TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
AndrewR
în 10 Aprilie 2019 | AndrewR întreabă:

Ce este fondul de rulment? Daca stau cu chirie trebuie sa-l platesc eu sau proprietarul?

2
Răspunde Raportează
comadark
în 10 Aprilie 2019 | comadark întreabă:

Am o centrala Ferroli Divacondens F D. Imi apare eroarea A 51. Ce inseamna, ce trebuie reparat? Sau ce are?

2
Răspunde Raportează
AndreiMarian12
Întrebare recomandată în 10 Aprilie 2019 | AndreiMarian12 întreabă:

SCUZATI CATEGORIA. Salut, de la inceputul lui ianuarie m- am mutat intr- o garsoniera, in Ploiesti, un bloc destul de linistit, eu stand la parter. Mi- a venit facture la gaze in ianuarie de 550 lei,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Porcar
în 10 Aprilie 2019 | Porcar întreabă:

Am o intrebare, am un frigider hotpoint ariston si cand ii inchid usa de fiecare data se aude ca un fluierat timp de 10 secunde dupa se opreste.Care ar fi cauza?

2
Răspunde Raportează
yyyooyo
în 9 Aprilie 2019 | yyyooyo întreabă:

As vrea sa imi montez singur plăcile de rigips dar nu am asa multa experienta, as vrea sa stiu daca e neapărat sa pun profile sau daca pot pune rigips direct cu negrele pe lemn, stau la mansarda...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
gabygabriel2668
în 9 Aprilie 2019 | gabygabriel2668 întreabă:

Buna! As vrea sa intreb, poate nu ar trebui sa intreb aici dar totusi intreb: care este cel mai bun aparat pentru gard electric (incadrat in 200- 400 de euro pentru vreo 20 hectare )? Poate din cei ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ibaal
în 8 Aprilie 2019 | ibaal întreabă:

Salut, TPU. Azi am achizitionat un imobil si pe hol si- n sufragerie e tapet. Este relativ nou pus din ce mi- a povestit fosta proprietara, destul de dragut, dar nu prea:)) Cert e ca il vreau jos. Acum...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
MembruNou74763e21
în 8 Aprilie 2019 | MembruNou74763e21 întreabă:

Pentru un litru de vopsea lavabilă, formula 9, câtă apă trebuie să se pună?

1
Răspunde Raportează
Popa_Eduard_1995_L6YU
în 7 Aprilie 2019 | Popa_Eduard_1995_L6YU întreabă:

Cam ce greutate are o placa de marmura de 2m lungime, 1m latime si 8 cm grosime?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2019 |

Luna asta urmeaza sa ma mut intr- o Garsoniera pentru prima data si vreau sa va intreb cat ar costa Curent- ul, gaz, apa, internet lunar? Oras Botosani, Chiria stiu deja cat ma costa....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MelindaVictoria
în 7 Aprilie 2019 | MelindaVictoria întreabă:

Imi puteti recomanda niste magazine de mobila in Bucuresti? Cu preturi acceptabile. Multumesc! ps: as dori magazine mai mici sau nu atat de cunoscute ca Lems, Casa Rusu, etc

1
Răspunde Raportează
Cristescu_Lauren?iu_1991
în 7 Aprilie 2019 | Cristescu_Lauren?iu_1991 întreabă:

Stie cineva cum se numeste chestia aia care strange balamaua de la usa de termopan? Cea de pe tocul usii si strangi in suruburi cu o lamela metalica, in care intra balamaua de la usa.

2
Răspunde Raportează
costy3y
în 7 Aprilie 2019 | costy3y întreabă:

Salut.Am si eu o intrebare,care sunt pasi de urmat pentru a obtine o autorizatie de constructie pentru o casa la tara, si cat costa treaba asta? Va multumesc!

2
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 7 Aprilie 2019 | alexandrubt13 întreabă:

Buna, doresc sa stropesc niste tufe de la niste nuci taiati. Cu ce substanta as putea arde frunzele sau cu ce sa stropesc pentru arderea frunzelor la pomi?

5
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 5 Aprilie 2019 | MihaelaDart întreabă:

Îmi recomandați o aplicație gratuită unde aș face designul grădinii casei mele? Mulțumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Marian_Carmen_1999
în 4 Aprilie 2019 | Marian_Carmen_1999 întreabă:

Imi poate spune cineva urgent care este diferenta dintre fân si otavă?

3
Răspunde Raportează
Floria_Ioan_1996
în 4 Aprilie 2019 | Floria_Ioan_1996 întreabă:

Salut, sunt Ioan, eu am o frica foarte mare de cutremure, cum adica? Adica imi este foarte frica sa vina un cutremur deoarece stau la bloc la etajul 8 si daca as fi la bunici si ar fi un cutremur se ...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Aprilie 2019 |

Cum imi pot da seama daca am inchis corect aragazul? In jurul butonului sunt scrise niste litere, dar nu stiu ce inseamna. Sunt literele I, D si E. Am rotit butonul catre litera E si vad ca nu miroase...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RaziMaaaaa
în 3 Aprilie 2019 | RaziMaaaaa întreabă:

Sal TPU! Pentru multibat 12.5, la o tencuiala ce cantitati de nisip si apa trebuiesc folosite?

1
Răspunde Raportează
Robert160
în 3 Aprilie 2019 | Robert160 întreabă:

Eu am niște vecini care țin găinile într-un spatiu mic tot timpul. Este ceva de făcut?

3
Răspunde Raportează
Unpandasinguratic
în 2 Aprilie 2019 | Unpandasinguratic întreabă:

Stiu ca pare stupid, dar cred ca am uitat markereul in priza cu un sandvis in el. In cat timp ar putea să ia foc?

2
Răspunde Raportează
Robert160
în 2 Aprilie 2019 | Robert160 întreabă:

Este bine să ținem găinile în spații mici un timp îndelungat?

4
Răspunde Raportează
Sorin7777
în 1 Aprilie 2019 | Sorin7777 întreabă:

Cate ore poate sa functioneze o masina de spalat pe zi? Nu scrie pe net rog pe cineva care o foloseste si ce scrie in instructiuni pot spala 2 sau 3 cicluri pe zi?

6
Răspunde Raportează
Sorin7777

Vreau o recomandare sincera de la cineva care are o centrala pe lemne, ce model imi recomandati? Dau funda raspunsului adecvat!

3
Răspunde Raportează
Sorin7777

Ce marca masina de spalat ati recomanda care sa fie buna calitate-pret?

19
Răspunde Raportează
Sorin7777
în 31 Martie 2019 | Sorin7777 întreabă:

Ce pomi fructiferi se fac fara stropiri?

2
Răspunde Raportează
BJK1903
în 31 Martie 2019 | BJK1903 întreabă:

Salut, de cativa ani (ANI) vecina mea de deasupra ma tot inunda in ultimul hal. Ma duc la ea la usa, nu imi deschide sau cand imi deschide ma ia la misto cum ca "cum vecine sa te inund, ca eu am mocheta"...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
CRISTINAMIA
în 31 Martie 2019 | CRISTINAMIA întreabă:

Bună, dragilor! Am o mică problemă, de o perioadă de timp sunt mutată singură intr- un apartament...ideea e în felul următor, nu am intimitate fată de blocul de vizavi. Mi- a zis cineva de ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Raixxa22
în 31 Martie 2019 | Raixxa22 întreabă:

O parte a mesei mele din sticla este mata. Ar putea fi din cauza acetonei? (ieri am varsat acetona)

2
Răspunde Raportează
Albertoadrian5577
Întrebare recomandată în 31 Martie 2019 | Albertoadrian5577 întreabă:

La cat timp de la plantarea rasadurilor de capsuni, fac si fructele? In ghivece in apartament.

2
Răspunde Raportează
Albertoadrian5577
în 31 Martie 2019 | Albertoadrian5577 întreabă:

Va rog sa ma ajutati cei care se pricep la flori si imi puteti spune ce flori nu sunt pretentioase la sol si rezista vara pana in toamna afara? Vreau sa plantez la mormantul mamei mele si nu stiu ce soi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ignat_Lorenzo_1990
în 30 Martie 2019 | Ignat_Lorenzo_1990 întreabă:

In ce perioada se efectueaza altoirea pomilor fructiferi in coaja si in despicatura? Dau funda

3
Răspunde Raportează
niko23
în 30 Martie 2019 | niko23 întreabă:

Stau la casa la tara, cum imi dau seama ca nu am impamantare? Am 2 fire din contor care sunt prinse la 2 sigurante.

6
Răspunde Raportează
Georgel112
în 30 Martie 2019 | Georgel112 întreabă:

As avea o intrebare, este necesar sa pui Calgon in masina de spalat rufe da sau nu?

4
Răspunde Raportează
AndreiMihnea332
în 30 Martie 2019 | AndreiMihnea332 întreabă:

Cat ar trebui sa- mi vina factura la curent? Locuiesc la apartament cu 3 camere, Galati. Sufragerie : Laptop conectat mereu la priza (bateria e stricata asa ca am scos- o, fier de calcat uneori, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VMircea97
în 29 Martie 2019 | VMircea97 întreabă:

Am un expresor manual cu lapte studio casa barista, problema e ca laptele nu scoate abur. Dar se face spuma, instructiunile nu sunt prea bune.

