TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Cosmin18393
în 19 Februarie 2024 | Cosmin18393 întreabă:

Salut, vreau să- mi iau iau un Nike tech și nu știu ce mărime mi- ar veni perfect. Am 1.83, 65 kg, dar mâinile și picioarele lungi. Am de ales între XL 114cm 77cm 180- 185 85- 90KG și XXL...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Falka
în 19 Februarie 2024 | Falka întreabă:

Cum pot să fac un retur?

3
Răspunde Raportează
GgGuy
în 19 Februarie 2024 | GgGuy întreabă:

Salut TPU, mai știți vreun site cu laptopuri cu i3 până în 400 lei? Existau la un moment dat da nu mai știu de ele

1
Răspunde Raportează
dianamaria2498
în 17 Februarie 2024 | dianamaria2498 întreabă:

Bună! Am făcut o comandă de pe un magazin online și am primit un AWB, dar când introduc acel AWB pe fan courier îmi scrie că "nu a fost găsit" deși l am introdus corect. Aș vrea să știu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gabriela2024
în 17 Februarie 2024 | Gabriela2024 întreabă:

Buna ziua, Ati rezolvat problema cu comanda pana la urma? Și eu am încercat sa iau legătura telefonic insa nr este invalid. Am solicitat returnarea produsului prin intermediul site- ului dar nu...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
GDRAGON112
în 16 Februarie 2024 | GDRAGON112 întreabă:

Acum 3 zile (12.02.2024) am comandat ceva de pe OLX, si chiar daca am primit numarul AWB, vanzatorul nu mi- a trimis coletul celor de la FAN Courier. De asemenea, dupa 4 zile, anuntul inca e valabil...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LoriiLori
în 15 Februarie 2024 | LoriiLori întreabă:

Salut! De curand m- am apucat sa croiesc ca hobby si doresc sa- mi comand satin sa- mi fac o rochita pentru vara. Am gasit mai ieftin pe siteul acesta https://texland.net/ dar nu stiu daca e de incredere...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
KenGi16
în 15 Februarie 2024 | KenGi16 întreabă:

Salut, TPU. Am facut la inceputul lunii ianuarie un retur la un anumit produs, banii urmand sa- mi fie restituiti in maximum 15 zile lucratoare de la data primirii coletului de catre firma respectiva....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristinanic5892
în 15 Februarie 2024 | cristinanic5892 întreabă:

Am plasat o comanda pe Shein, mai exact acum trei săptămâni jumate! Mi a ajuns prima parte! Oare o să mi mai ajungă și cealaltă?

2
Răspunde Raportează
cristinanic5892
în 14 Februarie 2024 | cristinanic5892 întreabă:

Am plasat o comandă pe Shein acum 3 săptămâni, mai exact acum 24 de zile! Mi-a ajuns prima parte din ea! Oare îmi va mai ajunge comanda, având în vedere ca în câteva zile face o lună?

3
Răspunde Raportează
CLaludiu1234
în 14 Februarie 2024 | CLaludiu1234 întreabă:

Poți cumpăra direct din showromurile eMAG fara să ai plasata vreo comandă la eMAG, sau acolo în showromurile eMAG ridici doar ce ai comandat de pe eMAG?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Februarie 2024 |

A cumpărat cineva tutun de la Tutun La Galeata si Punga? www.tutunlagaleatasipunga.ro În ultima perioadă am cam luat țepe cu tutunul fumez tutun cumpărat de pe siteuri de aproximativ cinci ani ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bogdagfsukkf
în 14 Februarie 2024 | Bogdagfsukkf întreabă:

Salut TPU, în data de 07 luna asta am făcut o comandă pe SHEIN și de pe data de 10 îmi arată la tracking HOLLAND, NORT HOLLAND PROVINCE, NL, CLEREANCE processing complete d- import mă poate ajuta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Emiliaaaa
în 14 Februarie 2024 | Emiliaaaa întreabă:

Buna ziua. Am dat comanda pe Shein, nu am primit coletul insa de la curier am aflat ca acesta a plecat inapoi. Intrebarea mea este voi primi banii inapoi de pe comanda?

10
Răspunde Raportează
Atsyxyvb4b4
în 14 Februarie 2024 | Atsyxyvb4b4 întreabă:

Salutare, merită sa iau un telefon la abonament la Orange/digi doar telefonul fără cartela sau ies mai bine luându-l de la un magazin de electrocasnice în rate cum e altex etc?

5
Răspunde Raportează
Robertx999
în 13 Februarie 2024 | Robertx999 întreabă:

Salut, mi- am achiziționat un telefon de pe flip in rate prin Tbi bank, ar trebui să plătesc rata totala 3500 Ron, rata lunara este de 200 Ron, daca dau mai mult gen 500- 1000 Ron lunar, scap mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Justasimplequestion
în 13 Februarie 2024 | Justasimplequestion întreabă:

Salut, vreau si eu siteuri cu plata la livrare de haine sau orice, mersi!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Februarie 2024 |

Https://www.emag.ro/kit- tigara- electronica- blister- minievod- 350mah- galben- minievod- galben/pd/DDVJ8LMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android Oare este...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Luisbaronstefan
în 12 Februarie 2024 | Luisbaronstefan întreabă:

Cum plătesc cu revolut pe eMag in rate?

