Ce inseamna psihosocial?
Care vietate a evoluat cel mai putin de cand a aparut viata pe Terra?
Care este importanta postului in acceptiunea crestina si de ce adeptii altor religii nu postesc?
Ce este mai grea? Pedeapsa cu moartea sau pedeapsa cu viata?
Cate tipuri de creativitate exista?
Ce este rau si ce este bine?
De ce in lume se repeta greselile trecutului? De ce raul domina binele?
Cine conduce lumea, in care traim acu?
Care ar fi o carte potrivita pentru o fata de 12 ani? Vreau o carte de aventura, nu ceva plictisitor.
Visele semnifica ceva, pentru ca din ale mele s-au implinit vreo 3 si asta citeodata ma sperie, citeodata ma bucura... unde pot gasi semnificatia viselor?
Din ce fructe au reusit cercetatorii neo-zeelandezi sa produca curent electric?
Unde pot gasi studii de psihologie despre invatare?
Daca samponurile au culori si mirosuri diferite de ce spuma lor e mereu alba
Voi stiti ce inseamna cuvantul "eritreic", mai precis ziar eritreic?
In Coran apare vreo descriere a unui echivalent al Edenului? Imi puteti da, va rog, linkuri catre acel pasaj?
In ce cred Evreii?
Definitia dragostei : "Vino, sa pot regasi drumul spre mine." [ Octavian Paler] Sunteti de acord cu aceasta sintagma? Ce intelegi prin ea? Cati v-ati gasit drumul? Mi se pare o sintagma prea concentrata....? (mai mult)
Ce parere aveti despre preotii care "deschid cartea"?
De ce incearca omul sa explice inexplicabilul?
De ce homosexualitatea feminină este privită cu mai multă întelegere decât homosexualitatea masculină? Si în artă sau cinematografie, lesbianismul este tratat privilegiat, întrand într-o categorie...? (mai mult)
Marea întrebare, la care nu ştiu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" [ Sigmund Freud ]
daca tot se vorbeste despre schimbarea asta radicala, noi ce o sa acem in 2012 acesti tineri din ziua de azi...supravietuim?
Ce credeti despre Dumnezeu in viziunea si credinta unor oameni simpli de la tara atinsi vag de materialismul filozofic si politic impus de vremurile respective, despre existenta sau non existenta lui...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Nostradamus? Credeti in prezicerile lui? Cateva s-au implinit.Credeti in prezicatori? Daca nu atunci cum de cateva preziceri ale lui s-au implinit.Credeti ca e cel mai mare prezicator?...? (mai mult)
Cate ore de biologie chimie si matematica se fac daca sunt la profilul stiinte ale naturii(bio-chimie)? este greu?>
Prieteni, am si eu o dilema :| Ce stiti (altceva decat ce se afla pe net..ca d'astea...am citit cam tot) despre Lilith..chiar a fost scris ceva despre ea in Biblie? asa am vazut ca scria undeva...si daca? (mai mult)
Ce stiti despre gandirea pozitiva? Intrebarea e scurta dar sunt sigur ca raspunsurile pot fi multe si ample.
Pentru asa zisii crestini. Daca exista Creatorul, unde se afla El acum? Si de ce nu se arata noua?
Intrebare pentru asa zisii atei: Daca nu exista un Creator atunci cine a facut lumea? Nimeni nu apare singur. Explicati.
Cat poate trai o rata?
Cine-i in zodia fecioara? Cum va caracterizati?
Credeti ca merita sa dau banii pe un telescop? cum se vede? e misto?
Ce inseamna cand visezi un sarpe neveninos incolotocit de picior, care tot vrea sa urce spre sold, iar eu il trag cu mana afara si atunci vad ca moare?
Credeti ca morala capata un sens doar din punct de vedere religios? Avand in vedere ca morala sociala difera in functie de vremurile si tarile in care se aplica si sunt reguli aplicate mereu post-factum,...? (mai mult)
Multi oameni mor fara a afla vreodata ceea ce sunt ei de fapt. Suntem fapturi ale lui Dumnezeu? Suntem rezultatul unei indelungate evolutii? TU ce ai alege? Creatie sau evolutie?
Vreau sa va intreb daca va place sa scrieti poezii? Eu ma relaxez prin acest lucru si imi scriu starile mele in versuri si pe urma le citesc si imi reamintesc de trecut. Am participat la foarte multe concursuri...? (mai mult)
Ce ne mai solidarizeaza azi? Exista vreun ideal care sa ne lege pe toti, sa ne faca sa privim in aceeasi directie, chiar daca nu ne iubim unii pe altii? Mai exista vreo valoare pe care s-o respectam?...? (mai mult)
Ce este visul (din noapte)? Si ce face creierul in timpul acesta? De ce visam?
Defineste perfectiunea.
Ce sens daţi expresiei "un om e pe moarte". De ce?
Incerc mereu sa ma perfectionez intr-o anumita arta care iti cere in primul rind sa te perfectionezi ca om. Dar va spun sincer caci ma aflu de cele mai multe ori in impas de a intelege omul din mine si...? (mai mult)
A se nota în calendar! Oriunde te vei afla pe 27 august 2009 la miezul nopţii şi 30 de min., nu uita să ridici ochii spre cer. Vor fi două luni pe cer. Planeta Marte va fi cea mai strălucitoare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre trecerea Pamantului spre a patra dimensiune? Ce stiti despre planeta Nibiriu si cand se propaga a avea loc incidentul?
Ce parere aveti despre cutremurul care se va abate asupra Romaniei? Detalii.
Care este rolul omului pe pamant?(nu e vorba de rolul fiecaruia dintre voi ci rolul omului in general) de ce traim pe acest pamant? As vrea sa va vad viziunile asupra vietii.
Credeti ca a existat Atlantida? De ce a disparut?
Crede cineva in "deochi"?
Ce intelegeti prin "suflet"? (cat se poate de clar, nu religie)
Unde merge sufletul dupa moarte?
1. La început, Dumnezeu l-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul. 2. Si erau doi BYTE în WORD, si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat UNUL de ZERO si a vazut ca lucrul acesta este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Maria_Vaduva_1984 întreabă:
bogdan4cognkac întreabă:
D7Alina777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.