Pepco are magazin online sau nu?
A cumpărat vreunul din voi telefoane de pe amazon? Dacă da, este safe? Livrează si in Romania?
Este legit Sneaker Industry? As vrea să îmi cumpăr o pereche de Nike Air Force 1 dar din poza mi se par puțin fake. Voi ce părere aveți? Uitați și link de la nike-uri. https://bit.ly/33uXBpe
Îmi puteți recomanda un site cu perechi de adidași în special de alergare, eventual din străinătate deoarece în general sunt puțin mai ieftine, în afară de Amazon, doar să livreze în...? (mai mult)
Trebuie sa ajunga un colet livrat prin fan courier maine dar expedietorul a gresit o cifra din numar cand a plasat produsul la fan courier, ce pot face pentru a schimba numarul?
Buna, cum se procedeaza cu vamuirea coletelor internationale, comandate de pe aliexpress de exemplu? Ma refer la procedurile postei vamale, programul meu de lucru nu- mi permite sa ajung la posta vamala....? (mai mult)
Vreau si eu sa cumpar un produs de pe eMAG in rate fara dobanda, problema este ca nu-mi apare acolo acea optiune, imi apare ramburs, in rate online, dar doar prin ecredit. Ma puteti ajuta?
Am făcut comanda pe joom la mai multe produse, iar acum trebuie să ajungă, însă ele îmi sunt sortate (nu știu cum să mă exprim) când vreau sa vad o unde se afla o comanda îmi arată...? (mai mult)
Salut, de curand am dat o comanda pe pcgarage de un laptop de gaming si un telefon, am fost sunat de un reprezentant al BRD Finance(am ales creditul de gaming in 24 rate) si mi s- a zis sa merg ori la...? (mai mult)
Comenzile de pe joom îmi sunt livrate acasă (stau la țară) sau la posta?
Https://www.emag.ro/set-cadou-trandafiri-de-sapun-in-cutie-cdi-004/pd/DP4MDCBBM/ Îmi spune și mie cineva dacă chiar are 57 cm înălțime?
Știți vreun site de unde pot comanda ceva cadouri și să plătesc cu cardul și să se facă livrarea la o adresă pe care o pun eu? M-ar interesa jucării, dar nu numai.
Vreau si eu o parere despre partenerul eMag, BMK. Vreau sa imi iau un telefon si vad ca este livrat de ei. Este ok firma? Ajunge telul original sau unul luat de pe AliExpress? ????
A făcut cineva schimb pe jollystore? Dacă da atunci in cât timp a ajuns coletul nou? Trebuie scrisa adresa pe cel pe care îl ridică curierul?
Este o teapa site-ul 'energylab.ro'? Vreau sa comand de acolo dar nu stiu daca ma pacalesc astia
Salut. Am găsit câteva oferte la.parfumuri pe elefant ro, n am mai comandat de acolo. aveti idee daca sunt originale? S au daca știți alt site de parfumuri originale la preturi decente. De sephora...? (mai mult)
Stie cineva site- uri de haine romanesti sau care livreaza in Romania PRIN CURIER nu prin posta care au in stoc hanorace sau articole asemanatoare celor din link- urile de mai jos? https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fnerdyroom.com%2Fproducts%2Fwarning-...? (mai mult)
Ce restaurante tip all you can eat in București cunoașteți si îmi recomandați? Nu doar cu sushi
Vreau sa imi iau un xiaomi mi note 10 lite dar am o dilema. Initial voiam sa il iau de pe eMag dar am vazut ca la ei este vandut si livrat de BMK. Este o firma de incredere? Adica daca telul ajunge...? (mai mult)
Atunci cand comand de pe eMAG (si in anumite cazuri de pe aliexpress) si platesc online imi apare o pagina in care mi se zice sa introduc intr- o caseta Verified by visa, dar nu inteleg la ce se refera....? (mai mult)
Am o întrebare la care m- am gândit mereu. Este vorba despre Aliexpress și vreau sa- mi răspundeți la următoarele "subîntrebări" de mai jos: 1. Aliexpress este un magazin de încredere? ...? (mai mult)
De ce produsele de pe WISH sunt asa de ieftine? Au calitate sunt noi?
Am incercat sa dau o comanda pe aliexpress dar imi spune ca plata a trebuit inchisa din cauza unor probleme de securitate si ca este vorba de eroarea CSC_7200053. Ce pot sa fac?
voiam sa va intreb daca aveti idee cum se comporta argintul placat cu aur galben si/sau cu aur roz, care este mai indicat sau ar trebui sa ma rezumum la argintul "pur"?
A mai cumparat cineva de pe www.magazinoutdoor.ro? Cum a decurs? Timp livrare, etc.
Poate cineva să-mi spuna un site legit de unde pot cumpara online componente de pc, precizez ca nu vreau ceva SH!
Va fi putin lung dar merita citit! Acum cateva zile am comandat de pe arhicunoscutul site Brasty.ro un esantion de 10ml de tom ford black orchid fiindca nu mai aveam prea mult parfum in casa....? (mai mult)
Stie cineva niste ghete gotice/punk, inalte cu talpa pana in 5 cm? Am cautat modele dar imi apar numai de 10 cm si deja am 1 70 nu vreau sa fiu f inalta:)) Si gen sa fie din tara, ca daca fac...? (mai mult)
Bună ziua, conform RSGilded, acesta este cel mai ieftin magazin pentru aur OSRS https://www.eldorado.gg/osrs-gold/g/10-0-0 este adevărat sau ați văzut chiar și mai ieftine?
vreau sa imi iau un telefon, am gasit un s9 mov dual sim, full box, folie sticla si husa la pretul de 1100 ron la mana a 2-a, merita? DAU FUNDA :*
Stiti vreun magazin in Bucuresti care vinde pachete cu cartonase pokemon?
Acum cu Covid-19, Aliexpress intarzie cu comanda?
Bună ziua știți cumva unde pot găsi online trandafiri din săpun, care sunt de calitate mai buna? As dori, dacă a cumpărat cineva sa îmi dea și mie recomandări? Mulțumesc
Am comandat o haină de pe magazinul official al Man City. Sunt din Republica Moldova. Dar cand m- au pus să selectez țara, în tabel lipsea Moldova, am ales Romania dar am pus codul poștal din ...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot da comanda pe eMAG daca am 14 ani? Adica ei cer buletin sau ceva la livrare, sa verifice daca esti major?
Salut, vreau sa cumpar aceste casti de pe it- fashion, ati auzit de ei? Sunt de incredere? Va rog sa raspundeti sincer! Acestea sunt castile https://www.it- fashion.ro/shop/in- ear- headphones- with-...? (mai mult)
Salutare, intrebare pentru cunoscatori, caut sa cumpar o pereche de adidasi " nike huarache black " dar problema este ca am marimea 45 la picior si nu reusesc sa gasesc absolut nimic, stie cineva unde...? (mai mult)
Unde pot gasi hote pana in 45cm si maxim 500lei hota?
Care e diferenta intre boia, paprika si chilli?
Daca am comandat doua comenzi de la altex ele vor veni in aceeasi zi?
Unde sunt niste outlet-uri misto, adica haine noi, de firma, de calitate, preturi ok sau apropiate de cele din magazinele specifice, in Bucuresti? Mersi
se poate cumpara de pe eMAG cu tichete de la bursa de merit?
Ce magazine gen sportisimo mai stiti? Ei au preturi foarte ok, insa nu am mai gasit numarul meu.
Unde pot găsi flacoane de sticla 30 ml cu pulverizator pentru a pune in el parfum? Vreau nume de magazine din București in care pot sa ajung, nu să fac comanda online
De unde in Bucuresti se pot cumpara tigarile astea (magazin fizic)? https://tabaccoshop.ro/tigarete/7831-tigarete-cigaronne-black-royal-slims-triple-hollow-filter.html
Cat costa strugurii pentru vin daca cumpar de la producatori, ca persoana fizica?
Cum umpli o sticla goala de parfum cu lichid, dacă aceasta este capsată la baza si nu se desfileteaza?
Bună ziua, am trimis în Anglia un colet prin posta romana la o persoana care ar fi vrut să- mi cumpere consola. Problema e ca el tot îmi zice ca sunt ceva erori la banca și ca nu se trimit bani iar...? (mai mult)
Deci am facut o mare prostie. Am returnat un produs de la eMAG pentru voucher. Eu am crezut ca voi primi voucher la mana dar de fapt e electronic voucher, nu am card nimic. Ce sa fac? Am doar seria de...? (mai mult)
Dacă merg diseară după ora 12 la kfc pot cumpăra marți bucket?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!