3
Răspunde Raportează
snowyy
în 12 Februarie 2024 | snowyy întreabă:

As vrea sa-mi cumpar niste casti in ear pentru telefon. Am un telefon Xiaomi. Are ceva daca imi iau casti de la Samsung? Mi-ar afecta intr-un fel telefonul?

1
Răspunde Raportează
Darius792
în 12 Februarie 2024 | Darius792 întreabă:

Cand se da claim insurance pe pandabuy? Am o comanda de pe 21 ianuarie si suntem pe 12 februarie a trimis mesaj pe 26 ianuarie ca zborul a sosit in Germania si de atunci pana pe 12 februarie nu s- a intamplat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 12 Februarie 2024 | Anonimul151 întreabă:

De pe Panda Buy ( cred că așa se numește ). Se poate plăti cu cardul românesc? ( BCR de ex ). Intreb asta pentru ca m- am uitat puțin pe pagina lor ( nu pe aplicație), și am văzut ca preturile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Rare?AFG
în 11 Februarie 2024 | Rare?AFG întreabă:

Salut! Intenționez să cumpăr un telefon de pe site ul celor de la Emag, dar seller ul nu mi inspiră încredere...acesta fiind "CAR OFFERS". A mai cumparat cineva de la ei? Sunt de încredere?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Justarand0mguy
în 10 Februarie 2024 | Justarand0mguy întreabă:

Bună TPU, am nevoie de ajutor caut de câteva zile un magazin din Sighetul Marmației care aiba haine baggy, mai exact baggy jeans. Ma puteți ajuta cu un nume unde as putea gasi?

2
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 10 Februarie 2024 | LaviniuA întreabă:

De ce mi se ia pe bon 50 bani GARANTIE PE AMBALAJ la sticle? Pe sticla scrie "ambalaj cu garantie". Mi-am luat si eu o apa la 1 leu ca omu nacajit si ce sa vezi mi-au luat 1 leu 50.

2
Răspunde Raportează
Sjjsjsnzjzjzbnzkznzn
în 10 Februarie 2024 | Sjjsjsnzjzjzbnzkznzn întreabă:

Am o comanda la urgent cargus, am urmărit- o și îmi spune ca adresa este gresita când adresa este corecta, în schimb la număr în loc să pun 3 din neatenție am pus 4 și cei de la cargus nu răspund...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dudu2701
în 10 Februarie 2024 | Dudu2701 întreabă:

Salut TPU, vin cu o întrebare la voi, eu folosesc in momentul de față un laptop HP 15 s e scos acum vreo trei ani de la cei de la HP, îl folosesc pentru office știu că nu e ok la jocuri, aveți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Februarie 2024 |

Cand primesti produsul la easybox si vrei sa- l returnezi, poti folosi tot easybox? Nu am cumparat prin eMag. Am luat de pe siteul unui alt distribuitor. Am selectat easybox la livrare. Cureierul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 9 Februarie 2024 | Furnicuta000 întreabă:

De ce s- a scumpit uleiul de masline in halul asta? Ca m- am dus si eu la Lidl (care e cel mai ieftin magazin) sa iau o sticla si era 50 leu 1 litru. Nici macar nu era in sticla ca lumea, era de plastic....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
StaneteMoniSorin
în 8 Februarie 2024 | StaneteMoniSorin întreabă:

Are cineva primele 3 numere ale revistei Mari Corăbii de la Deagostini?

1
Răspunde Raportează
Tzakalie
în 8 Februarie 2024 | Tzakalie întreabă:

Spuneți-mi va rog un site legit fără fake-uri de unde să-mi pot lua o pereche de jordani 1

6
Răspunde Raportează
rxbies
în 8 Februarie 2024 | rxbies întreabă:

Hey guys! Intrebare foarte jenanta… imi doresc sa comand ceva de pe eBay, fara stiinta mamei mele, care e foarte stricta si nu ar fi de acord cu asta. Comanda va fi facuta pe banii mei normal, nu ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Februarie 2024 |

Salut, vreau si eu site-uri de unde pot cumpara incaltaminte jordan fake sa fie fake ma intereseaza si ieftine, sub 200 lei, multumesc!

7
Răspunde Raportează
Whitesnake99
în 8 Februarie 2024 | Whitesnake99 întreabă:

Salut! A vandut cineva pe OLX folosind optiunea de livrare directa cu verificare prin ei / Fan Courier? Cat de complicat este tot procesul? Este mai usor sa ma duc eu direct la sediul Fan si sa fac manual...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
doareu237
în 8 Februarie 2024 | doareu237 întreabă:

Buna, as vrea sa cumpar un bilet la Beach Please de pe olx, nu- mi permit sa cumpar unul de pe siteul oficial pentru ca un bilet e aproape 500 de lei iar pe olx am gasit si cu 200- 300 de lei biletul...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
GeorgianaMadalin
în 8 Februarie 2024 | GeorgianaMadalin întreabă:

