Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 15 Ianuarie 2026 sunt:
Salut. Am o factura de platit la curent(e- on). Tin sa precizez ca maine trec cele 50 de zile de cand nu am platit- o, cat timp mai am sa o platesc pana sa vina sa imi taie lumina? Nu am mai avut niciodata...? (mai mult)
Îmi povestea cineva ca acum mulți ani, când se afla la liceu, circula un experiment. Spunea ca se lua un soi de planta care arăta ca, , o planta cauciucată, ca o meduza" (nu a știut exact sa ...? (mai mult)
Salutare, am observat ca una din prizele pe care le am are doar 2 fire, adica nu au impamantare, ce riscuri sunt atunci cand folosim priza respectiva ( gen cu bormasina, pompa apa etc)?
urmează sa ma mut în Constanța cu jobul lucrez în armata ca și soldat gradat profesionist și mi- am luat chirie fără contract fiindcă prin agenție plăteam mai mult să îmi facă ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva experimentat cu decorarea interioara in locuinta? In iunie trebuie sa merg la firma care se ocupa cu finisajele sa imi aleg gresia- faianta- parchet pentru apartament. Si nu le am...? (mai mult)
Salutare, am o pompa submersibila, am put forat, am pompa de vreo 7 ani de zile care alimenteaza toata casa mea plus inca vreo 8 case, de 3 saptamani a inceput sa faca figuri, in ce sens in sensul...? (mai mult)
Din greseala am atins cu un pix albastru de un perete alb.L-am curatat cu otet si periuta de dinti, dar a ramas un punct acolo pe perete ca si cum ar fi ud.O sa ramana asa? O zi faina!
Buna, La ce distanta se pot planta narcisele? Care e distanta minima intre ele?
Cineva mi-a dat un smochin. Cat de des sa il ud, cat de umed trebuie pastrat? Sau cum anume trebuie sa il ingrijesc.Are cineva smochini? Rezista iarna, trebuie sa le fac ceva special? Multumesc.
Bună seara TPU, am să intru direct la subiect. Am un consum de curent foarte crescut la apartament și nu știu din ce cauză, am verificat tv- ul, calculatorul, frigiderul si mașina de spălat....? (mai mult)
M- am mutat la casa si as vrea sa pun un gard viu. Ce planta se preteaza foarte bine pentru un astfel de gard care sa si reziste la temperaturi mai scazute? Si daca se poate sa fie si cat mai mult timp...? (mai mult)
Daca plantez un zmeur acum, pot avea fructe pana in luna iunie?
Am un mar si ar cam trebui sa il tund, unele crengi s-au uscat. Daca le tai pe cele uscate, ar putea creste altele in acelasi loc? I-ar afecta dezvoltarea?
as vrea sa îmi dați un link cu o lista a metrului patrat în diferite țări. Poate exista (eu nu am gasit)
Știe cineva cum pot afla temperatura dinăuntrul unui cuptor pe gaz?
As vrea sa montez un panou pentru apă calda. Merge si iarna sau doar cat este cald afară?
Ce solutie imi propuneti sa ascund cablurile din casa? Am observat acele bucati de flinta in care poti pune un cablu, dar daca trec mai multe cabluri printr- o zona din casa...cum le ascunzi? ...? (mai mult)
Distribuitor incalzire casa (~250mp, casa cu 1 etaj, izolata, centrala pe lemne cu calorifere, tevi din cupru). E necesara folosirea unui distribuitor (sau poate doua) pentru instalatia de incalzire...? (mai mult)
Buna, buna! Am primit niste zambile intr- un ghiveci micut. Au inflorit acum, insa nu stiu ce sa fac ca sa infloreasca mai des. Sa mut bulbii de zambile sau nu are rost ca nu vormai...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mai cante cocosul?
Saptamana asta au fost taiati copacii din fata blocului :( Au venit niste muncitori cu drujbe si au taiat din crengi. Inainte erau pana la etajul 4, acum numai pana la 2- 3. Ce oameni rai :( Nu inteleg...? (mai mult)
Salut, mi- am achizitionat pe la începutul lunii un scaun Natec Genesis 440 gri si in primele zile nu aveam probleme cu el, dar dupa un timp a început sa scartaie rau si nu inteleg de la ce e? Ma puteti...? (mai mult)
Am o usa de termopan cu geam si as dori sa acopar geamul cu ceva sa nu mai treaca lumina prin el. Imi puteti recomanda ceva sticker usa sau nu stiu.
Stau in chirie cu un coleg si omu asta da caldura mult prea multa ca lui "ii e frig" sau are o camera proasta sau whatever. Ideea e ca mie mereu mi se incalzeste ca naiba camera si m- am saturat. Vreau...? (mai mult)
Salut, Recent am avut un incident in bucătărie, eram foarte obosit și am ațipit in timp ce aveam ceva pe foc. In cele 2 ore de somn in bucătărie mi s- a format un strat dens de fum care a intrat...? (mai mult)
Buna! Am un ficus care a crescut foarte mult, iar acum pe el pare a fi asa un fel de mucegai. Nu imi dau seama ce e. Pot fi fungi? Cum stiu ce sa iau de la magazinul fitosanitar daca nu stiu ce are...? (mai mult)
Indiferent ce as planta in ghiveci, solul organic va face vreo diferenta? Plantele vor creste mai repede? Daca as planta, sa spunem marar, patrunjel, menta, acest sol organic ar conta?
Buna! Am in dormitor geamuri din acelea vechi cu rame din lemn. La un zgomot mai puternic acestea trepideaza. Nu am cum sa le schimb in urmatoarea perioada, dar e enervant pentru ca la fiecare tramvai...? (mai mult)
Pot planta acum capsuni? Cand imi vor iesi primele fructe? E soi care fac fructe nu doar odata pe an, ci de mai multe ori.
Buna, as vrea sa-mi pun pe langa iaz niste plante care sa nu creasca mari ca acestea https://www.casa-gradina.ro/wp-content/uploads/2015/12/plante-suculente.jpg. Aveti niste idei?
Ce dezumidificatoare recomandati?
Cum scapi de umezeala din casa?
Am un bambus si a crescut...acum are 3 tulpini. As vrea sa i le tai si sa le plantez. Pot face asta? Daca le tai planta va creste in continuare avand tulpina originala?
Cam cât ar costa construcția unei case cu 2 dormitoare, un living, o baie si o bucătărie, de 75 de mp, de la zero până în stadiul de la cheie?(folosind resurse ieftine, fără marmură, etc...)
As putea sa imi contez acasa usa automata? Am o terasa inchisa si din terasa se intra in casa printr- o usa, insa aceasta este grea, iar copiii nu o pot deschide. As vrea sa pun una automata. Se poate?...? (mai mult)
Am vazut deja copaci inmuguriti. Am inteles ca daca vine un frig, mugurii vor ingheta si copacul nu va mai inflori si nici nu va face fructe. Ok, vine frigul, ingheata, dar va mai inmuguri mai tarziu...? (mai mult)
Salut, am o masina de spalat artic c1000a si cand ii dau drumul se aprinde beculetul de la usa verde si clipeste cand dau pe play, isi trage apa si dupa ce isi trage apa o da afara pe furtun si dupa ...? (mai mult)
Am la poarta casei un liliac, planta si e foarte mare. Cand as putea sa o tund, sa ii fac o toaletare? Cum anume trebuie sa o fac? Nu vreau sa o tai si apoi sa omor planta.
Pot baga o tava din metal la cuptorul cu gaz pentru a face o prajitura?
Salut, stie cineva unde pot gasi sa cumpar un scaun de genul? : https://prnt.sc/r47436
Hei! Am un lamai pe care il tin in casa momentan, insa frunzele acestuia au inceput sa se rasuceasca...nu imi dau seama de ce. Se rasucesc ca atunci cand sunt uscate, dar ele sunt verzi. Ce sa fac?
https://bit.ly/2vFl48G ma intereseaza acest produs, la leroy s- a scos din gama ca am sunat la ei. Am cautat sub diverse denumiri pe internet si nimic identic cu acestea, doar placi decorative...? (mai mult)
Sunt chiriaș și vreau sa trec doua persoane la întreținere în loc de una, cum e acum. Pot sa fac eu cererea sau trebuie sa o facă proprietarul?
Cine si-a construit recent o casa si imi poate da sfaturi referitor la contractul intre mine si constructor? Ce trebuie sa cuprindă? Rog ca cei care nu au habar sa nu intervină.
Pentru cei care au semineu: care sunt avantajele semineului fata de o soba sau o centrala? Imi place foarte mult dar cred ca consuma multe lemne. Funda
Ajutati- ma cu o problema va rog. Am chemat azi un meseriaș..ca nu imi mergea centrala. Problema era ca nu mergea deloc, era cred ca pe avarie. A facut- o omu sa meargă a băgat aspiratorul...? (mai mult)
A lasat cineva bulbii de gladiole peste iarna in pamant si in anul urmator au rasarit plantele?
Stau la bloc... In baie între faianță si cada dupa un anumit timp se formeaza mucegai, am pus banda aceea din silicon, am dat cu vopsea... Nimic se tot formeaza, sterg apa ramana nu e ...? (mai mult)
Se aprinde ledul rosu la centrala si nu mai incalzeste apa! Pot sa ii fac ceva inainte sa chem un instalator? Centrala este exact modelul din acest video https://www.youtube.com/watch?v=BA8dNxtw1VQ ...? (mai mult)
Ce golosti pentru baie, pentru cada pentru a nu se face mucegai pe acea margine... Am pus banda, am pus silicon cel mai bus si special, am dat cu o vopsea speciala din silicon... Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
anonimusszkkkhhf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?