Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 26 Noiembrie 2025 sunt:
Cum desfund teava la wc? Dau funda
La o lada frigorifica se pot "inversa" geamurile alea? Nu stiu cum am reusit. sau asa a fost si nu am observat eu? O sa las aici un link catre o poza sa vedeti la ce ma refer. practic iese frigul...? (mai mult)
Bună am o gaina care a fost mușcată de un motan.Și nu știu cum sa o tratez sau cum sa scap de motan va rog dau funda.
Îmi puteți recomanda ceva programe de proiectare 3D pentru case+curte?
Cu ce se poate taia un pervaz de granit gros de 15 mm?
Buna seara, As dori sa ma ajutati cu o informatie va rog. Pentru renovarea unui apartament, etajul 4 din 4, ce se recomanda pentru pereti? Adeziv si plasa sau placi de rigips? Multumesc...? (mai mult)
Ma gandesc sa incep o constructie a unei cabane la tara, intr- un loc izolat fara curent, gaz si utilitati. La ce pret m- ar ajunge constructia pe piloni? Pret cu si fara mansarda. Si la ce pret m- ar...? (mai mult)
Florile care au pământ de burete de udă?
Vreau sa imi sap in curte o mica balta pentru apune in ea 23 de carasi. Care este adancimea minima pentru a putea trai carasi?
As vrea sa varuiesc o debara cu var si nu stiu ce cantitate de var se pune la un litru de apa de exemplu.
Salut - sper ca am postat la categoria care trebuia. Deci am o mica problema care este in felul urmator, acum un an am inchiriat un ap. 2 camere in Bucuresti ( bine - o camera si plateam chirie pe ...? (mai mult)
Stiti vreun site de unde pot comanda telina apio in Buzau?
o recomandare de un cort de 2-3 persoane pana in 150 de lei impermeabil care chiar sa fie ok?
Am plantat acum un cais,deja are aproape o luna, si ma intereseaza dupa cati ani incepe sa faca fructe?
de ce am nevoie pentru realizarea unui tavan din rigips? vreau sa aflu numele profilelor deoarece nu stiu... cd 60 e unul, cel care se fixeaza in perete cum se numeste, de pe margine mai exact...? (mai mult)
Știu că sună prostesc, dar nu mai suport. Eu stau la curte, iar bunicul meu nu folosește wc ul. Urinează pe ciment și pe pământ în fața casei. Face asta de câțiva ani, iar mirosul a devenit...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o casa veche are cam 100 de ani este din lemn și o parte a holului din cărămidă, are aprox 35mp. Deoarece am construit alta vreau sa o demolez. Știe cineva cam cat ar costa ...? (mai mult)
As vrea sa stiu cu ce as putea izola fonic o camera. Ceva de la dedeman. Inafara de cofraje si pluta. Funda
Imi poate explica cineva cum pot sa fac acasa un inrerupator cu telecomnda?
Olla, locuiesc la etajul 10 si am o mare problema cu acei Gandaci Puturosi (Gandac de cartof ce are culoare negricioasa), nu stiu ce s- a intamplat anul asta ca anul trecut nu am avut absolut nicio problema...? (mai mult)
Buna seara cine stie sa- mi spuna cum sa scriu pe net sa gasesc riglu de ala se pune la tocu usii sa o stranga usa catre toc e cu filet sau surub...? Asa ma refer : https://i.dedeman.ro/media/catalog/product/cache/dedeman/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/7/0/7010672_1.jpg...? (mai mult)
Cum pot posta povestile mele aici? am incercat si nu am putut va rog ajutati-ma.
Am cumpărat de la cineva lapte (o fermă agricolă) şi avea gust cam piperat. Care să fie cauza?
este cineva pe aceasta pagina care are sau poate obtine o substanta numita "VERDE DE PARIS"? se folosea in casa si gradina pentru soareci, sobolani, muste, gandaci, insecte etc. si este...? (mai mult)
Sunt bune gogosile astea? https://www.google.ro/search?q=gogosi+ donuts&client=opera&hs=4JH&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkpMOcv_LVAhXMKJoKHSxZCtAQ_AUICigB&biw=1880&bih=970#imgrc=u5MfMCJ- y3BMrM:...? (mai mult)
As vrea sa stiu ce drujba imi recomandati mai ieftina, nu profesionala dar sa aiba minim 6 cp.
