TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Briceag08
în 13 Octombrie 2020 | Briceag08 întreabă:

Cel mai bun magazin raport calitate pret pentru haine?

3
Răspunde Raportează
Florin12345677
în 13 Octombrie 2020 | Florin12345677 întreabă:

Pot ridica contractul de încheiere a unei rate si sa fac alta rata pe acelasi nume in aceeasi zi? Va roog, am nevoie de un raspuns urgent. Firma e Altex

3
Răspunde Raportează
robertboss27227
în 13 Octombrie 2020 | robertboss27227 întreabă:

TPU: ce inseamna cand coletul tau este in tranzit?

1
Răspunde Raportează
kb9
în 12 Octombrie 2020 | kb9 întreabă:

Am plasat o comanda pe eMAG, miercuri si inca nu am primit- o, am comandat un produs de care chiar aveam si am nevoie si ei, ca sa imi aline durerea sufleteasca si ca sa imi astupe gaura nevoilor, ...? (mai mult)

32
Răspunde Raportează
alecsawng01
în 12 Octombrie 2020 | alecsawng01 întreabă:

de unde va cumparati parfumuri?

18
Răspunde Raportează
GRYM2
în 12 Octombrie 2020 | GRYM2 întreabă:

Site-ul ForIT este ok pentru a cumpăra componente de PC adica ma refer daca nu sunt la mâna a doua si sunt noi si sigilate?

1
Răspunde Raportează
Gore
în 12 Octombrie 2020 | Gore întreabă:

Am comandat de pe amazon.co.uk un costum cosplay pentru un copil. Acolo spune ca ar trebui sa ajunga intre 23 octombrie si 10 noiembrie. Acum intrebarea este daca ar avea sansele sa ajunga mai ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 12 Octombrie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Știe cineva dacă mărimile din pull & bear sunt mai mari decât cele din h&m? Jachete, pantaloni, tricouri, etc

2
Răspunde Raportează
GRYM2
în 12 Octombrie 2020 | GRYM2 întreabă:

Recent am descoperit site- ul Ipon.Ro si am vazut că sunt produse mai ieftine ca in Emag, Altex, Cell.ro, PC Garage, nu sunt foarte ieftine dar acolo cu 2- 3- 4 milioane is ok pentru mine. Întrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
matrix100
în 11 Octombrie 2020 | matrix100 întreabă:

De unde se mai poate cumpara cartea Milionarul de langa noi? Pe toate site-urile vizitate de mine stoc epuizat. Merci

5
Răspunde Raportează
Dragonuvestic
în 11 Octombrie 2020 | Dragonuvestic întreabă:

Vreau sa fac un abonament in Anglia de vreo 4 telefoane mobile si sunt foarte curios daca dupa doua luni de cand sunt aici pot face asta si daca da, daca mi se poate intampla ceva dupa ce ma intorc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Octombrie 2020 |

oameni de pe TPU. Acum vreo 3 luni mi- am comandat o piatra de pe un site care nu pare (sau nu parea) shady si inca nu a ajuns. E din America deci probabil ca aia ar fi o explicatie? Dar sa-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Killer1235
în 11 Octombrie 2020 | Killer1235 întreabă:

Pot gasi heets pentru iqos la farmacie?

1
Răspunde Raportează
tdy
în 11 Octombrie 2020 | tdy întreabă:

Ceva recomandari pentru cumpărarea unui scaun birou/gaming? Caut ceva cu funcția masaj, dar nu prea găsesc doar câteva scaune de birou. As dori ceva orientat spre gaming si mai înalt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Skymoon21
în 11 Octombrie 2020 | Skymoon21 întreabă:

Vreau si eu un site unde găsesc pantofi in stilul demonia sau chiar demonia dar la un preț accesibil!

1
Răspunde Raportează
Senso4
în 11 Octombrie 2020 | Senso4 întreabă:

Caut siteuri cu plata prin sms. Am abonament la Digi. Siteuri cu haine, incaltamine...mancare etc. Dar nu jocuri! Siteuri cu plata SMS, de incredere. Adica nu sa trimit sms, sa ma taxeze si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anaamaria233
în 10 Octombrie 2020 | Anaamaria233 întreabă:

Idei cadouri pentru băieți, aniversare un an de relație

7
Răspunde Raportează
andreiYS
în 9 Octombrie 2020 | andreiYS întreabă:

Stie cineva daca site-ul Rapcity.ro au adidasi legit? A cumparat cineva? Au preturi mai mici decat in toate celelalte magazine

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Octombrie 2020 |

De ce fructele și legumele din supermarket-uri în mare parte nu au nici gustul nici mirosul specific pe care al trebui să îl aibă, precum legumele și fructele de la piață sau din grădină?

