Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Buna,ce parere aveti despre noul contract de la Electrica?
Am ceapa verde in gradina si din cauza ploilor sau facut viermi de aia mici. Exista vreo solutie ca ceapa sa nu mai aibe viermisori?
Unde pot gasi petarde acum?
as vrea sa va intreb daca o sa tin doi pauni in curtea din spate liberi o sasi ia zborul. Va rog tratati cu seriozitate intrebarea!
Sora mea ma pune sa intind hainele si eu nu vreau ce sa fac?
De ce closca face oua peste ouale puse sub ea? Dau funda.
Ce aspirator imi recomandati? Intr-un buget de maxim 1000 de lei?
Ma puteti ajuta cu un magazin online cu accesorii pentru ornat camera la un pret cat de cat bun?
vreau sa stiu si eu cum pot sa scap de o pata care a aparut de cand mi- am pus aerul conditionat, probabil este de la cei care au zugravit nu pot sa imi dau seama, spuneti- mi cu ce pot sa ...? (mai mult)
Cand se altoieste un lamai?
Care dintre rotatiile masinilor de spalat sunt mai bune? 1200 sau 1400?
Am facut o budinca de ciocolata. Cu ce o pot decora?
Ce trebuie facut in cazul in care mai multe proprietati sunt scoase la vanzare fara acordul proprietarilor? Adica am aflat de prin vecini ca pe internet au aparut mai multe anunturi de vanzare a casei ...? (mai mult)
Buna seara, am cumparat o casa si curtea este complet cimentata, doresc sa- mi fac niste alei si gazon, ajutati-ma sa gasesc o solutie fara sa sparg cimentul? Multumesc anticipat.
Laptopurile sunt mai ieftine in Spania?
Cand se pune un sambure de cires la germinat? Cum trebuie sa fie, eu am proaspeti cumparati, e ok daca ii pun de pe acum!
Ce sa pun sub parchet daca sapa nu este drepta
Ce sa ii faci la un caine incuiat? va rog repede
Cum pot sa imi aflu numele si parola de unde ma logam prima data cu nume admin parola admin routerul este (TP-LINK)
Cum poti scapa de puricii din casa? Cum poti scapa de puricii din casa pe care i-ai luat de la animale? Va rog ajutati-ma, dau funda.
Care este cea mai eficienta metoda de combatere a graurilor? Am 3 copaci de cirese acasa la tara si in fiecare an graurii mananca toate ciresele. Anul asta a fost cel mai rau, abia am cules 1 galeata ...? (mai mult)
De ce nu e bine sa pui mancarea calda, gata facuta in frigider?
Buna ziua as vreau sa stiu la un gard de2. 50metri din beton grosimea fierului cat trebuie sa fie?
Bună tuturor! Am o întrebare! Din greșeală s-a vărsat săpun lichid în fântână. ..Cu ce pot curata Apa?
Am achiziționat din DEDEMAN acum 3 ani o plita cu un cuptor(electrice ), și le am pus in folosință tocmai acum o luna maxim, deoarece acum m- am mutat in noua casa... și nu știu ce...? (mai mult)
Buna la toti! Iarna trecuta cineva a oprit de la hidrofor,apa de la robinetul de afara,iar acum persoana respectiva nu e in tara, aveti idee cum as putea sa dau drumul inapoi?
Am o mare problema. Pe perete si pe salteaua de la canapea am gasit niște gandacei, insecte mici si albe. Sunt destule.M- am gabdit ca ar putea fi plosnite de pat dar nu am gasit niciuna mai mare....? (mai mult)
Pentru zidărie care este cel mai rezistent material în caz de cutremur?
Casele pot fi construite din blocuri de piatră în loc de cărămidă?
Există mobilă ignifugă de uz casnic?
Buna! Cultivam de ceva timp pepeni verzi si galbeni, iar pana acum nu mi sa mai intamplat sa am o astfel de problema. Plantele care in prezent au fructe aprox. de 1 kg dar si cele care nu au fructe ...? (mai mult)
Cum se trateaza vita de vie impotriva manei si a fainarii dupa inflorirea acesteia?
CATE CARAMIZI TREBUIE pentru a ridica o casaCU VREO 10 CAMERE? (sau cati paleti trebuie)?
Am o problema cu o statie de amplificare, DEA T-12A este statia, deci se aude un sunet continuu dar nu reda muzica, are cineva vreo idee cum o repar?
Am vazut la casele americanilor ca au puse nu- s ce sunt pe pereti le lipesti sau le prinzi nu stiu cum si ce sunt. Dar imbraca foarte frumos peretele. Deci cum se numesc si de unde pot face comanda?...? (mai mult)
Mașina de spălat îmi scoate capsula persil afară, între spațiul dintre geam și garnitură, știe cineva cum se poate rezolva problema asta? Menționez că poziționarea capsulei se face corect,...? (mai mult)
E legal sa cresti seminte de marijuana medicinala legala care se pot cumpara de pe internet la tine acasa?
Hei TPU, de vreo 2 ani sunt obesedat sa gasesc o cheie de la firma siba (MODEL VECHI), dar nu il gasesc decat pe cel nou... daca cumva stie cineva unde pot gasi una...multumesc
Ce caine sa imi iau; un lup sau ciobanesc mioritic.
Bună polistiren lipit cu spuma pe plan denivelat se poate?
Acum ca este sezonul cireselor visinilor am si eu un visin dar cam pe duca se usuca din cate am citi nu prea mai exista acest soi de visin la vanzare se chema pe timpuri visin spaniol asa ca o cireasa ...? (mai mult)
Cum se numeste plasa aceea care trebuie folosita cand trebuie spalati tenesi la masina si unde o pot gasi?
Am o casa cu 3 camere destul de mari si un hol vreau saschimb acoperis tencuiala instalatie geamuri tot si mai vreau sa fac baie bucatarie si inca o camera in condinuare casei care e deja facuta cam cat...? (mai mult)
Hei. Am incercat sa bag telefonul la incarcat iar priza a facut o flama dupa care s- a luat curentul in toata casa. Nu mai merg nici prizele si nici becurile. Oare trebuiesc schimbate doar bușoanele sau...? (mai mult)
Am o casa cu 3 camer destul de mari si un hol vreau saschimb acoperis tencuiala instalatie geamuri tot si mai vreau sa fac baie bucatarie si inca o camera in condinuare casei care e deja facuta cam cat...? (mai mult)
cam cat ar costa o cladire realizata din sticla de 500mp?
Salut am si o nelămurire este problemă daca in bucatarie am frigiderul langa aragaz? Cand fac mancare, de la aburi poate afectat frogiderul?
Cum pastrez SOCATA fara sa fermenteze sau sa se acreasca?
Am o motocoasa stihl f55 si filtrul si carburatorul e aproape plin de benzina, pe unde picura sau care e problema?
Care ma poate ajuta cu un raspuns casa mea are 7 m latime pe 11 lungime cum calculez doar pereti de afara cat bca(paleti)ami trebuie va multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
Haiducul325 întreabă:
eusebiu27 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a