Am o gramada de gândaci și sobolani, stau la parter, de la ce este?
Am niste intrebari legate de panouri solare. La o casa la tara, se pot pune panouri solare pentru a avea curent? Eventual, de cate panouri solare este nevoie pentru a fi curent necesar unei case de aprox....? (mai mult)
Am camera de 4m pe 4m cat m patrati de parchet am nevoie?
Centrală termică: -pe gaze; -electrică; -sau pe lemne; Ori pompă de caldură (aer condiționat cu inverter)?
Am o mica nedumerire... am o lucrare ce presupune placarea cu placi de gipscarton a unui tavan care vizibil este cam subred (in trecut a plouat pe el si probabil a fost si greutate iar acesta s- a burdusit...? (mai mult)
Caut un focar de semineu la o calitate medie si un pret cat de cat normal. Nu caut cel mai ieftin vreau totusi sa fie o calitate medie. Ma ajutati cu ceva siteuri unde pot gasi asa ceva?
Vreau sa altoiesc un lamai, dar eu sunt incepator in ale altoitului. Este bine daca folosesc doar banda:https://www.dedeman.ro/cluj-napoca/banda-pentru-altoit-896-3-cm-x-100-m/p/7047070.
Ajutor! Am o pereche de tenisi albi si dupa prima spalare sau ingalbenit pe alocuri! De ce si cum pot sa scot petele? :(
Hei! Știe cineva o aplicație pentru aer condiționat care sa meargă de pe telefon prin internet?
Buna, imi puteti spune cateva site-uri- pentru dormitore moderne nu conteaza pretul
Doresc sa construiesc un semineu insa nu am posibiliatatea sa fac cosul de fum decat din strada de pe trotuar. Poate fi o problema mare? sunt la tara iar trotuarul are 4 m
stie cineva cum pot scoate petele de dero lichid de pe perete?
Care sunt cauzele exploziilor centralelor termice pe gaz?
Doresc sa construiesc un semineu in casa insa nu pot sa fac cos de fum decat pe exterior. Asta inseamna ca, cosul de fum sa plece de pe trotuar din fata casei. Stie cineva o sa am probleme avand in vedere...? (mai mult)
Daca o pilota are greutatea de 1200g fiind umpluta cu puf siliconizat si avand marimea de 200/220cm, iar o alta pilota are marimea de 200/220cm, umplutura de puf de gasca, avand greutatea de 300g pe...? (mai mult)
Pana nu vine frigul vreau sa fac la casa de vacanta un iaz ornamental. Exista vreo substanta pe care sa o pun in apa ca sa nu ma trezesc ca in loc de iaz am crescatorie de tantari si...? (mai mult)
Ce imi sugerati sa pun in toaleta ca sa coloreze apa si sa dea un miros placut atunci cand se trage apa?
Daca vecinul meu a intrat pe bucata mea de pamant si eu vin cu expertul sa masoare el o sa fie obligat dupa aceia sa cedeze pamantul sau va trebui sa ne judecam pentru acel pamant?
Vreau sa aplic tinci peste pereti, iar peretii sunt vopsiti cu lavabila in toata casa. Se poate aplica tinciul peste acesti pereti daca dau doar cu o amorsa beton contact peste acestia? Trebuie...? (mai mult)
Buna mi-am achizitionat o drujba hecht44 si mi se incalzeste tona repede si roseste este normal?
Exista servicii de curatenie? In special de facut curat intr- o curte de l- a sat si in casa. Parintii mei doresc sa cumpere una si au gasit dar este foarte multa mizerie pe acolo.Prin asta ma refer ...? (mai mult)
Stie cineva un apartament(2 camere ) /garsoniera (1 camera) de inchiriat in Focsani pana in 700 lei. Daca stie cineva astept un raspuns daca se poate si daca vrea sa ma ajute cineva! Dau...? (mai mult)
Ce pedeapsa se poate primi la o persoana care a falsificat o semnatura fara acordul proprietarului?
Bună, TPU. Am achizitionat niște porți din fier forjat, însă modelul are niște spații prin care câinii mei (2, ciobănesc german), dacă își propun, pot să iasă și să fugă. Plexiglas...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!