TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Ciocinta_Alexandru_1976
în 8 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

1Ce ziceți în opinia voastra cine are cea mai frumoasa galerie de fotbal (a unei echipe de club) din EUROPA? Eu zic ca LIVERPOOL 100 la 100. Voi ce credeți? 2 Care este in opinia voastra cea mai tare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
geoconda
Întrebare recomandată în 8 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Ce arde mai multă grăsime? Cardio sau antrenamentele cu greutăți?

5
Răspunde Raportează
geoconda
în 8 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Eu nu mai înțeleg! Am nevoie sau nu de calorii ca să slăbesc? Sa zicem ca ieri am consumat aproape 1000 de calorii. Da? Și am făcut și sport, dar imi zicea pe aplicatie ca am ars doar 50 de klcalorii...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
alexandradlr
în 8 Iulie 2021 | alexandradlr întreabă:

Voi cum vedeți faza dintre Anglia si Danemarca? Mă refer la acel penalty. Credeti ca a fost acordat corect sau nu? Am văzut că s-au iscat discuții.

5
Răspunde Raportează
nujcatoatesuntluate
în 8 Iulie 2021 | nujcatoatesuntluate întreabă:

Cine credeți că o să câștige cupa Euro 2020?

7
Răspunde Raportează
UserName250000
în 8 Iulie 2021 | UserName250000 întreabă:

Salut :) Azi in Craiova mergeam regulamentar cu bicicleta, asteptam la semafor. Cand s- a facut verde, fiind pe banda corecta, o femeie a lovit putin bicicleta ca sa merg mai repede, m- am speriat,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ancaamaliiann
în 8 Iulie 2021 | Ancaamaliiann întreabă:

Deci daca pe Cristiano îl cheama Cristiano Ronaldo, pe baiatul lui cum îl cheama? Cristiano junior?

3
Răspunde Raportează
nesdfs
în 7 Iulie 2021 | nesdfs întreabă:

Va salut. Am 26 de ani, 1, 78cm. 74 kg, am jucat fotbal la o echipa in divizia D acum 8 ani de zile. Am jucat vreo 3 ani. Motivul pentru care m- am lasat de fotbal a fost scoala (parintii). Joc foarte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
geoconda
în 7 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Chiar există exercitii pentru o talie mai mică? Sau pentru grasimea de pe coapse? Nu stiu, ma tot uit pe you tube si vad ca daca vrei să slabesti, e o chestie ca să nu pierzi masa musculara, ca...? (mai mult)

35
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 7 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Este o diferență mare între Uefa Europă League si Uefa Conferance League?

3
Răspunde Raportează
GodOfThat
în 7 Iulie 2021 | GodOfThat întreabă:

Salut! As vrea si eu niste recomandari de sali mma/kickbox/kempo/box bune, in Bucuresti, care sa isi dea interesul. Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Alex1234567253a
în 7 Iulie 2021 | Alex1234567253a întreabă:

Salut.Cum pot avea venele mai vizibile? Știu că am nevoie de putina grăsime dar acum mă refer strict la alimentație.In unele zile sunt proeminente fara efort, iar uneori debia se observă

3
Răspunde Raportează
LeKIll
în 6 Iulie 2021 | LeKIll întreabă:

Salut! Doresc sa scot niste bani de pe betano si am optiunea doar prin card, ceea ce nu am momentan. Intrebarea mea este daca exista alta metoda de retragere in afara cardului bancar? Din ce stiam se ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2021 |

Buna ziua. Doresc sa imi fac "Home Gym" si nu stiu ce sa pun pe jos. Am ciment in camera pe jos. Multumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
Ancaamaliiann
în 6 Iulie 2021 | Ancaamaliiann întreabă:

Cum îl cheama pe baiatul lui Cristiano Ronaldo?

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 6 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Cine merge la SUPERCUPA ROMANIEI dintre CFR Cluj - Universitatea Craiova de sâmbătă din data de 10 07 2021 ora 20 00? Cine știe dacă o sa existe la Stadion la Arena Nationala înainte de meci Centre...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Bosssoi666
în 6 Iulie 2021 | Bosssoi666 întreabă:

Am 16 ani, fac sala de câteva luni si ma doare umărul drept si imi trosneste... păreri?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2021 |

Doresc sa ma apuc de skating si nu stiu daca ar trebui sa cumpar un skateboard complete sau sa cumpar ce este necesar si sa mi-l fac eu, ce ziceti? Veniti cu recomandări desigur si/si

2
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 5 Iulie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut, la antrenamentul push pull legs de doua ori pe săptămână, având în vedere că seriile și repetările sunt 4×12, cate exerciții trebuie făcute pentru o grupă musculară la un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xFlo699
în 5 Iulie 2021 | xFlo699 întreabă:

Salut TPU, am 14 ani si m- am gandit sa ma apuc de sala, special pentru masa musculara, ma poate ajuta cineva cu un orar cu ce ar trebui sa lucrez in fiecare zi? Nu vreau sa ma duc pe degeaba, fara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gahdkf
în 5 Iulie 2021 | Gahdkf întreabă:

Salut, cine știe ce salarii sunt în liga III din: Franța, Germania, Italia si Spania si liga IV Anglia?

