TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
Sportivul226
în 26 Iunie 2022 | Sportivul226 întreabă:

Salut! Fac baschet de 6 ani si il practic la nivel de performanta, fiind in primii 50 din tara si avand sanse la o oferta de la o echipa de seniori. Am uitat sa mentionez ca am 16 ani. Cand eram mic am...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 25 Iunie 2022 | SelenaTpu întreabă:

Cat de des ar trebui sa faci o revizie la bicicleta?

10
Răspunde Raportează
MadutzaMadalina
în 25 Iunie 2022 | MadutzaMadalina întreabă:

Bună seara! Recent am fost la un meci de fotbal, unul dintre meciurile care m- a făcut să fiu interesată de acest sport. Voiam sa aflu mai mult despre fotbal. Vreu să ştiu în ce an a devenit fotbalul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gabriela251
în 25 Iunie 2022 | Gabriela251 întreabă:

Bună seara! Recent am fost la un meci de fotbal.A fost un meci care m- a făcut să fiu interesată de acest sport. Voiam sa aflu mai mult despre fotbal. Vreau să ştiu în ce an a dvenit fotbalul sport...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2022 |

Am 14 ani.Imi urasc corpul,sunt slab stramb si mic (1, 67) am si voce de copil de a 5a.Ce sport recomandati?

8
Răspunde Raportează
Lauraaaaaa123
în 24 Iunie 2022 | Lauraaaaaa123 întreabă:

Buna! Daca am terminat acum clasa a 12 a, voi mai avea reducerea de elev la sala pe timpul verii?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iunie 2022 |

Salut TPU. Practic sala din luna Februarie și vreau sa ma ajutați cu niște sfaturi. Ce îmi recomandați ca sa cresc in masa musculară adică sa mi se vadă? Am 17 ani eu mananc destul și am căpătat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
pagliaci
în 24 Iunie 2022 | pagliaci întreabă:

Cate grame de proteine trebuie sa consumi pe zi daca vrei sa pui masa musculara?

3
Răspunde Raportează
atenapoesia
în 23 Iunie 2022 | atenapoesia întreabă:

Buna.Oare nu stiti daca e legal inotul in lacul Capra si lacul Vidraru(Transfagarasan)?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2022 |

Salut, fac antrenament de forță, când e bine sa fac cu flexoarele, după fiecare set de repetări cu gantera iar apoi sa iau pauză, sau sa fac separat? Și cum sa fac, sa fac multe sau mai puține,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 22 Iunie 2022 | CMGeorge98 întreabă:

Cati kilometri trebuie sa pedalezi pentru a echivala un antrenament de alergare de 10km?

2
Răspunde Raportează
wanted1
în 22 Iunie 2022 | wanted1 întreabă:

Salut. Cei care faceți sala ați putea să îmi recomandați un program anume? Pot sa merg de luni pana vineri. Menționez ca sunt începător la sala (merg de 2 saptamani) am undeva la 76kg și 1.70...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2022 |

Dacă fac doar exerciții pentru forță (greutate mai mare, repetari puține, seturi multe) o să rezist automat mai mult la Skanderbeg? Adică se va antrena și rezistența un pic?

3
Răspunde Raportează
stefancristian25
în 22 Iunie 2022 | stefancristian25 întreabă:

Salut TPU! Știți locuri pentru diving/cliff jumping/ sarit de pe stâncă in apa de la înălțime in România? Va aștept răspunsurile

2
Răspunde Raportează
Sebi068900
în 22 Iunie 2022 | Sebi068900 întreabă:

Salut, am fost la antrenamentul de kickbox ieri si la incalzire a trebuit sa face spagatul sau sa incercam sa ducem pana in punctul in care doare cel mai tare si sa stam acolo timp de 2 minute. A trecut...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2022 |

Dacă fac antrenament pentru anduranță (rezistență) o sa rezist mai mult în Skanderbeg?

2
Răspunde Raportează
Misu0023
în 21 Iunie 2022 | Misu0023 întreabă:

Salut TPU! Am si eu o intrebare,am un bmx si are un mic joc in roata spate,stanga dreapta, nu e descentrata. Se poate rezolva problema cumva sau trebuie schimbata ceva piesa?

