Cei care au comandat de pe aliexpress si produsul a fost pierdut de către Poștaș li sau mai dat banii înapoi de la Aliexpress?
Am comandat ceva de pe aliexpress si pe 15 ianuarie expira protecția de 60 de zile. Dacă nu imi vine produsul pana atunci o sa mai vina?
Am și eu o întrebare. 27 decembrie este zi lucrătoare? Am comandat un telefon și il aștept
Elefant.ro vinde parfuri originale? Daca da atunci de ce este diferenta mare de pret intre ei si Sephora?
Salut TPU, Maine voi cumpara un telefon in rate. As vrea sa stiu daca, la un moment dat, pot plati mai multe rate la un moment dat, ca sa nu mai astept atat de mult pana se termina ratele. ...? (mai mult)
Cum pot anula o comanda pe altex sau mediagalaxy
Buna buna! As vrea că eu împreună cu rudele mele sa plecăm după Anul nou la Parndorf si as vrea să știu exact cand va avea loc reducerile mari la început de ianuarie sau cand? Mulțumesc...? (mai mult)
Salut TPU, Maine voi cumpara un telefon in rate. As vrea sa stiu daca, la un moment dat, pot plati mai multe rate la un moment dat, ca sa nu mai astept atat de mult pana se termina ratele. De...? (mai mult)
Daca am pus la adresa pe AliExpress in loc de apartament am pus, , et, , care in insemna etaj, iar eu am pus etajul 16 dar voiam apartamentul 16, blocul meu are 3 etaje, deci postasul va...? (mai mult)
Urgent Cargus lucreaza si in ziua de craciun?
A comandat cineva unitati optice externe de pe aliexpress? Am vazut ca sunt ieftine fata de cele care se vand in tara.
La ce magazine pot sa gasesc lentile the contact colorate bune? De preferabil mai scumpe. Incerc de cateva ore sa gasesc magazine pentru asa ceva si imi apar numai din alea de 111 lei care probabil iti...? (mai mult)
Salutare, TPU! Am nevoie de un sfat. Știe cineva vreun site de unde aș putea sa- mi cumpăr o trotineta electrică? Nu mă interesează să fie ieftina, ci să aibă o baterie ce nu solicită ...? (mai mult)
Ce sa aleg dintre Hugo Boss bottled night si Bvlgari man in black? Va rog ajutati-ma! Este un cadou pentru tatal meu! Asptept raspunsuri!
Am si eu o intrebare, acum 3 zile am dat comanda de 3 jocuri de Ps4 de pe EMAG, pe site scria ca trebuia sa imi ajunga azi dar cand m- am uitat la comanda scria ca, comanda a fost plasata...? (mai mult)
Am comandat azi un hardisk de laptop de pe siteul pdmedia si am fost sunat de catre angajatul de la pdmedia ca voi primi coletul saptamana viitoare, mi- a zis ceva de posta romana prin fan courier.Va...? (mai mult)
E sigur sa comand adidasi de pe olx? Proprietarul spune ca sunt noi, pare de incredere din cate spune in descriere:))a mai comandat cineva?
Pot efectua retur la un produs luat din Showroom-ul Emag?
Pe Amazon trebuie să plătesc neapărat transportul?
Am dat o comanda ieri pe joom si a fost confirmată. Cand urmează să fie expediată?
Cine a comandat de pe ebay? Este sigur sa comanzi de pe ebay?
Am primit de la Aliexpress un email cu acest mesaj "Package arrived in destination country" daca pachetul a ajuns in Romania de la posta cand pot sa il iau?
De unde pot sa cumpar un tricou 20CM Records Parazitii in alta tara?
De unde pot cumpara ata dentara? La farmacie gasesc?
Pentru cei care comanda de pe alliexpress e adevarat ca daca comanzi de mai mult de 10 dolari cand ajunge pachetul in tara mai trebui sa platesti niste taxe in plus? Vreau un raspuns sigur.
Ce site de telefoane e bun? Emag e bun?
Vreau sa cumpar ceva de pe OLX (sub 100 lei) dar nu am bani, a zis fratele meu ca imi da(el sta in Sibiu eu în Argeș) iar ce vreau sa cumpar este din Brașov cum ar putea el să- mi cumpere...? (mai mult)
Recomandare boxa portabilă până în 180lei, cu tot cu livrare?
Știe careva dacă siteu-ul ekopiro este sigur? Gen dacă dă țeapă?
Imi poate spune cineva cat de sigur este siteul skates.ro? Adica, au produse originale?
Salut, stie cineva de ce atunci cand tragi dintr- un Goldfield (tigari mai ieftine de la lidl cu 14 lei) nu simt nimic fata de cum simt atunci cand fumez alte marci cum ar fi Dunhill sau Pall Mall? Care...? (mai mult)
Salut, as dori o idee de cadou pentru Crăciun, prietenei mele, buget 400 lei, are 15 ani, avem aproape 5 luni.
Dacă intru pe compari.ro și compar s10 plus o sa îmi dea mai multe site-uri, sunt legite sau fake de exemplu,, HOT PHONNE" E legit?
Mi- am luat un ps4 pro de la altex, dar imi puteti spune care hartie ar trebuie sa fie garantia? Am bonu fiscal si factura. In rest nu an primit nimic asa cum am primit la televizor o hartie pe care scrie...? (mai mult)
Niste bocanci pana in 150 lei? Rezistenti, caldurosi, impermeabili si sa nu alunec cu ei, aka anduranta.
Nu pot sa dau o comanda pe eMAG cu cardul. Imi zice ca trebuie sa primesc un sms dar nu am primit nimic iar numarul este inregistrat corect si pe site si la banca.
Îmi spune și mie cineva de unde pot cumpăra un tricou FIFA 20?
Salut, stiti cam in cat timp ajunge un colet cu ramburs? Persoana ce a trimis coletul a predat coletul la ora 15.00 luni(16.12), pe track &trace nu mai apare de pe data de 17 nimic..As vrea sa stiu cam...? (mai mult)
Știți cumva când se aduc artificii in Dragonul Roșu?
A comandat cineva de la venionline, este firmă serioasă?
Stie cineva cat costa livrarea de pe GOAT in Romania? Multumesc.
Unde pot găsi artificii in Râmnicu Vâlcea?
am cumparat o jucarie pentru fratele meu, mai exact un Stretch Armstrong (omuletul de se intinde) doar ca la mine nu se intinde. E super solid si l- am cumparat de pe net de Craciun pentru ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un instrument de pe un site din America, mai exact Guitar Center. Preturile acolo sunt afisate in dolari. Oare daca o sa imi comand produsul respectiv va trebui sa platesc in lei conform...? (mai mult)
am si eu o întrebare. Cine știe ceva despre site- ul www.airmaxromania.biz am dat comanda de niște adidasi si nici măcar nu mi- a venit nici o notificare nimic. A trecut deja mai bine de...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune parfumuri de la Avon? Miros si persistența? Funda
Daca tin bani in cont la banca pentru foarte mult timp, banca imi ia sau imi da bani?
Ce trebuie să fac dacă am făcut o comandă greșită ( am luat ceva în altă limbă), am refuzat coletul, am făcut comanda corectă ( limba potrivită) și am primit mesaj cu același AWB și că...? (mai mult)
Parere evomag? E un site corect? Vreau sa-mi iau xiaomi mi 9 lite si e cam cel mai ieftin pe evomag
Cat costa transportul din Craiova in Sebes prin DHL sau Urgent Cargus? Depaseste 30 de lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
missara21 întreabă:
Anonimul151 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!