1
Răspunde Raportează
Vi?an_Cosmin_1988
în 5 Iulie 2021 | Vi?an_Cosmin_1988 întreabă:

Salut, am 16 ani si vreau sa cumpăr un sac de box, n- am habar cum să- l aleg, la fel cu mănuși de box si bandaje, aș prefera ieftine dar bune, daca e nevoie și mai scumpe, doar sa fie de calitate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
geoconda
în 5 Iulie 2021 | geoconda întreabă:

Ce este acela un deficit caloric? Vreau sa slăbesc, dar nu înțeleg cum sta treaba. Adică ce trebuie să consum dintre; proteine, lipide, calorii, carbohidranti?, si etc ce mai sunt...

22
Răspunde Raportează
Alex20188
în 5 Iulie 2021 | Alex20188 întreabă:

Buna seara.Ce suplimente nutritive imi puteti recomanda pentru masa musculara? Am 1.70 si 65 kg

6
Răspunde Raportează
Rotellyyas
în 4 Iulie 2021 | Rotellyyas întreabă:

Stie cineva vreo sala de forta prin Costinesti? Am cautat pe google maps si nu gasesc. In afara de cele din hotele/cazari nu am găsit. Daca stiti voi dau funda

4
Răspunde Raportează
Alesia1234
în 4 Iulie 2021 | Alesia1234 întreabă:

Buna! Cine credeti ca o sa castige marti semifinala? Spania sau Italia? :))

12
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 4 Iulie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut,am dat o ciobănească cu pumnul intr-un sac de box și acum mă doare rau tricepsul și dacă ridic mâna incepe sa tremure, din ce cauza?

13
Răspunde Raportează
Herghelegiu
în 4 Iulie 2021 | Herghelegiu întreabă:

Bună, Credeți că Messi va câștiga copa america cu Argentina?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2021 |

In cat timp pot avea bratul de maxim 41- 42 cm acum am vreo 30- 31? Am 19 ani 1.70 65 kg am niste gantere acasa de 10 kg, fac 13 repetari in 4 seturi, dureaza o ora si ceva tot antrenamentul.O zi fac...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 4 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Cei care sunteți suporteri infocați ai echipei Petrolul Ploiești. De ce Petrolul nu mai are voie sa folosească sigla pe echipamentele de joc? Si pe ce data aproximativa poate sa se dea un verdict dacă...? (mai mult)

0
Hehehahah
în 4 Iulie 2021 | Hehehahah întreabă:

Salut. Vi se pare periculos mersul pe o roata pe MTB? Știți să mergeti sau ati putea? :)) Eu merg la + 60 kmh încă manual și wheelie și toți îmi zic că sunt nebun :)) vreau sa aud și părerea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 3 Iulie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut,când mă încordez,doar se umfla, pot sa zic că am mușchi dar nu sunt definit și nu sunt gras, din ce cauza?

10
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 3 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce rol are Uefa Nations League? Ce castiga echipa care câștigă Liga Națiunilor?

2
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 3 Iulie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care credeți in opinia voastra ca o sa fie Finala EURO 2020? Și cine credeți ca o sa castige EURO 2020?

12
Răspunde Raportează
Madasinimic1
în 3 Iulie 2021 | Madasinimic1 întreabă:

Buna TPU! Sunt noua aici si am o intrebare.Si anume pot slabi 10 kilograme(tinta la care vreau sa ajung) daca merg pe jos in fiecare seara timp de o ora- doua? Profit de faptul ca ies cu catelul meu afara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Alex1234567253a
în 3 Iulie 2021 | Alex1234567253a întreabă:

Salut.Eu vreau sa slăbesc 5 kg de grasime fara sa-mi afecteze masa musculara.Cate grame de proteina am nevoie pe kg corp și ce fel de antrenamente am nevoie la sala?