15
Răspunde Raportează
Emilia2499
în 9 Octombrie 2020 | Emilia2499 întreabă:

As vrea sa imi cumpar ceva de pe zaful:) daca a mai comandat ceva de acolo as avea 2 intrebari. Siteul e de încrede? In cat timp vine comanda in România?

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 9 Octombrie 2020 | Sonia822 întreabă:

Ce trebuie sa cumpar din Carrefour ca sa primesc un plic cu troll magnet?

4
Răspunde Raportează
Musca88
în 9 Octombrie 2020 | Musca88 întreabă:

Salut, acum o luna si ceva am cumparat un laptop Asus de la altex si am observat cand ma jucam minecraft ca laptopul nu are placa video nVIDIA mx330, aparea Intel UHD graphics. Are doar procesorul, ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Th3AbSinTh3
în 9 Octombrie 2020 | Th3AbSinTh3 întreabă:

Probleme cu Aliexpress, ce pot sa fac? Am vrut sa- mi iau ceva, am ales un vanzator de incredere, cu stelute si multe produse vandute, am completat tot ce era de completat pe acolo, am platit si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AnDrEi12365
în 9 Octombrie 2020 | AnDrEi12365 întreabă:

Am comandat un ceas de pe aliexpress, iar pe site- ul postei romane scrie ca este avizat (12.10.2020 12:00 Programat pentru predare incepand cu aceasta data - Oficiul Postal Bucuresti ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Octombrie 2020 |

Nu sunt eu vreun expert sau ceva, dar de mai bine de două săptămâni caut să îmi iau un laptop mai de buget, până în 2000 de lei. Și am căutat pe mai multe site- uri și peste tot erau...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 8 Octombrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Recent am comandat un telefon de pe site- ul celor de la Altex în valoare de 2800 de lei. Produsul a fost predat curierului. Acum problema stă în felul următor: azi am intrat iar pe site-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mariusflorin2341
în 7 Octombrie 2020 | Mariusflorin2341 întreabă:

Deci am vazut un produs pe olx (un controller) si m- am decis sa il cumpar. Am pus pe vanzator sa il puna la urgent cargus etc, etc. Vanzatorul l- a pus insa cand, am intrebat despre awb a zis ca nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 7 Octombrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Voi ce experiență ați avut cu cei de la Altex? Mă refer în general la produsele comandate online. Am înțeles că nu sunt serioși când vine vorba de garanția produsului

6
Răspunde Raportează
Anonim796
în 6 Octombrie 2020 | Anonim796 întreabă:

Salut, mi- am comandat un hoodie de la tommy lewis hamilton si nu am observat in descriere ca e oversized, gen e oversized pentru orice mărime, e făcut asa intr- un fel încât sa fie larg(cred) asta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim9324782
în 6 Octombrie 2020 | anonim9324782 întreabă:

Daca dau o comanda de pe nike.com o sa platesc taxe vamale sau o sa am probleme la vama?

4
Răspunde Raportează
Lajsvdufbvf
în 6 Octombrie 2020 | Lajsvdufbvf întreabă:

Se poate face retur la eMAG sa duc produsul direct la showroom? Dacă da, care e procesul, adică faci cererea de retur pe loc sau cum sta treaba?

4
Răspunde Raportează
matrix100
în 6 Octombrie 2020 | matrix100 întreabă:

Ce gamepad este bun pentru jocuri si sa nu se strice repede? M-ar interesa in special seria assasin creed. Multumesc

5
Răspunde Raportează
macandcheese
în 6 Octombrie 2020 | macandcheese întreabă:

Din greseala m- am pus cu fundul pe ochelari si i- am rupt. Momentan nu am bani pentru o pereche noua si nu stiu ce sa fac. M- am apucat sa imi strang bani dar pana anul viitor in mai nu o sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Horhe2883984921
în 6 Octombrie 2020 | Horhe2883984921 întreabă:

Recomandare camera foto buget 500 lei (estimativ) dețin un Mi 8 Explorer Edition, deci sa fie ceva peste camera telefonului, dau funda.

