TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
todorica
în 5 Octombrie 2020 | todorica întreabă:

Pepco are magazin online sau nu?

1
Răspunde Raportează
Advvrt
în 5 Octombrie 2020 | Advvrt întreabă:

A cumpărat vreunul din voi telefoane de pe amazon? Dacă da, este safe? Livrează si in Romania?

2
Răspunde Raportează
Peteren
în 4 Octombrie 2020 | Peteren întreabă:

Este legit Sneaker Industry? As vrea să îmi cumpăr o pereche de Nike Air Force 1 dar din poza mi se par puțin fake. Voi ce părere aveți? Uitați și link de la nike-uri. https://bit.ly/33uXBpe

1
Răspunde Raportează
tpu12345678
în 4 Octombrie 2020 | tpu12345678 întreabă:

Îmi puteți recomanda un site cu perechi de adidași în special de alergare, eventual din străinătate deoarece în general sunt puțin mai ieftine, în afară de Amazon, doar să livreze în...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AleXTpU23
în 4 Octombrie 2020 | AleXTpU23 întreabă:

Trebuie sa ajunga un colet livrat prin fan courier maine dar expedietorul a gresit o cifra din numar cand a plasat produsul la fan courier, ce pot face pentru a schimba numarul?

4
Răspunde Raportează
mikoto
în 4 Octombrie 2020 | mikoto întreabă:

Buna, cum se procedeaza cu vamuirea coletelor internationale, comandate de pe aliexpress de exemplu? Ma refer la procedurile postei vamale, programul meu de lucru nu- mi permite sa ajung la posta vamala....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlexAL275
în 4 Octombrie 2020 | AlexAL275 întreabă:

Vreau si eu sa cumpar un produs de pe eMAG in rate fara dobanda, problema este ca nu-mi apare acolo acea optiune, imi apare ramburs, in rate online, dar doar prin ecredit. Ma puteti ajuta?

7
Răspunde Raportează
daniela1107
în 4 Octombrie 2020 | daniela1107 întreabă:

Am făcut comanda pe joom la mai multe produse, iar acum trebuie să ajungă, însă ele îmi sunt sortate (nu știu cum să mă exprim) când vreau sa vad o unde se afla o comanda îmi arată...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariusncs77
în 3 Octombrie 2020 | Mariusncs77 întreabă:

Salut, de curand am dat o comanda pe pcgarage de un laptop de gaming si un telefon, am fost sunat de un reprezentant al BRD Finance(am ales creditul de gaming in 24 rate) si mi s- a zis sa merg ori la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2020 |

Comenzile de pe joom îmi sunt livrate acasă (stau la țară) sau la posta?

1
Răspunde Raportează
username2468
în 3 Octombrie 2020 | username2468 întreabă:

Https://www.emag.ro/set-cadou-trandafiri-de-sapun-in-cutie-cdi-004/pd/DP4MDCBBM/ Îmi spune și mie cineva dacă chiar are 57 cm înălțime?

4
Răspunde Raportează
Panteraa
în 2 Octombrie 2020 | Panteraa întreabă:

Știți vreun site de unde pot comanda ceva cadouri și să plătesc cu cardul și să se facă livrarea la o adresă pe care o pun eu? M-ar interesa jucării, dar nu numai.

3
Răspunde Raportează
Popa_Eduard_1995_L6YU
în 2 Octombrie 2020 | Popa_Eduard_1995_L6YU întreabă:

Vreau si eu o parere despre partenerul eMag, BMK. Vreau sa imi iau un telefon si vad ca este livrat de ei. Este ok firma? Ajunge telul original sau unul luat de pe AliExpress? ????

5
Răspunde Raportează
Reea2020
în 2 Octombrie 2020 | Reea2020 întreabă:

A făcut cineva schimb pe jollystore? Dacă da atunci in cât timp a ajuns coletul nou? Trebuie scrisa adresa pe cel pe care îl ridică curierul?

1
Răspunde Raportează
Guran-lupulescu_Patrick_1990
în 1 Octombrie 2020 | Guran-lupulescu_Patrick_1990 întreabă:

Este o teapa site-ul 'energylab.ro'? Vreau sa comand de acolo dar nu stiu daca ma pacalesc astia

5
Răspunde Raportează
scosmynnnn
în 1 Octombrie 2020 | scosmynnnn întreabă:

Salut. Am găsit câteva oferte la.parfumuri pe elefant ro, n am mai comandat de acolo. aveti idee daca sunt originale? S au daca știți alt site de parfumuri originale la preturi decente. De sephora...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnneCMarie
în 30 Septembrie 2020 | AnneCMarie întreabă:

Stie cineva site- uri de haine romanesti sau care livreaza in Romania PRIN CURIER nu prin posta care au in stoc hanorace sau articole asemanatoare celor din link- urile de mai jos? https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fnerdyroom.com%2Fproducts%2Fwarning-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 30 Septembrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

Ce restaurante tip all you can eat in București cunoașteți si îmi recomandați? Nu doar cu sushi

0
Răspunde primul Raportează
AlexGeorge21
în 30 Septembrie 2020 | AlexGeorge21 întreabă:

Vreau sa imi iau un xiaomi mi note 10 lite dar am o dilema. Initial voiam sa il iau de pe eMag dar am vazut ca la ei este vandut si livrat de BMK. Este o firma de incredere? Adica daca telul ajunge...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 30 Septembrie 2020 | oceanoflove întreabă:

Atunci cand comand de pe eMAG (si in anumite cazuri de pe aliexpress) si platesc online imi apare o pagina in care mi se zice sa introduc intr- o caseta Verified by visa, dar nu inteleg la ce se refera....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Feri5
în 30 Septembrie 2020 | Feri5 întreabă:

Am o întrebare la care m- am gândit mereu. Este vorba despre Aliexpress și vreau sa- mi răspundeți la următoarele "subîntrebări" de mai jos: 1. Aliexpress este un magazin de încredere? ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 30 Septembrie 2020 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

De ce produsele de pe WISH sunt asa de ieftine? Au calitate sunt noi?

8
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 30 Septembrie 2020 | oceanoflove întreabă:

Am incercat sa dau o comanda pe aliexpress dar imi spune ca plata a trebuit inchisa din cauza unor probleme de securitate si ca este vorba de eroarea CSC_7200053. Ce pot sa fac?

6
Răspunde Raportează
Dr?ganAndra22
în 30 Septembrie 2020 | Dr?ganAndra22 întreabă:

voiam sa va intreb daca aveti idee cum se comporta argintul placat cu aur galben si/sau cu aur roz, care este mai indicat sau ar trebui sa ma rezumum la argintul "pur"?

2
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 30 Septembrie 2020 | DanielDanny întreabă:

A mai cumparat cineva de pe www.magazinoutdoor.ro? Cum a decurs? Timp livrare, etc.

0
Răspunde primul Raportează
FilipNYT
în 29 Septembrie 2020 | FilipNYT întreabă:

Poate cineva să-mi spuna un site legit de unde pot cumpara online componente de pc, precizez ca nu vreau ceva SH!

2
Răspunde Raportează
LOVETOKNOWTHINGS45
în 29 Septembrie 2020 | LOVETOKNOWTHINGS45 întreabă:

Va fi putin lung dar merita citit! Acum cateva zile am comandat de pe arhicunoscutul site Brasty.ro un esantion de 10ml de tom ford black orchid fiindca nu mai aveam prea mult parfum in casa....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anastasia324
în 29 Septembrie 2020 | Anastasia324 întreabă:

Stie cineva niste ghete gotice/punk, inalte cu talpa pana in 5 cm? Am cautat modele dar imi apar numai de 10 cm si deja am 1 70 nu vreau sa fiu f inalta:)) Si gen sa fie din tara, ca daca fac...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Varunn
în 28 Septembrie 2020 | Varunn întreabă:

Bună ziua, conform RSGilded, acesta este cel mai ieftin magazin pentru aur OSRS https://www.eldorado.gg/osrs-gold/g/10-0-0 este adevărat sau ați văzut chiar și mai ieftine?

1
Răspunde Raportează
DaNNNy123456
în 28 Septembrie 2020 | DaNNNy123456 întreabă:

vreau sa imi iau un telefon, am gasit un s9 mov dual sim, full box, folie sticla si husa la pretul de 1100 ron la mana a 2-a, merita? DAU FUNDA :*

1
Răspunde Raportează
Nivellen
în 27 Septembrie 2020 | Nivellen întreabă:

Stiti vreun magazin in Bucuresti care vinde pachete cu cartonase pokemon?

1
Răspunde Raportează
AureliusTPU
în 26 Septembrie 2020 | AureliusTPU întreabă:

Acum cu Covid-19, Aliexpress intarzie cu comanda?

5
Răspunde Raportează
Emilia31
în 26 Septembrie 2020 | Emilia31 întreabă:

Bună ziua știți cumva unde pot găsi online trandafiri din săpun, care sunt de calitate mai buna? As dori, dacă a cumpărat cineva sa îmi dea și mie recomandări? Mulțumesc

5
Răspunde Raportează
enginfirat
în 26 Septembrie 2020 | enginfirat întreabă:

Am comandat o haină de pe magazinul official al Man City. Sunt din Republica Moldova. Dar cand m- au pus să selectez țara, în tabel lipsea Moldova, am ales Romania dar am pus codul poștal din ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Denisa_Deni_2000
în 26 Septembrie 2020 | Denisa_Deni_2000 întreabă:

Stiti cumva daca pot da comanda pe eMAG daca am 14 ani? Adica ei cer buletin sau ceva la livrare, sa verifice daca esti major?