3
Răspunde Raportează
ZviperzX
în 3 Iulie 2021 | ZviperzX întreabă:

Salut, astăzi am fost la sala ca să ard grăsimea și sa fac ceva masa musculara, a fost prima zi și na nu sunt expert și nu prea am executat exercițiile corect. Am fost cu un prieten care m- a ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Melonn635
în 2 Iulie 2021 | Melonn635 întreabă:

Salutare TPU! Stie careva daca mai pot gasi o bicicleta mtb mai exact Cross Fusion Man 27, 5’’ cadru 500mm in stocuri pe la vreun magazin? Multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
ZviperzX
în 2 Iulie 2021 | ZviperzX întreabă:

Salut, astăzi am fost la sala ca să ard grăsimea și sa fac ceva masa musculara, a fost prima zi, și na nu sunt expert și nu prea am executat exercițiile corect, am fost cu un prieten care m-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Olsen
în 2 Iulie 2021 | Olsen întreabă:

1 Ce jucători a transferat echipa Rapid București? Știu ca pe Săpunaru l- a transferat și Dragoș Grigore. Voi ce părere aveți, are Rapidul șanse sa acceadă în Conference League? Care e ultimul...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 2 Iulie 2021 |

Salut, dacă m- aș apuca timp de o luna, în fiecare zi sa fac câte 10 flotari (5 dimineața și 5 seara), ușor ușor extinzând numărul acestora (6 dimineața, 6 seara etc), cam la câte credeți...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
joghu22
în 1 Iulie 2021 | joghu22 întreabă:

Buna TPU! Tot eu cu sala. Ma simt foarte obosita dupa sala, transpir, am febra musculară. Asta înseamnă ca am arderile bune? Eu sunt putin dezamagita fiindca am slăbit doar 1, 3kg. Stiu ca nu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Vlad7895
în 1 Iulie 2021 | Vlad7895 întreabă:

Salut, sunt baiat si am 14 ani. Toti prietenii mei se joaca doar fotbal dar eu ma simt exclus deoarece nu imi place acest sport. Este normal sa nu imi placa fotbalul?

2
Răspunde Raportează
svenhassel13
în 1 Iulie 2021 | svenhassel13 întreabă:

Cati km trebuie da alergi pentru a ti se ingrosa picioarele? Eu alerg 2km pe zi, imi cresc ceva cu asta?

14
Răspunde Raportează
Lukasssz
în 1 Iulie 2021 | Lukasssz întreabă:

Avand in vedere ca Franta si Germania au fost eliminate, cine credeti ca va castiga Euro? Eu zic ca Spania.

9
Răspunde Raportează
Olsen
în 1 Iulie 2021 | Olsen întreabă:

Îmi puteți da minim 5- 7 meciuri pe mâine sau poimâine? Ma refer la meciurile amicale, eu nu prea mai sunt inspirat în ultima vreme. Am nevoie de bani și nu știu cum altfel sa ii înmulțesc decât...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andrei123Aa
în 30 Iunie 2021 | Andrei123Aa întreabă:

Am observat la unii sportivi ca au o piele subtire si care se desprinde usor daca prinzi de ea! Cum o pot face? Daca as putea face asta s-ar observa mai bine masa musculara?

4
Răspunde Raportează
ZbarMario
în 30 Iunie 2021 | ZbarMario întreabă:

Salut, la antrenamentul: Luni:Push A(piept, triceps, umeri) Marți:Pull A(biceps, spate, trapez) Miercuri:Legs A(picioare) + antebraț Joi:pauza Vineri:Push B(piept, triceps, umeri) Sâmbătă:Pull...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 30 Iunie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Care este diferența între o minge de fotbal originala și o replica a modulului respectiv?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2021 |

Salut! Ce părere aveţi despre sportul Krav Maga?

3
Răspunde Raportează
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civiliza?i in societate ca romnii! Ce se ntmpl? de au ajuns romnii n halul asta? Vad adolescen?i romni prosti care njur? grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 12 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani ?i nu am avut niciodat? o iubit?. Crede?i c? o s? am cndva una sau o s? r?mn singur? Tata spune c? dect s? am o iubit? care mi m?nnc? via?a, mai bine singur.
    12 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 16 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    9 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 21 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Cum s? nu mai m? gndesc la moarte? Acest gnd m? obose?te. Vreau s? mor, dar nu vreau s? r?mn paralizat, o legum?"! Poate dac? a? lucra undeva m- a? sim?i mai bine(cred), dar nu...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.886
  • Întrebări: 3.953.344
  • Răspunsuri: 17.655.354
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Minionii

Minionii

Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii