Ce este fondul de rulment? Daca stau cu chirie trebuie sa-l platesc eu sau proprietarul?
Am o centrala Ferroli Divacondens F D. Imi apare eroarea A 51. Ce inseamna, ce trebuie reparat? Sau ce are?
SCUZATI CATEGORIA. Salut, de la inceputul lui ianuarie m- am mutat intr- o garsoniera, in Ploiesti, un bloc destul de linistit, eu stand la parter. Mi- a venit facture la gaze in ianuarie de 550 lei,...? (mai mult)
Am o intrebare, am un frigider hotpoint ariston si cand ii inchid usa de fiecare data se aude ca un fluierat timp de 10 secunde dupa se opreste.Care ar fi cauza?
As vrea sa imi montez singur plăcile de rigips dar nu am asa multa experienta, as vrea sa stiu daca e neapărat sa pun profile sau daca pot pune rigips direct cu negrele pe lemn, stau la mansarda...? (mai mult)
Buna! As vrea sa intreb, poate nu ar trebui sa intreb aici dar totusi intreb: care este cel mai bun aparat pentru gard electric (incadrat in 200- 400 de euro pentru vreo 20 hectare )? Poate din cei ...? (mai mult)
Salut, TPU. Azi am achizitionat un imobil si pe hol si- n sufragerie e tapet. Este relativ nou pus din ce mi- a povestit fosta proprietara, destul de dragut, dar nu prea:)) Cert e ca il vreau jos. Acum...? (mai mult)
Pentru un litru de vopsea lavabilă, formula 9, câtă apă trebuie să se pună?
Cam ce greutate are o placa de marmura de 2m lungime, 1m latime si 8 cm grosime?
Luna asta urmeaza sa ma mut intr- o Garsoniera pentru prima data si vreau sa va intreb cat ar costa Curent- ul, gaz, apa, internet lunar? Oras Botosani, Chiria stiu deja cat ma costa....? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste magazine de mobila in Bucuresti? Cu preturi acceptabile. Multumesc! ps: as dori magazine mai mici sau nu atat de cunoscute ca Lems, Casa Rusu, etc
Stie cineva cum se numeste chestia aia care strange balamaua de la usa de termopan? Cea de pe tocul usii si strangi in suruburi cu o lamela metalica, in care intra balamaua de la usa.
Salut.Am si eu o intrebare,care sunt pasi de urmat pentru a obtine o autorizatie de constructie pentru o casa la tara, si cat costa treaba asta? Va multumesc!
Buna, doresc sa stropesc niste tufe de la niste nuci taiati. Cu ce substanta as putea arde frunzele sau cu ce sa stropesc pentru arderea frunzelor la pomi?
Îmi recomandați o aplicație gratuită unde aș face designul grădinii casei mele? Mulțumesc anticipat!
Imi poate spune cineva urgent care este diferenta dintre fân si otavă?
Salut, sunt Ioan, eu am o frica foarte mare de cutremure, cum adica? Adica imi este foarte frica sa vina un cutremur deoarece stau la bloc la etajul 8 si daca as fi la bunici si ar fi un cutremur se ...? (mai mult)
Cum imi pot da seama daca am inchis corect aragazul? In jurul butonului sunt scrise niste litere, dar nu stiu ce inseamna. Sunt literele I, D si E. Am rotit butonul catre litera E si vad ca nu miroase...? (mai mult)
Sal TPU! Pentru multibat 12.5, la o tencuiala ce cantitati de nisip si apa trebuiesc folosite?
Eu am niște vecini care țin găinile într-un spatiu mic tot timpul. Este ceva de făcut?
Stiu ca pare stupid, dar cred ca am uitat markereul in priza cu un sandvis in el. In cat timp ar putea să ia foc?
Este bine să ținem găinile în spații mici un timp îndelungat?
Cate ore poate sa functioneze o masina de spalat pe zi? Nu scrie pe net rog pe cineva care o foloseste si ce scrie in instructiuni pot spala 2 sau 3 cicluri pe zi?
Vreau o recomandare sincera de la cineva care are o centrala pe lemne, ce model imi recomandati? Dau funda raspunsului adecvat!
Ce marca masina de spalat ati recomanda care sa fie buna calitate-pret?
Ce pomi fructiferi se fac fara stropiri?
