ziua de maine?
Am spalat lenjeria intimă cu 95% bumbac la 40 de grade în masina de spălat, apoi le-am uscat pe un calorifer.Credeti ca se poate micșora?
Bună ziua TPU, mă gândeam astăzi la ceva și încă n-am găsit răspunsul pe internet. Deci, de ce atunci când pui paste în apă care fierbe, acestea se înmoaie, dar oul se întărește?
Am cumparat o cutie de lapte de la magazin, Albalact si nu stiu de ce, am mai cumparat pana acum si nu pateam asta, cand torn in pahar face multa spuma. E posibil sa fie statut/vechi/expirat? Scrie...? (mai mult)
Daca fac carnea pe tigaia grill, cu o lingurița de ulei doar, inseamna ca o prăjesc sau o frig? E ca cea de pe gratar?
Salut.Am niste pantaloni sport cu niste imprimeuri din cauciuc care au cazut de pe un picior(s- au dezlipit) iar acum vreau sa le scot si de pe celalalt picior doar ca nu prea se dezlipesc.Cum le pot dezlipi?...? (mai mult)
Am facut o ciorba de dragavei(unii o numesc stevie)si a iesit amara ciorba. Am mai facut aceasta ciorba doar ca inainte opaream dragaveiul inainte sa il pun in ciorba. De data asta am uitat si ciorba este...? (mai mult)
Vă salut! Am un ceas cu geam mineral pe care l-am zgâriat fără să vreau. Aveți idee cu ce pot îndepărat zgârieturile? Mulțumesc frumos.
Obesitex este bun pentru slăbit? P. S.
Ce carti imi recomandati. Am 15 ani. As vrea niste carti de la care sa raman cu câte ceva, nu basme, povestioare...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Ianuss întreabă:
Graim întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?