Bună aș dori să cumpăr o sticlă de brothers bond bourbon dar nu găsesc nicăieri în România și niciun site care să livreze în România, singurul pe care l- am găsit avea costul de livrare ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RubyBerserk
în 7 Februarie 2024 | RubyBerserk întreabă:

Aș vrea să aflu câte Update-uri de Software are Ulefone Armor 24. Vreau sa u-l cumpar pentru Capacitatea bateriei

3
Răspunde Raportează
Ash82o
în 7 Februarie 2024 | Ash82o întreabă:

E o întrebare cam proasta dar am nevoie de un raspuns, ieri trebuia să primesc un colet dar nu am raspuns deoarece nu am avut semnal la telefon. De precizat firma Cargus trebuia sa livreze coletul, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
jacexoxo
în 7 Februarie 2024 | jacexoxo întreabă:

Salut! Vreau sa- mi cumpar iPhone 15 Pro Max de pe eMAG deoarece este la reducere fata de orice alt site la fel si in magazinele din mall- uri (fiind diferenta de 400 si ceva de lei) si astazi imi spun...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
007Natalia007
în 7 Februarie 2024 | 007Natalia007 întreabă:

Bună, cât de serioasa este firma de rochii pallmyra? As vrea sa dau comandă și nu știu..sa nu fie vreo țeapă

7
Răspunde Raportează
bogdanchicu
în 7 Februarie 2024 | bogdanchicu întreabă:

Salut, am dat o comanda pe eMAG pe 4 februarie de un A54, de ce naiba imi apare ca vine abia pe 14 februarie, nu inteleg:)) Stoc este, zi lucratoare e pana Vineri, wtff

5
Răspunde Raportează
Maria5689t
în 6 Februarie 2024 | Maria5689t întreabă:

Bună ziua ce fac dacă am pus o cifră greșită la numărul de telefon de la shein dar restul am pus corect și coletul meu e pe drum?

2
Răspunde Raportează
andreeaionescuiiii
în 6 Februarie 2024 | andreeaionescuiiii întreabă:

Buna! cum sa procedez daca firma de curierat a gresit adresa, iar acum coletul meu se duce inapoi spre SHEIN?

2
Răspunde Raportează
RubyBerserk
în 6 Februarie 2024 | RubyBerserk întreabă:

DualStore este legit sau este un scam? Ca WoT(Web of Trust) nu imi spune.

1
Răspunde Raportează
Silviu74Horia
în 5 Februarie 2024 | Silviu74Horia întreabă:

Salut, am o întrebare cam cat ajunge sa-mi fac un cinema in casa. Nu vreau comentarii fara rost.

3
Răspunde Raportează
Pepyo
în 5 Februarie 2024 | Pepyo întreabă:

Salut, as vrea sa comanda de pe Aliexpress niste lucruri destul de scumpe pe care nu le gasesc altundeva, este de incredere si in cat timp ajung comenzile de obicei?

4
Răspunde Raportează
Cut
în 5 Februarie 2024 | Cut întreabă:

De obicei cei de la "Hot Spot" (magazin care se regăsește pe aplicațiile "Bringo" și "Glovo") cer buletinul tuturor indiferent dacă au aspect de minor sau nu? (Chiar și în cazul dacă clientul este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Februarie 2024 |

Bună, am niște comenzi de pe vinted care trebuie să vină, din câte știu am la dispoziție 48H să le iau, dar dacă nu le iau ce se întâmplă cu ele? O dată nu am putut să deschid dulapul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
biancachit
în 5 Februarie 2024 | biancachit întreabă:

Buna! Stie cineva vreo alternativa de a face rost de heets uri/terea uri cu arome? Kelly m=ar interesa. Pana acum gaseam la un magazin de colt, dar nu mai au. Am cautat pe site uri dinafara si nu stiu...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Anonim9118
în 5 Februarie 2024 | Anonim9118 întreabă:

Salut, unde găsesc huse din piele naturala pentru orice model de telefon? Am Google pixel 6A și nu găsesc decât din piele ecologica, dar aia e polistiren și îți supraîncălzește telefonul la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • nastaseelenacristina
    trimisă acum 18 ore

nastaseelenacristina întreabă:

Buna TPU, unde gasesc tastatura cu diacritice in Bucuresti? imi trebuie sa fac licenta.
    23 răspunsuri
  • Deliaa94
    trimisă acum 17 ore

Deliaa94 întreabă:

Buna TPU, am avut o situație de curand mai exact acum câteva zile cu prietenul practic m- am supărat pe el pentru ca nu mi- a zis cand vine in tara el fiind plecat in Olanda deși i- am spus sa ma...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 20 ore

RobocopBuisness întreabă:

Daca cumperi gel de duș sau detergent de rufe de pe eMAG poate să fie fake-uri?
    10 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 9 Noiembrie

anonim_4396 întreabă:

Bună dacă am trecut pe roșu din greșeală mă poate lua poliția de pe camere?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.594
  • Întrebări: 3.952.944
  • Răspunsuri: 17.652.656
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Continua versul...

Continua versul...

Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.113 Conversaţii