Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 13 Noiembrie 2025 sunt:
Daca iei ceva de pe w.amazon.de, la pret 90 euro(cu tva) sau 1000 euro cat poate fi tva sau vama la ridicare colet in Romania?
Salut! A mai comandat cineva de pe Libraria Sophia!? Stie cineva care sunt procedurile pentru a comanda un produs!?
Salut! Vreau și eu să cumpăr ceva, dar nu știu cum se numește în română și unde aș putea să găsesc. Dacă mă ajutați, dau fundă. Am văzut în filmele cu detectivi, că au o tablă/planșă...? (mai mult)
Bună! In magazinele DM acum ai nevoie de certificat?
Știe cineva dacă site-ul ANSWER.RO este original?
Vreau sa imi iau un scaun de birou/gaming.Dar alea de gaming sunt practic scaune de birou cu doua perne, puse la suprapret.Ce scaun bun calitate/pret imi recomandati? spatarul sa fie aproximativ 70- 80cm...? (mai mult)
As vrea sa cumpar niste google play giftcards sa zicem de 50 de euro. Le bag in contul meu de google play si nu va fi nici o problema. Intrebarea mea e, sa zicem ca vr sa cumpar cv dintr- un joc care ...? (mai mult)
Daca am comandat ceva prin fan courier din cealalta parte a Romaniei pe la 800 de km de mn..stie cineva cam cat dureaza pana ajunge coletul?
Aveti idee cum se numeste numele acestui trening din imagine? https://ibb.co/zJ222Js Dau funda!
Aveți idee cum se numește un brand de trening, din ce îmi aduc aminte S..tr?... ceva de genul Dau funda!
Cea mai buna boxa portabilă raport calitate-pret?
In magazinele de genul Lidl, Kaufland, Carefoour din ce tara provin fructele/legumele?
Buna, are cineva ceva coduri de reducere la knockout?
Salut TPU. Azi in jurul orei 11 am comandat ceva de pe net și după jumătate de oră a fost expediat prin GLS, m-am uitat pe AWB și arată că este în tranzit, oare Maine ar ajunge? Dau Funda!
Salutare! Mi- am cumpărat o carte super scumpă de dimensiunea de 30x40 cm. Și pentru că e importantă pentru mine aș vrea să o țin într- o husă/săculeț dintr- un material bun, dar având în...? (mai mult)
Buna! stiti cumva unde ar fi niste tarabe prin Bucuresti unde vand inele, cercei etc?
Buna. Am comandat un vape pe eMAG cu livrare easybox si sunt minora e vreo problema? Îmi vor aproba plata cu cardul ca minora?(se pot face tranzacții cu cardul dar acesta fiind un produs de 18+ nu...? (mai mult)
Stie cineva niste outleturi online unde as putea gasi niste Nike uri sau Jordani originali?
Salut, in cat timp ajunge o comanda de pe ebay?
Daca am rezervat un produs altex de pe site iar eu nu vin la magazin sa cumpar produsul ce se intampla? Platesc vreo taxa?
Bună! Intrebare pentru cei care au comandat de pe shein. Stau in județul Giurgiu, la țară. De vreo 5 zile îmi arată la tracking order că se plimba intre Giurgiu și Ilfov. Nu înțeleg care- i ...? (mai mult)
Buna, Am făcut o comanda pe shein și când am terminat și am trimis- o mi- am dat seama ca nu mi- au băgat toate produsele în comanda și am făcut return la bani imediat. sunt șanse sa nu ii...? (mai mult)
Buna TPU, imi caut o bicicletă electrica, e- bike care sa imi fie bună eu avand 1, 80m si 90kg. Am înțeles ca sunt doua tipuri: ori ai motorul pe roata, ori in pedalier la transmisie. Care se...? (mai mult)
Salut TPU. Am dat retur la ceva pe eMag, când voi primii banii ii voi primi doar pe cât a fost produsul sau primesc și pe transport și pe produs?
Salut TPU! Sa ziceam ca, cumpăr ceva online de pe site ul de la altex la prețul de 5000 lei, dacă il cumpăr online in rate sa zicem cu 12 rate, pot pune 3000 lei deodată dacă vreau si sa mai ...? (mai mult)
Stie cineva alte magazine mari de electronice precum Altex sau eMag de incredere? Care stiti voi ca sunt corecti cand vine vorba de retur, garantie, service etc. PC Garage si Cell.ro stiu ca mai sunt...? (mai mult)
Buna ziua, stiti unde pot sa gasesc un tricou BUG MAFIA original?
