Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Am un loc pe terenul meu unde vreau sa imi construiesc un garaj. Pot sa imi construiesc un garaj si sa nu am nevoie de acte sau altceva?
Cu ce pot pasa sau toca ficăței de pui și ficatul de porc fiert dacă nu am la indemana o masina de tocat sau un blender?
am cateva intrebari : Daca tai frunzele vitei de vie acum ( pentru a o curata ) afecteaza rodul? Sunt multe frunze si nu se coc strugurii pentru ca stau la umbra. Dar daca tai, vor avea de...? (mai mult)
Sakut TPU, imi poate spune cineva daca masina de spalat din link- ul de mai jos are optiune pentru incalzirea apei sau ceva de genul, ori trebuie sa incalzesc eu apa? Multumesc. https://www.rombiz.ro/masina-...? (mai mult)
Unde pot gasi emex cm cleaner in Buzau?
Cum pot lua o vopsea cauciucata data direct pe tencuiala? Alte metode decat spaclu smirghel sau perie de sarma. ☺
Am o masina de spalat Whirlpool AWO/D 65135, 6kg, si nu se mai aprinde nici un led cand o pun in priza. Priza e buna, intra curent in masina. Pe la motor vine curent. Are vreo siguranta pe interior?
Cum se citeste contorul la apa? Stam la casa si abia acum ne- am facut instalatie la apa. Am avut o scurgere la tevi si am avut 0 pe contor. Acum am 237, insa ultima cifra (7) se invarte. Se citesc ...? (mai mult)
M- ar interesa si pe mine pentru cei care stiu cat consuma iarna o centrala pe gaz Buderus la o casa cu 2 camere bucatarie si baie geamuri termopa si izolatie! M- ar interesa Gaz si curent estimativ!...? (mai mult)
Am un cactus ( Echinopsis) care a înflorit în noaptea asta. Aş vrea să obțin semințe de la el. Cum procedez la polenizare artificiala? De ce materiale am nevoie?
Salutare! La un frigider mai vechi, d- ala mai mic cu congelator sus si o singura usa se pot inlocui piese? Aici ma refer la carcasa aceea de la congelator, de ceva tabla subtire prin care circula...? (mai mult)
Salutare, Prieteni Buni si Frumosi! ♥ :) Cum se poate scapa de furnici intr-o camera? Multam Fain! ♥ :)
MOTOFERASTRAU EXPERT 450/451 vreau sa scumpar aceasta drujba ce parere aveti? Dau funda
Stie cineva o fabrica de dulciuru in Germania cu chirie si de preferat mancare.
as vrea un raspuns rapid si ok va rog din suflet sa stiu cam cat ar costa sa fac o casa care sa contina: 3 dormitoare la parter marisoare de vreo 16 mp patrati 2 dormitoare la mansarda ...? (mai mult)
Va plac canapelele de tip coltar, de exemplu, cu doua locuri simple si al treilea de tip sezlong? Sau preferati o canapea in linie dreapta?
Stie cineva de unde pot cumpara asa ceva de prin Romania sau alta tara europeana? http://www.eforosh.com/pics/38322_1253450919.jpg
Motoferastrau Voinic 61.50 aceasta drujba este de la ruris? va rog dau funda?
Daca mut un brad de 15 ani se prinde?
Ce parere aveti despre drujba Motoferastrau Voinic 61.50 de la dedeman?
cam cat sa coste sa dai un strat de glet, slefuit, amorsa, un strat lavabil si montat niste zapada polistiren extrudat la glafurile geamului deoarece tocul e mai mic si se vede urat? un pret...? (mai mult)
Am găsit o rata cu ciocul mâncat și una cu fără labaterie. Ce animal ar putea fi prin curtea noastra? Nu le mănâncă decât partea osoasa.
Uleiul de ungere a lantului la drujba este acelasi cu cel care se amasteca in benzina sau va rog
Stie cineva cum se numesc clădirile acelea vechi, care de obicei se găsesc în China? Ceva de genul ăsta: https://danieltiganila.files.wordpress.com/2010/09/dsc_0962.jpg DAU FUNDĂ • URGENT
Câți saci de ciment întra într-un metru cub
Cum se numesc chestiile acelea de se lipesc pe o parte interiaoa a sifonierului si miros frumos?