2
Răspunde Raportează
Ali19
în 21 Iunie 2022 | Ali19 întreabă:

Bună TPU, poate să îmi explice și mie cineva fenomenul acesta? Fac sport, exercitii fizice atât Hit cât și Pilates de a 3- 4 ani. Am avut 43 de kg și de ceva timp am 45- 46 însă nu arat deloc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SelenaTpu
în 21 Iunie 2022 | SelenaTpu întreabă:

Ce aplicatie aveti pe telefon pentru exercitii fizice?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2022 |

Salut, știu că sunt exerciții care măresc puterea loviturii cu pumnul, sau viteza cu care dai, dar daca îmi antrenez umărul, cu exerciții pentru umăr, o să crească și umărul dar și puterea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Smoke3D
în 20 Iunie 2022 | Smoke3D întreabă:

Salut,ce site îmi recomandați pentru Sarms de calitate? Imuscle e legit?

5
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 20 Iunie 2022 | CMGeorge98 întreabă:

Salutare! Alergatul ajuta la slabit? Ma puteti ajuta cu un plan anume sau cateva sfaturi? Multumesc anticipat,

7
Răspunde Raportează
CMGeorge98
Întrebare recomandată în 20 Iunie 2022 | CMGeorge98 întreabă:

Daca am scolioza am voie sa fac sala? Vreau sa fac sala pentru muschi/forta dar nu stiu daca am voie sa fac din cauza scoliozei...

5
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 20 Iunie 2022 | LanguageMaster întreabă:

La sală este vreo problemă dacă lucrezi 2 sau mai multe zile consecutiv aceleași grupe de mușchi?

2
Răspunde Raportează
Zinv
în 20 Iunie 2022 | Zinv întreabă:

Salut. Am o problema, cand fac L-Sit la bara de tractiuni sau la paralele ma doare la o jumatate de palma, sub buric, in partea stanga. Aveti idee de ce?

1
Răspunde Raportează
Newadony
în 19 Iunie 2022 | Newadony întreabă:

Pot lua mai mult de 5 grame de glutamina pe zi?

1
Răspunde Raportează
Kilop
în 19 Iunie 2022 | Kilop întreabă:

Salut! Întâmpin o problemă la permisul de pescuit Marea Neagră. Problema este că pe site scria număr în loc de nume și eu mi- am trecut numărul de telefon și acum în permis mă cheamă nunărul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Moro?anuGigi324
în 19 Iunie 2022 | Moro?anuGigi324 întreabă:

Salut TPU! Ce antrenament calisthenics 5/7 zile, maxim 1h și 10 pe zi, antrenamentul as vrea să fie ceva gen PUSH - PULL - LEGS să antreneze și picioarele mai pe scurt tot corpul. Și ce dietă...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Dragosvv
în 19 Iunie 2022 | Dragosvv întreabă:

O legitimație de fotbal se poate viza duminica?

1
Răspunde Raportează
MarinV1234
în 19 Iunie 2022 | MarinV1234 întreabă:

Salut! Fac sala si vreau sa incep suplimentarea cu creatina, dar am o anumita retinere din cauza miturilor despre ea si anume ca aceasta cauzeaza caderea parului. E adevarat? Aveti vreun exemplu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andrei199114
în 18 Iunie 2022 | Andrei199114 întreabă:

Vreau sa slabesc 5-10 kg intr-o luna, daca beau multa apa si nu mai mananc dulciuri / fast food se poate fara sa fac sport?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2022 |

Salut, fac skandenberg cu cativa baieti si pe un incepetor il puneam lejer, nici nu ma clintea iar dupa aproape 2 luni de antrenament am ajuns in situatia sa nu il mai pot pune, ba chiar ma da lejer....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2022 |

Salut, eu sunt dreptaci, pot face ceva ca la mâna stângă sa am aceeași precizie in loviturile de pumn ca la dreptul? Dar sa dau la fel de tare?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2022 |

Salut! Am 13 ani și m-am apucat de sala ieri. Are ceva dacă astăzi am lucrat spate? (De la 10kg pana la 25kg)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2022 |

Salut, sunt exerciții pentru a sari mai tare, gen in înălțime? Exercițiile pentru săriturile in lungime mă va ajuta, sau sunt altele?