Bună fetelor! Ce părere aveți despre site ul kitunghii.ro? Dar despre acest kit? https://www. kitunghii.ro/cumpara/kit- unghii- false- cu- gel- uv- sensopro- promotie- 56- cadou- set- 15- pensule-...? (mai mult)
Buna! Incerc sa returnez o comanda de la H&M dar cei de la Econt nu raspund la telefon. Sunt in asteptare de o ora. Stiti daca pot suna la alta firma de curierat? Aparent Econt lucreaza cu FanCourier
Salut! Ce parere aveti despre aparatul folo instax mini 11? Merita banii sau nu? As vrea sa il cumpar dar nu stiu prea multe pareri despre el
Am plasat o comandă pe eMAG, însă este vândut și livrat de partener eMAG. Ieri am plasat comandă, însă astăzi îmi vine sms și email în care scrie ca produsele în valoare de x lei vândute...? (mai mult)
Salut! Am nevoie de un cod de reducere la Elefant pentru cărți, știe cineva unul? Apropo, un an nou fericit!
Daca vreau sa cumpăr ceva in rate de pe eMag, ratele le pot plăti și pe factura de curent?
Salut! daca comand de pe ekopiro vine acasa? si daca comand categoria f2 ma prinde politia?
Știe cineva dacă se găsesc biciclete pentru Adulți (bărbați) in JUMBO?
Mi- am luat mai de mult ceva mic din aur de la un amanet cunoscut... si tot stau si ma gandesc daca cursu valutar pentru gram 14k era de 140lei si 240lei pentru 18k... Eu de ce am dat 240lei pentru un ...? (mai mult)
Salut TPU! Am plasat si eu o comanda pe site ul eMAG, cu un PC.Ei mi au dat un timp estimat de livrate anume.As putea sa fac cumva ca comanda mea sa ajunga mai tarziu?
Banii de pe cardul sodexo trebuie neaparat consumati pana la sfarsitul anului?
Buna, un adaptor dp/hdmi se mai poate returna daca nu mai am ambalajul produsului?
Buna, va rog frumos sa- mi dati niste site uri de unde pot cumpara o rochie. Am un botez in februarie si nu prea stau bine cu banii, nu mi permit sa dau 200 lei pe ceva ce port o data la cateva luni ...? (mai mult)
Salut, mi-a fost trimis un colet din Cluj Napoca pe data de 28 seara, in cat timp va ajunge intr-un sat din Galati? Posta / Masinile poștii lucreaza si in weeknd?
A cumpărat cineva un telefon in rate prin intermediul eMAG și îmi poate spune cam cum e și dacă e ok? As vrea sa știu cam cat ar trebui sa dau la plasarea comenzii…
Salut TPU! Oare la curierii GLS și Sameday se poate plati cu Cardul? Dau Funda!
Salut. Am descoperit site- ul asta, ei zic ca- s din 2013 pe piata dar nu stiam daca- s seriosi. Voiam sa cumpar laptop- ul asta: https://www.it- fashion.ro/laptop- asus- w202na- gj0031ra- 11.6- hd- procesor-...? (mai mult)
De ce țigările românești (Carpați, Mărășești, etc.) s- au scos de pe piață? Pentru cei care ați apucat să le fumați, era vreo diferență între gustul lor și de cel al țigărilor...? (mai mult)
Salut! Am comandat niște haine de pe fashion days si la livrare scrie "Livrat electronic". Ce înseamnă mai exact livrat electronic?
Salutari! Am dat si eu o comanda de pe eMAG acum o saptamana si ceva. Termenul de livrare este depasit de mult. Am dat comanda pe 18 luna asta iar termenul era pana pe 20- 21. Tot incerc sa ii contactez....? (mai mult)
Daca dau o comanda pe cel.ro azi oare în cat timp vine? Având în vedere că e perioada sarbatorilor
Vina! M ar interesa da cumpăr un iphone 13 pro max. Sa fac precomanda sau sa aștept pana dupa sărbători cand apare în storuri sa îl cumpăr atunci? V-a scădea prețul?
Salut, doresc sa schimb toate boxele la un golf 4 break din 2001, boxele mari fiind de 165mm. Rugamintea mea este sa imi recomandati niste boxe bune la un pret mic si bune, sa se auda tare si bass ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!