Ufff...m-am apucat de facut niste macarons si tocmai acum mi s-a stricat cuptorul. Credeti ca ar merge la cuptorul cu microunde? Sau nu am ce sa mai fac decat sa arunc compozitia?
Salut, știe cineva cum se duce markerul de pe masa de lemn?
Am o pereche de adidași negri și pe la cusăturile din față și lateral unde e cusută marca s- au făcut albi dar doar la cusături și vreau sa menționez că i- am șters cu șervețele...? (mai mult)
La oala minune cata apa pun pentru un kilogram de carne?
Am cumparat ieri niste hamsii (sau hamsie, nu stiu exact cum se spune), nu am mai mancat niciodata si nu stiu cum sa le fac. Trebuie curatate de mate, taiate capete etc sau se mananca asa cu totul? ...? (mai mult)
Am si eu o problema! Sotia imi interzice sa vorbesc cu parintii, orice cuvant sau orice duce catre parintii mei o irita inimaginabil, ai mei ma suna odata la 2, 3 zile 5 minute sa ma intrebe...? (mai mult)
Cum se tine liqueur-ul cu alcool dupa desigilare? Se baga la frigider? Se tine in dulap?
Am stricat o poza/ fotografie cu pix cu gel. Caut o solutie pentru a sterge gelul de pix.
Cam ce greutate are un avocado care se vinde la bucata in kaufland/carrefour?
Ce ciorbițe și supițe bune ați mai încercat?
Ce gătiți weekendul asta?
Cu ce as putea vopsi adidașii? Stie careva vopsea ce ține foarte mult si e si de calitate?
Am vazut intr- un filmulet un fel de mancare numit onigiri. As putea gasi asa ceva in Bucuresti? E un fel de mancare japonez, insa nu stiu daca restaurantele japoneze din Bucuresti au asa ceva. Voi stiti,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest aparat https://m.emag.ro/centura- pentru- masaj- umeri- si- gat- shiatsu- neck- massager- 3- viteze- infrarosu- 32737/pd/D5QJKVBBM/?X- Search- Id=c71c13b122fc300dfc92&X-...? (mai mult)
Am cumparat o pereche de adidasi acum o luna si a inceput sa se dezlipeasca panza de piele, va atasez poze. Cu ce pot lipi? Dau funda si daca exista cumva, cum trebuie sa aplic pe gaurica aceea? ...? (mai mult)
Am patat mousepad-ul cu 2 puncte de lipici, ce as putea sa fac? Am incercat sa dau cu apa dar nu se duce. Mousepad-ul e un steelseries qck+
Cat timp trebuie lasata urzica la uscat pentru a putea fi macinata cu rasnita electrica?
Salut TPU,urgent, cum pot elimina pata de ulei de cocos de pe o bluza? Am incercat o grămadă de metode, tot acolo rămâne...
Imi place sa imi fac provizii. Nu intrebati de ce :) Ma gandesc sa- mi iau un carton de oua, numai ca are data de expirare in vreo 2 sapt. As vrea sa va intreb daca se poate intampla ceva daca consum...? (mai mult)
Cum se face un hamburger bun?
Carnea de la congelator se poate pune direct pe gril?
Aspiratorul de masina poate aspira fumul de la gril?
Salutare, Îmi puteți spune o soluție, un remediu împotriva mirosului picioarelor? Dar pentru pantofi? Am o pereche de adidași care miros îngrozitor de urat și chiar dacă ii spăl în mașină...? (mai mult)
Pe spatele permisului de conducere mi- a fost pus un plastic dreptunghiular pe care a fost pus lipici si apoi lipit de plic. Acum eu am dezlipit carnetul de pe plic, dar plasticul acela a ramas pe permis,...? (mai mult)
Dacă am 13 ani, pot bea Strongbow (am băut de la fratele meu si are un gust bun)? Sau este alta băutură fără alcool cu același gust?
Voi ce gătiţi zilnic? (nu mai știu știu ce să gătesc)
Cum pot vopsi niste haine care au desene printate pe ele?
Am băgat la mașina de spălat niște haine albe cu un tricou galben iar după ce le-am scos, cele albe au prins culoarea galbenă. Cum pot să le albesc, să fie ca înainte?
Buna! Am un frate care e alergic la nuci si mama e alergica la gluten. As vrea sa pregatesc un desert, insa ce faina as putea folosi?
Cum sa fac frisca de casa de la 0? Fara sa apelez la acea frisca lichida din comert.
Dacă am o pereche de Nike airmax 720 și in talpa apare o fisura sau gaura, dar nu a afectat perna de aer, se mai poate pune ceva peste acea fisura? Sau măcar exista persoane ce pot repara...? (mai mult)
Am si eu o combină frigorifica Whirlpool si răcește extrem de rau chiar daca e data la minim. Oare as putea face ceva? Multumesc
Cum se poate deschide o sticla de vin fara tirbușon? Sau de la ce market pot cumpăra unu? La Mega nu au
Stau cu chirie cat am facultatea anul asta si am gasit o garsoniera la, , urgenta ". Azi s- a facut revizia la gaz si nu mai locuiesc unii locatari in bloc. Deci o sa dureze pana e gata, ...? (mai mult)
Ce inseamna peste de acvacultura? Ce e acvacultura?
Am achizitionat o masina de spalat arctic de la altex de o saptamana si acum numai vrea sa mearga. problema este ca numai invarte cuva. Deloc, nici goala nici plina. Baga apa si scoate apa. ...? (mai mult)
De ce se pune umplutura pe langoși și nu în interiorul lor?
Ce pot lua de la kfc cu 12 lei?
Cu ce pot îndepărta rugina de pe lanțul bicicletei? O parte din lanț este blocată.
Ce peste fara oase stiti? Insirati.
Bună, presupun ca majoritatea fetelor au probleme cu scalpul, parul si tot așa, parul meu de fiecare data când il frizez mereu imi creste la aceeasi lungime niciodată mai lung, se îngrașă foarte...? (mai mult)
AM facut alautul de chec, dar nu mai am butelie. Cuptorul e pe gaz. In cateva ore imi aduce butelia. Cum as putea tine aluatul sa nu se strice?
Mai poti congela si prepara altadata carnea scoasa din congelator o perioada si spalata cu apa calda? Prezinta vreun risc dupa acest procedeu?
Hei, stiti cum sunt unele perechi de papuci care au o talpă asa neagră și dacă fugi sau calci așa apăsat lasa urme, cum îndepărteze aceste urme de pe o altă pereche de pantofi? (Pantofii sunt...? (mai mult)
Buna ziua TPU, Ma intereseaza un decapant bun (de calitate) pentru a curata urmele de var de pe parchet. Ce imi recomandati? Multumesc
Este greu sa inveti sa faci mancare gatita? Voi stiti? Sau mancati mai mult fast food?
Am o intrebare despre rambutan, e un fruct exotic. As vrea sa stiu si cum iti dai seama daca e copt sau nu. Stie cineva? Multumesc
Am lapte, oua, cacao, zahar, fulgi de ovaz, orez, mere, dovleac, branza, cafea, condimente. Ce desert pot face? Multumesc!
Fuduliile de porc din comerț se mai baga in oțet?
Voi cat lasati mamaliga la fiert? (in minute, dupa ce clocoteste apa)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
CornelAdrian2005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!