Heei! Stie cineva unde as putea gasi un panou de pluta pentru perete in Buzau?
O intrebare mai ciudată, dar am o problema la o cameră de la casa în care miroase de ceva zile a ceva gen sarmale alterate si nu stiu de unde vine mirosul, s- a mai confruntat cineva cu asa ceva sau...? (mai mult)
As dori informatii legate de reciclarea in România. Cateva informatii legate de centre de colectare/reciclare in zona Cluj-Napoca si ceva sfaturi pentru a imi face munca mai usoara.
Poți căra un frigider de 150kg pe scara blocului?
Are cineva - Power Air Fryer XL- de la mediashop Aparatul care zice ca prajeste fara ulei? Este asa cum fac reclama? Chiar sunt crocanti cartofii? Merita banii?
Telefonul meu Samsung j3 2017 s-a închis singur și nu se aprinde deloc? Ce pot sa fac? Dau funda
Ce inseamna cand galbenusul nefiert al unui ou are gust picant, asemanator cu hreanul? Si sunt sigur ca nu am pus hrean, ABSOLUT SIGUR!
Cei care au Samsung galaxy j3 2017, mi s- a închis singur telefonul și as vrea sa ii scot bateria și s.o bag înapoi. Problema este ca nu am cum sa desfac spatele sau nu stiu eu sa îl desfac....? (mai mult)
Hey. Salutare. Îmi place mult avocado sa-l mănânc cu peste salmon dar vreau sa încerc și altceva. Poate Cunoaște-ți recente cu avocado? Vreau sa probez ceva nou. :)
Masina de spalat miroase a mucegai, cum pot scoate mirosul?
Cat timp reziata carnea de pui înafara frigiderului? Am fost aseara la cumparaturi si am cumparat piept de pui si niște oua pentru a le gati insa din cauza oboseli am adormit si am uitat carnea si ouăle...? (mai mult)
Mi-a curs lapte pe scaunul de la pc, este vorba de un Genesis Nitro 330... S-a patat destul de mult, cu ce pot scoate aceasta pata?
A încercat cineva sa faca plăcinte (poale-n brâu) cu ricotta? Gen in loc de brânză dulce de vaci.
Am o pereche de Vans old skool Navy de 2 săptămâni si s- au murdărit, nu ma refer la șireturi sau marginea aceea alba, ma refer la material. Cum as putea sa- i curat? (fara crep protect)....? (mai mult)
Stiti vreun site de un pot comanda un pat direct cu saltea?
Voi va faceti pizza congelata la cuptorul cu microunde? Cate minute si la ce putere o faceti?
morcovul curatat de cateva ore in urma si lasat pe masa incepe sa se inalbeasca. As vrea sa stiu care este explicatia?
Cu ce se poate inlocui pesmetul la snitele?
Vreau si eu o reteta de sandwich care sa imi tina de foame vreo 5 ore...M- am saturat de combinatia pe care o fac zi de zi, am nevoie de ceva nou. Eu il fac asa: pun unt pe 2 felii de paine graham, ...? (mai mult)
Au trecut cinci zile de când mi- am făcut un tatuaj. Mi- am dat cu crema speciala în tot acest timp și m- am spălat câte puțin aproape în fiecare zi (am udat puțin tatuajul cu apa călduță ...? (mai mult)
Am dat comandă de niste nikeuri pe un site si in loc de 39 mi-a venit marimea 40. Si imi ies din picioare... Stiti o metoda prin care sa nu mai imi iasa din picioare? Stiu ca pot sa cer altii noi!
Cata smantana se poate face cu 1 litru de lapte 3, 55 grasime? Ce metoda e mai buna pentru a face cat mai multa smantana?
Buna sm di eu o intrebare care este mai rentabil centrala pe lemne sau centrala pe gaz tin sa metionez ca ma aflu intr-o zona rurala
Câte calorii au laptii de crap?
Salut, am o intrebare. Am vrut să cos la mașină un material subțire puțin elastic, dar nu coase, pe când altul mai gros il coase. Ce sa fac? Mulțumesc
Cuprul rugineste?
Hei! De unde pot lua dressing pentru salata ca la Salad Box?
Buna, am si eu o intrebare. Am avut o pata pe blugi( verzi de la bershka..materialul nici chiar jeans)..de ulei..si am pus vanish pe ei dar putin mai mult decat trebuia..pata de ulei era mai micuta...in...? (mai mult)
Cum pot sa curat niste casti de Apple?
In ce substanta se dizolva sulful? Daca puteti sa-mi dati o substanta care e si comestibila.
A folosit cineva Ser pentru gene de la Eveline?
Salut, știe cineva cum trebuie legate firele de la pedala mașinii de cusut? Mi- a schimbat cineva pedala și nu cred că sunt legate corect firele. Mașina are trei fire maro, albastru și negru, ...? (mai mult)
Bună, am nevoie sa măsor 36g sare și nu știu cum. Nu am un cantar special pentru bucătărie. Știți cumva un truc sau un site care mă poate ajuta?
Buna, imi puteti spune cum se face un bici din ala care pocneste tare de sf.Vasile?
intrebare pentru cei din Baia Mare. Stiti ce sosuri se folosesc la cartofii Max. Cele 4 soruri care vin cu cartofii (firma sau mod de preparare dupa caz).
Îmi puteți spune,, o rețetă" de milkshake? Mă refer să îmi spuneți mai multe ingrediente pe care le pot combina
Salut am o problema cu masina de cusut, atunci când apăs pedala ise stinge becul. știe cineva care este cauza mulțumesc
știți vreo pescărie in Tulcea unde aș putea găsi raci că vreau să fac o supă de raci. Pls dau fundă cine zice primul
Heiiiiiii! La fasolea frecată, ceapa se lasă separat sau se amestecă cu fasolea? Cum e mai bună?
Cu ce se ajunge la strada Catrunesti din București plecând de la unirii.Ce mijloace pot lua pana acolo, ce numere.?
Cine stie de unde pot cumpara Mini pizza 3 cheese? Dau funda, de la dr oetker
Mi-am patat din greseala tricoul cu un pix cu gel de culoare neagra. Aveti idee cum pot scapa de acele pete?
Mi-am patat din greseala tricoul cu pix cu gel de culoare neagra! Are cineva idee cum pot scapa de acele pete?
Ce contin biscuitii cu tarate?
Am o intrebare, sper că- mi poate raspunde cineva. Eu locuiesc in chirie, azi m- am mutat. Eu nu prea stiu sa citesc la apometru, dar totusi limita in cealaltă chirie in care am stat era maxim...? (mai mult)
TPU:)) Care-mi spune si mie o reteta de ciorba de burta pas cu pas:)) nu copiata de net:)) una de-ncepatori:D Multumesc!
Poate cineva să mă lămurească de ce când s- a terminat complet programul la masina de spălat rufe, îmi rămâne compartimentul pentru balsam plin cu Apă? Multumesc anticipat celor care îmi...? (mai mult)
unde pot achiziționa învelitori pentru buletin în Târgoviște?
Pentru cei pasionați de tatuaje vreau sa îmi recomandați și mie un salon profesionist din București pentru un prim tatuaj.. Răspunsuri optionale:ce tatuaj ați sugera unui băiat de 22 de ani?
Salut, fac paine de casa reteta simpla:apa, faina650, sare, drojdie, cuptorul coace bine, painea iese rumena si interiorul facut bine. Problema este ca in doua - trei zile interiorul painii incepe sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Sandu3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!