13
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 5 Octombrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Vreau să- mi achiziționez un produs și l- am găsit pe altex cu 130 de lei mai ieftin față de cel de pe eMAG. Acum n- a comandat niciodată de pe altex, numai de pe eMAG și cam ies din...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
krt0f1oR
în 5 Octombrie 2020 | krt0f1oR întreabă:

Vreau sa- mi iau un scaun nou pentru statul la birou, am un buget maxim de 700 Ron. Eu ma gandeam la genesis nitro 330 si nitro 440, inaza raven, inaza cobra, inaza tornado, arozzi enzo....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MikiMIHAI1324
în 5 Octombrie 2020 | MikiMIHAI1324 întreabă:

Salutare TPU, dețin un buget de 700~800 Lei și doresc să cumpăr un scaun de birou pentru PC (Gaming Optional) o recomandare? Că am căutat și am vizionat mai multe modele dar chiar nu știu ce și...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
todorica
în 5 Octombrie 2020 | todorica întreabă:

Pepco are magazin online sau nu?

1
Răspunde Raportează
Advvrt
în 5 Octombrie 2020 | Advvrt întreabă:

A cumpărat vreunul din voi telefoane de pe amazon? Dacă da, este safe? Livrează si in Romania?

2
Răspunde Raportează
Peteren
în 4 Octombrie 2020 | Peteren întreabă:

Este legit Sneaker Industry? As vrea să îmi cumpăr o pereche de Nike Air Force 1 dar din poza mi se par puțin fake. Voi ce părere aveți? Uitați și link de la nike-uri. https://bit.ly/33uXBpe

1
Răspunde Raportează
tpu12345678
în 4 Octombrie 2020 | tpu12345678 întreabă:

Îmi puteți recomanda un site cu perechi de adidași în special de alergare, eventual din străinătate deoarece în general sunt puțin mai ieftine, în afară de Amazon, doar să livreze în...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AleXTpU23
în 4 Octombrie 2020 | AleXTpU23 întreabă:

Trebuie sa ajunga un colet livrat prin fan courier maine dar expedietorul a gresit o cifra din numar cand a plasat produsul la fan courier, ce pot face pentru a schimba numarul?

4
Răspunde Raportează
mikoto
în 4 Octombrie 2020 | mikoto întreabă:

Buna, cum se procedeaza cu vamuirea coletelor internationale, comandate de pe aliexpress de exemplu? Ma refer la procedurile postei vamale, programul meu de lucru nu- mi permite sa ajung la posta vamala....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 4 Octombrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Vreau si eu sa cumpar un produs de pe eMAG in rate fara dobanda, problema este ca nu-mi apare acolo acea optiune, imi apare ramburs, in rate online, dar doar prin ecredit. Ma puteti ajuta?

7
Răspunde Raportează
daniela1107
în 4 Octombrie 2020 | daniela1107 întreabă:

Am făcut comanda pe joom la mai multe produse, iar acum trebuie să ajungă, însă ele îmi sunt sortate (nu știu cum să mă exprim) când vreau sa vad o unde se afla o comanda îmi arată...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariusncs77
în 3 Octombrie 2020 | Mariusncs77 întreabă:

Salut, de curand am dat o comanda pe pcgarage de un laptop de gaming si un telefon, am fost sunat de un reprezentant al BRD Finance(am ales creditul de gaming in 24 rate) si mi s- a zis sa merg ori la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2020 |

Comenzile de pe joom îmi sunt livrate acasă (stau la țară) sau la posta?

1
Răspunde Raportează
username2468
în 3 Octombrie 2020 | username2468 întreabă:

Https://www.emag.ro/set-cadou-trandafiri-de-sapun-in-cutie-cdi-004/pd/DP4MDCBBM/ Îmi spune și mie cineva dacă chiar are 57 cm înălțime?

4
Răspunde Raportează
Panteraa
în 2 Octombrie 2020 | Panteraa întreabă:

Știți vreun site de unde pot comanda ceva cadouri și să plătesc cu cardul și să se facă livrarea la o adresă pe care o pun eu? M-ar interesa jucării, dar nu numai.

3
Răspunde Raportează
Popa_Eduard_1995_L6YU
în 2 Octombrie 2020 | Popa_Eduard_1995_L6YU întreabă:

Vreau si eu o parere despre partenerul eMag, BMK. Vreau sa imi iau un telefon si vad ca este livrat de ei. Este ok firma? Ajunge telul original sau unul luat de pe AliExpress? ????

5
Răspunde Raportează
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    41 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.662
  • Răspunsuri: 17.665.187
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.398 Conversaţii