Salut, de cativa ani (ANI) vecina mea de deasupra ma tot inunda in ultimul hal. Ma duc la ea la usa, nu imi deschide sau cand imi deschide ma ia la misto cum ca "cum vecine sa te inund, ca eu am mocheta"...? (mai mult)
Bună, dragilor! Am o mică problemă, de o perioadă de timp sunt mutată singură intr- un apartament...ideea e în felul următor, nu am intimitate fată de blocul de vizavi. Mi- a zis cineva de ...? (mai mult)
O parte a mesei mele din sticla este mata. Ar putea fi din cauza acetonei? (ieri am varsat acetona)
La cat timp de la plantarea rasadurilor de capsuni, fac si fructele? In ghivece in apartament.
Va rog sa ma ajutati cei care se pricep la flori si imi puteti spune ce flori nu sunt pretentioase la sol si rezista vara pana in toamna afara? Vreau sa plantez la mormantul mamei mele si nu stiu ce soi...? (mai mult)
In ce perioada se efectueaza altoirea pomilor fructiferi in coaja si in despicatura? Dau funda
Stau la casa la tara, cum imi dau seama ca nu am impamantare? Am 2 fire din contor care sunt prinse la 2 sigurante.
As avea o intrebare, este necesar sa pui Calgon in masina de spalat rufe da sau nu?
Cat ar trebui sa- mi vina factura la curent? Locuiesc la apartament cu 3 camere, Galati. Sufragerie : Laptop conectat mereu la priza (bateria e stricata asa ca am scos- o, fier de calcat uneori, ...? (mai mult)
Am un expresor manual cu lapte studio casa barista, problema e ca laptele nu scoate abur. Dar se face spuma, instructiunile nu sunt prea bune.
Tata m- a pus sa ii cumpar un aparat de sudura, e bun de ceva acesta de pe eMAG https://www.emag.ro/set- aparat- de- sudura- invertor- stromo- campion- 250a- 1- 6- 5mm- toate- accesoriile-...? (mai mult)
Vreau sa pun o clocitoare cu oua de găini americane, șunt niște oua mici. Pot sa pun numai 30 de oua daca atâtea am?
Cum iti dai seama ca farfuria este clatita ca lumea fara sa mai ramana dero?
Am o motocoasa pe benzina si am nevoie sa cumpar fir de taiat iarba. Stie cineva de unde pot cumpara fir de motocoasa?
Cat stau in mod obisnuit pomii infloriti?
Buna,TPU! Am o arca la casa mai inalta si s-a daramat o bucata din ea.As vrea sa stiu cu ce pot sa o incarc sa o repar? Cu ciment sau multibat din acela? Nu stiu ce sa cumpar exact...Multumesc!
spuneti- mi cum se numesc soiul de struguri care se fac de culoare albastra? Ca acestia. http://st.gde- fon.com/wallpapers_original/579491_priroda_leto_vinograd_1920x1080_www.Gde-...? (mai mult)
Eu nu mai am pe nimeni la tara, bunicii au murit deci nu este nici un consum.La energie electrica factura vine tot 0 este normal intrucat nimeni nu consuma.Trebuie sa merg ca sa citeasca la tara daca ...? (mai mult)
Deci pe o portiune lunga de doi metri, lata de vreo 60cm langa casa am cumparat sa plantez asa: doua narcise (cu bulb, gata inflorite), o lalea(cu bulb gata inflorita) si doua fire de panseluta in ghiveci...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa achizitionez o friteuza. Care sunt avantajele si dezavantejele? Ma refer la cea pe ulei si cea pe aer cald?
Locuiest intr- un bloc in zona Drumul Taberei si de dimineata, presiunea apei e foarte mica. De parca ar curge apa si la baie si la bucatarie in acelasi timp, desi un singur robinet e deschis. Nu s- ...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema riscanta si nu stiu ce masuri ar trebui sa iau. Locuiesc la etajul 1, intr- un apartament cu 2 camere.Blocul este amplasat aproape de centrul orasului. De curand, iubita...? (mai mult)
O recomandare pentru un ciocan rotopercutor, hobby spre semiprofesional, alimentare curent. Mulțumesc
Buna dimineața TPU, am sa fiu cât de scurt se poate, dispun de suna de 25.000€, ma gândesc sa incep, o casa de apoximativ 130mp S Desfășurată doar pe parter, ma gândesc sa fac la roșu ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!