Buna am un aparat sudura edon 250 amp si vreau sa schimb cablurile la masa si la sudura care ar fi grosimea necesara si clestii trebuie sa fie chiar pentru 250 a sau se poate pentru putere mai mare ca ...? (mai mult)
Am casa infestata cu paianjeni si fluturi am vreo 3 paianjeni in baie si 6 fluturi prin colturi si printre dulapuri panza de paianjeni ce as putea sa fac?
Bună seara, am turnat cu câteva ore în urmă șapa autonivelantă de 5cm în bucătărie și baie, și aș vrea să știu după cât timp le pot placa cu gresie. Mulțumesc anticipat!
In Germania se pot primi case gratis penteu persoanele cu handicap
In Germania se ofera case pentru persoanele cu handicap din uniunea europeana?
De unde aş putea să cumpăr copaci Tuia de pe un site la un pret cât de cât convenabil?
Am si eu o intrebare poate mai multe. Am o catelusa bichon de nici un an si este gestanta de vreo luna si ceva, a facut puii "asa cred" "nu stiu sigur dacă e, dar sansele sunt mari" cu un...? (mai mult)
Am o intrebare, am dat drumul la masina de spalat, dar din pacate, a intrat o sarmulita in masina si mi- am dat seama cand s- a terminat programul, problema este ca acum toata apa curge...? (mai mult)
Cum prind bursucil/viezurele?
Hei lume! Am o problema. Am găsit pete de albastru de metil pe un colțar din piele ecologica? Cum pot curata? Sau macar, cum pot ascunde pata? Multumesc anticipat!
Ce inseamna dichazii? ex. : grupate in dichazii.
Care papagali din specia Macaw sun protejati si daca sunt cum pot sa achizitoionez acesti papagali?
Am un rezervor mare cu apa de ploaie in pamant care are o gaurica mica pe unde pierde apa f. incet. Cum as putea astupa gaura din interior avand in vedere ca nu pot s-o depistez. Multumesc
Salutare, daca inchiriezi o garsoniera in Bucuresti, care nu are centrala proprie, ci este conectata la reteaua de termofocare a orasului (radet) ai apa calda cand vrei?
Ce rasa este acest fluture ...Cred ca esre fluture.: https://m.imgur.com/rp7vFmW https://m.imgur.com/u4IHFuq https://m.imgur.com/1Iu2hAS
Heii! :) puteți să îmi descrieți şi mie casa perfectă? :) adică cum arată pentru voi casa perfectă.
Hei TPU, am primit de la iubitul meu un urs enorm de pluș, alb...m- am vopsit recent si nu mi- am dat seama ca o sa se ia vopseaua daca dorm pe el..nu e chiar pătat foarte tare. E putin șters de vopsea...? (mai mult)
In luna Iunie am primit de la un prieten un brad cu radacina. L- am pus in oamant si dupa aprox. o saptamana am observat ca s- a prins si a inceput sa creasca. Acum la inceput de august am vazut...? (mai mult)
Asi dori renovez o camera cam cat m-ar costa gletuita si faruita camera 5/5
Dacă ați avea posibilitatea să vă mutați, unde în România v-ați stabili? La casă sau la bloc? De ce ați ales zona sau orașul respectiv?
Bună ziua, am și eu un ghiveci cu busuioc la geam. Îi merge foarte bine doar ca tot timpul apar pe tulpina niște firicele subțiri care îi se încâlcesc. Știți voi? Este normal așa ceva? Aștept...? (mai mult)
Dacă pun ace clor in piscina e ok?
Salut TpU! De ceva vreme caut un procesor de alimente bun pentru a face un te arahide si pentru procesarea alimentelor mai tari. Am un blender Philips cu care imi fac smoothie- uri, am vazut ca unii ...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa scap de viespii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
Haiducul325 întreabă:
raulmario1233221233 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!