De curand am inceput sa lucrez la masarda, am facut tavanul cu OSB de 10mm, dupa care urmeaza sa pun polistiren. Intrebearea este: cum sa fac instalatia pentru becuri spot, nu doresc sa...? (mai mult)
Ce înseamna Thunderstrom?
Am si eu nevoie de putin ajutor. Am plantate un lămâi si un rodiu DIN SÂMBURI (in ghiveci, in apartament, ținute la caldura etc). Le am de 3 ani si au crescut mult. Ideea este următoarea:...? (mai mult)
Am o intrebare, stau la tara si in spatele case am o gradina iar mai sus o mica padure cu inclinatie de 45 adica in deal iar deasupra este vie. Platesc anual impozit pe teren care contine si...? (mai mult)
Buna dimineata, sunt curios cat m- ar costa sa pun un geam normal in camera...+ gauritul peretelui pentru a pune geamul, nu termopan, nu inca, ci geam normal, termopanul poate il pun in iarna. Eu...? (mai mult)
Vreau sa zidesc cu bca de 600×250×200.Am 30 de mp.Cati m cubi imi trebuiesc? cati mp pot face din mc? Multumesc! Precizez ca zidul este de 4 randuri de bca.
Buna, Doresc sa schimb centrala termica anul acesta. Mentionez ca locuiesc la casa, suprafata e de 120 mp. Aveti vreo recomandare? Ceva care sa fie eficient, de calitate si sa consume putin. Ma gandeam...? (mai mult)
Buna ziua as vrea sa cumpar un ventilator cu aer conditionat ca cel din link bugetul este 350 lei ce ami recomandati este bun acest model? http://m.cel.ro/ventilatoare/racitor- portabil- 10l- orion- oac_702ws-...? (mai mult)
Am comandat ieri o piscina de pe Dedeman, in cat timp credeti ca ajunge?
Buna daca plantez acum un ananas peste cati ani va face fructe? Mai am unul de minim 5 ani si nu a facut niciun fruct.Si vreau ca zilele astea sa mai plantez unul.Mulțumesc!
Exista in Bucuresti vreun magazin fizic (nu online) de unde pot achizitiona sticle goale de 500 ml? In piata si hipermarketuri nu am gasit. Multumesc.
Salutare! Imi poate spune cineva cat costa solutia ProCover pentru protectia pavelelor? Multumesc!
Cati metri cubi de beton intra la o suprafata de 10 metri patrati de 10 centimetri grosime?
Buna am o intrebare de o luna ma pisca noaptea ceva cred ca sunt plosnite, am chemat o firma si al spalat tot din casa total imi apar, ñu stiu ce sa mai fac ajutati-ma
Cum este mai bine? Sa pui un parchet nou peste un parchet vechi, sau sa scoti parchetul vechi si apoi sa pui parchetul nou?
As dori sa izolez fonic un perete intre mine si vecinul de pe palier pentru ca se aude cam tot, ala cred ca are televizorul pus pe, peretele despartitor dintre mine si el si se aude de...? (mai mult)
Știți cumva unde se pune balsamul de rufe in mașina de spălat whirpool? Am căutat peste tot și nu găsesc, pe nici un site nu spune despre marca whirpool, daca voi ați găsit, îmi puteți da...? (mai mult)
Cand vreau sa opresc motocoasa si apas pe STOP nu se opreste. Ce poate sa fie?
Cum curăț (albesc) lingurițele si furculițele?
Salutare TPU Am o insecta ciudata și oribila în casa numita Scutigera coleoptrata care nu ma lasă să dorm și vreau sa știu dacă este periculoasa pentru om. Îmi puteți spune ce sa fac pentru a...? (mai mult)
Am o drujbă chinezească 5200! E normal să se depună calamină pe interiorul tobei? Menționez că scoate şi mult fum! Mersi!
Exista trandafiri negri?
Puteti sa-mi spuneti daca o afacere cu mure ar fi profitabila? Si niste sfaturi pentru inceput... Avantaje si dezavantaje
Vreau sa- mi pun termopane si acum sunt la faza in care nu mi- e clar pentru cazul ferestrelor apartamentului dintr- un bloc, ce ar fi mai potrivi ca tip de geam, din doua foi, nu trei. ...? (mai mult)
Bună ziua.Aş dori să- mi schimb uşa de la intrare în apartament cu o uşă antiefracție.Ce uşă mă sfătuiți să- mi montez? Am găsit 3 producători:Maco, Mega doors, sau ITM Doors care are...? (mai mult)
Buna,ce parere aveti despre noul contract de la Electrica?
Am ceapa verde in gradina si din cauza ploilor sau facut viermi de aia mici. Exista vreo solutie ca ceapa sa nu mai aibe viermisori?
Unde pot gasi petarde acum?
as vrea sa va intreb daca o sa tin doi pauni in curtea din spate liberi o sasi ia zborul. Va rog tratati cu seriozitate intrebarea!
Sora mea ma pune sa intind hainele si eu nu vreau ce sa fac?
De ce closca face oua peste ouale puse sub ea? Dau funda.
Ce aspirator imi recomandati? Intr-un buget de maxim 1000 de lei?
Ma puteti ajuta cu un magazin online cu accesorii pentru ornat camera la un pret cat de cat bun?
vreau sa stiu si eu cum pot sa scap de o pata care a aparut de cand mi- am pus aerul conditionat, probabil este de la cei care au zugravit nu pot sa imi dau seama, spuneti- mi cu ce pot sa ...? (mai mult)
Cand se altoieste un lamai?
Care dintre rotatiile masinilor de spalat sunt mai bune? 1200 sau 1400?
Am facut o budinca de ciocolata. Cu ce o pot decora?
Ce trebuie facut in cazul in care mai multe proprietati sunt scoase la vanzare fara acordul proprietarilor? Adica am aflat de prin vecini ca pe internet au aparut mai multe anunturi de vanzare a casei ...? (mai mult)
Buna seara, am cumparat o casa si curtea este complet cimentata, doresc sa- mi fac niste alei si gazon, ajutati-ma sa gasesc o solutie fara sa sparg cimentul? Multumesc anticipat.
Laptopurile sunt mai ieftine in Spania?
Cand se pune un sambure de cires la germinat? Cum trebuie sa fie, eu am proaspeti cumparati, e ok daca ii pun de pe acum!
Ce sa pun sub parchet daca sapa nu este drepta
Ce sa ii faci la un caine incuiat? va rog repede
Cum pot sa imi aflu numele si parola de unde ma logam prima data cu nume admin parola admin routerul este (TP-LINK)
Cum poti scapa de puricii din casa? Cum poti scapa de puricii din casa pe care i-ai luat de la animale? Va rog ajutati-ma, dau funda.
Care este cea mai eficienta metoda de combatere a graurilor? Am 3 copaci de cirese acasa la tara si in fiecare an graurii mananca toate ciresele. Anul asta a fost cel mai rau, abia am cules 1 galeata ...? (mai mult)
De ce nu e bine sa pui mancarea calda, gata facuta in frigider?
Buna ziua as vreau sa stiu la un gard de2. 50metri din beton grosimea fierului cat trebuie sa fie?
Bună tuturor! Am o întrebare! Din greșeală s-a vărsat săpun lichid în fântână. ..Cu ce pot curata Apa?
Am achiziționat din DEDEMAN acum 3 ani o plita cu un cuptor(electrice ), și le am pus in folosință tocmai acum o luna maxim, deoarece acum m- am mutat in noua casa... și nu știu ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?