7
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 15 Iunie 2022 | UnchiulRamiz întreabă:

Ungaria bate in Liga Natiunilor a doua oara Anglia, a scos egal cu Germania, nu cred ca sa aiba asa echipa valoroasa magiarii... eu zic ca nationala Romaniei cat traiesc eu nu o sa mai faca mare branza....? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
666vdr
în 15 Iunie 2022 | 666vdr întreabă:

Salut! Am o întrebare legată de sport, de baschet mai exact. Cam cât ar putea avea salariul pe lună un baschetbalist la o echipa națională română?

2
Răspunde Raportează
fearlessss
în 14 Iunie 2022 | fearlessss întreabă:

Buna! Stie cineva un site in care pot gasi lista cu problemele medicale pentru care esti respins la cursurile de parasutism? Parasutism civil, nu militar.

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2022 |

Ce fac daca tricepsul drept e mai mic decât cal stâng?(normal sunt dreptaci)

1
Răspunde Raportează
daviduts11
în 14 Iunie 2022 | daviduts11 întreabă:

Salut, poate sa recomande cineva o pereche de ghete pentru fotbal mărimea 38, 5 la un preț convenabil?

1
Răspunde Raportează
AGDeac
în 14 Iunie 2022 | AGDeac întreabă:

De unde aș putea cumpăra suplimente proteice în Timișoara în afară de Decathlon și supermarket?

2
Răspunde Raportează
AlexGoofy429
în 13 Iunie 2022 | AlexGoofy429 întreabă:

Ce echipă de fotbal este sponsorizată de PlayStation?

1
Răspunde Raportează
SickKunt
în 13 Iunie 2022 | SickKunt întreabă:

Salut! Cineva care a testat suplimentele de la Decathlon (făcute de ei nu vândute de la alte firme), in special proteina whey si creatina, care este calitatea lor comparativ cu alte firme, atat la gust...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LupuMarianD2
în 13 Iunie 2022 | LupuMarianD2 întreabă:

Salut, am o problema nu pot scade in greutate și nu știu ce să fac, miercuri se face o lună de când m- am apucat de sală, burta a mai scăzut, am făcut și ceva mușchi spre exemplu înainte...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
AndreiJurca
în 13 Iunie 2022 | AndreiJurca întreabă:

Salut. Am un buget de 2300 lei si as vrea sa- mi cumpar o bicicleta, dar nu ma pricep asa bine. Am doua optiuni: https://www.decathlon.ro/p/bicicleta- mtb- expl500- 29/_/R- p- 330628?mc=8615848 Sau ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DearestVicinity43
în 12 Iunie 2022 | DearestVicinity43 întreabă:

Salut! Fotbalistii au voie sa puna la pariuri pe propriile lor meciuri unde vor juca?

6
Răspunde Raportează
llleo
în 11 Iunie 2022 | llleo întreabă:

A folosit cineva setul de îngrășare matrix-8 la 300 lei? E bun?

3
Răspunde Raportează
Moro?anuGigi324
în 11 Iunie 2022 | Moro?anuGigi324 întreabă:

Salut TPU! Aș avea câteva întrebări despre calisthenics, exerciții pe baza greutăți corpului. 1. În cât timp de la încetarea de a lucra o anumită grupă musculară aceasta poate pierde masa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fhfhdbdb
în 11 Iunie 2022 | Fhfhdbdb întreabă:

Bună! Sunt clasa a 8-a.Ce note trebuie să iau la evaluările naționale pentru a intra la Liceul Sportiv Bacau?(LPS)

5
Răspunde Raportează
UnderPressure
în 10 Iunie 2022 | UnderPressure întreabă:

Din ce cauză a decăzut așa de mult fotbalul românesc?

8
Răspunde Raportează
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 13 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 17 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 20 ore

anonim_4396 întreabă:

Pe bancnota de 50€ este un demon, drac. Demonii sunt fiinte spirituale negative invizibile, sinonim cu îngeri căzuți care pot lua multiple forme spirituale. Bancnota de...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.805
  • Întrebări: 3.953.259
  • Răspunsuri: 17.654.712
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Pisici de rasa

Pisici de rasa

Miau mau? Mrrrau!

Start quiz
Categorii