1
Răspunde Raportează
ALEXXXL19
în 29 Martie 2019 | ALEXXXL19 întreabă:

Tata m- a pus sa ii cumpar un aparat de sudura, e bun de ceva acesta de pe eMAG https://www.emag.ro/set- aparat- de- sudura- invertor- stromo- campion- 250a- 1- 6- 5mm- toate- accesoriile-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Solomon_Oana_1984
în 29 Martie 2019 | Solomon_Oana_1984 întreabă:

Vreau sa pun o clocitoare cu oua de găini americane, șunt niște oua mici. Pot sa pun numai 30 de oua daca atâtea am?

1
Răspunde Raportează
sudenta
în 29 Martie 2019 | sudenta întreabă:

Cum iti dai seama ca farfuria este clatita ca lumea fara sa mai ramana dero?

7
Răspunde Raportează
Jeddi
în 28 Martie 2019 | Jeddi întreabă:

Am o motocoasa pe benzina si am nevoie sa cumpar fir de taiat iarba. Stie cineva de unde pot cumpara fir de motocoasa?

8
Răspunde Raportează
Andreea2804Ioana
în 28 Martie 2019 | Andreea2804Ioana întreabă:

Cat stau in mod obisnuit pomii infloriti?

3
Răspunde Raportează
Ellenaella95
în 28 Martie 2019 | Ellenaella95 întreabă:

Buna,TPU! Am o arca la casa mai inalta si s-a daramat o bucata din ea.As vrea sa stiu cu ce pot sa o incarc sa o repar? Cu ciment sau multibat din acela? Nu stiu ce sa cumpar exact...Multumesc!

1
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 27 Martie 2019 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

spuneti- mi cum se numesc soiul de struguri care se fac de culoare albastra? Ca acestia. http://st.gde- fon.com/wallpapers_original/579491_priroda_leto_vinograd_1920x1080_www.Gde-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
totuldesprenaturasiaventura
în 27 Martie 2019 | totuldesprenaturasiaventura întreabă:

Eu nu mai am pe nimeni la tara, bunicii au murit deci nu este nici un consum.La energie electrica factura vine tot 0 este normal intrucat nimeni nu consuma.Trebuie sa merg ca sa citeasca la tara daca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 27 Martie 2019 | pumpkinky întreabă:

Deci pe o portiune lunga de doi metri, lata de vreo 60cm langa casa am cumparat sa plantez asa: doua narcise (cu bulb, gata inflorite), o lalea(cu bulb gata inflorita) si doua fire de panseluta in ghiveci...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CASTRAVETE112
în 26 Martie 2019 | CASTRAVETE112 întreabă:

Salutare! Vreau sa achizitionez o friteuza. Care sunt avantajele si dezavantejele? Ma refer la cea pe ulei si cea pe aer cald?

1
Răspunde Raportează
KatherineH
în 26 Martie 2019 | KatherineH întreabă:

Locuiest intr- un bloc in zona Drumul Taberei si de dimineata, presiunea apei e foarte mica. De parca ar curge apa si la baie si la bucatarie in acelasi timp, desi un singur robinet e deschis. Nu s- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gaby212
în 26 Martie 2019 | Gaby212 întreabă:

Ma confrunt cu o problema riscanta si nu stiu ce masuri ar trebui sa iau. Locuiesc la etajul 1, intr- un apartament cu 2 camere.Blocul este amplasat aproape de centrul orasului. De curand, iubita...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
Marinush123456789
în 25 Martie 2019 | Marinush123456789 întreabă:

O recomandare pentru un ciocan rotopercutor, hobby spre semiprofesional, alimentare curent. Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
Sandor12921
în 25 Martie 2019 | Sandor12921 întreabă:

Buna dimineața TPU, am sa fiu cât de scurt se poate, dispun de suna de 25.000€, ma gândesc sa incep, o casa de apoximativ 130mp S Desfășurată doar pe parter, ma gândesc sa fac la roșu ca...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 2 ore

9PM întreabă:

Suntem n 2025 ?i unii din zona nu ?tiu pur ?i simplu s? m? ntreb dect, daca lucrez! Altceva nu ?tiu s? m? ntrebe! ?i pe unii i fu.e grija asta, de parc? ei mi- ar da sa m?nnc sau...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Qazws
    trimisă pe 19 Noiembrie

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 6 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.846
  • Întrebări: 3.953.287
  • Răspunsuri: 17.654.928
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
Piratii din Caraibe

Piratii din Caraibe

Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.820 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii