TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Girly97
în 13 Iulie 2021 | Girly97 întreabă:

Salut! Cat de comoda este o saltea cu spuma de memorie fata de o saltea clasica cu arcuri? Cum ati dormit in primele nopti cu o saltea cu spuma?

7
Răspunde Raportează
Aninim777
în 13 Iulie 2021 | Aninim777 întreabă:

Buna seara Imi puteti recomanda o vopsea lavabila cu putere de curățare buna(foarte buna), antimucegai? Multumesc

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Iulie 2021 |

Bună. Dacă bag la cuptor legume/fructe cu tot cu semințe mai pot planta după aia semințele? Sau de la căldura cuptorului nu vor mai creste?

9
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 12 Iulie 2021 | DanielDanny întreabă:

Pentru o casa mica in jur de 36 metri patrati ce fel fundatie se recomanda? Si pentru pereti este bun BCA-ul sau caramizile?

4
Răspunde Raportează
Madasinimic1
în 12 Iulie 2021 | Madasinimic1 întreabă:

Unde pot gasi produse pentru decorat? As vrea sa-mi fac un makeover la camera si nu stiu de unde sa incep

2
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 12 Iulie 2021 | Razvan1lol întreabă:

Buna ziua! Ce materiale de construcție am nevoie pentru o camera goală? Mentionez ca doresc sa ii fac tatucului meu o surpriza pentru ca el nu isi permite materialele respective. Camera e goala, are...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 11 Iulie 2021 | adrianpetrican întreabă:

Am o problema la un WC cu sistem flotor foarte vechi! Necesit.ro este bun pentru asa ceva?

3
Răspunde Raportează
Liviu321
în 11 Iulie 2021 | Liviu321 întreabă:

Salutare! Trebuie sa îmi iau o noua saltea însă nu știu de care. Actuala este pe arcuri, însă am văzut că mai nou sunt cu spuma poliuretanica și cu memorie. Am un buget de 700- 800 lei, până...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 11 Iulie 2021 | VulpeaDinUmbra întreabă:

E adevarat ca daca mai intai cureti ecranul televizorului de praf cu o pensula nu mai raman urme dupa ce l-ai curatat cu solutie?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2021 |

Buna ziua. Am o masina de spalat Whirlpool avo/c 51000 mergea si s-a auzit o pocnitura si s-a oprit. Acum nu mai intra curent in ea. Ce poate sa fie?

1
Răspunde Raportează
plasmaticus
în 8 Iulie 2021 | plasmaticus întreabă:

Buna, Am o casa veche la tara cu un acoperis vechi cu tigle Jimbolia Leu 253. O serie de tigle sunt distruse. Ar trebui sa inlocuiesc vreo 20. Stie cineva cu ce as putea sa inlocuiesc aceste tigle?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2021 |

Salut TPU, aș vrea să îmi cumpăr o piscină cu cadru metalic dar chiar nu ma pricep cu îngrijirea apei, ce filtrează mai exact acel filtru care vine în același pachet cu piscina, și am auzit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2021 |

Buna ziua, am un prelungitor de curent nominal 10A si un aparat de aer conditionat care consuma 1300W, se poate pune in prelungitor?

6
Răspunde Raportează
Maxxxi
în 5 Iulie 2021 | Maxxxi întreabă:

Salut TPU, voiam sa intreb daca toba de esapament de la cositoarea fs70 se potriveste cu cea de la fs55.

1
Răspunde Raportează
GeorgeVeteranu
în 4 Iulie 2021 | GeorgeVeteranu întreabă:

Salut, am o intrebare pentru construirea unei case (nu stiu daca am ales categoria potrivita) vreau sa imi construiesc o casa cu masarda si in momentul construirii masardei la acoperis cand trebuie izolat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
22anirolF
în 4 Iulie 2021 | 22anirolF întreabă:

Salutare. Când am ajuns la cămin, am băgat frigiderul in priza. Este un frigider pe care mi l- am cumpărat în primul an, la mâna a doua, are și congelator. Dar în momentul în care am ajuns...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sami4041
în 4 Iulie 2021 | Sami4041 întreabă:

Ce grosime la firele de curent se foloseste intr-o casa mica?

9
Răspunde Raportează
Vyo0000
în 3 Iulie 2021 | Vyo0000 întreabă:

Cati kw consuma un ventilator de 20w pe ora?

5
Răspunde Raportează
cameliammmmmmmm
în 2 Iulie 2021 | cameliammmmmmmm întreabă:

Buna TPU, mi-am luat o piscina și am o soluție de un litru care se pune la 100m cubi de apa. (Asa scrie pe ea). Câta trebuie sa pun in piscina dacă am 2000 de litri in ea.

3
Răspunde Raportează
Pavlov_Raisa_2002
în 1 Iulie 2021 | Pavlov_Raisa_2002 întreabă:

Bună! Tocmai ce mi- am achiziționat o piscina supraterana dreptunghiulara INTEX 7. 32x3.66x1.32 m și am întâmpinat o problema după ce am montat- o. Când am început sa pun apa în ea, de la un ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bastiano
în 1 Iulie 2021 | bastiano întreabă:

Am un pom de avocado (1.5 m, 4 ani) crescut din sâmburele unui fruct cumpărat de la supermarket. Va face oare vreodată fructe dacă e ținut doar in casa?

3
Răspunde Raportează
Andreea_Nicoleta_2000
în 1 Iulie 2021 | Andreea_Nicoleta_2000 întreabă:

Bună TPU! Am și eu o curiozitate, locuiesc într- un bloc care are în jurul lui un trotuar. În spate pe trotuar mai vin persoane cu mașina care locuiesc în alte blocuri și parchează pe el, ceea...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonimous071196
în 30 Iunie 2021 | Anonimous071196 întreabă:

Hola! Am si eu cateva probleme. Locuiesc intr- un apartament si am balcon inchis. Nu este foarte mare. Mi- am luat acum cateva saptamani niste flori, ador florile. Am muscate, dalii, begonie,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LG280
în 30 Iunie 2021 | LG280 întreabă:

Ce recomandati: saltele cu spuma sau cu arcuri? Multumesc!

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2021 |

Vreau sa schimb frigiderul și nu știu de care sa iau. Îmi puteți lasa niște recomandări?

7
Răspunde Raportează
Lulu55
în 30 Iunie 2021 | Lulu55 întreabă:

Vreau sa îmi schimb acoperișul și cu ocazia asta vreau sa îl măresc sa fac o terasa mica in prelungirea casei. Întrebarea este îmi trebuie proiect pentru asta dacă nu are fundație? Și dacă da,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlexandruStroia24
în 29 Iunie 2021 | AlexandruStroia24 întreabă:

Îmi puteți zice câteva echipamente de măsurat?

3
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 29 Iunie 2021 | alexandrubt13 întreabă:

Cea mai buna tencuiala de exteror care este siliconata, acrilica sau, ca nu le stiu si ca marca cred ca oskar, o recomandare profesionala? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iunie 2021 |

Ce inseamna PDPA?

5
Răspunde Raportează
Steaua11
în 28 Iunie 2021 | Steaua11 întreabă:

Un hidrofor/motopompa/motocultor cu 2 ani garantie se defecteaza nu din vina proprietarului dupa 3 luni si se constata in service ca nu mai poate fi reparat/a si nu merita investitia in repararea acestuia....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 28 Iunie 2021 | Anonim124635 întreabă:

Buna TPU! Am un aspirator karcher WD3 (umed/uscat) si trebuie sa spal niste tapiterii. De ce am nevoie si ce trebuie sa fac? Am auzit ca trebuie sa scot sacul. Mai trebuie sa fac ceva pe langa pentru ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 28 Iunie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU. As dori sa stiu daca numai luna Iunie e de recoltat Tei? Sau e tarziu nu mai are flori? Vreau sa recoltez insa... nu stiu daca mai am ragaz sau s-a terminat teiul?

6
Răspunde Raportează
Carolina1972
în 26 Iunie 2021 | Carolina1972 întreabă:

TPU! Are cineva idee de ce lasă frigiderul apa? Ce sa fac sa își revină!? Mulțumesc.

12
Răspunde Raportează
StefanAlbina
în 26 Iunie 2021 | StefanAlbina întreabă:

Salut, am și eu o presa John deere 224T și nu stiu ce are de nu îmi leagă ața, ma puteți ajuta va rog/

2
Răspunde Raportează
EliaMaty
în 26 Iunie 2021 | EliaMaty întreabă:

Buna ziua! Am achiziționat un apartament la parter cu grădina proprie intr-un ansamblu rezidențial și ma întrebam dacă este legal sau nu sa pot parca mașina pe acel spațiu (80mp).

11
Răspunde Raportează
Girly97
în 26 Iunie 2021 | Girly97 întreabă:

Salut! Din cauza faptului ca nu mai suntem in relatii bune cu vecinii de multi ani, camera mea este singura din casa fara fereastra. Deci cand este foarte cald sunt nevoita sa las usa deschisa ca sa intre...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
DariaZ
în 26 Iunie 2021 | DariaZ întreabă:

Bună seara! Am cumpărat un umidificator de camera, dar dacă îl las mult sa funcționeze, face numai apa prin jur de la aburi. Oare cum sa procedez cu el?

5
Răspunde Raportează
nicolaer77
în 25 Iunie 2021 | nicolaer77 întreabă:

Buna ziua. Am si eu mai multe gauri pe peretele interior. Am luat Multibat. Cum se prepara Multibatul si care e procedura la aplicare pe perete inainte de a da cu Multibat? Multumesc.

8
Răspunde Raportează
DavidMalin09
în 24 Iunie 2021 | DavidMalin09 întreabă:

Stau la bloc si de ieri seara nu mai am apa deloc la baie dar culmea ca la bucatarie am. Ce sa fac?

14
Răspunde Raportează
saresipiper
în 24 Iunie 2021 | saresipiper întreabă:

Cum se numeste zugrăvitul ala cu o dunga pe tavan? Are un nume? Era in voga pe vremea bunicilor

2
Răspunde Raportează
Razvan500Raz500Razvan
în 23 Iunie 2021 | Razvan500Raz500Razvan întreabă:

Salut, de ce la etajul casei este mult mai cald, aproape nu poti sa stai fata de parter unde e racoare? Cum pot face mai racoare si la etaj? Am doar un ventilator care nu face mai nimic

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2021 |

Care este o firma buna de saltele? Eu prefer sa fie cat mai moale, sa imi intre capul in ia ca si in budinca

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2021 |

Cat tine o saltea până devine incomoda?

14
Răspunde Raportează
mafiot1
în 23 Iunie 2021 | mafiot1 întreabă:

Salut.Am si eu o intrebare si anume:Daca pun centrala termica in apartament mai pot avea si apometre? Dar daca pun contor de gaz pot avea si centrala termica si apometre? Dar daca pun contor de gaz pot...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2021 |

Buna ziua. Am si eu o camera de 12 mp vreau sa pun parchet in ea. Cat a costa?

5
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 21 Iunie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU, cu ce/cum pot face o solutie de stropit rosii? Pot face apa cu urzici e buna? Si daca da, ce inseamna sa las la macerat? Adica sa stea de azi pe maine, pot sa adaug si cenusa in cea compozitie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 21 Iunie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU. Am fost la deal si am vazut o planta agatatoare gen ca cele puse pe langa casa ce se agata de gard si fac flori albe mici si subtiri la petale in forma de cruce. Cum se numesc? Poza nu pot sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Macovei_Stefan_1990
în 21 Iunie 2021 | Macovei_Stefan_1990 întreabă:

Cum se montează sifonul de plintă?

3
Răspunde Raportează
AlexandruAdy
în 21 Iunie 2021 | AlexandruAdy întreabă:

Salut. Exista cu adevărat trandafiri negri sau roșu închis cu negru cum am mai văzut în multe poze pe site-uri, sau îs doar niste fotografii false? Aștept răspuns Fundă!

24
Răspunde Raportează
sofiaaaa001
în 21 Iunie 2021 | sofiaaaa001 întreabă:

Buna TPU! Care este procesul pas cu pas de a- ti construi o casa? Nu sunt sigura sa ca sa ma lamuriti daca gresesc, dar presupun ca prima oara dupa ce iti cumperi teren cu toate actele corespunzatoare...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Graim
    trimisă acum 9 ore

Graim întreabă:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă pe 13 Noiembrie

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Cresta
    trimisă acum 6 ore

Cresta întreabă:

Buna! Pana acum eu am purtat haine de toamna doar din stofa. Acum cineva imi a dat o haina din fâș captusita cu blana sintetica. E comoda la tavaleala si as purta- o. Cum se poate curata/ spala? Haina...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 8 ore

Bogdan80 întreabă:

M- am născut cu un temperament nesimțit, adica poftesc in inima mea ce nu e al meu sI incep sa comentez ce nu ma priveste pe mine, daca nu mai oprește nimeni sI nu imi dau seama merg SI mai departe(fara...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.700
  • Întrebări: 3.953.109
  • Răspunsuri: 17.653.672
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Tres metros sobre el cielo

Tres metros sobre el cielo

Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.016 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.806 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.132 Conversaţii