1
Răspunde Raportează
TAVIANOS
în 25 Septembrie 2020 | TAVIANOS întreabă:

Salut, vreau sa cumpar aceste casti de pe it- fashion, ati auzit de ei? Sunt de incredere? Va rog sa raspundeti sincer! Acestea sunt castile https://www.it- fashion.ro/shop/in- ear- headphones- with-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Barbaru14
în 24 Septembrie 2020 | Barbaru14 întreabă:

Salutare, intrebare pentru cunoscatori, caut sa cumpar o pereche de adidasi " nike huarache black " dar problema este ca am marimea 45 la picior si nu reusesc sa gasesc absolut nimic, stie cineva unde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonimm30
în 24 Septembrie 2020 | Anonimm30 întreabă:

Unde pot gasi hote pana in 45cm si maxim 500lei hota?

1
Răspunde Raportează
Sonia822
în 24 Septembrie 2020 | Sonia822 întreabă:

Care e diferenta intre boia, paprika si chilli?

7
Răspunde Raportează
tOrch
în 23 Septembrie 2020 | tOrch întreabă:

Daca am comandat doua comenzi de la altex ele vor veni in aceeasi zi?

7
Răspunde Raportează
cristianorudi7
în 23 Septembrie 2020 | cristianorudi7 întreabă:

Unde sunt niste outlet-uri misto, adica haine noi, de firma, de calitate, preturi ok sau apropiate de cele din magazinele specifice, in Bucuresti? Mersi

3
Răspunde Raportează
MaNumescGigel
în 23 Septembrie 2020 | MaNumescGigel întreabă:

se poate cumpara de pe eMAG cu tichete de la bursa de merit?

1
Răspunde Raportează
vaninlina
în 23 Septembrie 2020 | vaninlina întreabă:

Ce magazine gen sportisimo mai stiti? Ei au preturi foarte ok, insa nu am mai gasit numarul meu.

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 23 Septembrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

Unde pot găsi flacoane de sticla 30 ml cu pulverizator pentru a pune in el parfum? Vreau nume de magazine din București in care pot sa ajung, nu să fac comanda online

1
Răspunde Raportează
matrix100
în 22 Septembrie 2020 | matrix100 întreabă:

De unde in Bucuresti se pot cumpara tigarile astea (magazin fizic)? https://tabaccoshop.ro/tigarete/7831-tigarete-cigaronne-black-royal-slims-triple-hollow-filter.html

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 22 Septembrie 2020 | SingleForOne întreabă:

Cat costa strugurii pentru vin daca cumpar de la producatori, ca persoana fizica?

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 22 Septembrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

Cum umpli o sticla goala de parfum cu lichid, dacă aceasta este capsată la baza si nu se desfileteaza?

2
Răspunde Raportează
AdriaNNN0722
în 22 Septembrie 2020 | AdriaNNN0722 întreabă:

Bună ziua, am trimis în Anglia un colet prin posta romana la o persoana care ar fi vrut să- mi cumpere consola. Problema e ca el tot îmi zice ca sunt ceva erori la banca și ca nu se trimit bani iar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Anonimm30
Întrebare recomandată în 22 Septembrie 2020 | Anonimm30 întreabă:

Deci am facut o mare prostie. Am returnat un produs de la eMAG pentru voucher. Eu am crezut ca voi primi voucher la mana dar de fapt e electronic voucher, nu am card nimic. Ce sa fac? Am doar seria de...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
6000404
în 22 Septembrie 2020 | 6000404 întreabă:

Dacă merg diseară după ora 12 la kfc pot cumpăra marți bucket?

4
Răspunde Raportează
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Dac? s- ar legaliza homosexualitatea n Romnia ?i autorit??ile ar acorda toate drepturile comunit??ii LGBT, inclusiv protec?ie prin lege, cum a?i reac?iona ca b?rba?i obi?nui?i dac? ...? (mai mult)
    40 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 10 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Ce trebuie sa fac in concret, pas cu pas (daca nu e mult de explicat)pentru a trece de la Windows la Linux? Linux Mint parca asa- i spune.Nu stiu cu ce"se mananca"acest sistem de operare dar se ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 19 ore

Bogdan80 întreabă:

Daca am intrerupt tratamentul si medicul mi-a pus diagnosticul de schizofrenie paranoida pot sa vorbesc cu persoane din trecut in mintea mea si sa ii aud vocile in timp real?
    6 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 18 ore

tonyc7 întreabă:

De ce unii b?rba?i, gen Victor Pi?urc?, nu albesc absolut deloc, chiar dac? nainteaz? n vrst?? E chestie de genetic? sau exist? ?i anumite trucuri care pot preveni albirea p?rului? ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.735
  • Întrebări: 3.953.156
  • Răspunsuri: 17.653.992
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.021 Adolescenţi
  • 55.571 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.808 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.060 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.139 Conversaţii